Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman hayatım boşver tatili...bebişin sana her daim tatil artık :))
ii olmasına çok sevindim... keseyi görmek rahatlatıyor insanı...hayırlıca kucağına almak nasip olsun inş.

boş ver canım üzülme bebişin geldi bak en büyük mutluluk huzur bu...seneye bebişinle tatil yaparsın...amin canım amin bizde sizi seviyoruz :) herşey yolunda gitsin inşallah....

hımmm iyi canım bişey olmasında...amin canım amin...bende hastayım faranjit oldum.o yüzden dün eve yolladılar iş yerinden bu günde öle boğazlarım kötü.ateşim yükseliyor düşüyor 2debir.evdeyim yani bu günde yoksa çalıştığım yerde nete giremiyorum malesef

canım dr. gelen misafirlerim içindi... çok şükür biz de bişi yok ...onlarda güzel haber aldılar...keyifler yerinde...
tek eksimiz bebişimiz Rabbim inş. isteyen herkese verecek inanıyorum

maşallah canım, hadi bir kez daha gözün aydın...
kendine ve bebişine iyi bak

kızlar bugün bizim kınamız var yokum yani 2 gün beni merak etmeyin kuzular.

bu arada selam kızlarrrrrr

ben temizliğe giriştim, sonra duş alıp kuaföre gideceğim

topiğin kokoşu oldum
kuaförsüz bir hayat düşünemiyorummmmmm..
yarın ankaraya gidiyorum..
eşimin toplantısı var...
bir arkadaş çifti daha olacak yanımızda, eşim toplantıdayken bizde gezeceğiz biraz, muhtemelen pazartesiye kadar gelemem şekerler...
bir gece kalacağız zaten
hepinizi öpüyorum ben şu işlerimi halledeyim akşam üsütü yine gelirim

bu arada febecim , nevacım bir şey soracağım size.
ben dün ovulasyon testi aldım, saat 11de ilkini yaptım silik çıktı, ikincisini yarın mı yapayım yoksa akşam mı
ben geç yumurtluyorum ama yarın silik daha silik çıkarsa yumurtlamış mı oluyorum şekerler

tatlım ovulasyon testini akşam 5 gibi yap ve günde 1 kez aynı saatte ilk gün silik 2. gün tam net 3. gün yine silik çıkıyor 24 saatya yumurtanın süresi ondan o zaman bugünden başla çalışmalara 3 gün peşpeşe

tamam tatlım öyle yapayım o zaman...

sanırım ben çalışmalara biraz erken başladım,
14. günden beri çalışıyorum ben

tamam tatlım öyle yapayım o zaman...

sanırım ben çalışmalara biraz erken başladım,
14. günden beri çalışıyorum ben

olsun sana bir zararı yok hem spermenlerin kalitesi artıyormuş sık sık olunca
net çok yavaş neyse bende hazırlanayıp çıkıyorum öpüyorum sizi

kızlar mrh bende geldim topiğinize alrımısnız aranıza
umudum azalsada inatla anne olmak için çalışanlardanımmm

hoşgeldin canım aramıza
burda hepimizin derdi aynı
çok şükür aramızda umudumuzun asla bitmeyeceğini bizlere gösteren hamiş arkadaşlarımız var

İnşallah hepimiz en kısa sürede kavuşuruz bebişlerimize

kızlarrrrrr selamlarrrrrrr:)nevacımmmmm nerden kaldı ya meraktan öldüm belkide pozitifi gördü kutlama mı yapıyor acaba inşallah öyledirrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaa heyecanla bekliyoruzzzzzzz :)

slm tatlım hoşgeldin ben seni tanıyorum bir kaç topikten
nevacım ne yaptı acaba??

kimse de yok bugün

kızlarrrrrr selamlarrrrrrr:)nevacımmmmm nerden kaldı ya meraktan öldüm belkide pozitifi gördü kutlama mı yapıyor acaba inşallah öyledirrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaa heyecanla bekliyoruzzzzzzz :)

kızlar herzamanki gibi yine bişey yokmuş ben biliyodum ama işte yinede bir umut dedim :84: :84: :84:

Son düzenleme:

kızlar herzamanki gibi yine bişey yokmuş ben biliyodum ama işte yinede bir umut dedim :84: :84: :84:

olsun nevammmmmmmm olcak olacak rabbimin izniyle inşallahhhhhhhhhhhh :)))))))))))))hergün biraz daha yaklaşıyoruz bebişlerimize öyle düşünelim mutlu olalaım :)))))))))

sağol canım umut hiç bitmezki bazan azalır ama bitmez
inşş bizimumutlarımızda bebişe dönüşecek

bende seni tanıyorum evet ben birazcık fazla geziyorum o yüzden bir çok kişi tanıyor beni

tesekkur ınsallah saglıklı bı sekılde kucagımıza alıcaz allah herkeze nasıp etsın anne baba olmayı cok guzel bı duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…