çok saol bitanemmmmmmm ya inşallahhhhhh herşey çok güzell olcak:)allahıma inanıyorum ve güveniyorummmm:))))))canım gözün aydın bitanem, rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin.
valla 2-3 gün önce masalcımla kızlar artık gelmiyor diye konuştuk, orda senden de bahsettik tatlım....
bitanem hadi bakalım hayırlısı inşallah...
hiç korkma tatlım zor değilmiş bitanem..
inşallah bir bebiş operasyon sonrası kendiliğinden geliverir
hadi canım hadi buralar sana göre değilll
canım geldim ben ama kimse yoktu topikte.
kociş dün benden önce gelmiş eve, yemek yoktu akşam yemeğe gittik kocişle, sonrada kayınvalidemlere....
ama benim derslerim hala bitmedi
ara sınıf genel tekrar programı başladı, harıl harıl ders anlatıyorum valla
orkidecim sağol canım ALLAH razı olsun.canım 11 13 hafta arasında yapılıyor yani 3 aylık olmuş oluyor
orkidecim sağol canım ALLAH razı olsun.
bak ya çok sinirlendim şimdi ben hamileyken dr 12 haftaya gelmiştim hiç böyle bişeyden bahsetmedi bende bilmiyordum zaten ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh onun ihmallerini hatırlayınca kuduruyorum sinirden şöyle bi paralasamda içim rahatlasa.
bu arada sinirlendim tatlım kusura bakma ALLAH yolunu açık etsin rabbim korusun kollasın inşallah sizi.
herkese slmmm
nasılsınız kızlar
ben kayıvalideme gittim geldim
sanırım 6 yılki en hızlı gidipgelişimi gerçekleiştirdim
burda çok yağmur yağıyor
yaz gelmedi bir türlü
merhaba masalcım iyiyim elhamdülillah fakat böyle şeyler olduğunu farkedince ve geçmişte yapılan saçmalıkları hatırlayınca sinirlerim zıplıyor işte ama ikincide korksunlar benden artıkmerhaba sulecım nasılsın bitanem.
evet bende 11+4 günlüktü ikili test yaptırdığımda. 16 haftalıkkende 4'lü tarama test yapılacak.
canımın içi sen transferden sonrada kontroller için aynı dr'yamı gittin peki merak ettim.
eğer gittiysende bu sefer transferden sonra başka bi dr bul bence tatlım. sinir olmaktansa.
inşallah bebiş gelir artık tecrübe sahibisin hem daha fazla araştırırsın belki burdada herşeyi konuşuyoruz herkez birbirinden daha bilgili çok şükür. burda her sorduğumuz sorunun cevabını buluyoruz. her konuda desteğiz birbirimize.
korkma bu sefer bebişini kucağına alıcaksın bitanem allahımın izniyleee
merhaba masalcım iyiyim elhamdülillah fakat böyle şeyler olduğunu farkedince ve geçmişte yapılan saçmalıkları hatırlayınca sinirlerim zıplıyor işte ama ikincide korksunlar benden artık
çok ciddiyim en ufak bi ihmallerinde cıngar çıkartıcam.
bak ya adam bana böyle bi testten bahsetmedi bile aynı değildi masalcım transferimi istanbulda yaptırdım çerkezdede 3 dr değiştirmek durumunda kalıdım ilgilenmediler diye ama dngalağına karar kılmışım gerçi başkada çarem yoktu.
evet ya iyiki burası var ve bunları tecrübe edebiliyoruz ahhhhhhhhhhhh canım benim bu ara topikteki herkes bunu söylüyor çok güzel bunu duymak rabbim sesinizi duysun inşallllllaaaaaaaah.
semicim hoşgeldin tatlım
çok merak ettiğim bişey var:26:
kayınvalden uzakmı sana. niye soruyorum çünkü gittiğinde hep kalıyosunuzda ondan sordum:26:
yok canım
araba ile 15 20 dk mesafede
haftasonları toplanıyoruz genelde
.ama tersi nasıl olurki
mesela diyelim ben gittim sabah oturdum akşama geldim
derki misafir gibi geldi gitti.gideceksen kalacaksın işini yapıveeceksin
ee birgüün kalırsan işleri kim yapacak.genelde oturma,gezme yada gün olur c.tesi giderim(başka birine ama günde k.validem görümcelerim falanda var).akşama k.valideme geçeriz.pazar iş yapar birazda laklak akşama da döneriz yani aslında bir gece.ama ona kalsa gideyim 3 5 gün kalayım ama ben istemiyorum
işler böyle yürüyor onlarda
seninde bunu sorman ilgimi çekti
çünki geçen gün kardeşimin nişanlısına telde sorsu s.abla sen ne kaar sık gidiyorsun ve hapsindede kalıyorsun
dedim evlenince bazı mecburiyetlerin olyor istemesende gidiyorsun v.s
şimdi sende sorunca acaba tuhaflık bizdemi diuye düşünmeye başladım
ama bilmemki ya mesela çevremde en az giden benim
bana hep ne kadar rahatsın canın iisteyince gidiyorsun diyorlar:44::44::44::44::44::44:
yoksa ben rahat değilmiymişim ya
şule hadi tatlım iki muhabbet edemeden çıkıcaz şimdi
gülde gelmez oldu geceleri
neyseki melodiyue kavuştuk
inşaaaaaaaaallllllllllllhhhhhhhh masalcım inşallllllllllllllhhhhhhhhhhhhhamiiiin inşallah bitanem. rabbim duyuyo bizleri en kısa zamanda gelecek bebişlerimiz inşallaaaaahhhh.....
ayyyyy dolu dolu bebiş olacak burasıııı
ohooo masal gitmiş kız ben kime yazıyorum
neyse bende çıkayım görüşürüz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?