aman hayatım boşver tatili...bebişin sana her daim tatil artık :))slmmm bebiişimin teyzeleri dün keseyi grdük ama ufak bi aksilik oldu kanma odağı gibi bişey varmış bebişimn yanında uzun yolyasak dedi tatile gidemiycem yani önce üzüldüm brazda sonra bebeğim sağsalim doğsunda berber gezeriz die düşündüm allah korusun bebeğimii ıinş sağ salim alırım kucağıma dua edin teyzeleri emii sizleri çok sviyoruz ha bu arad 4 mm olmuş bzm ufaklın boyui:))
slmmm bebiişimin teyzeleri dün keseyi grdük ama ufak bi aksilik oldu kanma odağı gibi bişey varmış bebişimn yanında uzun yolyasak dedi tatile gidemiycem yani önce üzüldüm brazda sonra bebeğim sağsalim doğsunda berber gezeriz die düşündüm allah korusun bebeğimii ıinş sağ salim alırım kucağıma dua edin teyzeleri emii sizleri çok sviyoruz ha bu arad 4 mm olmuş bzm ufaklın boyui:))
canım dr. gelen misafirlerim içindi... çok şükür biz de bişi yok ...onlarda güzel haber aldılar...keyifler yerinde...
tek eksimiz bebişimiz Rabbim inş. isteyen herkese verecek inanıyorum
slmmm bebiişimin teyzeleri dün keseyi grdük ama ufak bi aksilik oldu kanma odağı gibi bişey varmış bebişimn yanında uzun yolyasak dedi tatile gidemiycem yani önce üzüldüm brazda sonra bebeğim sağsalim doğsunda berber gezeriz die düşündüm allah korusun bebeğimii ıinş sağ salim alırım kucağıma dua edin teyzeleri emii sizleri çok sviyoruz ha bu arad 4 mm olmuş bzm ufaklın boyui:))
kızlar ben bugün kan vermeye gidiyorum bakalım dua edin bana
bu arada selam kızlarrrrrr
ben temizliğe giriştim, sonra duş alıp kuaföre gideceğim
topiğin kokoşu oldum
kuaförsüz bir hayat düşünemiyorummmmmm..
yarın ankaraya gidiyorum..
eşimin toplantısı var...
bir arkadaş çifti daha olacak yanımızda, eşim toplantıdayken bizde gezeceğiz biraz, muhtemelen pazartesiye kadar gelemem şekerler...
bir gece kalacağız zaten
hepinizi öpüyorum ben şu işlerimi halledeyim akşam üsütü yine gelirim
bu arada febecim , nevacım bir şey soracağım size.
ben dün ovulasyon testi aldım, saat 11de ilkini yaptım silik çıktı, ikincisini yarın mı yapayım yoksa akşam mı
ben geç yumurtluyorum ama yarın silik daha silik çıkarsa yumurtlamış mı oluyorum şekerler
tatlım ovulasyon testini akşam 5 gibi yap ve günde 1 kez aynı saatte ilk gün silik 2. gün tam net 3. gün yine silik çıkıyor 24 saatya yumurtanın süresi ondan o zaman bugünden başla çalışmalara 3 gün peşpeşe
tamam tatlım öyle yapayım o zaman...
sanırım ben çalışmalara biraz erken başladım,
14. günden beri çalışıyorum ben
kızlar mrh bende geldim topiğinize alrımısnız aranıza
umudum azalsada inatla anne olmak için çalışanlardanımmm
kızlar mrh bende geldim topiğinize alrımısnız aranıza
umudum azalsada inatla anne olmak için çalışanlardanımmm
nevacım ne yaptı acaba??
kimse de yok bugün
kızlarrrrrr selamlarrrrrrr:)nevacımmmmm nerden kaldı ya meraktan öldüm belkide pozitifi gördü kutlama mı yapıyor acaba inşallah öyledirrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaa heyecanla bekliyoruzzzzzzz :)
slm tatlım hoşgeldin ben seni tanıyorum bir kaç topikten
kızlar herzamanki gibi yine bişey yokmuş ben biliyodum ama işte yinede bir umut dedim :84: :84: :84:
hoşgeldin canım aramıza
burda hepimizin derdi aynı
çok şükür aramızda umudumuzun asla bitmeyeceğini bizlere gösteren hamiş arkadaşlarımız var
İnşallah hepimiz en kısa sürede kavuşuruz bebişlerimize
slm tatlım hoşgeldin ben seni tanıyorum bir kaç topikten
kızlar herzamanki gibi yine bişey yokmuş ben biliyodum ama işte yinede bir umut dedim :84: :84: :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?