sağol canım benim
yarın saçim olduğu için tatilim...
uykum kaçmadı ama cinlerim tepemde çok sinirliyim semicim
bu gece dışarı çıktık dört çift balık falan yedik.
erkeklerde içtiler tabi ama biraz fazla içtiler ve coştular..
hele benim kociş hayatımda ilk kez onu böyle gördüm
ay insan bir dakika susmaz mı??? bana herkesin içinde diyor ki bağırarak senin koluna kurban olayım
deli etti beni, kafası güzel olmuş bir arkadaş daha vardı, önce onları bıraktım eve. sonra geldik arabayı parkettim arabadan inmeyelim diyor, bak ne güzel yağmur yağıyormuş çok romantikmiş, zor indirdim üstüne değiştirdim ve yatırdım yerine
neyse canım vereceğiz dersini artık, öksürüp duruyor ben kaçayım artık..
şulecim moralini bozma lütfen, herşeyin hayırlısı herşeyin çözümü var artık, aynı şeyler senin iç,inde geçerli canımmm
ben çıkıyorummmmmmm öptüm hepinizi
bu arada ben hala adet olmadım, bugün itibariyle tam 3 gün geçti. pazartesiye kadar bekleyeceğim eğer kırmızılar gelmezse test yapacağım, adet olacak gibiyim ama ne yapalım umut dünyası işte
valla semicim içimi okudun melodiye cvp yazarken diyicektim tume sardı kızları oyuna diye baktım sinirli bide ben kızdırmiyim öğretmenimizi dedim.şule bak hazır burdayken tumeye kızabilirsin canım
o sardı bu oyunu başımıza
ama şimdi kızmasakmı
azıcık sinirli ya
ay tume sen çok sinirlenmişsin ama çok komik oluyolar bu durumda.
bi keresinde benimkide çoook içti bayağı bi sarhoş oldu. eltimlerle beraberdik iki çift daha vardı.
içtiler bunlar hepsi erkekler sarhoş. eve geldik kayınbiladerimin motoru var hemde o yarış motorlarından.
benimki tuturdu çıkıcam motorla hava alıcam diye. yapma etme diyoruz en sonunda demezmi bana sende gelicen hiç yapma deme diyo. ay yok falan filan diyorum.
sonra başlıyo hani biz ölüme kadar beraberdik hani herşeyi beraber yapıcaz diye sayıklıyo.
ama görmeniz lazım. tramam dedim gel yukarı çıkalım motorun anahtarını alalım diyorum eşorfmanları giyelim çıkalım dedim. neyse bi şekilde kandırdım. eltımlere girdik ben bi tuvalete gideyim dedim hemen çıkarız dedim.
ben odanın kapısından çıktım bu küüüüt yere anında gitti.
ay sabahta kalktı sen benimle gelmedin diyo.
tamam canım sağol iyiki varsınız desteğinizi bilmek güç veriyor.neyse canım vereceğiz dersini artık, öksürüp duruyor ben kaçayım artık..
şulecim moralini bozma lütfen, herşeyin hayırlısı herşeyin çözümü var artık, aynı şeyler senin iç,inde geçerli canımmm
ben çıkıyorummmmmmm öptüm hepinizi
bu arada ben hala adet olmadım, bugün itibariyle tam 3 gün geçti. pazartesiye kadar bekleyeceğim eğer kırmızılar gelmezse test yapacağım, adet olacak gibiyim ama ne yapalım umut dünyası işte
offf offff bu erkekler, yolda polis çevirdi, bana soruyor alkol var mı???
benim ki arkadan bağırıyor var ama sana yok.sadece bize yeter, :78::78::78::78::78::78::78::78:
bir de benim bir arkadaş var onu dövecekmiş...
neyseki kabus gece bittiiii
ohhhh
şule bak hazır burdayken tumeye kızabilirsin canım
o sardı bu oyunu başımıza
ama şimdi kızmasakmı
azıcık sinirli ya
ay kocişin beni güldürdü ALLAHTA sizi güldürsün tumecim
offf offff bu erkekler, yolda polis çevirdi, bana soruyor alkol var mı???
benim ki arkadan bağırıyor var ama sana yok.sadece bize yeter, :78::78::78::78::78::78::78::78:
bir de benim bir arkadaş var onu dövecekmiş...
neyseki kabus gece bittiiii
ohhhh
ay süpermiş ya unutmamış bide.ay tume sen çok sinirlenmişsin ama çok komik oluyolar bu durumda.
bi keresinde benimkide çoook içti bayağı bi sarhoş oldu. eltimlerle beraberdik iki çift daha vardı.
içtiler bunlar hepsi erkekler sarhoş. eve geldik kayınbiladerimin motoru var hemde o yarış motorlarından.
benimki tuturdu çıkıcam motorla hava alıcam diye. yapma etme diyoruz en sonunda demezmi bana sende gelicen hiç yapma deme diyo. ay yok falan filan diyorum.
sonra başlıyo hani biz ölüme kadar beraberdik hani herşeyi beraber yapıcaz diye sayıklıyo.
ama görmeniz lazım. tramam dedim gel yukarı çıkalım motorun anahtarını alalım diyorum eşorfmanları giyelim çıkalım dedim. neyse bi şekilde kandırdım. eltımlere girdik ben bi tuvalete gideyim dedim hemen çıkarız dedim.
ben odanın kapısından çıktım bu küüüüt yere anında gitti.
ay sabahta kalktı sen benimle gelmedin diyo.
seninkihakediyor kandırılmayı iyi yapırsun boşverkocişi şöyleeeeeeeeee kandırdımmmmmm piknik yapıcaz arkadaşlarla yarın gerçi havada bozuk ama bende kurabiye yapıyorummm mutfakta bişey demiyorrrrrrrrrr ......oda uyumadı zaten içerde ..işim var diyip kaçtımmm mutfağa ohh iyi yaptım :)ayy kocişleriniz komediymişşş yahuuu güldüm okuırkenn saolasınız yavv :))))))))))))benimki zaten sırnaşık içince tam komedi oluyorrrrrrrrr ya gülmekten ölüyorum nadir içer zaten iyi oluyoo :))))
ya tumecim bildiğin gibi değiller sürekli ordalar bende sen tanıştırdın sandım kızıyordum pardon canım peki o vakit asıl bulaştıranı bulmak lazımyok şekerim bn sarmadım kim olduğunu hatırlamıyorum ama oyunla ilgili bir muhabbet olmuştu ondan sonra girdim ben oyun oynuyordum
kociş gördü aaaaaaa big money en sevdiğim oyun dedi, çekil birinci sıraya ben seni yerleştireceğim dedi ama 8. sıradayken 12. sıraya düşmüşüm
valla ya aşka bak maşallah içindekileri dökmüş adam cağız .evet canım bende bilmiyordum yeni öğrendimmmm
aa ben yanlış hatırlıyorum diyecem ama şulede öyle hatırlıyor
sen oynuyordun geldik peşinden tektek diye aklımda kalmış
belki oyun klubunden falan bahsettiysek
bakmaya gitmişsindir vede dönememişsindir
bende 20 küsurlara gelmiştim şimdi 41 42 mi neyim
valla ya aşka bak maşallah içindekileri dökmüş adam cağız .
dur sabah bende sorucam benimkine bak tumenin kocası koluna bile aşıkmış illa içmenmi lazım heralde aşık olduğun bi yer vardır söyle neyi bekliyorsun diyim adam şoka girsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?