Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadaşlar bende3,5yıllık evliyim 3aşılama bir tüp bebek yaptım ama malesef olmadı hatta tüp bebeği yeni yaptım sonucu haziranın 11de aldım negatif çıktı umutlarım benim biraz azaldı

slm hoşgeldin.bu durumda bocalaman kadar normal birşey yok ki zaten canım.biraz zaman geçsin toparlanır
tekrardan mücadeleye devam edersin .umudumuzu inancımızı kaybtmeden yoladevam.başka çaremiz yok.
daha hormon ilaçları iki üç ay etkili olur vücudunda işallah bu sürede bebeğin doğal olarak gelir daha fazla bekjletmez annesini

kızlar bende kaçıyorum...
iyi geceleeeerrrr tatlı rüyalaaarrrr
semicim geldin ama ben kaçıyorum

gitcanım iyi uykular.uyusun bbebişimizde
yirim ben onu yir

canım ben burda pıhtılaşma sorununu göremiyorum
herşey normal gibi... neden iğne demiş ki...
dur bende sana kendiminkini yazayım
bi de neden iğne diyo ki
bence sen başka dr.a git hayatım
bende eşime bugün aynı şeyi dedim değerlerimi başka bi dr daha göstericem sanırım hatun çok yoğun ne dediğinide anlamadım alel acele anlattığı için.

ya ben anlamıyorum zaten pıhtılaşma varmı dedim yok dedi taşıyıcı olduklarının ikisi için folik asit kullanıcaz diğer ikisi içinde hamilelik öncesi aspirin hamilelikte iğne dedi e pıhtılaşma yoksa niçin iğne kullanıcaz dedim vallahi okadar gıcık oldumki bide o ara ev işine canım sıkkında hatırlamıyorum öyle işte tatlım sağol dosbacım ALLAH umuduna kavuştursun rabbim senden razı olsun inşallah.

evet ya semide bakmıştı sağolsun mutant yoksa sorun yok demişti.

peki dosbacım bu taşıyıcılar ne peki bilgin varmı?

ay çok oluyorum dimi kusura bakam hakkını helal et.

günaydınnnnn kızlar gününüz aydın geçsin inşallah

ben işe gidiyorum şekerler, hepinizi kocaman öpüyorummmm

kızlarrrr günaydınn iyi haberlerle dolu güzel bi gün diliyorum hepinize semicim hoşbuldukk valla bende çok istedim bu nicki denedim oldu bende şaşırmadım desen yalan olurr ii dilekleriniz için sağolun masalcım semicim ve tunecim haydi bakalım dualarla hep birlikte bebişler göbüşlere allahın izniyle

canım yeni batını bilmiyordum yazdıysanda görmedim sanırım ben tarih geçenleri sildim yeni batını yazanları ekliyorum listeye ondan yani kuzum niye sileyim yoksa seni

slm arkadaşlar bende3,5yıllık evliyim 3aşılama bir tüp bebek yaptım ama malesef olmadı hatta tüp bebeği yeni yaptım sonucu haziranın 11de aldım negatif çıktı umutlarım benim biraz azaldı

kızlar hepiniz hoşgeldiniz aramıza burası insana çok iyi geliyor emin olun hayatta yalnızım zannediyordum hiç bir ortama girmek istemiyordum ama buradaki dostlarımı tanıyınca yalnız olmadığımı anladım tam çöküş noktamda yeniden ayağa kalktım hepsini çook seviyorum

semi şu masal iyice şişmeden buluşalım artıkın yahu havalarda açtı artık.neyi bekliyoruz.

14.06..2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
GÜL:44:|14.06.2011
UMUDUMSUN|22.06.2011
NEVA|29.06.2011
SEMİ:94:|02.07.2011
DOSBA:97:|05.07.2011
FEBE|07.07.2011
TUME|13.07.2011
EDANURLU:44:|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26:
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:
ORKİDE|DOĞAL|:26:

