günaydın umud hoşgeldin topingimize
erkencisin tatlım sende ben gibii sendemi çalışıyosun:)
yok canım ben evdeyim işlerim vardı erken kalktım bugün
datluumm bebişine yazık deilmi sanırsam gebesin uykunu alasydın ya akşam geç yatmışınız zaten neymiş bu kadr önemli iş kendini yorma bak gelrim oraya heeee
slm kızlar kaç gündür yoktum kimse sormamış ama yazayım ben yinedeannemlerdeydim evlerini yaptırıyolar yardım ettiğimden degilde yalnız bırakmamak için ve bugünde doktora kontrole gittik aslında 27 haziranda gidecektik yarın yola çıkıyorum kahramanmaraşa gidiyorum hem sorayım hem kontrol amaçlı gideyim dedim kocaman olmuş nasıl oynuyor kıpır kıpırdı ense kalınlıgını falan ölçtü iyi dedi ikili testimizi verdik haftaya çıkacakmış inşallah sonuçlarımız temiz çıkar herşey iyi normal dedi sadece bundan sonra yediklerime dikkat edecekmişim artık senden beslenmeye başladı dedi cinsiyeti için ugraştı ama bizimki poposunu iyice döndü göstermedi öbür aya artık dedi çok güzel bu düygu inanın her an hep aklımdasınız inşallah sizlerede tatırır bu duyguyu rabbim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm:)bugün doktorda muaynemi oldummmm pazartesi günü sabah operasyon olacağım((((((birazcık tırsıyorummm ama bebiş için değerrrrrrrrr ne yapalım......umarım güzel sonuçlar alırım rabbim yardımcım olsun ...bu arada fiyat 3,500 buldu gözlerimiz kocaman olduu eşimle :)dedik bi ara tüp baby yaptırsak daha iyiydi diye ama sonra düşündümm ve sonuçlar iyi olursa istediğim kadar hamile kalıp doğurab,ilirim dedim :)))))))1. oldu da diğerleri kusur kaldı sanki ama hayal etmeden de yaşayamıyoruz maaalesef (((sizleri seviyorummm..şuleee dün evlilik yıldönümünmüşşşş mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrr seneye bebiş olsun aranızda inşallah kuşum :)))))))))))
tatlım seni anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum
tume gelmemiş bugün.hala evle uğraşıyor olamaz dimi
bitmişti işi
şulede yok
merak ettim varmı evkonusunda bir gelişme acaba
neva sen ne yaptın tatlım bugün
yok canım yorulmuyoruz teşekkürler düşündüğün için bugün kahramanmaraşa gidiyorumda hazırlık yapıyorum
net düşüyoda tatlım onun için geç yazıyorum sen maraşlımısın nerde oturuyosun kaç haftalık gebesin yolculuk sakıncalı deildir inşş kendine dikkat et lütfen:)
yok canım ben adanadayım maraşa gezmeye gidiyorum dün doktora gittim bi sakıncası yok dedi 12 haftalık olduk şuanda
bende iyiyim şekerim bu sabah gitmedim işe saat 4 gibi dersim var o zaman gideceğimiyiym canım çok şükür sen nasılsın?
bende iyiyim şekerim bu sabah gitmedim işe saat 4 gibi dersim var o zaman gideceğim
ay orkideciğim demek senin kuzucuk totosunu dönmüş, kendini göstermiyor ha, ayyyyyy yerim ben onu yer
ilk gördüğümüzde ne güzel oynuyordu o zaman belki görebilirdi ama doktor amcası biraz ugraştı test verecegimiz için en son bakmak için ugraştı ama iyice yukarı dogru çıkıp döndü arkasını sonrada daha küçük öbür ay inşallah dedi hayırlısı ne ise o olsun
saol tatlımmmmm cevabınm için :)benim ki uzadı biraz bilmem ki neden?melodicimmm tatlım ben adet görmedin xsandım meğer kanama miktarın artmışşş b ilmiyorum benim öle kanma miktarımı çok etkilememişti:)
canım gözün aydın bitanem, rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin.
valla 2-3 gün önce masalcımla kızlar artık gelmiyor diye konuştuk, orda senden de bahsettik tatlım....
bitanem hadi bakalım hayırlısı inşallah...
hiç korkma tatlım zor değilmiş bitanem..
inşallah bir bebiş operasyon sonrası kendiliğinden geliverir..
hadi canım hadi buralar sana göre değilll
canım geldim ben ama kimse yoktu topikte.
kociş dün benden önce gelmiş eve, yemek yoktu akşam yemeğe gittik kocişle, sonrada kayınvalidemlere....
ama benim derslerim hala bitmedi
ara sınıf genel tekrar programı başladı, harıl harıl ders anlatıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?