yeter sen adanadanmısın?
sanırım kolay olmuş sorularımmmpeki yumurta döllendide tutunamadımı anlamadım ben..:26::26:
yumurtanın kalitesi iyi çıkmış çok şükür. ozaman yapmışsındır ama keçiboynuzu falan denedinmi tatlım..inşş gelir bebiişin enn kısa zamanda..
canım aslında hepsinde dölenme oluyor ama 2 gün sonlanıyordu 2 defa transfer yapıldı bana 3 defa yapılamadı
evet ya kalitesi iyi çıktı yumoşların ama onlar boş çıkıyor anlamadım gitti bu işi
Allah Allah cnm yaaa senin sınavında bu demekki.. Raabim yardımcın olsun.. iyi bi dr çıkarsın rabbim karşına çözüm onda olsun,bebişine kavuşmana vesile olsun inşşş..
eşim geldi ben çıkıyorum..
öptüm hepiniziii
sağol bitanem..bakalım yarın ne der drcuğum.. biliyomusun rabbim güç verdi bana o kaybolan umudum yeniden geldi sanki.. zaten tüp bebek merkezlerinde psikolog oluyo diye biliyorum ben..
ayy senin o içinden gelen sese kurban olurum bennnninşş içindeki ses gerçek olur..sonrada peşimden seni bekliyorum bak bebişimi kuzensiz bırakmayın heeeee
tumeciğim yatmamışsın ben de yatmadan bir bakayım dedim
yarın 6da kalkacağım bursaya yolculuk var.
günaydııııııınnnnnn
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr keyifler nasıl
ama ben girdiğimde kimse yoktu ki (
kocişle biraz deniz havası aldık gezdik, haluk leventin konseri vardı ona gittik.
sana iyi yolculuklar nevacım, bursayı çok severim ben
sizlere de günaydın kızlarrrrr
ben iyiyim şekerler..
kocişi işe gönderdim çay keyfi yapıyorummmmmmm
afiyet olsunnnn
herkese günaydınnnnnnnn:18:
teşekkürler tatlımmmmm
günaydın febecimmmmm
kızlar bana dua edin eski iş yerimden alacağım var, sürekli atlatıp duruyorlar, az sonra bir kaç arkadaşla almaya durumu konuşmaya gideceğiz....
alacağım para tüp bebek param olacak dualarınıza ihtiyacım var dostlarımmmm
tumecim canım inş. paranı alırsın canım...bu senin hakkın bi de bebiş içinse çok daha zamanında alman lazım umarım hemen eline geçer hayatım
febecim nasılsın?? heyecan var mı hayatım?? bi de dr. gelince bekliyorum seni merak ediyorum hayatım
canım aşıla olsada tutabilir olumsuz başlama...benim 1.de tutmuştu bunu düşün...heyecan var evet.. çünkü tüp bebekmi yoksa aşılamamı yapılacak buna dr la bereber karar vericez..bide önümüzün ramazan olması beni biraz kasıyo.. diyelimki aşılama yaptırdım tutmadı ikinciyi hemen arkasından yaptırınca daha etkili oluyomuş ozman onu ramazandamı yaptırıcam ben nasıl olur bilmiyorum..
yada tüp yapılacaksaa orucumu etkilermi bunuda sorucam dr.a
bu belrisizlikler netleşirse benimde kafam biraz rahatlar önüme bakarım..
hemen gelip haberdar ederim tabiiki tatlım.. randevum 2çeyrekte ama orası yoğun oluyo bakalaım inşş çok beklemeden gelirim..
canım aşıla olsada tutabilir olumsuz başlama...benim 1.de tutmuştu bunu düşün...
belki şu an benimki de tutmaz ama olumsuz bakmamak lazım
tüp olursada oruç tutabilirsin sanırım... yada dr. tutma derse fetha sayılıyor hayatım için rahat olsun... elimizden bişi gelmez ...9 ay sonra tutarsın inş.
hayattaki en kazık sorulardan biri olsa bizimkisi... ne zaman ??
test yaptım kızlar negatif... çok sarsılmadım ama yinede üzüldüm
bu ay belim çok ağrıyordu...ve hala ağrıyo
adette olmadım bakalım ne zaman ??
üzülme bitanem allahtan hayırlısı olsun inşallah.bende bazen diyorum bu ay var diye ama çok istediğimiz için psikolojik olarak görüyoruz o şeyleri galiba artık buna inanmaya başladım.mesela faranjit oldum 4-5 gün dr gitmedim inat ettim ya bu ay tuttuysa ilaç verecek şimdi içemem bebeğim varsa zarar görür filan çok kaptırdım kendimi en sonunda baktım geçeceği yok gittim dr.dedim hamile olma olasılığım var ona göre ilaç yazın lütfen diye neden böle taktım bu ay anlamadım ama hayırlısı inşallah.febecim çok şükür hamile kalabildiğimi gördüm ama kürtaj beni çok derinden sarstı( sanırım desteğe ihtiyacım var yada hemen hamile kalmaya :))
belirtilere takılmamam gerektiğini aslında öğrenmiştim ama herkes düşükten sonra hormonlar hala yüksek çok çabuk hamile kalacaksın diye beni gaza getirdiler bende inandım
ümitlenmek bile bazen ii geliyor ama sonrası malum bugün ki gibi oluyor...hayal kırıklığı ve yorgunluk
hayırlısı diyelim tatlım
ben seninde en kısa zamanda bebeğine kavuşacağına inanıyorum
hele şu aralar nevadan böyle bi süpriz bekliyorum
Rabbim hepimize en yakın zamanda bu duyguyu yaşatsın
çok sevindim bitanem hayırlısı olsun hakkında inşallah hemen kavuşursun bebişine.kızlarrr yarın 14.15e randevu aldımmmmmm
ne güzel gönlünüze göre olmuş canım.moralim çok bozuktu...eşim mastera kabul edilmiş...çok mutlu oldum bu 2 yıl daha askerlik yok demek :))
hem onun da istediği yer oldu çok şükür hemde ben gitmesini istemiyordum
teşekkürler tatlımmmmm
günaydın febecimmmmm
kızlar bana dua edin eski iş yerimden alacağım var, sürekli atlatıp duruyorlar, az sonra bir kaç arkadaşla almaya durumu konuşmaya gideceğiz....
alacağım para tüp bebek param olacak dualarınıza ihtiyacım var dostlarımmmm
gülll tatlımhoşgeldinnn, hayırdır iş yokmu bugün????
hoşbuldum canım...
canım hastayım bir kaç gündür gitmiyorum.raporluyum. ama zaten gitmicem artık bi konuşabilsem biriyle iş yerinden...ya 2 aydır elemanların maaşını vermiyorlarmış e maaşımı alamıycaksam neden çalışıyımki canım.sonuçta herkez para için çalışıyor....
hee bu arada hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum tatlım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?