Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım aslında hepsinde dölenme oluyor ama 2 gün sonlanıyordu 2 defa transfer yapıldı bana 3 defa yapılamadı
evet ya kalitesi iyi çıktı yumoşların ama onlar boş çıkıyor anlamadım gitti bu işi

Allah Allah cnm yaaa senin sınavında bu demekki.. Raabim yardımcın olsun.. iyi bi dr çıkarsın rabbim karşına çözüm onda olsun,bebişine kavuşmana vesile olsun inşşş..

eşim geldi ben çıkıyorum..

öptüm hepiniziii

aminnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşş

tumeciğim yatmamışsın ben de yatmadan bir bakayım dedim
yarın 6da kalkacağım bursaya yolculuk var.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr keyifler nasıl

tumeciğim yatmamışsın ben de yatmadan bir bakayım dedim
yarın 6da kalkacağım bursaya yolculuk var.

ama ben girdiğimde kimse yoktu ki(
kocişle biraz deniz havası aldık gezdik, haluk leventin konseri vardı ona gittik.
sana iyi yolculuklar nevacım, bursayı çok severim ben

günaydııııııınnnnnn

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr keyifler nasıl

sizlere de günaydın kızlarrrrr
ben iyiyim şekerler..
kocişi işe gönderdim çay keyfi yapıyorummmmmmm

afiyet olsunnnn

teşekkürler tatlımmmmm

herkese günaydınnnnnnnn:18:

günaydın febecimmmmm

kızlar bana dua edin eski iş yerimden alacağım var, sürekli atlatıp duruyorlar, az sonra bir kaç arkadaşla almaya durumu konuşmaya gideceğiz....

alacağım para tüp bebek param olacak dualarınıza ihtiyacım var dostlarımmmm

ayy bitanemmm benimmm keyfi bile harcasan o senin hakkın ama kaldıki böyle bi durumda akan sular durur.. rabbim yardımcın olsun...inşşş sorunsuz bi şekilde olması gerektiği gibi olur,alırısın paranı..

tumecim canım inş. paranı alırsın canım...bu senin hakkın bi de bebiş içinse çok daha zamanında alman lazım umarım hemen eline geçer hayatım
febecim nasılsın?? heyecan var mı hayatım?? bi de dr. gelince bekliyorum seni merak ediyorum hayatım

heyecan var evet.. çünkü tüp bebekmi yoksa aşılamamı yapılacak buna dr la bereber karar vericez..bide önümüzün ramazan olması beni biraz kasıyo.. diyelimki aşılama yaptırdım tutmadı ikinciyi hemen arkasından yaptırınca daha etkili oluyomuş ozman onu ramazandamı yaptırıcam ben nasıl olur bilmiyorum..

yada tüp yapılacaksaa orucumu etkilermi bunuda sorucam dr.a

bu belrisizlikler netleşirse benimde kafam biraz rahatlar önüme bakarım..

hemen gelip haberdar ederim tabiiki tatlım.. randevum 2çeyrekte ama orası yoğun oluyo bakalaım inşş çok beklemeden gelirim..

canım aşıla olsada tutabilir olumsuz başlama...benim 1.de tutmuştu bunu düşün...
belki şu an benimki de tutmaz ama olumsuz bakmamak lazım
tüp olursada oruç tutabilirsin sanırım... yada dr. tutma derse fetha sayılıyor hayatım için rahat olsun... elimizden bişi gelmez ...9 ay sonra tutarsın inş.

iki sonucada hazırlamak istiyorum kendimi.. bu kadın doç. ve çok tecrübeli güveniyorum ona..ben aşılamalarımı yine aynı hastanede başka bi dr.a yaptırmıştım.. bu tüp bebek bölümünün dr.u.

evet sonra tutulabilir eğer tutma derse..ama bu planlı bişe bile bile başlıyorum ondan biraz stres yaptım..

üzülme bitanem allahtan hayırlısı olsun inşallah.bende bazen diyorum bu ay var diye ama çok istediğimiz için psikolojik olarak görüyoruz o şeyleri galiba artık buna inanmaya başladım.mesela faranjit oldum 4-5 gün dr gitmedim inat ettim ya bu ay tuttuysa ilaç verecek şimdi içemem bebeğim varsa zarar görür filan çok kaptırdım kendimi en sonunda baktım geçeceği yok gittim dr.dedim hamile olma olasılığım var ona göre ilaç yazın lütfen diye neden böle taktım bu ay anlamadım ama hayırlısı inşallah.
kızlarrr yarın 14.15e randevu aldımmmmmm
çok sevindim bitanem hayırlısı olsun hakkında inşallah hemen kavuşursun bebişine.
moralim çok bozuktu...eşim mastera kabul edilmiş...çok mutlu oldum bu 2 yıl daha askerlik yok demek :))
hem onun da istediği yer oldu çok şükür hemde ben gitmesini istemiyordum
ne güzel gönlünüze göre olmuş canım.

inş allah canım allah gönlüne göre versin

Son düzenleme:
gülll tatlımhoşgeldinnn, hayırdır iş yokmu bugün????

hoşbuldum canım...
canım hastayım bir kaç gündür gitmiyorum.raporluyum. ama zaten gitmicem artık bi konuşabilsem biriyle iş yerinden...ya 2 aydır elemanların maaşını vermiyorlarmış e maaşımı alamıycaksam neden çalışıyımki canım.sonuçta herkez para için çalışıyor....

hee bu arada hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum tatlım....

Son düzenleme:

geçmiş olsun bitanem.. e yani paranızı vermeyeceklerse tabiikide gitme ..

inşş bitanem inşşş hayırlı haberlerle mutlu dönerim evime ayy bak yine heyecanlandımmm:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…