AMİİİİİİİİİİN inşallah canım ya dolmuşum azcık çok dirençli metanetli bi yapım var sadece belirsizliklere dayanamıyorum sıktım canını geçti içimi döktüm azcık ağlayıp.
YARADANIN adaletine ve kadere inanıyorum şüpesiz dua ediyorum sabırla bekliyorum işte bakalım birazda oğlumu oğlumu hatırlayınca üzüldüm işte.
ah inşallah ağzından bal damlıyor inşallah ümmeti muhammedin ondanda bizlerin sağol güzel dileklerin için.
sezonu erken actın gülcm.güle güle git, bol bol eğlen ve bebişle dön işallah.
aa gül gelmişşşş... hoşgeldin cnm nasıldı tatil ????
masallll bebişim sen nasılsın????
canım arkadaşım şuan böyle hissetmen normal ama geçicek umudların tekrar filizlenicek vardır bi hayır deyip şükretmekten başka şansımız yok bunları duymak acını hafifletmez dahada kızabilirsin ama hak vericeksin bana zaman herşeyin ilacı unutma.selammmmmmmm kızlarrrrrrrrrrr ...size güzel haberler vermek isterdim ki maalesefffffff şimdi kırmızlar teşrif etti olmadı olmadı yine olmadı..bu ay laparoskopi olucam mecburen umarım güzel sonuçlar alırım şuan çok üzgünüm ve tüm umutlarımı yitirmiş durumdayım açıkçası(((((((((((((((((((
tumecim ne diyiceğimi bilemiyorum ama dur bakalım gelmesse bikaçgün sonra bidaha test yaparsın.selammmm kızlarrrr
az önce gebelik testi yaptım ve tek çizgi çıktı, adetimin üstünden de neredeyse 5 gün geçti, sanırım yumurta kistleşti, offff ya niye olamıyorum
canım hoşgeldin darısı başımıza inşallahselam kızlarrrr bennn gelddiiiiiiiimmmmmm
ne kadar çok ilerlemişsiniz biraz bakayım dedim 1225 inci sayfayı okuyacam şimdi.hepsini tek tek okucam...sizleri çok seviyorum ve özlediiiimmmm....
şulecim ev bulmana özellikle yakın olmamasına çok sevindim allah nasip etsin inşallah senin olsun o ev.....yeni ev yeni bebiş hadi bakalım inşallah herşey gönlünce olsun tatlım...
canım benim anlıyorum seni ama sabrımızın mükafatını alıcaz inşallah.geldimmmmmmmmm kızlarrrrrrrr ama kafayı yicem artıkkkkkkkkkk(((((((((((((((((((((((bugün arkadaşlarla eğlendik çok güzeldi birinin dünya tatlısı bir oğlu var beni çok seviyor bir sarılıyor ki içine sokacak sanki öyle seviyorrr ben de onu tabiiii ..diğer arkadaşım 8 aylık hamileeee doğuracak diğerlerininde hep çocukları bir biz kaldık eşimleee çocuksuzzzzzzzzzzz oysa bugün çok umutluydum ama akşam söndü umutlarımmmmmm .....eşimde çok seviyor çocukları hele onu gördükçeee daha da çok üzülüyorum benim yüzümdennn oda baba olamıyorrrrrrrrrrrrr ...napıcam ben şimdi yaaa gerçekten bilmiyorum artık ....
canım benim anlıyorum seni ama sabrımızın mükafatını alıcaz inşallah.
sözün bittiği yer çokta bişey diyemiyorum malesef ama seni ve şuan ne hissettiğini anlıyorum.
nevayı çaldırması için aranızdan kimi gaza getirebilirim:26:
selammmm kızlarrrr
az önce gebelik testi yaptım ve tek çizgi çıktı, adetimin üstünden de neredeyse 5 gün geçti, sanırım yumurta kistleşti, offff ya niye olamıyorum
selammmmmmmm kızlarrrrrrrrrrr ...size güzel haberler vermek isterdim ki maalesefffffff şimdi kırmızlar teşrif etti olmadı olmadı yine olmadı..bu ay laparoskopi olucam mecburen umarım güzel sonuçlar alırım şuan çok üzgünüm ve tüm umutlarımı yitirmiş durumdayım açıkçası(((((((((((((((((((
geldimmmmmmmmm kızlarrrrrrrr ama kafayı yicem artıkkkkkkkkkk(((((((((((((((((((((((bugün arkadaşlarla eğlendik çok güzeldi birinin dünya tatlısı bir oğlu var beni çok seviyor bir sarılıyor ki içine sokacak sanki öyle seviyorrr ben de onu tabiiii ..diğer arkadaşım 8 aylık hamileeee doğuracak diğerlerininde hep çocukları bir biz kaldık eşimleee çocuksuzzzzzzzzzzz oysa bugün çok umutluydum ama akşam söndü umutlarımmmmmm .....eşimde çok seviyor çocukları hele onu gördükçeee daha da çok üzülüyorum benim yüzümdennn oda baba olamıyorrrrrrrrrrrrr ...napıcam ben şimdi yaaa gerçekten bilmiyorum artık ....
rica edrim melodicim ne demek naptımki hem sende iyiki varsın canım benim.saol şulecimmmmmm ya iyi ki varsınızzzzzzzn:)ama gerçekten sabrımızın sonu selamet olacak mı ki inşallah olurrr ..dünyadaki herşeyden çok istiyorum anne olmayı ben istedikçe olmuyorrrrrrrrrr olmuyorrrrrrrrrr...............öfkeliyimmm,içim yanıyor çünküüü her ay aynı hüsran ama bu ay daha da derinden yaraladı beniii bilmiyorumm nasıl geçicek ne zaman offffffffff offffffffffffffffffff
saol şulecimmmmmm ya iyi ki varsınızzzzzzzn:)ama gerçekten sabrımızın sonu selamet olacak mı ki inşallah olurrr ..dünyadaki herşeyden çok istiyorum anne olmayı ben istedikçe olmuyorrrrrrrrrr olmuyorrrrrrrrrr...............öfkeliyimmm,içim yanıyor çünküüü her ay aynı hüsran ama bu ay daha da derinden yaraladı beniii bilmiyorumm nasıl geçicek ne zaman offffffffff offffffffffffffffffff
nevacımmm haklısınn yaşantımız altüst oluyorrrrrrrr bu bebek olayı yüzünden ama unutamıyorum ki nereye gitsem biri hatırlatıyor saolsunnn ....insanlar da çok acımasız ya gerçektennn ....bakalım hayırlısıııı artıkkkk yaaa elimizden geleni yapıcazzz ..şulecim dediğin gibi zaman en iyi ilaçççç..ssaolaun kızlarrr öpüyorummm sizi ..çıkıyım işlerim var birazzzzzzzzzzzz ....görüşürüz sağlıcakla kalınnnnnnnnnn
canım benim tamam git kafana takma ve nevanın dediklerini düşün çok güzel özetlemiş.nevacımmm haklısınn yaşantımız altüst oluyorrrrrrrr bu bebek olayı yüzünden ama unutamıyorum ki nereye gitsem biri hatırlatıyor saolsunnn ....insanlar da çok acımasız ya gerçektennn ....bakalım hayırlısıııı artıkkkk yaaa elimizden geleni yapıcazzz ..şulecim dediğin gibi zaman en iyi ilaçççç..ssaolaun kızlarrr öpüyorummm sizi ..çıkıyım işlerim var birazzzzzzzzzzzz ....görüşürüz sağlıcakla kalınnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?