Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
.60:

semicim evet adı hemofast.hem kanamayı durdurdu
hem ağrıyı hem de ilk kullanımdan itibaren tuvalete daha rahat çıkıyormuşsun, doğal olarak ağrın olmuyor... zaten kremin ağrı kesici özelliği de var, bir sürü başak özellikleri de vardı ama unuttum
semicim benim kocişim yeniden doğmuşum gibi diyor, ne ağrı, ne kanama, ne de memesi kaldı..
önceden valla totosunun üstüne oturamazdı, iç çamaşırı kan olurdu hep.
4 tüp kullandık biz, bu da 3-4 aya denk geliyor, geçti diye bırakmadı kocişim, devam etti, kabız olmamamaya çalıştı,
kesinilikle tuvalet kağıdı kullanmadı..
sabahları aç karna 2-3 kuru kayısı yedi...

bak kremin diğer yararları şunlarmış canım

Analjezik (ağrı kesici)

Antiprutik (kaşıntı giderici)

Antibakteriyel (bakterilere karşı)

Antifungal (mantara karşı)

Antiseptik (mikropların üremesini önleyen)

Astrenjan (büzücü)

Antieflamatuar (enflasmasyon giderici) ve yara iyi edici etkileri olduğu bilinmektedir.

Hemoroidiniz varsa nelere dikkat edilmelidir?

Hijyen (tuvalet kağıdı ile temizlemek çok zararlı olabilmektedir, ıslak mendil kullanılması daha uygundur).

Kabızlıktan kaçınılması

Uzun süre oturulmaması ve ayakta durulmaması

Tuvalete, her gün belirli bir saatte gidilmesi

Bol lifli gıdalara ağırlık verilmesi, günlük su alımının arttırılması ortalama 1,5 – 2 litre su içilmesi

Baharatlı yemekler, alkol, kahve, çay gibi gıdalardan kaçınılması gerekmektedir.

güle güle git gel canımmmmm
iyi tatiller sana, kendine ve bebişine iyi bak:))

febecim tickerinden gördüm canım ovulasyon günün geçmiş görünüyor ama çalışmaya devam ok tatlım?

maşallah bitanem hadi tekrardan gözün aydın olsun...
içini ferah tut bitanem , rabbimin izniyle keseyi de göreceksin bugün

Son düzenleme:
febecim tickerinden gördüm canım ovulasyon günün geçmiş görünüyor ama çalışmaya devam ok tatlım?
tatlım 16.gün çalıştık sonra bıraktık..bu çalışmalardan sıkıldık artık..ödev gibi olması gerçekten çok sıkıcı yaaaaa bıktırdı yani artıkın işte sonra 18.günde çalışsakmı dedim eşim boşver dedi ve işte geçen gün anlattığım gibi tüp bebek yaptıralım falan dedi..

zaten benim şimdiye kadar en geç 16.gün çatlar yumurtam ama bu ay ne zaman çatladı belkide çatlamadı bilemiyorum yani..

doğru söylüyorsun bitanem ödev gibi olması sıkıcı gerçekten..

hayırlısı olsun canım, inşallah bu ay ki çalışmalar sana dünyanın en güzel meyvesini getirir...

doğru söylüyorsun bitanem ödev gibi olması sıkıcı gerçekten..

hayırlısı olsun canım, inşallah bu ay ki çalışmalar sana dünyanın en güzel meyvesini getirir...

ayyy bitanemmm ağzından bal damlıyo vallaaa tatlımmm aminnn aminnnnnn inşşş bu ay hiçbirimiz kırmızları görmeyelim..şöle sağlıklı,hayırlı,tatlı evlatlarımıza kavuşalım...

ayyy bitanemmm ağzından bal damlıyo vallaaa tatlımmm aminnn aminnnnnn inşşş bu ay hiçbirimiz kırmızları görmeyelim..şöle sağlıklı,hayırlı,tatlı evlatlarımıza kavuşalım...

ben öyle sık kırmızıları görmüyorum ama bebekte yok malesef :85: :85:

ben öyle sık kırmızıları görmüyorum ama bebekte yok malesef :85: :85:

olsun tatlım önemli olan yumurtalığımızın çalışıyo olması.. hem senin o lekelenmenden ümitliyim ben Allahımmm inşşş yerleşme kanamasıdır..bebişin seninledir inşşş.. değilsede tüp baby le kavuşcaz inşş bebişlerimizeeeeee

o yerleşme kanaması değildi bence belimi zorlamam sonucu erken kanamaydı bak şimdi hiç bişey yok belirtide yok evet febecim tüple olacak inşallah.....

o yerleşme kanaması değildi bence belimi zorlamam sonucu erken kanamaydı bak şimdi hiç bişey yok belirtide yok evet febecim tüple olacak inşallah.....

hayatım kendini kaptırmaman güzel ama nasıl bi belirti bekliyosun şu anda???? o kanamanın üstünden 10gün geçtimi???10gün olduysa testte çıkar diye düşünüyorum ben..

tüple ilk denemede çok yıpratmadan gelir inşş bebimiz...

günaydııııınnnn
hayırlı günler olsun inş.
nasılsınız canlarım?? ben fena değilim acayip bi halsizlik var üstümde akşama da misaifirim var yatılı....
kalkıp iş yapasım yok ama elim mahkum (

kolay gelsin sana tatlım.. bende şimdi kayınvalidemi arayıp sorcam gelimmi yardım istiyomusun diyeeee offfffffff hadi şans dileyin banaaaaaaaaaa

aradım camları siliyroum dedi.. hmm bende gelip yardım edim ozaman sana dedim,tamam dedi.. yani gidiyorum...nese sevap dimiiiii

aradım camları siliyroum dedi.. hmm bende gelip yardım edim ozaman sana dedim,tamam dedi.. yani gidiyorum...nese sevap dimiiiii

yani febe sende kendin kaşınıyorsun,benide arasan geleyimmi diye gelme demem

neyse canım aranız iyiyse yaptıklarını görüyorsa yap tabi.kolay gelsin sana

dosba sanada benim gibi çok misafir geliyor,tabi bu aralar benim evim havada olduğu için boş geçiyorum ama köye taşınınca valla buraya giremem diye korkmuyor değilim.:18:

nevacımmmmmmmmm çok saolll bitanem dün yazdım ama gönderemeden bilgisayar koltuktan uçtuuuuu :)anca kendine geldi kuzum :)öyle mi dersinnnn bir oğluş ta benden olur mu acaba ?inşallah olsunda farketmezz kuzum :))))))))))sende kesinlikle tüp baby olayına başla yavaştan kuzucum gelsin minik sıpalar :)allah yardımcımız olsunn inşallah canım benimmm

canım Allah eksik etmesinde evlendiğimden beri misafir ağırlıyorum
adım çıktı :)) sanırım ankara çok merkezi...ve genelde dr. için gelen çok alışveriş için de gelen oluyo...bi de gezelim diyenler var...geçerken uğradık diyenlerde olunca bütün yazı misafirle geçiriyorum
saolsun eşim dışarda yedirecekte bugün rahatım ama hiiiççç iş yapasım yok...
temmuz sonunda asıl misaifirlerim gelecek...kayınvalidemler ...bakalım kaç kişi gelecekler???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…