slm arkadaşlar bende3,5yıllık evliyim 3aşılama bir tüp bebek yaptım ama malesef olmadı hatta tüp bebeği yeni yaptım sonucu haziranın 11de aldım negatif çıktı umutlarım benim biraz azaldı
kızlar bende kaçıyorum...
iyi geceleeeerrrr tatlı rüyalaaarrrr
semicim geldin ama ben kaçıyorum
bende eşime bugün aynı şeyi dedim değerlerimi başka bi dr daha göstericem sanırım hatun çok yoğun ne dediğinide anlamadım alel acele anlattığı için.canım ben burda pıhtılaşma sorununu göremiyorum
herşey normal gibi... neden iğne demiş ki...
dur bende sana kendiminkini yazayım
bi de neden iğne diyo ki
bence sen başka dr.a git hayatım
evet ya semide bakmıştı sağolsun mutant yoksa sorun yok demişti.faktör V .leiden homozigot normal
Protrombin 20210 Mutasyonu homozigot normal
MTHFR 677 C >T POLİMORFİZM homozigot normal
MTHFR 1298 A>C POLİMORFİZMİ homozigot mutant
canım benim mutant kısmı sorunlu sende mutant göremedim
selamınaleyküm arkadaşlarım internetin yavaşlığı yüzünden giremniyorum,bişey oldu pcyi garantiyer göndermiştik bi garip yapmışlar
nasılsınız okuyamıyorumda 5 dkkada anca geçiyor sayfadan sayfaya
neva nen niye listede yokum
kızllarrr yeniyimm benide alın aranıza o kadar ihtiyacım varki buna damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış kimseler anlamıyo beni 2.5 yıllık evliyim 10 aydır melek istiyorum maalesef pkoluyumbat:22 haziran yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
selam kızlar ben de yeni katıldım aranıza,herkes teselli etmeye çalışıyor ama bunun tesellisi olmuyor malesef...2 yıldır klomen,iğneler,aşılamalr derken mayısta tüp te yaptık... 5 hafta beraberdik mucize meleğimle,dün gidiverdi ayrılıverdi benden...sağlıklı tutunamamış kuzumşimdi alşmaya çalışıyorum gitmesine ve tekrar umutlanmak için güç toplamaya çalışıyorum...Rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatla nasip etsin...
önemli deil cnm benim allah kabul etsin inş.ne güzel olyo ama böle inan baya bya rahatladım bugün çok teşekkürler kızlar paylaşımlarınız için inan birilerine derdini anlatmak ve onlarında seni anlaması o kadar ii geliyoki enkısa zamnada grüşmek üzere kendinize iyi bakın tatlışlar:) öpüldünüzz
slm arkadaşlar bende3,5yıllık evliyim 3aşılama bir tüp bebek yaptım ama malesef olmadı hatta tüp bebeği yeni yaptım sonucu haziranın 11de aldım negatif çıktı umutlarım benim biraz azaldı
ben geldimmmmmmmmmmmmmm
ama geç kaldım sanırım.
komşularım vardı daha yeni gittiler
melodi kuzum üzülme.aşılamada bzim şansımız maalesef arkadaşlardan daha az
ama sen azimlisin.işallah laparoskopiden sonra bebişin gelecek azmin elinden birşey kurtulmuyor canım.yakındır canım hiçççç üzülme
hııı bide allahım çaresiz dert vermesin sonuçta çaresi var derdimizin umudumuzu hiç kesmiyoruz allahtan olmuyacaklar oluyo az önce bi haber aldım kahroldum dediğim gibi ebeyim ben bi gebemi aradım sağlığını sormak için az önce kayınvalidesi çıktı telofona daha 21 yaşında kızcağaz lösemi hastası olduğu kesinleşmiş aldığı tedaviler sonucunda 7 aylık hamileyken bebeğini kaybetmiş ve 3 yaşında bi bebeği daha var allahım kimseyi böle bişeyle sınamasın kurban olduğum allahım ne veriyosa hayırlısından ihsanında olandan versin
umudumsunn,seapearl,
GÜNAYDIN KIZLAR :79:
canım selammmmmmmmmm dediğin gibi dermansız dert vermesin bu bebek olayı zaten mucize bişey .benim arkadaşım 6 yıl sonra kavuştu mucizye kendiliğinden ..olacak nşallah ama zamanını biz belirleyemiyoruz maaleseff(((((((((çok üzüldüm kızcağıza ya gerçekten acil şifalar diliyorummmm ..sağlıkk en baştaa olmalı ..biz sağlıklı olalımda ..sonrasında inşallah sağlıklı bebişler gelsin .görüşürüz tatlım....
çok teşekkürlr benide listeye eklediğin için ahsenneva gerçekten öle ya kimsecikler anlamıyodu beni şimdi burdaki bizim gibi olupta olumlu sonuç alanları grdükçe daha iyi hissediyorum kendimi daha bi umut dolu oluyorum allahımm ihsanında olanıyla hiçbirimizi bebişsiz brakmasın yuvamızdaki çoçuk seslerini hiççç eksik etmesin ben 1 tane olsun okula gidince 2 cisi diyodum şimdi ancak olursa inş 2.5 yaşından itibaren başlıycam benimki ağır vasıta ancak:) bide sağ sol baskısı iice bunalıyorum valla hiç bişey planladığımız gibi olmuyo biz b urdan plan yapıyoruz allahım yukarda bize gülüyo ünlü bi yazarın sözüymüş bu gerçekten öle allah c.c dualarımızı geri çevirmesin inş.... Aminnnn
hııı bide allahım çaresiz dert vermesin sonuçta çaresi var derdimizin umudumuzu hiç kesmiyoruz allahtan olmuyacaklar oluyo az önce bi haber aldım kahroldum dediğim gibi ebeyim ben bi gebemi aradım sağlığını sormak için az önce kayınvalidesi çıktı telofona daha 21 yaşında kızcağaz lösemi hastası olduğu kesinleşmiş aldığı tedaviler sonucunda 7 aylık hamileyken bebeğini kaybetmiş ve 3 yaşında bi bebeği daha var allahım kimseyi böle bişeyle sınamasın kurban olduğum allahım ne veriyosa hayırlısından ihsanında olandan versin
nevacımmmmmmmmmmmmmm benim de gözü kör olasıca kırmızıların gelmeme tarihi 10 temmuz tatlımmmm ........8 temmuzda doğum günümm :)belkide anneciğine doğum günü hediyesi yapar yavru kuşum ama hiç sanmam ...öpüldünnnnnnnnnnnnnnnn
naber canım nasılsın
çok teşekkürlr benide listeye eklediğin için ahsenneva gerçekten öle ya kimsecikler anlamıyodu beni şimdi burdaki bizim gibi olupta olumlu sonuç alanları grdükçe daha iyi hissediyorum kendimi daha bi umut dolu oluyorum allahımm ihsanında olanıyla hiçbirimizi bebişsiz brakmasın yuvamızdaki çoçuk seslerini hiççç eksik etmesin ben 1 tane olsun okula gidince 2 cisi diyodum şimdi ancak olursa inş 2.5 yaşından itibaren başlıycam benimki ağır vasıta ancak:) bide sağ sol baskısı iice bunalıyorum valla hiç bişey planladığımız gibi olmuyo biz b urdan plan yapıyoruz allahım yukarda bize gülüyo ünlü bi yazarın sözüymüş bu gerçekten öle allah c.c dualarımızı geri çevirmesin inş.... aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?