evet haklısın inan bunları yazarken ağlıyorum ben araştırdım ve bu ihtimalden şüpelenip testimi özel bi merkezde yaptırmayı kendim istedim dediğin gibi tekrarlayan düşüklerde dr,lar istiyorlar e ben normal yollardan hamile kalamıyorum eşimde tıkanıklık var tüp bebek yaptırdık 2 şubatta bebeğim 12 haftalıkken kaybettim kalbi durmuş ve bunuda tesadüfen farkettim dr,lara güvenmiyorum ayrıntıcı olmak zorunda hissediyorum kendimi maddi olarak zor bi yol çünkü şimdi ikinci için yol aldık testlerin sonuçlarını bekliyordum öyle işte.önemli değil canım ne demek ama zaten olumlu veya olumsuz bir sonuca varabilmek önemli olan düşünsene artık nedenini biliyoruz şükürler olsunki tedavisivar yani o yüzden sıkıntı etme kendine sen daha önce hamilelik falan geçirdinmi canım benim 2 defa hamile kaldım bebeğim karnımda öldü falan doktorlar ancak o şekilde istiyorlar bu testleri çünkü
aaaa kim gelmiş
melodi nerelerdesin kuzum sen.seni andım geldin valla
neva hanımıda anıyoruz ama nerdeeeeeeeeee
rüya görüyor sanırım
rabbim bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine şafi ismi ile şifa tecelli eylesin inşallah mevlam yardımcımız olsun inşallah.ay canım bende çok kötü şeyler yaşadım doktorlarla ilgili bide muayenehane yasak olduğu için özel doktorda yoktu ama şimdi çok şükürki birtane doktor açtı muayenehanesini oda tıp fakültesinde hoca riskli gebelik uzmanı zaten bakalım artık onunla devam edecem haberleşelim buradan canım
evet haklısın inan bunları yazarken ağlıyorum ben araştırdım ve bu ihtimalden şüpelenip testimi özel bi merkezde yaptırmayı kendim istedim dediğin gibi tekrarlayan düşüklerde dr,lar istiyorlar e ben normal yollardan hamile kalamıyorum eşimde tıkanıklık var tüp bebek yaptırdık 2 şubatta bebeğim 12 haftalıkken kaybettim kalbi durmuş ve bunuda tesadüfen farkettim dr,lara güvenmiyorum ayrıntıcı olmak zorunda hissediyorum kendimi maddi olarak zor bi yol çünkü şimdi ikinci için yol aldık testlerin sonuçlarını bekliyordum öyle işte.
sağol canım benim korkuyorum semi bu pıhtılaşmayı tesadüfen farkettim dr konusunda çok şansızım bir kaç düşükten sonra istiyorlar bu testleri dr,lar e bizim durum ortada tüp bebek hem maddi hem manevi uğraştıran bi yol tekrar aynı acıları yaşamaktan gözden kaçırdığım bişey olmasından korkuyorum bide bu hastalıktan komşumu biliyosun ablasının oğlu vefat etti nebiliyim işte gerildim ama haklısın sakin olıyım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.
canım benim hangimizde hangi hastalık var bellimi.
birde bu pıhtılaşma bana zarar verecekmi diye düşünürsen olmazki
bir ömür bunumu düşüneceksin.
dr %30u böyle demiş.o bilinen oran ya bilinmeyen.
sen bilinçli kızsın şulecim.hayat ne getirecekse bize kaderimizde ne varsa onu yaşayacz.
