Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dosbacım merhaba canım hoşgeldin nasılsın canım.
hoşbulduk canım
çok şükür iyiyim ... hep aynı şeyler adet oldum şimdi tekrar yeni ümitlere jyelken açıyorum
sen nasılsın ??

hoşgeldin aramıza... evet yaşayan bilir çok üzüldüm canım
acın çok acı...hiç teselli etmiyorum çnk biliyorum tesellisi olmuyor (
geçecek üzülme....daha doğrusu toparlanacaksın ama yüreğinin bi yerinde izler bırakacak (
sanırım bu acı yeniden hamile kalıncaya kadar devam edecek...
sadece tek tesellim yine de hamile kalabilmişsin...Allah tan sabır e ümit diliyorum canım

dosba sana ihtiyacım var ben testlerimi yaptım sonucu aldım ama kafam karıştı allahım aklı başında bi dr,la karşılaştır çatlıyıcam sinirden yardımcı olurmusun vaktin varsa.
canım bilidiğim kadarıyla evet vaktim var
yapan dr. ne dedi...sonuç ne?? yazar mısın ??

slm fıstıklar... anneme gitmiştim şimdi geldim..hemen mutfağa geçicem bi bakim dedim..

melodi bitanem üzülmek yok.. tedavini yaptır sonrada bebişine kavuş inşşşşşşşşş

hadi kolay gelsin ... ben de annemi gördüm çok mutluyum

Son düzenleme:
ibrinojen - 455 G<A homozigot normal

faktör V R2 H1299R homozigot normal

faktör X||| V34L hetarozigot taşıyıcı

GP|||a (HPA1) a/b a/b

PaI-1 4G/5G 4G/5G

Apo B R3500 hemozigot normal

Apo E E2/E3/E4 E3/E3

MTHFR A1298C heterezigot taşıyıcı

faktör || (prothrombin) G20210A homozigot normal

MTHFR C677T heterozigot taşıyıcı

faktör V Leiden G1691A homozigot normal

işte canım sonuç bu dr faktör v leidenin önemli olduğunu söyledi iki taşıyıcı için folik asit dedi diğer ikisi içinde iğneye başlıyıcaz hamile kalınca şimdide aspirin dedi eee pıhtılaşma yoksa niye iğne dedim ama kafam kazan bügün bir sürü aksilik oldu ne dediğini hatırlamıyorum aramayada çekiniyorum zaten başından savıyor detaya inmiyor hep yoğun hep.

nevacım benimde yeni bat 13 temmuz, kırmızılar teşrif edebildiler

edacım hoşgeldin sen de canımmmmm

yeni gelen bir arkadaş daha olmuş, o da hoşgelmişşşş

bu hoşgeldin banamıydı bilmiyorum ama üzerime alınmak istedim dediğim gibi buna çok ihtiyacım var çünkü hoşbulduk tatlm umarım bundan sonraki 9 ay boyunca kırmızı mırmızı görmezsinn hepimiz çin öle ben bu ay klomenle yumurta büyüttüm bu ay 2 tane ama rahim duvarım inceymiş sonra dr'um iyiye gidiyo kalınlaşmış dedi 22 hazirandan sonra grcez bakalım neticeyi ben herkese dua ediyorum rabbim tüm kk kızlarının ve tüm isteyenlerin kucağını boş brakmasın inş içinde benimde sen kaç yıllkı evlisin tatlım

ibrinojen - 455 G<A homozigot normal

faktör V R2 H1299R homozigot normal

faktör X||| V34L hetarozigot taşıyıcı

GP|||a (HPA1) a/b a/b

PaI-1 4G/5G 4G/5G

Apo B R3500 hemozigot normal

canım ben burda pıhtılaşma sorununu göremiyorum
herşey normal gibi... neden iğne demiş ki...
dur bende sana kendiminkini yazayım
bi de neden iğne diyo ki
bence sen başka dr.a git hayatım

faktör V .leiden homozigot normal

Protrombin 20210 Mutasyonu homozigot normal
MTHFR 677 C >T POLİMORFİZM homozigot normal
MTHFR 1298 A>C POLİMORFİZMİ homozigot mutant
canım benim mutant kısmı sorunlu sende mutant göremedim

canım hoşgeldin
dualrın için çok saol bende çok dua ediyorum hepimize...hayırlıca kırmızları görmeyiz artık inş.

