Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melodicimmm tatlım ben adet görmedin xsandım meğer kanama miktarın artmışşş b ilmiyorum benim öle kanma miktarımı çok etkilememişti:)

günaydııııııııııııııııııınnnnnnnn
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

datluumm bebişine yazık deilmi sanırsam gebesin uykunu alasydın ya akşam geç yatmışınız zaten neymiş bu kadr önemli iş kendini yorma bak gelrim oraya heeee

yok canım yorulmuyoruz teşekkürler düşündüğün için bugün kahramanmaraşa gidiyorumda hazırlık yapıyorum

Son düzenleme:

canım gözün aydın bitanem, rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin.
valla 2-3 gün önce masalcımla kızlar artık gelmiyor diye konuştuk, orda senden de bahsettik tatlım....

bitanem hadi bakalım hayırlısı inşallah...
hiç korkma tatlım zor değilmiş bitanem..
inşallah bir bebiş operasyon sonrası kendiliğinden geliverir

hadi canım hadi buralar sana göre değilll

tatlım seni anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum

tume gelmemiş bugün.hala evle uğraşıyor olamaz dimi
bitmişti işi

şulede yok
merak ettim varmı evkonusunda bir gelişme acaba

neva sen ne yaptın tatlım bugün

canım geldim ben ama kimse yoktu topikte.
kociş dün benden önce gelmiş eve, yemek yoktu akşam yemeğe gittik kocişle, sonrada kayınvalidemlere....
ama benim derslerim hala bitmedi

ara sınıf genel tekrar programı başladı, harıl harıl ders anlatıyorum valla

yok canım yorulmuyoruz teşekkürler düşündüğün için bugün kahramanmaraşa gidiyorumda hazırlık yapıyorum

net düşüyoda tatlım onun için geç yazıyorum sen maraşlımısın nerde oturuyosun kaç haftalık gebesin yolculuk sakıncalı deildir inşş kendine dikkat et lütfen:)

net düşüyoda tatlım onun için geç yazıyorum sen maraşlımısın nerde oturuyosun kaç haftalık gebesin yolculuk sakıncalı deildir inşş kendine dikkat et lütfen:)

yok canım ben adanadayım maraşa gezmeye gidiyorum dün doktora gittim bi sakıncası yok dedi 12 haftalık olduk şuanda

yok canım ben adanadayım maraşa gezmeye gidiyorum dün doktora gittim bi sakıncası yok dedi 12 haftalık olduk şuanda

maşallah suphanallah o zaman sana gez gez bende haftasonu kilise gitcem annemlerin yanına kayınvalidemlerde orada gaziantepte yakın sayılır adnaya bende gaziantepteyim

bende iyiyim şekerim bu sabah gitmedim işe saat 4 gibi dersim var o zaman gideceğim

ay orkideciğim demek senin kuzucuk totosunu dönmüş, kendini göstermiyor ha, ayyyyyy yerim ben onu yer

ilk gördüğümüzde ne güzel oynuyordu o zaman belki görebilirdi ama doktor amcası biraz ugraştı test verecegimiz için en son bakmak için ugraştı ama iyice yukarı dogru çıkıp döndü arkasını sonrada daha küçük öbür ay inşallah dedi hayırlısı ne ise o olsun

öyle bitanem hayırlısı ama bana senin bebiş erkek gibi geliyor:))

rüzgarda savrulan yağmur damlaları gibi savruluyor yüreğim.
sensiz geçen mevsimlerim, kış günlerim zemheri,
umut çırpınan kanatlarında, bekleyişlerin girdaplarında yürümüyor savruluyorum.
anlıyacağın meleğim sensizliğin hiç bir tarifi yok benim gönül kitabımda.
gel gel artık benim elleri cennet kokan bebeğim
zira sensiz bi dünyayı sevmiyorumbe annecim...

melodicimmm tatlım ben adet görmedin xsandım meğer kanama miktarın artmışşş b ilmiyorum benim öle kanma miktarımı çok etkilememişti:)
saol tatlımmmmm cevabınm için :)benim ki uzadı biraz bilmem ki neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…