Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok saol bitanemmmmmmm ya inşallahhhhhh herşey çok güzell olcak:)allahıma inanıyorum ve güveniyorummmm:))))))

merhaba kızlar. sabah yazmıştım ama hayırlı cumalar dememiştim.
RABBİM bütün ona el açan kullarının dualarını kabul etsin inşallah.
hem bu mübarek cuma günü hürmetine hemde 3 ayların hürmetine. tez zamanda bebişlerimiz gelsin inşallah.
bende teyze olmak istiyorum. rabbim duy sesimizi dualarımızı kabul eyle inşallahhhh.... AMİİİİİİİİNNNNN

bugün benim biricik meleğim karne aldı çok mutlu oldum.
gurur verici birşey inşallah üniversite mezuniyetinide görsün halası.
ILGIN'ımı çooook seviyorum. kızım benim için rabbimin armağanıdır. allah yüzünü hep güldürsün.
inşallah benimde bebeğim ablası gibi akıllı uslu sağlıklı olur AMİİİİİN.

başınızı şişirdiysem özür dilerim ama paylaşmak istedim

canım 11 13 hafta arasında yapılıyor yani 3 aylık olmuş oluyor
orkidecim sağol canım ALLAH razı olsun.

bak ya çok sinirlendim şimdi ben hamileyken dr 12 haftaya gelmiştim hiç böyle bişeyden bahsetmedi bende bilmiyordum zaten ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh onun ihmallerini hatırlayınca kuduruyorum sinirden şöyle bi paralasamda içim rahatlasa.

bu arada sinirlendim tatlım kusura bakma ALLAH yolunu açık etsin rabbim korusun kollasın inşallah sizi.

merhaba sulecım nasılsın bitanem.
evet bende 11+4 günlüktü ikili test yaptırdığımda. 16 haftalıkkende 4'lü tarama test yapılacak.
canımın içi sen transferden sonrada kontroller için aynı dr'yamı gittin peki merak ettim.
eğer gittiysende bu sefer transferden sonra başka bi dr bul bence tatlım. sinir olmaktansa.
inşallah bebiş gelir artık tecrübe sahibisin hem daha fazla araştırırsın belki burdada herşeyi konuşuyoruz herkez birbirinden daha bilgili çok şükür. burda her sorduğumuz sorunun cevabını buluyoruz. her konuda desteğiz birbirimize.
korkma bu sefer bebişini kucağına alıcaksın bitanem allahımın izniyleee

herkese slmmm
nasılsınız kızlar

ben kayıvalideme gittim geldim
sanırım 6 yılki en hızlı gidipgelişimi gerçekleiştirdim

burda çok yağmur yağıyor
yaz gelmedi bir türlü

umudumsun topiğimizin en küçüğü

orkide en küçüktü ham,iş
masal abla i,di hamiş

en küçük en büyük
hamişş
bu durumda sıra umudumsun ve febe yada tumede

nevacım bizim iş yine olmadı ortalardayız

hehehhe aklıma gelenede bakın

herkese slmmm
nasılsınız kızlar

ben kayıvalideme gittim geldim
sanırım 6 yılki en hızlı gidipgelişimi gerçekleiştirdim

burda çok yağmur yağıyor
yaz gelmedi bir türlü

semicim hoşgeldin tatlım

çok merak ettiğim bişey var:26:
kayınvalden uzakmı sana. niye soruyorum çünkü gittiğinde hep kalıyosunuzda ondan sordum:26:

merhaba masalcım iyiyim elhamdülillah fakat böyle şeyler olduğunu farkedince ve geçmişte yapılan saçmalıkları hatırlayınca sinirlerim zıplıyor işte ama ikincide korksunlar benden artık
çok ciddiyim en ufak bi ihmallerinde cıngar çıkartıcam.

bak ya adam bana böyle bi testten bahsetmedi bile aynı değildi masalcım transferimi istanbulda yaptırdım çerkezdede 3 dr değiştirmek durumunda kalıdım ilgilenmediler diye ama dngalağına karar kılmışım gerçi başkada çarem yoktu.

evet ya iyiki burası var ve bunları tecrübe edebiliyoruz ahhhhhhhhhhhh canım benim bu ara topikteki herkes bunu söylüyor çok güzel bunu duymak rabbim sesinizi duysun inşallllllaaaaaaaah.

