Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlarım nasılsınız bir kaç gündür giremiyorum....çok yorgun oluyorum.ancak yemek ye sofrayı topla hemen yatıyorum o yüzden yani yoksam sizleri unutmadım....nasılsınız benim şeker arkadaşlarım çok özledim sizleri...

inşallah allah bizlerede tattırır (nasip eder) bu duyguları canıııııııımmmmmm

allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin canım bendede polikistik over var..ama yazını okudum ağladım rabbim bizlerede nasip etsin inşallah ne olur kurban olduğum allahım senden kötü bişey istemiyoruz ne olur bizlerede bir melek gönder... canım bizlerede dua ett lütfen...

hımmmmm şeyy bizimde yolumuz düşerse sendeyiz o zaman baksana

şaka şaka bizde çarşamba günü bursa inegöle gitmeye karar verdik bakalım hadi hayırlısı hem cebime hem zevkime uygun bişeyler bulabilirim inşallah.

gülcüm kıyamam bensana yorulursun tabi hem evli hem çalışan olmak çok zor tatlım canın çıkıyor valla

canım yolun düşerse inan ki beklerim her zaman size kapım açık...
bu arada ben çalışmıyorum evdeyim :))

canım yolun düşerse inan ki beklerim her zaman size kapım açık...
bu arada ben çalışmıyorum evdeyim :))

bide çalışsan düşünemem seni ama bukadar insana daha az yorulursun sanırsam sen benide geçtin :44:

herzaman bende hepinizi beklerim tam ortanızdayım zaten

nevacım ne yaptın okudum okudum daha sona gelmedim merak ediyorum seni teyze oldummu? (inşallah olmuşumdurrrr)

febecim hayırlısı olsun inşallah ilk denemende kavuşursun melegine sende bizi teyze yapasın ne güzel olurrr......

tatlım teste bişey çıkmadı 27 sinde olmam gerekiyordu 3 günde geçmiş durumdayın işin kötüsü adet belirtimde yok ben hiç birşey anlamadım bu aydan ara kanamam adtimdi sanırım.

aleykümselam tatlım
amin canım inşallah tüm isteyenlere nasip etsin...amiiiiiinnnnnn

güle güle canımcım allaha emanet ol inşallah çooooooookkkkk güzel geçer tatilin....

sabahtan akşama kadar telefonda konuşuyorum beynim yoruluyor ayrıca akşam ağzımı dahi açmak istemiyorum birde sanırım evde oturmaya alışmışım canım o yüzdende ama çağrı merkezinde çalıştığım zaman ben hep öyle oluyorum sonuçta beyin yorğunluğu...olsun bakalım ya kısmet artık çok zorlanırsam çıkarım ne yapayım.... birkaç gün sonra tekrar yap canım test belkim o zaman çıkar....ben bu ay senin adına çok heveslendim canım ama hakkında hayırlısı olsun şekercim....

gülcüm kıyamam bensana yorulursun tabi hem evli hem çalışan olmak çok zor tatlım canın çıkıyor valla

tatlım teste bişey çıkmadı 27 sinde olmam gerekiyordu 3 günde geçmiş durumdayın işin kötüsü adet belirtimde yok ben hiç birşey anlamadım bu aydan ara kanamam adtimdi sanırım.

nasılsın tatlımmmmmmm

görmemişsin canım olsun sağlık olsun...allah kolaylık versin canım rahatlıkla yorulmadan haledersin atlatırsın misafirlerini inşallah....

Son düzenleme:
nevacım ara kanama olabilir hayatım
sen bi kaç gün sonra testi tekrarla...
Allah tan ümit kesilmez...bende bu ay şüpheliyim :)) acayip belim ağrıyo 4-5 gündür ve geçmedi...
ilkinde böle olmuştum ama ozaman bulantımda vardı şimdi yok üşüttüm mü acaba
havadan sudan ümitleniyorum işte
adetime daha en az 5 gün var ama kan tahlili bile yaptırmayı düşünüyorum...bakarsın 27 ay sonra kendiliğinden gelir meleğim
acaba yarın yaptırsam mı çıkar mı ki??

bu arada hala misafirlerim gelmedi... birazdan burda olurlar sanırım... bi size bakem dedim

canım 5 gün var diyorsun, bence beş gün daha bekle dosbacım, çok bişey kalmamış..
ay inşallah çıkar bitanem..
topiğimiz bu yaz bombaları teker teker patlatır inşallah....

nedense bende hiç umut yok tatlım olsa çıkardı teste bence bugün balkona çıktım herkez çocuklarıyla parklarda ben yalnızım :85: çok sıkılıyorum artık bu mübarek eyların hürmetine gelmiş geçmiş alimlerin sevgili peygamberimiz yüzü suyu hürmetine rabbim bizlerede hyırlı evlatlar nasip et ALLAHIM (amin)

günaydıııııııınnnn
dün gece son mesajı yazarken misafirlerim geldi bu nedenle gül cevap yazamadım hayatım kusuruma bakma...
gece o saatten sonra dr.a gittik yemeğe gittik gece 3 de eve geldik
sabah 7de kahvaltı hazırladım biraz öncede misafirlerimi gönderdim
çok yorulmuşum bugün dinlenirim artık inş.

canım 5 gün var diyorsun, bence beş gün daha bekle dosbacım, çok bişey kalmamış..
ay inşallah çıkar bitanem..
topiğimiz bu yaz bombaları teker teker patlatır inşallah....
yok hayatım yaptırmam artık bu kadar büyük şehirde bile gidecek hastane bulamıyorum hahaha...
bi gittiğime bi daha gitmeyim diye çevredeki bütün hastanlerde kan tahlili vermişliğim var
hoş son 1 yıldır hiç vermedim(aşılama hariç)
bu ay da vermem ... zaten benim adet düzensizliğim var
inş. bebiş gelmiştir...ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil bu ay nedense...

amiiiiinnnnnnn....
canım Rabbim bize de verecek ben inanıyorum
sınavımız kolay geçer de inş. en kısa zamanda gelir bebişlerimiz

ayy valla yakın olsan taşınırken senide arardım gelimmi diye

tatlım hem aramız iyi hem zaten öyle ağır işler yaptırmıyo bana ya hamileysem diye değilimdir dedim ama olsun diyo..dün bool miktarda ütü sonrada yemekleri yaptım... bugün de gidicem..parkelerde tekrar cilalalndığı için her yer heryerde

hepinizi öpüyorum görüşürüzzzzz...

dr derken canım hayırdır anlayamadım...

kolay gelsin canım sana

slmmm bebiişimin teyzeleri dün keseyi grdük ama ufak bi aksilik oldu kanma odağı gibi bişey varmış bebişimn yanında uzun yolyasak dedi tatile gidemiycem yani önce üzüldüm brazda sonra bebeğim sağsalim doğsunda berber gezeriz die düşündüm allah korusun bebeğimii ıinş sağ salim alırım kucağıma dua edin teyzeleri emii sizleri çok sviyoruz ha bu arad 4 mm olmuş bzm ufaklın boyui:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…