Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun bitanem.. e yani paranızı vermeyeceklerse tabiikide gitme ..

inşş bitanem inşşş hayırlı haberlerle mutlu dönerim evime ayy bak yine heyecanlandımmm:18:

hayatım biliyorsun burda bir arkadaş yazmıştı 3,5 senem boşa gitti herşey moralmiş kendini rahat hissetmekmiş diye.sakın unutma eşinede söyle moralini yüksek tut gerekirse moralini bozan insanlar görüşme.amin canım inşallah bekliyorum güze3l haberlerini bitanem...

Slm arkadaşlar beni yeni katıldım aranıza 15 aydır bebek istiyoruz ama olmuyo bir türlü.Bu ay tüp bebek tedavisne başlıyorum ama inanılmaz korku var içimde( Allahım inşallah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder bizlere.Ya ilk tüp bebek denemesinde tutan var mı aranızda?

tatlım üsttede yazdım bir arkadaş moral diyordu nolur tüp bebeğe birsürü para dökülüyor moralinizi yüksek tutun tuttsun.amiiiiinnnnn canım inşallah tüm isteyenlere bizede inşallah kurban olduğum allahım verecek meleklerimizi.

cnm bende bu ay başlıyorum.. birazdan gidicem hastaneye bakalım ne diyecek dr bana.. senin nezaman regl tarihin???

burdan bi arkadaşımız var ilk denemesinde tuttu ve kızı olacak.. boşuna beklemişim üzülmüşüm dedi sonrada.. inşş rabbim bizede nasip eder..

Son düzenleme:
slm kızlarrrr sonunda büyük uğraş sonunda yazabiliyorum. ben aranızda yeniyim. bades tavsiyesi ile burdayım. badesi tanıyanlar için müjdemi isterim. bades doğurdu.
doğururken (normal doğum) feryat figan Allah topiğide doğurtsun diye bağırıp durmuş:84: :))). hepinize çok ama çoooooook slmı var duaları sizlerleymiş. nete giremiyor vakitsizlikten. topikin ilk bebişi gemiş:)). beni de listenize ekleyin kızlar.

öncelikle hayırlı olsun tedvinde bebişile buluşmayı nasip etsin rabbim elbette ilk tedvisinde tutan anne olanlar var inşş sendede tutar ve anne olursun
ancak bu süreç kokulaca bir sreç değil biraz sabır istiyor o kadar

hoşgeldin cnmmm aramıza... senin durumun nedir???

badesi tanıyorum ben,sohbet şansıımız olmadı hiç ama bende 2010 ekimde aşılama yaptıranlardanım..çookkk sevindim demek topiğimizin ilk bebişi doğduuuuuu bizede şans getirir inşşş bizde kavuşuruz bebişimizeeeeeee..

sağlıckala büyütsün inşşşşşşşşşşşşş darsıda bütün kızlar olsun ikiz üçüz inşşşşşşşşşşşşşşşş

ayy bitanemmm benimmm keyfi bile harcasan o senin hakkın ama kaldıki böyle bi durumda akan sular durur.. rabbim yardımcın olsun...inşşş sorunsuz bi şekilde olması gerektiği gibi olur,alırısın paranı..

gittim geldim canım..
biraz sert bir konuşma geçti aramızda, adam bir maaş eksik gösteriyor, o da yanlış yönlendirilmiş.
neyseki eski yöneticiler araya girdi de iş tatlıya bağlandı gibi.
öğleden sonra tekrar gideceğiz bir miktar ödeme yapacak..
bir de ödeme planı gibi bir şey hazırlanıyor.

niye kalsın ki param değil mi ama o benim helal kazancım, alnımın teri.
kolay kazanılmıyor para gırtlak patlatıyorum tabanlarım şişiyor,
rabbim yardımcım olur inşallah, helal kazancım bu, benim hakkım,
kimsenin hakkı kimsede kalmaz inşallah..
bir de az para değil zaten o parayla tüp bebek düşünüyorum ben

sağol bitanem tekrar gideceğiz öğleden sonra bakalım ne olacak..

geçmiş olsun canım, aman dikkat et kendine..
her işyerinde bu sorun var..
rabbim hepimize hayırlı kazançlar nasip etsin

hoşgeldin tatlım, inşallah başarılı sonuç alırsın..

ay çoook sevindim demek ilk bebiş doğdu
Allah analı balı büyütmeyi nasip etsin inşallah

tabiiki o senin hakkın neden kalsın orda..hadi bakalım inşşş öğleden sonra alırsın paranı inşşş..

tanımıyorum ama sevindim ne güzel bebişine kavuşmuş darısı bizim başımıza bu arada aramıza hoşgeldin....

amin canım...tabikide neden kalsınki sonuçta o senin emeğin karşılığınıda alıcaksın...

febeciiiiiiiiiiiiiimmmmmmm hadddiiiiiiiiiiiiiiiiii
hazırlan gidicen hala burdasın hadi git çabuk gelde bizde alalım bilgileri :)))))))))))​

ben çıkıyorum şekerler.. öptüm hepinizi ..dua edin bana lütfen..en doğru tedvi neyse onu yapalım ve yıpranmayalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…