KIZLARRRRRRRR İNŞALLAH BU DEĞİŞİKLİKLERİ BİZLER DE GÖRÜRÜZZZ
ANNE OLUNCA HAYATINIZDA OLAN 24 DEĞİŞİKLİK :)
Acaba anne olunca insanın hayatınızda neler değişiyor? Şüphesiz ki cevabınız ”ço...k şey” olacaktır. İşte, bu ”çokları” maddelendirildi veee o uzun liste
1) Artık çiçek koklamamaya başlarsınız. Bunun yerine bebeğinizi koklamaya başlarsınız,
2) Hiçbir şeyden korkmadığınızı düşündüğünüz and...a yepyeni korkuların sahibi olmaya başlarsınız,
3) Nihayet kendi vücudunuza saygı göstermeye başlarsınız,
4) Anne-babanıza daha fazla saygı göstermeye başlarsınız,
5) Bebeğinizin ağrılarının, sizin kendi ağrılarınızdan daha yaralayıcı olduğunu hissedersiniz,
6) Kalbinizin daha kolay kırıldığını görmeye başlarsınız,
7) Hayatınızın yeni anlamını günde ”bir milyon kez” düşündüğünüz olur,
8 ) Her yeni günün size yeni bir sürpriz getirebileceğini görürsünüz,
9) Aynaya bakarken kendinize değil de, kucağınızdaki mucizeye baktığınızı farkedersiniz,
10) Sabahın erken saatleri olduğunu da keşfedersiniz(!),
11) İşlere nasıl yetiştiğinize kendiniz dahi şaşırıp kalırsınız,
12) Cumartesi akşamı saat 21.00′de de uykuya dalınabileceğini öğrenirsiniz,
13) İşlerinizi saate göre değil, bebeğinizin programına göre ayarlamaya başlarsınız,
14) İşe geç kalacağınızı bilseniz de küçücük bir öpücük için zaman harcarsınız,
15) Dünyayı değiştirme istekliliğinizdeki güce, inanamazsınız,
16) Göğüslerinizin asıl anlamının ne olduğunu en sonunda anlarsınız,
17) Çocuğunuza baktıkça ”ne büyük iş başarıyorum, Allahım” diye haykırmak istersiniz,
18) Bebeğinize daha iyi bakmak için kendinize daha iyi baktığınızı görürsünüz (Emziren annelerin kocaman bir helva tabakasını mideye bir seferde indirmeleri gibi!)
19) Sorumluluklarınızın artışına şaşırırsınız,
20) Günlerce uykusuz da yaşayabildiğinizi öğrenirsiniz,
21) Her şeye bir de çocukların gözüyle bakmaya başlarsınız, örneğin balonların ne kadar eğlenceli olabileceğini yeniden anlarsınız,
22) Çocuğunuz, göğsünüzde uyuyunca çift değil, tek bir yürek sesi duyarsınız,
23) İçgüdünün ne olduğunu anlarsınız,
24) Sevginin aslında sınırı olmadığını öğrenirsiniz..
merhaba bende polıstık over sendromu var bunu evlendıgımın 2 ayında doktora gıderken ogrendım (adetım gecıktı).doktor oyle soyleyınce cok kotu oldum cunku polılıstık over sendromu yasayan bayanlar hamıle zor kalıyorlarmıs esım yanımda uzuldugumu bellı etmek ıstemıyorum esımın uzuldugunu gorunce baslıyorum ona tesellı vermeye bosver dıyorum zamanla olur dıyorum ama bıde gelın bana sorun ıcım ıcmı yıyo.hersey olusuz gıbı gorunuyodu bana ve esıme olumsuz psıkolojıyle tam3.5 sene tedavı gordum ha bu ay tutucak ha obur dıye dıye gectı ama olmadı en sonda tubbebek yapma kararı aldık ve doktorla gorusmeye gıttık tedavı sureclerını anlatırken tupbebek doktorum bu tedavılerde psıkolojının ıyı olması lazımmıs sen kendını ıyı hıssedersen vucudun sakın ve rahat olurmus tedavı surecını olumlu yonde etkılermıs dedı.ama bız bastan olumsuz basladık o 3.5 sene tupbebek doktorumun deyımıyle bosa gıtmıs ama sımdı tupbebek denemesınde psıkolojımın ıyı olması lazımmıs oda cok zordu esım bana destek oluyo her konuda ama ben bı kere olumsuza baglanmısım ılk transfer denemem tutmadı :84:cok agladım 2.ncı tup bebek denemem de karar verdım ruhum bedenım rahat olucak herseyı zamana bırakıcaktım en sonda esımı dınledım 2.ncı transfer gunu geldıgınde rahattım hıcbırseyı kafama takmadım bosa bedenımı yormadım transferden sonra hap dınlendım 15 gun gecıpte kan vermeye gıttıkten sonra sonucun beklenmesı ıcın eve gıttık sonuc geldıgınde hamıle oldugum soylendı delıye dondum sevıncten keske basta ruhumu bedenımı rahat ve huzurlu tutsaydım belkı kendılıgınden olabılme ıhtımalı bıle varmıs bunu ogrenmem ve benımsemem zamanımı aldı ama olsun zararın neresınden donersen kardır demısler ve suan 3.5 aylık hamıleyım
canım Allah eksik etmesinde evlendiğimden beri misafir ağırlıyorum
adım çıktı :)) sanırım ankara çok merkezi...ve genelde dr. için gelen çok alışveriş için de gelen oluyo...bi de gezelim diyenler var...geçerken uğradık diyenlerde olunca bütün yazı misafirle geçiriyorum
saolsun eşim dışarda yedirecekte bugün rahatım ama hiiiççç iş yapasım yok...
