kastamonudada öyle diyorlar
uşak
bura bir kadın var.bizden biraz büyük belki
yıllardır çocuğu olmamış.sorunu neydi tedavisi neydi unuttum
ama
sonra 3 çocugu oluyor
sonra iki defa hamile kalıyor ve aldırıyor
bugün gördüm yine hamile
hapı bırakmıştım bi arada o arada kalmışım diyor
yavvvv v bir biz tutturamadık bu arayı
gerçi masal tutturdu ama oda nasıl oldugunu bilmiyor
tumeeeee tatlım o krem ağrısınıda geçirmişmiydi
eğer geçirdiyse kullanmaya başladıktan ne kadar sonra
peki ya kanamayı :26:
offf totomun üstüne oturamıyorum
bende yıllardır var ama dediğm gibine ağrı ne sızı 6 ayda yılda bir az kanama yapardı okadar
şimdi böyle ağrı yapınca birden yaptım
önümde görümcem örneği var
ALLAH korusun o hastalıkla bunun belirtileribirebir aynı
tek tesellim hap kullanırken kanamam duruyor.
bende diyorum başka bişey olsa hemoroid için verilen hap işe yaramazdı diye
off kafam karışık işşte
yarın dolaşıcaz eczaneleri.senin dediğin ilacı alıcm sanırım
hemofast ti dimi
nettede satılıyor ama ben eczanede de bulabilirim işallah
güle güle git gel canımmmmmgünaydın kızlaaaarrr...
ben bi hoşçakalın demek için geldim sabahın köründe.
bugün işlerim var gelemeyebilirim. akşamda düğünden sonra yola çıkıcaz nasipse.
kendinize çooook iyi bakın. görüşmek üzere sizi seviyoruuuuuummm
öpüyorum hepiciğiniziiiiii
slmmm kızlar dün gelemedim ksura bakmayın birden işler bastırdı sonrada ehliyet kursu falan derken hiç giremedim malum ctesi sınav dua edin emi canlarımsonuçç maşallah 1000 nin üzerinde çıktı sistem 1000 nin üzerini okumuyomuş yani 1000 ve üzeri bugünde keseye baktırmaya gidicez hayırlısı inş:)
tatlım 16.gün çalıştık sonra bıraktık..bu çalışmalardan sıkıldık artık..ödev gibi olması gerçekten çok sıkıcı yaaaaa bıktırdı yani artıkınfebecim tickerinden gördüm canım ovulasyon günün geçmiş görünüyor ama çalışmaya devam ok tatlım?
tatlım 16.gün çalıştık sonra bıraktık..bu çalışmalardan sıkıldık artık..ödev gibi olması gerçekten çok sıkıcı yaaaaa bıktırdı yani artıkınişte sonra 18.günde çalışsakmı dedim eşim boşver dedi ve işte geçen gün anlattığım gibi tüp bebek yaptıralım falan dedi..
zaten benim şimdiye kadar en geç 16.gün çatlar yumurtam ama bu ay ne zaman çatladı belkide çatlamadı bilemiyorum yani..
doğru söylüyorsun bitanem ödev gibi olması sıkıcı gerçekten..
hayırlısı olsun canım, inşallah bu ay ki çalışmalar sana dünyanın en güzel meyvesini getirir...
ayyy bitanemmm ağzından bal damlıyo vallaaa tatlımmm aminnn aminnnnnn inşşş bu ay hiçbirimiz kırmızları görmeyelim..şöle sağlıklı,hayırlı,tatlı evlatlarımıza kavuşalım...
ben öyle sık kırmızıları görmüyorum ama bebekte yok malesef :85: :85:
olsun tatlım önemli olan yumurtalığımızın çalışıyo olması.. hem senin o lekelenmenden ümitliyim ben Allahımmm inşşş yerleşme kanamasıdır..bebişin seninledir inşşş.. değilsede tüp baby le kavuşcaz inşş bebişlerimizeeeeee
o yerleşme kanaması değildi bence belimi zorlamam sonucu erken kanamaydı bak şimdi hiç bişey yok belirtide yok evet febecim tüple olacak inşallah.....
günaydııııınnnn
hayırlı günler olsun inş.
nasılsınız canlarım?? ben fena değilim acayip bi halsizlik var üstümde akşama da misaifirim var yatılı....
kalkıp iş yapasım yok ama elim mahkum(
aradım camları siliyroum dedi.. hmm bende gelip yardım edim ozaman sana dedim,tamam dedi.. yani gidiyorum...nese sevap dimiiiii
Allah yardımcın olsun canım
evet sevap...naparsın
aradım camları siliyroum dedi.. hmm bende gelip yardım edim ozaman sana dedim,tamam dedi.. yani gidiyorum...nese sevap dimiiiii
canım dra gittim diyorsun kötü birşey olsaydı söylerdi bu ara sıvı tüket canım yaran iyileşsin kabız olmamaya bak bendede ver o illet kabız olunca daha çok acıyor valla oturulmuyor üzerine
melodiciğim iyisin çok şükür tatlım evet bidahaki ay senden umutluyuz tatlım beşik kertmesi için 1 erkek daha lazım
bende hala tık yok ama bebekte yok bende karar verdim ramazandan sonra dr yolları gözüküyor bana artık beklemeyeceğim tüp bebek yaptıracağım inşallah rabbim bunda yüzümü güldürür hakkımızda hayırlısı tabi öncelikle.
yani febe sende kendin kaşınıyorsun,benide arasan geleyimmi diye gelme demem
neyse canım aranız iyiyse yaptıklarını görüyorsa yap tabi.kolay gelsin sana
dosba sanada benim gibi çok misafir geliyor,tabi bu aralar benim evim havada olduğu için boş geçiyorum ama köye taşınınca valla buraya giremem diye korkmuyor değilim.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?