çokkkk sevindim inanırmısın maşallah suphanallah sanada yavrunada allahım sağlıklı sıhhatli doğmayı nasip etsin darısı bize inşş:) peki hamile kaldığın dönemde moralman nasıldın hani çok etkiliyomş ya moral.bu arda meslektaşımı bulduğuma çok sevindim ben bi sağlık ocağında çalışıyorum şuan herşey normal sadece hafif bi pkom var yani ileri dercede deilmiş arkadaşlar çok kızıyolar bana kafaya takıyorum senin illaki çoçuğun olur sen ne biçim sağlıkçısın deip deip duruyolar orasını allah bilirgerçide hiç bi şekilde konuşamıyorum onlarla çünkü anlıyamıyorlar beni bu meslek zamanla duygularımızdan ediyo galiba bizi ama ben o duygularımı hiç kaybetmedim bilemiyorum aynı şeyler seninde başına geldimi kusura bakma braz kafnı şişirdim ama dertliyim napayım
öyle canım tabi ki vardır bir hayır ben 3 aşılama yaptırdım, 2. aşılamam tutmuştu ama bebeğim 10. haftasında beni bıraktı, hayırlısı böyleymiş rabbim ömür yazmamış kuşuma, Ama ben inanıyorum cennetteki meleğim bana kardeşini en kısa sürede yollayacaktır..
iyiyim sarı şekerim
sen nasılsın bitanem. bu arada bu saate buralardasın sen hayırdır:26:
yarın iş yokmu tatlım?
Amin canım sağol inan bunu bilmiyordum, bundan sonra dualarımı böyle edeyimcnmm bnm inşallah bidaha yaşatmasın sana rabbim bunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahım ihsanında olandan versin bu arda allahtan ''ihsanında olandan'' diye dua etmeliymiş tatlım hayırlısı dediğimiz zaman allah bizim için nasıl hayırlı grürse öle verirmiş mesala allahım bi bebek verip onu 2-3 yıl sonra yanına alıp senin için hayırlısı budur diyebilirmiş ama ihsanında olandan ver yarabbim dediğimiz zaman yanındakilerinin en güzelinden verirmiş allah c.c o büyük inşallah ellerimizi boşa çevirmez yüreğimizdeki hasreti dindirir rabbim ihsanında olanıyla aminnn:)
amin canım inşallah rabbim isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın inşallah bitanem.
valla benim dr' de hep diyodu senin kafanda bitiyo herşey diye. bizim sorunumuzda spermlerde vardı canım.
hem sayı çok düşük hemde hareketli sperm sayısı cok düşüktü.
6 ay klomen tedavisi yaptık sonra femara diye bi ilaç kullandım onuda 3 ay kullandım. sonra 3 aşılama peş peşe yapıldı.
hepsi negatif oldu malesef. sonra şubat ayında bi kimyasal gebelik oluştu 5 gün gecikti adetim gittim test yaptırdım var dendi sonrada 5. gün geldi kırmızılar kimyasalmış.
zaten tüp bebek merkezi araştırıyodum 3. aşılamadan sonra kimyasal gebelikten sonraki ay yani yaptıracaktık tüp bebeği. her şeyi ayarladık işte.
hamile kaldığım ay sadece 12. gün çalıştık sonrada hiiiç dikkat etmedik yani nasılsa tüp yaptırıcaz gerek yok dedi özelikle eşim bizde salladık. ama işte geleceği varmış çok şükür geldi bebeğimiz. inşallah sağlıkla kucağımızada alırız.
yani kısaca kafam rahatı hiç düşünmedim dikkat etmedim.
ben şu anda çalışmıyorum canım bu arada onuda söyliyim
ayyyyyy beğendin demek şekerimbende iyiyim bitanem kociş yok bu gece benide uyku tutmadı bir yandan da kanıta bakıyorum
Amin canım sağol inan bunu bilmiyordum, bundan sonra dualarımı böyle edeyim
önemli deil cnm benim allah kabul etsin inş.ne güzel olyo ama böle inan baya bya rahatladım bugün çok teşekkürler kızlar paylaşımlarınız için inan birilerine derdini anlatmak ve onlarında seni anlaması o kadar ii geliyoki enkısa zamnada grüşmek üzere kendinize iyi bakın tatlışlar:) öpüldünüzz
evet çok beğendim bitanem yakışmış sana sarı saç.
Ben çok seviyorum sarıyı.
Bende kanıtı seyrediyorum kocişle. Benimki de evde bu gece..
valla tumecim biz ne zaman burda olsak kızlar yok dimi.
Tam diyorum şöyle kalabalık bi sohbet olsun ne zamandır olmuyo öyle.
Ama yok. Neva kayınvaldesinde, seminin neti bozukmuş konuştum bugün.
Sule yok febe zaten bu saate olmaz melodi yok yokta yok yani dimi
önemli deil cnm benim allah kabul etsin inş.ne güzel olyo ama böle inan baya bya rahatladım bugün çok teşekkürler kızlar paylaşımlarınız için inan birilerine derdini anlatmak ve onlarında seni anlaması o kadar ii geliyoki enkısa zamnada grüşmek üzere kendinize iyi bakın tatlışlar:) öpüldünüzz
sağol bitanem
Sana da çok yakışıyor biliyorsun, ben sırf kocişin yoğun ısrarı ile yaptırdım ama şu an çoook alıştım herkeste beğendi..
öyle masalcım artık yaz da geldi, ece de gelmiyor bir süredir, hatta orkide bile uğramıyor, ne zamandır şöyle 20-30 sayfalık bir sohbete hasret kaldık
bulantıları geçmiştir herhalde artık, bayağı ilerledi gebeliği...ay evet valla hasret kaldık.
eceyide çok merak ediyorum aslında çok kusuyodu geçtimi acaba yazık serum alıyodu en son valla.
ama çok yakışmış sarı birten dezavantajı makyajsız hasta gibi duruyosun sarı saçla.
hep makyaj istiyo. ama herşeye rağmen çok seviyorum
bulantıları geçmiştir herhalde artık, bayağı ilerledi gebeliği...
masalcım bende çıkıyorum bitanem, sabaha kalmak zor olacak valla
sen de kalma artık bebeişimizin de uykusu gelmiştir, annesi uyusun ki bebişe yarasın değil mi ama
çoookkk öptüm seni
iyi geceler bitanem
ben geldimmmmmmmmmmmmmm
ama geç kaldım sanırım.
komşularım vardı daha yeni gittiler
melodi kuzum üzülme.aşılamada bzim şansımız maalesef arkadaşlardan daha az
ama sen azimlisin.işallah laparoskopiden sonra bebişin gelecek azmin elinden birşey kurtulmuyor canım.yakındır canım hiçççç üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?