temmuz sonunda asıl misaifirlerim gelecek...kayınvalidemler ...bakalım kaç kişi gelecekler???
hımmmmm şeyy bizimde yolumuz düşerse sendeyiz o zaman baksana
şaka şaka bizde çarşamba günü bursa inegöle gitmeye karar verdik bakalım hadi hayırlısı hem cebime hem zevkime uygun bişeyler bulabilirim inşallah.
gülcüm kıyamam bensana yorulursun tabi hem evli hem çalışan olmak çok zor tatlım canın çıkıyor valla
canım yolun düşerse inan ki beklerim her zaman size kapım açık...
bu arada ben çalışmıyorum evdeyim :))
nevacım ne yaptın okudum okudum daha sona gelmedim merak ediyorum seni teyze oldummu? (inşallah olmuşumdurrrr)
febecim hayırlısı olsun inşallah ilk denemende kavuşursun melegine sende bizi teyze yapasın ne güzel olurrr......
selam arkadaşlar :)
bugün üye oldum bu klübe. daha önce rahatsızlığımla ilgili bilgiler edinmek için okuyordum.şimdi ise üyesiyim. bu bölüm de ayrıca çok hoşuma gitti..inşallah bende anne olabilirim :)
günaydın kızlaaaarrr...
ben bi hoşçakalın demek için geldim sabahın köründe.
bugün işlerim var gelemeyebilirim. akşamda düğünden sonra yola çıkıcaz nasipse.
kendinize çooook iyi bakın. görüşmek üzere sizi seviyoruuuuuummm
öpüyorum hepiciğiniziiiiii
gülcüm kıyamam bensana yorulursun tabi hem evli hem çalışan olmak çok zor tatlım canın çıkıyor valla
tatlım teste bişey çıkmadı 27 sinde olmam gerekiyordu 3 günde geçmiş durumdayın işin kötüsü adet belirtimde yok ben hiç birşey anlamadım bu aydan ara kanamam adtimdi sanırım.
nevacım ara kanama olabilir hayatım
sen bi kaç gün sonra testi tekrarla...
Allah tan ümit kesilmez...bende bu ay şüpheliyim :)) acayip belim ağrıyo 4-5 gündür ve geçmedi...
ilkinde böle olmuştum ama ozaman bulantımda vardı şimdi yok üşüttüm mü acaba
havadan sudan ümitleniyorum işte
adetime daha en az 5 gün var ama kan tahlili bile yaptırmayı düşünüyorum...bakarsın 27 ay sonra kendiliğinden gelir meleğim
acaba yarın yaptırsam mı çıkar mı ki??
nevacım ara kanama olabilir hayatım
sen bi kaç gün sonra testi tekrarla...
Allah tan ümit kesilmez...bende bu ay şüpheliyim :)) acayip belim ağrıyo 4-5 gündür ve geçmedi...
ilkinde böle olmuştum ama ozaman bulantımda vardı şimdi yok üşüttüm mü acaba
havadan sudan ümitleniyorum işte
adetime daha en az 5 gün var ama kan tahlili bile yaptırmayı düşünüyorum...bakarsın 27 ay sonra kendiliğinden gelir meleğim
acaba yarın yaptırsam mı çıkar mı ki??
yok hayatım yaptırmam artık bu kadar büyük şehirde bile gidecek hastane bulamıyorum hahaha...canım 5 gün var diyorsun, bence beş gün daha bekle dosbacım, çok bişey kalmamış..
ay inşallah çıkar bitanem..
topiğimiz bu yaz bombaları teker teker patlatır inşallah....
nedense bende hiç umut yok tatlım olsa çıkardı teste bence bugün balkona çıktım herkez çocuklarıyla parklarda ben yalnızım :85: çok sıkılıyorum artık bu mübarek eyların hürmetine gelmiş geçmiş alimlerin sevgili peygamberimiz yüzü suyu hürmetine rabbim bizlerede hyırlı evlatlar nasip et ALLAHIM (amin)
yani febe sende kendin kaşınıyorsun,benide arasan geleyimmi diye gelme demem
neyse canım aranız iyiyse yaptıklarını görüyorsa yap tabi.kolay gelsin sana
dosba sanada benim gibi çok misafir geliyor,tabi bu aralar benim evim havada olduğu için boş geçiyorum ama köye taşınınca valla buraya giremem diye korkmuyor değilim.:18:
günaydıııııııınnnn
dün gece son mesajı yazarken misafirlerim geldi bu nedenle gül cevap yazamadım hayatım kusuruma bakma...
gece o saatten sonra dr.a gittik yemeğe gittik gece 3 de eve geldik
sabah 7de kahvaltı hazırladım biraz öncede misafirlerimi gönderdim
çok yorulmuşum bugün dinlenirim artık inş.
ayy valla yakın olsan taşınırken senide arardım gelimmi diye
tatlım hem aramız iyi hem zaten öyle ağır işler yaptırmıyo bana ya hamileysem diyedeğilimdir dedim ama olsun diyo..dün bool miktarda ütü sonrada yemekleri yaptım... bugün de gidicem..parkelerde tekrar cilalalndığı için her yer heryerde
hepinizi öpüyorum görüşürüzzzzz...
canım dr. gelen misafirlerim içindi... çok şükür biz de bişi yok ...onlarda güzel haber aldılar...keyifler yerinde...dr derken canım hayırdır anlayamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?