selammmmmmmm kızlarrrrrrrrrrr ...size güzel haberler vermek isterdim ki maalesefffffff şimdi kırmızlar teşrif etti olmadı olmadı yine olmadı..bu ay laparoskopi olucam mecburen umarım güzel sonuçlar alırım şuan çok üzgünüm ve tüm umutlarımı yitirmiş durumdayım açıkçası(((((((((((((((((((
tumecim ne diyiceğimi bilemiyorum ama dur bakalım gelmesse bikaçgün sonra bidaha test yaparsın.
düşünme öyle kötü şeyler dur bakalım hayırlısı belki sitresten geçikmiştir mevsimdendir filan.
geldimmmmmmmmm kızlarrrrrrrr ama kafayı yicem artıkkkkkkkkkk(((((((((((((((((((((((bugün arkadaşlarla eğlendik çok güzeldi birinin dünya tatlısı bir oğlu var beni çok seviyor bir sarılıyor ki içine sokacak sanki öyle seviyorrr ben de onu tabiiii ..diğer arkadaşım 8 aylık hamileeee doğuracak diğerlerininde hep çocukları bir biz kaldık eşimleee çocuksuzzzzzzzzzzz oysa bugün çok umutluydum ama akşam söndü umutlarımmmmmm .....eşimde çok seviyor çocukları hele onu gördükçeee daha da çok üzülüyorum benim yüzümdennn oda baba olamıyorrrrrrrrrrrrr ...napıcam ben şimdi yaaa gerçekten bilmiyorum artık ....
tumeciğim melodiciğim artık bende çok sıkıldım bu durumdan düşünmek istemiyorum bir süre çocuk konusunu her ay umutla bekleyip adet olunca yıkılmak istemiyorum yazık bizlere kendimizi rahatlatalım artık farkında değiliz ama hayatımızı yaşantımızı olmayan bebeklerimiz üzerine kurmuş gidiyoruz olmuyor işte bulunduğumuz durumu kabul etmekten başka çare yok ne yapalım en azından ben böyle düşünüyorum.
sizde üzülmeyin oluruna bırakın dicem çoook zor ama böylede acı çekmekten başka bir geridönüşü yok bize ben kendimi alıştırdım artık rabbim ne zaman verirse hakkımızda herşeyin hayırlısı
canım hoşgeldin darısı başımıza inşallah
canım ev buldum ama sen kaçırmışsın dangalak ev sahibi vazgeçti bak hatırlayınca sinir oldum.
neyse geçti gitti aramaya devam.
tahmin ettim tatlım olsun önemli değil hayırlısı inşallah bakalım bekliyoruz bi yer var adamın karısı vefat etmiş bikaçgüne döncek işte.canım zaten tam okuyamadım daha 1231.sayfadayım daha tam okuyamadım olsun hayırlısı olsun bitanem inşallah daha güzel bir yer bulursun....
tumecim sıkma canını tatlım ne iyiceğimi bilemedim hayırlısı bidahaki ay inşallah.nevacım benimde yeni bat 13 temmuz, kırmızılar teşrif edebildiler
edacım hoşgeldin sen de canımmmmm
yeni gelen bir arkadaş daha olmuş, o da hoşgelmişşşş
melodiciğim ne diyeceğimi bilemiyorum canım. Rabbim hayırlısını versin, belki de laparoskopi sonrası bebiş gelir, biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış.
İnşallah Allahım hepimizi mis kokulu meleklerimize kavuşturur
yok şekerim yok bu ay çalışma günlerine de dikkat etmemiştik zaten, umutlar temmuza kaldı artık,
melodiciğim yapma bitanem sakın kendini bu durumdan sorumlu tutma, bu hatayı bende yaptım ama dünyayı kendime zehir etmekten başka bir işe yaramadı
ne güzel bizi seven eşlerimiz var, mutlu yuvalarımız var, ben inanıyorum ki Allahım hepimizin evine bir melek gönderecek ve bizlere de bu duyguyu tattıracak
öyle şekerim bende hayırlısı diyorum, RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER, demekki bebiş bu ay da gelmek istemiyormuş:))))
canım zaten tam okuyamadım daha 1231.sayfadayım daha tam okuyamadım olsun hayırlısı olsun bitanem inşallah daha güzel bir yer bulursun....
melodicim üzüldüm bende çok umutluydum senin adına ama olsun kısmet takmamaya çalış elinden geldiğince başka şeylere yönel kafanı rahatlat kısmet ne yapalım allahım en uygun zamanda bizlerede tattıracak bu duyguyu inşallah...
selam kızlar ben de yeni katıldım aranıza,herkes teselli etmeye çalışıyor ama bunun tesellisi olmuyor malesef...2 yıldır klomen,iğneler,aşılamalr derken mayısta tüp te yaptık... 5 hafta beraberdik mucize meleğimle,dün gidiverdi ayrılıverdi benden...sağlıklı tutunamamış kuzumşimdi alşmaya çalışıyorum gitmesine ve tekrar umutlanmak için güç toplamaya çalışıyorum...Rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatla nasip etsin...
selam kızlar ben de yeni katıldım aranıza,herkes teselli etmeye çalışıyor ama bunun tesellisi olmuyor malesef...2 yıldır klomen,iğneler,aşılamalr derken mayısta tüp te yaptık... 5 hafta beraberdik mucize meleğimle,dün gidiverdi ayrılıverdi benden...sağlıklı tutunamamış kuzumşimdi alşmaya çalışıyorum gitmesine ve tekrar umutlanmak için güç toplamaya çalışıyorum...Rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatla nasip etsin...
tahmin ettim tatlım olsun önemli değil hayırlısı inşallah bakalım bekliyoruz bi yer var adamın karısı vefat etmiş bikaçgüne döncek işte.
zaten hiç ilgilenmiyorum o olaydan sonra akışına bıraktım.
hem şuan testlerimle meşgülüm bakalım gülcüm hayırlısı.
gülcümmmmm hoşgeldinnnnnnnnn tatlımmmmmmmmmm ..ne güzel oh tatil yaptınn..bana gelincee saol bitanem hüsarnnnnnnnn yine çok üzüldümm dün gece ağla ağla bi hal oldumm ama bugün toparlıyorum kendimi ve laparoskop olmak için gün sayıyorumm inşallah emeklerimiz karşılıksız kalmazzz canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?