amiiiin inşallah bitanem. rabbim duyuyo bizleri en kısa zamanda gelecek bebişlerimiz inşallaaaaahhhh.....
ayyyyy dolu dolu bebiş olacak burasıııı

semicim hoşgeldin tatlım

çok merak ettiğim bişey var:26:
kayınvalden uzakmı sana. niye soruyorum çünkü gittiğinde hep kalıyosunuzda ondan sordum:26:

yok canım
araba ile 15 20 dk mesafede
haftasonları toplanıyoruz genelde

.ama tersi nasıl olurki

mesela diyelim ben gittim sabah oturdum akşama geldim
derki misafir gibi geldi gitti.gideceksen kalacaksın işini yapıveeceksin
ee birgüün kalırsan işleri kim yapacak.genelde oturma,gezme yada gün olur c.tesi giderim(başka birine ama günde k.validem görümcelerim falanda var).akşama k.valideme geçeriz.pazar iş yapar birazda laklak akşama da döneriz yani aslında bir gece.ama ona kalsa gideyim 3 5 gün kalayım ama ben istemiyorum
işler böyle yürüyor onlarda

seninde bunu sorman ilgimi çekti
çünki geçen gün kardeşimin nişanlısına telde sorsu s.abla sen ne kaar sık gidiyorsun ve hapsindede kalıyorsun
dedim evlenince bazı mecburiyetlerin olyor istemesende gidiyorsun v.s

şimdi sende sorunca acaba tuhaflık bizdemi diuye düşünmeye başladım

ama bilmemki ya mesela çevremde en az giden benim
bana hep ne kadar rahatsın canın iisteyince gidiyorsun diyorlar:44::44::44::44::44::44:

yoksa ben rahat değilmiymişim ya

valla benımde canım istediği zaman giderim ve hiç daha kalmadım k.valdemde.
gittiğimde canım sıkılıyo orda yapacak bişey yok. k.valdemde genç benim daha 55 yaşında.
her işi beceriyo. yapmamıza izin vermez. ee gittiğimde oturmam ama yani öyle evini filan toplamam yani.
genelde mutfakta takılırım yemek falan filan oluyo onları toparlarım bırakmam yani zaten ayıp olur demi
ama ben yaparım elticiğim yerinden kıpırdamaz hatta çayını kahvesini bile k.valdem getirir.
ilk evlendiğimde kalkıyodum çay kahve bulaşık falan filan yapıyorum diye böyle bakıyolardı bana k.valdemde k.pederimde. alışmamışlar yani.
bi yazlığa gidiyoruz ordada mecbur kalıyoruz ordada denize filan gidiyoruz kalıyoruz. oda en fazla 3-5 gün kalıp kaçıyoruz. ama burda hiiiç kalmadım ben. hem benimkilerde öyle yoktur aman yemeğe gel yada biz gelelim hiç öyle şeyler aramazlar. üst üste gidersekte hayırdır filan oluyolar

canım önceki akşam misafirim vardı 2 gibi gitttiler sanırım yalnış hatırlamıyorsam evi toparla yat geç oldu giremedim pcde kapalıydı dünde bütüngün dışardaydım iş görüşmelerine gittim akşamda kociş pc deydi 00:30 gibi yattım ben eşim film izliyordu bekledim baktım biteceği yok filmin yattım...o yüzden giremedim yani....bu akşam kına var yarın akşam düğün gece geç gelirim sanırsam giremem haber veriyimde...sonra kara listeye girmeyim

bu arada merhaba canlar nasılsınız????

şule hadi tatlım iki muhabbet edemeden çıkıcaz şimdi

gülde gelmez oldu geceleri
neyseki melodiyue kavuştuk

Son düzenleme:
ohhh ne güzelmiş.ama k.validen öyle yetişmiş ailesindende öylegörmüş gibi geldi bana

olmazzzzzzzzzzz hiç birşey yapılmıyorsa o çekyatlar çekilecek süpürülecek silinecek toz alınacak
yemeği yapar
bulaşık bize kalır hop makineye.ona bile zor alıştırdık elde yıkamamızı isterdi
hani makineyi tembellik gibi görenlerden ayıplayanlardandı
1,5 sene beraber kaldık ve her akşam bulaşıkçı olmuştum artık makine yan tarafta boş dururken içine büskivileri dolduruyordu kiler niyetine.şimdi hiç takmıyorum atıyorum makineye.evde yıkamıyorum orda yıkasam bir acayip oluyor zaten

