cipsin kokusunu almasın
eşinize ilk ne zman rezl oldugunz topiğinde yazıyorlar ya gece bağıranlar boks yapanı bile var
benimkide arada bağırarak yataktan fırlar
ne oluyor derim
hırsız kovalıyorum der
burada bir arkadaşımızda pko hastasıydı ve şu an kendiliğinden hamile umudunu yitirme tatlım bak sorununuzda belli bak çözülmeyecek birşey değil kafanı rahat tut herşeyin bir vakti zamanı var ne yapalım yazımız böyle ben bugün bebek görmeye gittim kadın 3 senedir hamileyim diyordu valla gerçekten 3 tüp bebeğinide kaybetti ama yılmadı 4. cü kucağında sabır ve tevekkülle inşallah bizde birgün kavuşacağız mis kokulularımıza inşaaaaaaaaaaaaalllaaah
benimki bir gece tuvalete kalktım yatağa döndüm yatacam bir hışımla kolumdan bir tuttu bırakmaz cırım cırım cırlıyorum ne bileyim karanlıkta kimsin bırak beni diye
kociş demezmi? düşüyodun tuttum sanada iyilik yaramıyor diye.
şanslı günündeymişsin
güle güle kullan
evet 34 36 çok zayıf
gerçi boya ve yapıya göre değişiyor ama 34
bende 58 kg olmuşum.toto büyüdü ama ideal kgm bu. daha zayıf sevmiyorum kendimi.
tvde aşka davet var.kaç defa izledim hala izliyorum
tüm sene boyunca diziden öğğğğğhh geldi
birtane kaliteli bir film yayınlanmadı.diziler bitti işallah filmler başlar
konu sahibi erkekti bence
ve yazmaya değmezdi
şikayet ettim
oyy oyyy teyzesi yer onuuuun totosunuuuuuuuuu:))) maşallahhh subahanallah..buarada tatile gidiyosun bugün ..Allaha emanet olun bitanem.. çok özlicem ben seniiii... görüşürüz bitanemm..merhaba kızlaaarrrr....
ben geldiiiiimmmm.. maşallahbebeişimiz iyi hiçbi yaramazlığı yok. çok şükür.
1 kilo almışım. oğluşumda185 gram olmuş teyzeleri. sizlerede çoooook selamı var.
ben şimdi kaçıyorum giyinip çıkmam lazım:80:
masalcım ne güzel cinsiyetini ögrenmişsin bebişininde iyi olmasına sevindim benimde ikili testimin sonucu iyi çıktı bir ve yine muane oldum cinsiyeti için bacagının arasında çıkıntı yok dedi galiba kızönümüzdeki ay daha kesin söylerim şuan yanılabilirim dedi hayırlısı diyorum hiç önemi yok saglıklı olsunda febecim bence hiç korkmadan başla tedavine inşallah güzel sonuçlar alacaksın karamsar başlarsan olmaz dün hepinize tek tek dua ettim isimlerinizle inşallah rabbim dualarımızı kabul eder hepinizin hamiş olmasını o kadar çok istiyorumki sizi üzgün görmek hiç hoşuma gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?