hiç kafaya takılacak birşey değil.güzelgüzel git druna bebeşinide al gel
he diyorsanki yok ben rahat edemem
bunun içinde bir drun olur takipte olursun canım
semiiicim geldim kuzum nihayettttttt :)buralardayum birkaçgündür de evde yoktum zaten fıldır fıldır geziyorum bu aralar .....sanırım bebiş tutmadı semii kırmızılar geldi gelcekkkkkk heee belim ve altım çıkacak sanırım ağrıdann of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offfff(((((((((
AMİİİİİİİİİİN inşallah canım ya dolmuşum azcık çok dirençli metanetli bi yapım var sadece belirsizliklere dayanamıyorum sıktım canını geçti içimi döktüm azcık ağlayıp.canım benim ya Rabbim hepimizin gönlüne göre versin gönlümüzdekini en hayırlı şekiilde nasip etsin ama ağlama lütfen unutma bunların hepsi bahane bebişimiz bir yerlerde saklanmış bizi izliyor şu anda ve rabbim ne zaman isterse o zaman gelip girecek içimize ve sadece rabbim isterse çıkacak veya çıkamayacak ama ben seninle ilgili güzel şeyler hissediyorum en kısa zamanda olacak inşallah güzel şeyler düşün ki güzel şeyler olsun üzme kendini olurmu
hoşgeldinde canım
bak kırmızıların gelirse tek diyeceğim laf
bir şeyi 40 defa söylersen olurmuş
söyleye söyleye zorla getirdinn kırmızıları melodi olacak bilesin
bebiş gelirse dünyalar bizim olur,oynarız:18:
yok kırmızılar gelirsede ne yapalım canımızdan kıymetlimi birdaha deneriz diyecez melodicm
canıııııııım arkadaşım hoşgeldin AMİİİİİİİİİİN canım AMİİİİİİİİİİN inşallah canım ay güzel moral oldunuz çok istiyorum melodi beni anladığınızdan emin olduğum içinde mutluyum buranın dışında bu konuları konuşmadığımdan size açılıyorumşulecimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm moral bozmak yok allah dermansız dert vermesin kuzummm......bebişini alıp gelcen ben biliyorummmmmmm sonra topiktee hoppidi hoppidi oynayacağız inşallah :)
haklısın semicim silkelendim elhamdülillah seviyom seni iyiki varsınız.canım benim hangimizde hangi hastalık var bellimi.
birde bu pıhtılaşma bana zarar verecekmi diye düşünürsen olmazki
bir ömür bunumu düşüneceksin.
dr %30u böyle demiş.o bilinen oran ya bilinmeyen.
sen bilinçli kızsın şulecim.hayat ne getirecekse bize kaderimizde ne varsa onu yaşayacz.
hiç kafaya takılacak birşey değil.güzelgüzel git druna bebeşinide al gel
he diyorsanki yok ben rahat edemem
bunun içinde bir drun olur takipte olursun canım
ALLAH rahatlık versin ALLAH senden razı olsun.canım çok güzel özetlemişsin Rabbim hayırlı kaderler yazın hepimize neyse kızlar ben kaçtım hepinize iyi geceler bol muhabbetler
aaaa masal sessiz sedasız gitmiş
ama tume gelmiş
hayırolsun
tumecim uykunmu kaçtı canım
yarın iş yokmu:26:
aynen melodicim yola devam ALLAH yardımcımız olsun dularımdasınız rabbim kabul ederse.durmak yok yola devammmmmmmm dicezzzz napalım :))))))))ben laparoskopi olcammmm semiiiiiiii ..tırsıyorumm biraz ama mecburum tüplerin durumu ne alemdeeee diyeeee ...valla tek dileğim bu ay bebiş gelmezse laparoskopiden olumlu sonuçlar almakk olacakk inşallah :))))))))hımmmmmmmmm bu arada habire oyun oynuyosunuz ne oyunuymuş bu bakayım ?
benimkinidemi içirsem azcık:26:sağol canım benim
yarın saçim olduğu için tatilim...
uykum kaçmadı ama cinlerim tepemde çok sinirliyim semicim
bu gece dışarı çıktık dört çift balık falan yedik.
erkeklerde içtiler tabi ama biraz fazla içtiler ve coştular..
hele benim kociş hayatımda ilk kez onu böyle gördüm
ay insan bir dakika susmaz mı??? bana herkesin içinde diyor ki bağırarak senin koluna kurban olayım
deli etti beni, kafası güzel olmuş bir arkadaş daha vardı, önce onları bıraktım eve. sonra geldik arabayı parkettim arabadan inmeyelim diyor, bak ne güzel yağmur yağıyormuş çok romantikmiş, zor indirdim üstüne değiştirdim ve yatırdım yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?