Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amin canım inşallah rabbim isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın inşallah bitanem.
valla benim dr' de hep diyodu senin kafanda bitiyo herşey diye. bizim sorunumuzda spermlerde vardı canım.
hem sayı çok düşük hemde hareketli sperm sayısı cok düşüktü.
6 ay klomen tedavisi yaptık sonra femara diye bi ilaç kullandım onuda 3 ay kullandım. sonra 3 aşılama peş peşe yapıldı.
hepsi negatif oldu malesef. sonra şubat ayında bi kimyasal gebelik oluştu 5 gün gecikti adetim gittim test yaptırdım var dendi sonrada 5. gün geldi kırmızılar kimyasalmış.
zaten tüp bebek merkezi araştırıyodum 3. aşılamadan sonra kimyasal gebelikten sonraki ay yani yaptıracaktık tüp bebeği. her şeyi ayarladık işte.
hamile kaldığım ay sadece 12. gün çalıştık sonrada hiiiç dikkat etmedik yani nasılsa tüp yaptırıcaz gerek yok dedi özelikle eşim bizde salladık. ama işte geleceği varmış çok şükür geldi bebeğimiz. inşallah sağlıkla kucağımızada alırız.
yani kısaca kafam rahatı hiç düşünmedim dikkat etmedim.
ben şu anda çalışmıyorum canım bu arada onuda söyliyim

cnmm bnm inşallah bidaha yaşatmasın sana rabbim bunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahım ihsanında olandan versin bu arda allahtan ''ihsanında olandan'' diye dua etmeliymiş tatlım hayırlısı dediğimiz zaman allah bizim için nasıl hayırlı grürse öle verirmiş mesala allahım bi bebek verip onu 2-3 yıl sonra yanına alıp senin için hayırlısı budur diyebilirmiş ama ihsanında olandan ver yarabbim dediğimiz zaman yanındakilerinin en güzelinden verirmiş allah c.c o büyük inşallah ellerimizi boşa çevirmez yüreğimizdeki hasreti dindirir rabbim ihsanında olanıyla aminnn:)

iyiyim sarı şekerim
sen nasılsın bitanem. bu arada bu saate buralardasın sen hayırdır:26:
yarın iş yokmu tatlım?

ayyyyyy beğendin demek şekerimbende iyiyim bitanem kociş yok bu gece benide uyku tutmadı bir yandan da kanıta bakıyorum

Amin canım sağol inan bunu bilmiyordum, bundan sonra dualarımı böyle edeyim

hımm anladım tatlım aminnn inş sağsalim alırsın kucağına anladım gerçekten herşey kafada bitiyo o zamn:) ama nasıl atılırki kafadan allahm sen bilirsin doğrusunu... en iyisini yapıyosun beklemişin o kadar bebişini canmsın büyüt inş öle başlarsınm hasret gider yavrunla o annellik duygusunu iliklerine kadar hisset nasıl olsa bizim iş sahası geniş darısıda bizlere olsunnnnn

ayyyyyy beğendin demek şekerimbende iyiyim bitanem kociş yok bu gece benide uyku tutmadı bir yandan da kanıta bakıyorum

Amin canım sağol inan bunu bilmiyordum, bundan sonra dualarımı böyle edeyim

evet çok beğendim bitanem yakışmış sana sarı saç.
ben çok seviyorum sarıyı.
bende kanıtı seyrediyorum kocişle. benimki de evde bu gece..

valla tumecim biz ne zaman burda olsak kızlar yok dimi.
tam diyorum şöyle kalabalık bi sohbet olsun ne zamandır olmuyo öyle.
ama yok. neva kayınvaldesinde, seminin neti bozukmuş konuştum bugün.
sule yok febe zaten bu saate olmaz melodi yok yokta yok yani dimi

önemli deil cnm benim allah kabul etsin inş.ne güzel olyo ama böle inan baya bya rahatladım bugün çok teşekkürler kızlar paylaşımlarınız için inan birilerine derdini anlatmak ve onlarında seni anlaması o kadar ii geliyoki enkısa zamnada grüşmek üzere kendinize iyi bakın tatlışlar:) öpüldünüzz

görüşürüz bitanem.
bizler burda aynı dertten muzdarıp insanlarız tatlım...
iyi geceler bitanem

evet çok beğendim bitanem yakışmış sana sarı saç.
Ben çok seviyorum sarıyı.
Bende kanıtı seyrediyorum kocişle. Benimki de evde bu gece..

sağol bitanem

Sana da çok yakışıyor biliyorsun, ben sırf kocişin yoğun ısrarı ile yaptırdım ama şu an çoook alıştım herkeste beğendi..

öyle masalcım artık yaz da geldi, ece de gelmiyor bir süredir, hatta orkide bile uğramıyor, ne zamandır şöyle 20-30 sayfalık bir sohbete hasret kaldık

sana da iyi geceler şekerim
burda hepimiz aynı dertten muzdaripiz sağolsun birlikte yol aldığımız arkadaşlarımızın güzel haberleri de bizleri sevindiriyor..

Inşalllah allahım bize de bebişlerimizi gönderecek

Son düzenleme:

ay evet valla hasret kaldık.
eceyide çok merak ediyorum aslında çok kusuyodu geçtimi acaba yazık serum alıyodu en son valla.

ama çok yakışmış sarı birten dezavantajı makyajsız hasta gibi duruyosun sarı saçla.
hep makyaj istiyo. ama herşeye rağmen çok seviyorum

bulantıları geçmiştir herhalde artık, bayağı ilerledi gebeliği...
masalcım bende çıkıyorum bitanem, sabaha kalmak zor olacak valla
sen de kalma artık bebeişimizin de uykusu gelmiştir, annesi uyusun ki bebişe yarasın değil mi ama
çoookkk öptüm seni
iyi geceler bitanem

iyi geceler bitanem bende seni çoook öpüyorum
ben bugün çok uyudum ondan buralardayım.....

ben geldimmmmmmmmmmmmmm

ama geç kaldım sanırım.
komşularım vardı daha yeni gittiler

melodi kuzum üzülme.aşılamada bzim şansımız maalesef arkadaşlardan daha az
ama sen azimlisin.işallah laparoskopiden sonra bebişin gelecek azmin elinden birşey kurtulmuyor canım.yakındır canım hiçççç üzülme

neeeeeee komşular bu saate kadarmı oturdular
kocaları yokmu bunların şekerim kızma ama öyleeee
neyse netin olmuş sevindim

canım birtanesi ile eşimizin vardiyası aynı 1 şimdi geldiler daha işten
diğerininkide genelde çoktan uyumuş oluoyr işte.yaz akşamları oturuyoruz biz 1 lere 2lere kadarbalkonda dışarıda

umudumsun hoşgeldin
buraya üye olurken umud umudum v.s bütün nicleri denemiştim
hiçbirini kabul etmemişti.seni görünce sevindim

slm arkadaşlar bende3,5yıllık evliyim 3aşılama bir tüp bebek yaptım ama malesef olmadı hatta tüp bebeği yeni yaptım sonucu haziranın 11de aldım negatif çıktı umutlarım benim biraz azaldı

kızlar bende kaçıyorum...
iyi geceleeeerrrr tatlı rüyalaaarrrr
semicim geldin ama ben kaçıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…