Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

melodiciğim ne diyeceğimi bilemiyorum canım. Rabbim hayırlısını versin, belki de laparoskopi sonrası bebiş gelir, biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış.
İnşallah Allahım hepimizi mis kokulu meleklerimize kavuşturur

tumecim ne diyiceğimi bilemiyorum ama dur bakalım gelmesse bikaçgün sonra bidaha test yaparsın.

düşünme öyle kötü şeyler dur bakalım hayırlısı belki sitresten geçikmiştir mevsimdendir filan.

yok şekerim yok bu ay çalışma günlerine de dikkat etmemiştik zaten, umutlar temmuza kaldı artık,

melodiciğim yapma bitanem sakın kendini bu durumdan sorumlu tutma, bu hatayı bende yaptım ama dünyayı kendime zehir etmekten başka bir işe yaramadı
ne güzel bizi seven eşlerimiz var, mutlu yuvalarımız var, ben inanıyorum ki Allahım hepimizin evine bir melek gönderecek ve bizlere de bu duyguyu tattıracak

öyle şekerim bende hayırlısı diyorum, RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER, demekki bebiş bu ay da gelmek istemiyormuş:))))

slm kızlar nasılsınız
evet uzun zaman oldu gelemedim
önce misafirlerim vardı sonra memlekete gittim geldim ve yine misaifirlerim vardı ( çok yoruldum
bu arada ayın beşinde adet oldum ( ve yeni sat 5 temmuz diyelim
sizler de ne var ne yok?? güzel haber var mı?? umarım herkes çok iidir

13.06..2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
TUME|08.06.2011
GÜL:44:|14.06.2011
NEVA|29.06.2011
SEMİ:94:|02.07.2011
DOSBA:97:|05.07.2011
FEBE|07.07.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26:
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:
ORKİDE|DOĞAL|:26:

herkeze selamlar nasılsınız kızlar bir bakıp çıkacağım kayınvaldeme gidiyorum bugün kendinize iyi bakın şekerler görüşmek üzere.:79:

selamınaleyküm arkadaşlarım internetin yavaşlığı yüzünden giremniyorum,bişey oldu pcyi garantiyer göndermiştik bi garip yapmışlar
nasılsınız okuyamıyorumda 5 dkkada anca geçiyor sayfadan sayfaya
neva nen niye listede yokum

kızllarrr yeniyimm benide alın aranıza o kadar ihtiyacım varki buna damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış kimseler anlamıyo beni 2.5 yıllık evliyim 10 aydır melek istiyorum maalesef pkoluyum bat:22 haziran yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Son düzenleme:
canım hoşgeldin darısı başımıza inşallah

canım ev buldum ama sen kaçırmışsın dangalak ev sahibi vazgeçti bak hatırlayınca sinir oldum.
neyse geçti gitti aramaya devam.

canım zaten tam okuyamadım daha 1231.sayfadayım daha tam okuyamadım olsun hayırlısı olsun bitanem inşallah daha güzel bir yer bulursun....

melodicim üzüldüm bende çok umutluydum senin adına ama olsun kısmet takmamaya çalış elinden geldiğince başka şeylere yönel kafanı rahatlat kısmet ne yapalım allahım en uygun zamanda bizlerede tattıracak bu duyguyu inşallah...

canım zaten tam okuyamadım daha 1231.sayfadayım daha tam okuyamadım olsun hayırlısı olsun bitanem inşallah daha güzel bir yer bulursun....

tahmin ettim tatlım olsun önemli değil hayırlısı inşallah bakalım bekliyoruz bi yer var adamın karısı vefat etmiş bikaçgüne döncek işte.

zaten hiç ilgilenmiyorum o olaydan sonra akışına bıraktım.

hem şuan testlerimle meşgülüm bakalım gülcüm hayırlısı.

nevacım benimde yeni bat 13 temmuz, kırmızılar teşrif edebildiler

edacım hoşgeldin sen de canımmmmm

yeni gelen bir arkadaş daha olmuş, o da hoşgelmişşşş

tumecimmmmmmm saol tatlımmmmmmmmmmmm ya valla bugün daha iyyiiim açıkçasıııııı..kendimi toparlıyorumm yavaş yavaş bakalım sabrın sonu selamet olsun da bekleriz mücadele ederiz

gülcümmmmm hoşgeldinnnnnnnnn tatlımmmmmmmmmm ..ne güzel oh tatil yaptınn..bana gelincee saol bitanem hüsarnnnnnnnn yine çok üzüldümm dün gece ağla ağla bi hal oldumm ama bugün toparlıyorum kendimi ve laparoskop olmak için gün sayıyorumm inşallah emeklerimiz karşılıksız kalmazzz canımmm

selam kızlar ben de yeni katıldım aranıza,herkes teselli etmeye çalışıyor ama bunun tesellisi olmuyor malesef...2 yıldır klomen,iğneler,aşılamalr derken mayısta tüp te yaptık... 5 hafta beraberdik mucize meleğimle,dün gidiverdi ayrılıverdi benden...sağlıklı tutunamamış kuzum şimdi alşmaya çalışıyorum gitmesine ve tekrar umutlanmak için güç toplamaya çalışıyorum...Rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatla nasip etsin...

canm benim tesellisi yokkkkkk bununnnnnnnn ya gerçekten yok yaşayan bilir ve yaşadıkların çok zormuşş gerçekten bizde bu süreçlerden geçiyoruz ..yıkılıp yıkılıp tekrar ayağa kalkıyoruzz işte ne yapalım bizimde kaderimizde bu varmış ..sende tekrarr toparlanıp yola devam edeceksin ve busefer bebişin sana allahın izniyle sıkı sıkı tutunacak ...

hoşgeldin canım aramıza...allah sabır versin sana canım....amin canım inşallah...isteyen herkeze nasip etsin...

amin canım allah herşeyin hayırlısını nasip esin hakkımızda...

inşallah tatlım inşallah.....anlıyorum seni canım gerçekten insan çok üzülüyor kırmızılar gelince bende çok sıkıldım artık bu meseleden....kısmet ama yapacak bişeyimiz yok.biz zaten elimizden geleni yapıyoruz ne yaapalım....

slm fıstıklar... anneme gitmiştim şimdi geldim..hemen mutfağa geçicem bi bakim dedim..

melodi bitanem üzülmek yok.. tedavini yaptır sonrada bebişine kavuş inşşşşşşşşş

dosba sana ihtiyacım var ben testlerimi yaptım sonucu aldım ama kafam karıştı allahım aklı başında bi dr,la karşılaştır çatlıyıcam sinirden yardımcı olurmusun vaktin varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…