amannnnnnnnn şuan o kadar rahatımki arkaya dönüp bakmıyorum
boşyere hatırlayıp sinirlenmek çok saçma semi diyorum
ama zaten fazla vukuatmız yoktur k.validemle
kısmen geçiniriz yani

bu arada k.validem 52 yaşında ve sağlamdır yani

ve birde sanırım çevre yetiştirilme ve kültür farkı var
burda gelinler herhaftasınu gidiyorlar k.valideye
yakın olanlarda mesela 1 sokak arası olanlar falan hergün uğramazsa o gelinden kötüsü yok
hele bir komşum var kocişi her haftasonu solugu köyde alıyor.hop tarla
iki tanede çocuğu var
gezme yoık beraber vakit geçirme sosyal aktivite hiçbişey yok
varsa yoksa kayınvalideye gidilecek

ben ayda bir falan.burda sık sık yazdım ama istisna bir durumdu görümcemin hastalığından,zor günlerdi.çok severim görümcemide
birkaç güne temizliğe çağıracak yine giderim hastaya dedim bırak yapma gelelim 2 3kişi yaparız

ohooo masal gitmiş kız ben kime yazıyorum

neyse bende çıkayım görüşürüz sonra

Bütün umudumu tükettiler
Yasim 30 erken menopoza girmissin dediler
Hayit hapi kullaniyorum adetimi 21-22 günde oluyorum
Ama hic umut vermediler
Tüp bebek olur dedim olmaz dediler
Asilama yapilir olmaz dediler
Bütün ümitlerimi sel gibi alip götürdüler

Dünya dar geliyor sigamiyorum
Aciyla keder misafir oldu
Rabbimden diyerek kovamiyorum

Amh 0.08
Fsh 27 cocuk isini kafanizdan atin
Yada kibrisa yunanistana gidip orda deneyin dediler
Gözü kör olsun maddi durumda engelliyor cogu insani

Kimisine hayat altin tepsi ile sunuluyor farkinda degiller
Bizde gülecegiz elbet ya burada ya ebedi yolculukta
Seni yaradan Allah beni yaratmadi mi?

Ben rabbime tevekkülettim,sadece Allahtan istemek olmaz
Git ugras cabala dediler,
Onu da yaptim umut vermediler
Son umudum rabbim de ,peygamberlerimize türlü türlü mucize yasatan rabbim
Bize neden yasatmasin
Sen bilirsin Allahim senin kahrin da hos,lütfün de hos
Herkes evlenince mutlu huzurlu saglikli bir yuva yuvayi yuva yapan
Birde bebek ister.
Kimsenin Malin da mülkün de gözüm yok,sogan Ekmek yerim gerekirse
Sükrederim,rabbim cuma günü yüzü hürmetine
Bütün varini yogunu dökmüs
Elinden Gelen her seyi yapmis
Bir umut diyerekten hicbir zaman umudunu yitirmemis
Doktorlarin bir vesile oldugunu verenin yalnizca siz oldugunu
Bilip rabblerinden istemis her kuluna sen peygamber efendimizin
Ümmetinden,salih,sihhatli ,dini Islam,kitabi kuran,Rabbi Allah olan
Evlat evlatlar ile müjdelendir yarabbim

Sana yönelen ellerimizi bosa cevirme
Hicbir zaman umutlarimizi bitirmelerine müsade etme
Bizleri unutma yarabbim...

Son düzenleme:
ohooo masal gitmiş kız ben kime yazıyorum

neyse bende çıkayım görüşürüz sonra

ay burdayım k.valdem geldi yazlıktan.
eltimin oğlan onlardaydı getirmiş banada bi bakıp kaçtı yine.
kahve bile içmedi gitti hemen.
evet belki yetiştirilme tarzı. birde eli çok çabuk 2 dakıkada her işi halleder valla.
ve çok sağlıklıdır. benim evime karışmaz ama eltime filan geldimi yemeğini yapar evini toplar dağınık çünkü.
ama bende geldimi misafir gibi gelir oturur ve gider. ben zaten anneme bile izin vermem benim evimde iş yapmasına.
yeterince kendi evlerinde yapıyolar bendede gelip işmi yapacaklar.
eee k.valdemde şaşırıyo benimde elim çabuk kendine benzetiyo zaten beni sende bendensın sırtın yere gelmez kimseden bişey beklemiyosun her işini kendin hallediyosun afferin der durur.
gelin kayınvaldedenmiş der durur ama sadece biri der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…