hoşbulduk canımdosbacım merhaba canım hoşgeldin nasılsın canım.
selam kızlar ben de yeni katıldım aranıza,herkes teselli etmeye çalışıyor ama bunun tesellisi olmuyor malesef...2 yıldır klomen,iğneler,aşılamalr derken mayısta tüp te yaptık... 5 hafta beraberdik mucize meleğimle,dün gidiverdi ayrılıverdi benden...sağlıklı tutunamamış kuzumşimdi alşmaya çalışıyorum gitmesine ve tekrar umutlanmak için güç toplamaya çalışıyorum...Rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatla nasip etsin...
canım bilidiğim kadarıyla evet vaktim vardosba sana ihtiyacım var ben testlerimi yaptım sonucu aldım ama kafam karıştı allahım aklı başında bi dr,la karşılaştır çatlıyıcam sinirden yardımcı olurmusun vaktin varsa.
slm fıstıklar... anneme gitmiştim şimdi geldim..hemen mutfağa geçicem bi bakim dedim..
melodi bitanem üzülmek yok.. tedavini yaptır sonrada bebişine kavuş inşşşşşşşşş
dosbacım dur taşıyıcam geçmişten hemen canım sağol bu arada.canım bilidiğim kadarıyla evet vaktim var
yapan dr. ne dedi...sonuç ne?? yazar mısın ??
nevacım benimde yeni bat 13 temmuz, kırmızılar teşrif edebildiler
edacım hoşgeldin sen de canımmmmm
yeni gelen bir arkadaş daha olmuş, o da hoşgelmişşşş
ibrinojen - 455 G<A homozigot normal
faktör V R2 H1299R homozigot normal
faktör X||| V34L hetarozigot taşıyıcı
GP|||a (HPA1) a/b a/b
PaI-1 4G/5G 4G/5G
Apo B R3500 hemozigot normal
bu hoşgeldin banamıydı bilmiyorum ama üzerime alınmak istedim dediğim gibi buna çok ihtiyacım var çünkü hoşbulduk tatlm umarım bundan sonraki 9 ay boyunca kırmızı mırmızı görmezsinn hepimiz çin öle ben bu ay klomenle yumurta büyüttüm bu ay 2 tane ama rahim duvarım inceymiş sonra dr'um iyiye gidiyo kalınlaşmış dedi 22 hazirandan sonra grcez bakalım neticeyi ben herkese dua ediyorum rabbim tüm kk kızlarının ve tüm isteyenlerin kucağını boş brakmasın inş içinde benimde sen kaç yıllkı evlisin tatlım
evet canım hoşgeldin sanaydı,bu hoşgeldin banamıydı bilmiyorum ama üzerime alınmak istedim dediğim gibi buna çok ihtiyacım var çünkü hoşbulduk tatlm umarım bundan sonraki 9 ay boyunca kırmızı mırmızı görmezsinn hepimiz çin öle ben bu ay klomenle yumurta büyüttüm bu ay 2 tane ama rahim duvarım inceymiş sonra dr'um iyiye gidiyo kalınlaşmış dedi 22 hazirandan sonra grcez bakalım neticeyi ben herkese dua ediyorum rabbim tüm kk kızlarının ve tüm isteyenlerin kucağını boş brakmasın inş içinde benimde sen kaç yıllkı evlisin tatlım
canım hoşgeldin
dualrın için çok saol bende çok dua ediyorum hepimize...hayırlıca kırmızları görmeyiz artık inş.[/QUO
inşalllahhh ama hayırlısıyla tabi göbüşlerimiz sağlıklı sıhhatli bebişlerle dolar inş.aminnnnn
evet canım hoşgeldin sanaydı,
dualrın içinde sağol canım
inşallah sende iyi haberi alırsın doktordan
sanırım bu ay doğal yolldan deniyorsun canım, inşallah bebiş gelir
ben 4 yıldır evliyim 2 yıldır bebiş için uğraşıyorum
ilk 2 yıl korunmuştum, şimdi düşündükçe gülüyorum kendime
iyi akşamlar arkadaşlaaarrrr.....
umudumsun sende hoşgeldin bitanem.
rabbim tez zamanda bebeğine kavuşmayı nasip etsin
slm masalcan arkadaşları tanımak amacıyla profillere baktımda meslektaş sayılırız.. bende ebeyim... ama maalesf terzi kendi söküğünü dikemiyor
evet tatlım haklısın... bende 2 sene sonunda bebeğime kavuştum.
3 aşılama sonrası doğal oldu. tüp bebek yaptıracaktım adet olmayı bekliyodum.
sürpriz yaptı geldi bebeğimiz çok şükür.
rabbim her isteyene versin daha fazla bekletmeden inşallah
AMİİİİİİİİNNNNNN
cnmmm öle deme vardır her şerde bi hayır bende 2 yıl korundum ama benim eşiin tain problemi vardı mecbur kaldım ayrı kalıyoduk bi zamnalar gebelik fikrine şiddetle karşı çıkıyodum ama 10 aydırda rabbim bana vermiyor inş gücüne gtmemiştir evetdediğim gibi yumartalarım ancak destek tedaviyle büyüyor şimdilik doğal yollarla deniyoruz allahım çok bekletmesin hiçbirimizi hayırlı ve sağlıklısından tez zamanda inşallahhh.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?