Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şule bak hazır burdayken tumeye kızabilirsin canım
o sardı bu oyunu başımıza

ama şimdi kızmasakmı
azıcık sinirli ya

ay tume sen çok sinirlenmişsin ama çok komik oluyolar bu durumda.

bi keresinde benimkide çoook içti bayağı bi sarhoş oldu. eltimlerle beraberdik iki çift daha vardı.
içtiler bunlar hepsi erkekler sarhoş. eve geldik kayınbiladerimin motoru var hemde o yarış motorlarından.
benimki tuturdu çıkıcam motorla hava alıcam diye. yapma etme diyoruz en sonunda demezmi bana sende gelicen hiç yapma deme diyo. ay yok falan filan diyorum.
sonra başlıyo hani biz ölüme kadar beraberdik hani herşeyi beraber yapıcaz diye sayıklıyo.
ama görmeniz lazım. tramam dedim gel yukarı çıkalım motorun anahtarını alalım diyorum eşorfmanları giyelim çıkalım dedim. neyse bi şekilde kandırdım. eltımlere girdik ben bi tuvalete gideyim dedim hemen çıkarız dedim.
ben odanın kapısından çıktım bu küüüüt yere anında gitti.
ay sabahta kalktı sen benimle gelmedin diyo.

neyse canım vereceğiz dersini artık, öksürüp duruyor ben kaçayım artık..

şulecim moralini bozma lütfen, herşeyin hayırlısı herşeyin çözümü var artık, aynı şeyler senin iç,inde geçerli canımmm

ben çıkıyorummmmmmm öptüm hepinizi
bu arada ben hala adet olmadım, bugün itibariyle tam 3 gün geçti. pazartesiye kadar bekleyeceğim eğer kırmızılar gelmezse test yapacağım, adet olacak gibiyim ama ne yapalım umut dünyası işte

iyi geceler bitanem. inşallah gelmez kırmızılaaarrrr

ama şimdi kızmasakmı
azıcık sinirli ya
valla semicim içimi okudun melodiye cvp yazarken diyicektim tume sardı kızları oyuna diye baktım sinirli bide ben kızdırmiyim öğretmenimizi dedim.

offf offff bu erkekler, yolda polis çevirdi, bana soruyor alkol var mı???

benim ki arkadan bağırıyor var ama sana yok.sadece bize yeter, :78::78::78::78::78::78::78::78:
bir de benim bir arkadaş var onu dövecekmiş...

neyseki kabus gece bittiiii

ohhhh

kocişi şöyleeeeeeeeee kandırdımmmmmm piknik yapıcaz arkadaşlarla yarın gerçi havada bozuk ama bende kurabiye yapıyorummm mutfakta bişey demiyorrrrrrrrrr ......oda uyumadı zaten içerde ..işim var diyip kaçtımmm mutfağa ohh iyi yaptım :)ayy kocişleriniz komediymişşş yahuuu güldüm okuırkenn saolasınız yavv :))))))))))))benimki zaten sırnaşık içince tam komedi oluyorrrrrrrrr ya gülmekten ölüyorum nadir içer zaten iyi oluyoo :))))

tamam canım sağol iyiki varsınız desteğinizi bilmek güç veriyor.

gelmez belki bellimi olur tumecim eeeee umud olmadan yaşanmıyor napalım.

ALLAH rahatlık versin.

ay ben çok seviyorum o hallerini.
gerçekten ölüyorum gülmekteen

ama şimdi kızmasakmı
azıcık sinirli ya

yok şekerim bn sarmadım kim olduğunu hatırlamıyorum ama oyunla ilgili bir muhabbet olmuştu ondan sonra girdim ben oyun oynuyordum
kociş gördü aaaaaaa big money en sevdiğim oyun dedi, çekil birinci sıraya ben seni yerleştireceğim dedi ama 8. sıradayken 12. sıraya düşmüşüm

aa ben yanlış hatırlıyorum diyecem ama şulede öyle hatırlıyor
sen oynuyordun geldik peşinden tektek diye aklımda kalmış
belki oyun klubunden falan bahsettiysek
bakmaya gitmişsindir vede dönememişsindir

bende 20 küsurlara gelmiştim şimdi 41 42 mi neyim

ay kocişin beni güldürdü ALLAHTA sizi güldürsün tumecim

ay süpermiş ya unutmamış bide.

seninkihakediyor kandırılmayı iyi yapırsun boşver

ya tumecim bildiğin gibi değiller sürekli ordalar bende sen tanıştırdın sandım kızıyordum pardon canım peki o vakit asıl bulaştıranı bulmak lazım

febecimle yarıştayız
güreş gibi
ben 40sam febe 41

febe 40sa ben 41
aramızdan su sızmıypor yani

evet canım bende bilmiyordum yeni öğrendimmmm
valla ya aşka bak maşallah içindekileri dökmüş adam cağız .

dur sabah bende sorucam benimkine bak tumenin kocası koluna bile aşıkmış illa içmenmi lazım heralde aşık olduğun bi yer vardır söyle neyi bekliyorsun diyim adam şoka girsin

valla ağımlılık yapıyor beni de kociş alıştırdı ben kafama göre oraya buraya tıklıyordum yanlış yere basınca -10 puan oluyor ya ben 200-300 puanla oyunu bitiriyordum
sonra kociş dalaga geçti benle ama şimdi onu bile geçtim vallaaaaa

neyse bu sefer gerçekten kaçtım, hepinizi bir kez daha öpüyorum benim kociş şimdide horlamaya başladı
dışarda da acayip gökgürültüsü var, esürekli voltaj düşüyor, ben karanlıkta kalmadan bir duş alıp yatayım kızlar

ben azcık kaçıyım ya saatin farkında değilim namazım duruyor kılıyım dönünce burda olursanız görüşürük.

bu arada masal iyimisin tatlım sen bu saate kalmazdın hayırdır.

şulecim sende beni güldürdün ALLAHta seni güldürsün
tatlım kimi kime şikayet ediyosun
ya tume bildiğin gibi değiller

kuzum tume bulmadıysa bile o oyunu bile o bulaştırdı
bize başı yinede o çekiyor yani
bak ilk 10 imiş

çok yaşa emi şule ayyyyy gece gece güldürdün beniiii

sabah bende soracağım bu kol mevzusunu
neyini beğeniyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…