Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben azcık kaçıyım ya saatin farkında değilim namazım duruyor kılıyım dönünce burda olursanız görüşürük.

bu arada masal iyimisin tatlım sen bu saate kalmazdın hayırdır.

iyiyim bitanem. kociş yok ondan buralardayım. yoksa çoktan başımın etini yemişti hadi yat diye

kızlar kociş geç gelecek heralde ben yatayım artık.
yoruldum ve uykum geldi valla....

iyi geceler canım arkadaşlarım. iyiki varsınız

sizi seviyorum

öpüldünüz en kocamanındaaaaannn

iyi gecelerrrrrrrrrrrrr kuzularrrrrrrrrr kendinize iyi bakın öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz :))))))))))))))))))

AMİİİİİİİİN semicim cümlemizi
eee tume biri bahsetti bende baktım kocişte biliyormuş falan dedi başka biri var yani gıcık oluyorum o oyuna ya

çok yaşa emi şule ayyyyy gece gece güldürdün beniiii

sabah bende soracağım bu kol mevzusunu
neyini beğeniyorsun diye
ohhhhhhh sefan olsun ne mutlu bana
sor sor valla merak ettim kolunu bak bakalım nesine aşık olmuş

iyiyim bitanem. kociş yok ondan buralardayım. yoksa çoktan başımın etini yemişti hadi yat diye
bende diyorum masal kalmaz pek adam haklı yanında istiyor güzel karısını.

şulecim gelmişsin tatlım ..namaz kıldın sanırsam allah kabul etsin kuzum :)

yarınnnnnnnnnn hem piknik hem oy kullanıcaz çok heyecanlıyım vallaaaaaaaaaaaaaa :)))))))))))))

oh ya uyusun tabi
sen naptın şimdi nezaman test yapıcan.

aslında test günüm yarın ama regli olucamo yüzden yapmama gerek kalmayacak ne yazı kii (((((((çünkü ağrım fazlalaştı geldi gelecek yapma melodi diyorum pozitif düşün ama kendimi de tanıyorum şulecim geldi gelecek hissediyorum çok üzgünüm ....ben heyecanlanırım öyle biyere gideceğim zman böyle kritik seçimler ne olcak vs.....hayırlısı olsunnnnnnnnn ülkemizzz içinnnnnnnnnnnn

melodicim yapma bitanem belli olmaz hamileyken bariz adet sancısı çekenler var dokuz ay bi an öncede testini yapda görelim bellimi olur.

evet ya bende biyere gidiceksem biri gelicekse uyku tutmaz.

amiiiiiiiiiiiin hayırlısı olsun vatanımız milletimiz için.

hadi uyuyaalımmmmmmm şulecimmmmmmmmmmmmm :)allahım sesimize kulak versin inşallah sıpalar gelsin hemencecik...öpüyorummmmmmmmm çokkkkkkk..iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
AMİİİİİİİİN canım inşallah bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine inşşallah hakkımızda hayırlısını versin.

öpüyorum görüşürüz.

içmiyor canım.
ya benim bu test yine silik çıktı 3 gündür silik ben bişey anlamadım ne demek şimdi bu
bugün tekrarla bakalım tatlım..bugün koyulaşır bence..benimde nerdeyse öle olmuştu bu ay...

özledik tatlım yaaaaa..1haftalığına yoksun sanmıştım iki hafta oldu.. nese geldin çok şükür..kocişinde mezun olmuşş ohhh hadi hayırlı olsunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…