çok teşekkürlr benide listeye eklediğin için ahsenneva gerçekten öle ya kimsecikler anlamıyodu beni şimdi burdaki bizim gibi olupta olumlu sonuç alanları grdükçe daha iyi hissediyorum kendimi daha bi umut dolu oluyorum allahımm ihsanında olanıyla hiçbirimizi bebişsiz brakmasın yuvamızdaki çoçuk seslerini hiççç eksik etmesin ben 1 tane olsun okula gidince 2 cisi diyodum şimdi ancak olursa inş 2.5 yaşından itibaren başlıycam benimki ağır vasıta ancak:) bide sağ sol baskısı iice bunalıyorum valla hiç bişey planladığımız gibi olmuyo biz b urdan plan yapıyoruz allahım yukarda bize gülüyo ünlü bi yazarın sözüymüş bu gerçekten öle allah c.c dualarımızı geri çevirmesin inş.... aminnnn

hııı bide allahım çaresiz dert vermesin sonuçta çaresi var derdimizin umudumuzu hiç kesmiyoruz allahtan olmuyacaklar oluyo az önce bi haber aldım kahroldum dediğim gibi ebeyim ben bi gebemi aradım sağlığını sormak için az önce kayınvalidesi çıktı telofona daha 21 yaşında kızcağaz lösemi hastası olduğu kesinleşmiş aldığı tedaviler sonucunda 7 aylık hamileyken bebeğini kaybetmiş ve 3 yaşında bi bebeği daha var allahım kimseyi böle bişeyle sınamasın kurban olduğum allahım ne veriyosa hayırlısından ihsanında olandan versin

tatlım çok saollllllllllllllllllllllll :))))))))))))))yıkıldım valla o akşam ,oturdum ağladım bol bol ama şimdi tekrar ayaklandım kaldığım yerden mücadeleye devammmmmm semicimmmmmmmmmmmmmm..rabbim dermansız dert vermesin inşllah çok bekletmeden minik sıpamı gönderir bana .......dualarımı hepimize canımmm bu yola baş koyan herkesin allah bebişini göbüşüne kondursunnnnnnn inşallah:)))))))))))

nevacımmmmmmmmmmmmmm benim de gözü kör olasıca kırmızıların gelmeme tarihi 10 temmuz tatlımmmm ........8 temmuzda doğum günümm :)belkide anneciğine doğum günü hediyesi yapar yavru kuşum ama hiç sanmam ...öpüldünnnnnnnnnnnnnnnn

canım selammmmmmmmmm dediğin gibi dermansız dert vermesin bu bebek olayı zaten mucize bişey .benim arkadaşım 6 yıl sonra kavuştu mucizye kendiliğinden ..olacak nşallah ama zamanını biz belirleyemiyoruz maaleseff (((((((((çok üzüldüm kızcağıza ya gerçekten acil şifalar diliyorummmm ..sağlıkk en baştaa olmalı ..biz sağlıklı olalımda ..sonrasında inşallah sağlıklı bebişler gelsin .görüşürüz tatlım....

slm tatlım gerçekten allah ne verirse hayırlısından versin. Herşey zamnını bekliyo evet ama iş sabretmekte allah sabrımızı artırsın inş.dediğin gibi allahta o kızcağıza acil şifalar versin..aminn sağlıkla huzurla inş:)

etrafı boşver ben takmıyorum artık rabbimle bizim aramızda millet konuşuyo ama boş konuşuyo anın tadını çıkarmak hayat şartlarımıza uymak en doğrusu bence çünkü anladımki kendimi kahrederek hayat benim için daha çekilmez oluyor

rabbim şifa ve sabır versin rabbim bizi en hayırlı şekillerde sınasın inşallah.

inşallah tatlım inşallah...

naber canım nasılsın

iyiyim tatlım hoşgeldin nerelerdesin sen kaçak??unuttun mu bizleri artıkın

merhaba kızlar :80:
nasılsınız bakalım bugün.
biz bugün kocişle daha doğrusu kociş salonumu temizliyo. perdeleri attım makinaya şimdi.
sevgilimde camları siliyo ben nerdeyim kk ve nette

cnm hoşgeldin aramızaaaa... evet bende öle diyorum artık 1tane olursa ikinciye korunmam bile hiç :)))))sağ sol baskısı için şunu diyebilirim onları öenmsedikçe iş çıkılmaz bi hal oluyo tam bi bunalım yani..önemsemmeye çalış..rabbim hepimize ennn kısa zamanda ane olmayı nasip etsin inşşşşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…