ben azcık kaçıyım ya saatin farkında değilim namazım duruyor kılıyım dönünce burda olursanız görüşürük.
bu arada masal iyimisin tatlım sen bu saate kalmazdın hayırdır.
valla ya aşka bak maşallah içindekileri dökmüş adam cağız .
dur sabah bende sorucam benimkine bak tumenin kocası koluna bile aşıkmış illa içmenmi lazım heralde aşık olduğun bi yer vardır söyle neyi bekliyorsun diyim adam şoka girsin
AMİİİİİİİİN semicim cümlemizişulecim sende beni güldürdün ALLAHta seni güldürsün
tatlım kimi kime şikayet ediyosun
ya tume bildiğin gibi değiller
kuzum tume bulmadıysa bile o oyunu bile o bulaştırdı
bize başı yinede o çekiyor yani
bak ilk 10 imiş
ohhhhhhh sefan olsun ne mutlu bana
çok yaşa emi şule ayyyyy gece gece güldürdün beniiii
sabah bende soracağım bu kol mevzusunu
neyini beğeniyorsun diye
bende diyorum masal kalmaz pek adam haklı yanında istiyor güzel karısını.
iyiyim bitanem. kociş yok ondan buralardayım. yoksa çoktan başımın etini yemişti hadi yat diye
melodi uyudumu kocişin
evet canım geldim kıldım amin canım ALLAH razı olsun.şulecim gelmişsin tatlım ..namaz kıldın sanırsam allah kabul etsin kuzum :)
oh ya uyusun tabiuyudu tatlım neyseeeeeeeeeeeeeeee :))))))))))))))))))))))
evet canım ya oy var dimi yarın unutmuştum bak.yarınnnnnnnnnn hem piknik hem oy kullanıcaz çok heyecanlıyım vallaaaaaaaaaaaaaa :)))))))))))))
oh ya uyusun tabi
sen naptın şimdi nezaman test yapıcan.
melodicim yapma bitanem belli olmaz hamileyken bariz adet sancısı çekenler var dokuz ay bi an öncede testini yapda görelim bellimi olur.aslında test günüm yarın ama regli olucamo yüzden yapmama gerek kalmayacak ne yazı kii(((((((çünkü ağrım fazlalaştı geldi gelecek yapma melodi diyorum pozitif düşün ama kendimi de tanıyorum şulecim geldi gelecek hissediyorum çok üzgünüm ....ben heyecanlanırım öyle biyere gideceğim zman böyle kritik seçimler ne olcak vs.....hayırlısı olsunnnnnnnnn ülkemizzz içinnnnnnnnnnnn
oh ya uyusun tabi
sen naptın şimdi nezaman test yapıcan.
melodi uyuyalımmı tatlım
AMİİİİİİİİN canım inşallah bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine inşşallah hakkımızda hayırlısını versin.hadi uyuyaalımmmmmmm şulecimmmmmmmmmmmmm :)allahım sesimize kulak versin inşallah sıpalar gelsin hemencecik...öpüyorummmmmmmmm çokkkkkkk..iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün tekrarla bakalım tatlım..bugün koyulaşır bence..benimde nerdeyse öle olmuştu bu ay...içmiyor canım.
ya benim bu test yine silik çıktı 3 gündür silik ben bişey anlamadım ne demek şimdi bu
selam arkadaşlarım nasılsnız
bi süredir yokumama burayı çok özledim
güzel bir haber varmı
masalcan canım benim aldım tesbihimi salı günü çoooooooooooook teşekkür ediyorum mis gibi kokuyor ALLAH cc razı olsun tatlım
internet çok sorunlu anca girebildim şimdi bile zor yazıyorum çünkü zor bağladım
hepinize iyi akşamlar
kendinize iyi bakın selam ve dua ile
bu arada eşim mezun oldu şükürler olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?