evet canım hoşgeldin sanaydı,
dualrın içinde sağol canım
inşallah sende iyi haberi alırsın doktordan
sanırım bu ay doğal yolldan deniyorsun canım, inşallah bebiş gelir
ben 4 yıldır evliyim 2 yıldır bebiş için uğraşıyorum
ilk 2 yıl korunmuştum, şimdi düşündükçe gülüyorum kendime

iyi akşamlar arkadaşlaaarrrr.....

umudumsun sende hoşgeldin bitanem.
rabbim tez zamanda bebeğine kavuşmayı nasip etsin

cnmmm öle deme vardır her şerde bi hayır bende 2 yıl korundum ama benim eşiin tain problemi vardı mecbur kaldım ayrı kalıyoduk bi zamnalar gebelik fikrine şiddetle karşı çıkıyodum ama 10 aydırda rabbim bana vermiyor inş gücüne gtmemiştir evetdediğim gibi yumartalarım ancak destek tedaviyle büyüyor şimdilik doğal yollarla deniyoruz allahım çok bekletmesin hiçbirimizi hayırlı ve sağlıklısından tez zamanda inşallahhh.:

iyi akşamlar arkadaşlaaarrrr.....

umudumsun sende hoşgeldin bitanem.
rabbim tez zamanda bebeğine kavuşmayı nasip etsin

slm masalcan arkadaşları tanımak amacıyla profillere baktımda meslektaş sayılırız.. bende ebeyim... ama maalesf terzi kendi söküğünü dikemiyor

slm masalcan arkadaşları tanımak amacıyla profillere baktımda meslektaş sayılırız.. bende ebeyim... ama maalesf terzi kendi söküğünü dikemiyor

evet tatlım haklısın... bende 2 sene sonunda bebeğime kavuştum.
3 aşılama sonrası doğal oldu. tüp bebek yaptıracaktım adet olmayı bekliyodum.
sürpriz yaptı geldi bebeğimiz çok şükür.
rabbim her isteyene versin daha fazla bekletmeden inşallah
AMİİİİİİİİNNNNNN

çokkkk sevindim inanırmısın maşallah suphanallah sanada yavrunada allahım sağlıklı sıhhatli doğmayı nasip etsin darısı bize inşş:) peki hamile kaldığın dönemde moralman nasıldın hani çok etkiliyomş ya moral.bu arda meslektaşımı bulduğuma çok sevindim ben bi sağlık ocağında çalışıyorum şuan herşey normal sadece hafif bi pkom var yani ileri dercede deilmiş arkadaşlar çok kızıyolar bana kafaya takıyorum senin illaki çoçuğun olur sen ne biçim sağlıkçısın deip deip duruyolar orasını allah bilirgerçide hiç bi şekilde konuşamıyorum onlarla çünkü anlıyamıyorlar beni bu meslek zamanla duygularımızdan ediyo galiba bizi ama ben o duygularımı hiç kaybetmedim bilemiyorum aynı şeyler seninde başına geldimi kusura bakma braz kafnı şişirdim ama dertliyim napayım

öyle canım tabi ki vardır bir hayır ben 3 aşılama yaptırdım, 2. aşılamam tutmuştu ama bebeğim 10. haftasında beni bıraktı, hayırlısı böyleymiş rabbim ömür yazmamış kuşuma, Ama ben inanıyorum cennetteki meleğim bana kardeşini en kısa sürede yollayacaktır..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…