geçmiş olsun bitanem.. e yani paranızı vermeyeceklerse tabiikide gitme ..
inşş bitanem inşşş hayırlı haberlerle mutlu dönerim evime ayy bak yine heyecanlandımmm:18:
Slm arkadaşlar beni yeni katıldım aranıza 15 aydır bebek istiyoruz ama olmuyo bir türlü.Bu ay tüp bebek tedavisne başlıyorum ama inanılmaz korku var içimde( Allahım inşallah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder bizlere.Ya ilk tüp bebek denemesinde tutan var mı aranızda?
Slm arkadaşlar beni yeni katıldım aranıza 15 aydır bebek istiyoruz ama olmuyo bir türlü.Bu ay tüp bebek tedavisne başlıyorum ama inanılmaz korku var içimde( Allahım inşallah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder bizlere.Ya ilk tüp bebek denemesinde tutan var mı aranızda?
slm kızlarrrr sonunda büyük uğraş sonunda yazabiliyorum. ben aranızda yeniyim. bades tavsiyesi ile burdayım. badesi tanıyanlar için müjdemi isterim. bades doğurdu.
doğururken (normal doğum) feryat figan Allah topiğide doğurtsun diye bağırıp durmuş:84: :))). hepinize çok ama çoooooook slmı var duaları sizlerleymiş. nete giremiyor vakitsizlikten. topikin ilk bebişi gemiş:)). beni de listenize ekleyin kızlar.
slm kızlarrrr sonunda büyük uğraş sonunda yazabiliyorum. ben aranızda yeniyim. bades tavsiyesi ile burdayım. badesi tanıyanlar için müjdemi isterim. bades doğurdu.
doğururken (normal doğum) feryat figan Allah topiğide doğurtsun diye bağırıp durmuş:84: :))). hepinize çok ama çoooooook slmı var duaları sizlerleymiş. nete giremiyor vakitsizlikten. topikin ilk bebişi gemiş:)). beni de listenize ekleyin kızlar.
ayy bitanemmm benimmm keyfi bile harcasan o senin hakkın ama kaldıki böyle bi durumda akan sular durur.. rabbim yardımcın olsun...inşşş sorunsuz bi şekilde olması gerektiği gibi olur,alırısın paranı..
tumecim canım inş. paranı alırsın canım...bu senin hakkın bi de bebiş içinse çok daha zamanında alman lazım umarım hemen eline geçer hayatım
febecim nasılsın?? heyecan var mı hayatım?? bi de dr. gelince bekliyorum seni merak ediyorum hayatım
üzülme bitanem allahtan hayırlısı olsun inşallah.bende bazen diyorum bu ay var diye ama çok istediğimiz için psikolojik olarak görüyoruz o şeyleri galiba artık buna inanmaya başladım.mesela faranjit oldum 4-5 gün dr gitmedim inat ettim ya bu ay tuttuysa ilaç verecek şimdi içemem bebeğim varsa zarar görür filan çok kaptırdım kendimi en sonunda baktım geçeceği yok gittim dr.dedim hamile olma olasılığım var ona göre ilaç yazın lütfen diye neden böle taktım bu ay anlamadım ama hayırlısı inşallah.
çok sevindim bitanem hayırlısı olsun hakkında inşallah hemen kavuşursun bebişine.
ne güzel gönlünüze göre olmuş canım.
inş allah canım allah gönlüne göre versin
hoşbuldum canım...
canım hastayım bir kaç gündür gitmiyorum.raporluyum. ama zaten gitmicem artık bi konuşabilsem biriyle iş yerinden...ya 2 aydır elemanların maaşını vermiyorlarmış e maaşımı alamıycaksam neden çalışıyımki canım.sonuçta herkez para için çalışıyor....
hee bu arada hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum tatlım....
tabiiki o senin hakkın neden kalsın orda..hadi bakalım inşşş öğleden sonra alırsın paranı inşşş..gittim geldim canım..
biraz sert bir konuşma geçti aramızda, adam bir maaş eksik gösteriyor, o da yanlış yönlendirilmiş.
neyseki eski yöneticiler araya girdi de iş tatlıya bağlandı gibi.
öğleden sonra tekrar gideceğiz bir miktar ödeme yapacak..
bir de ödeme planı gibi bir şey hazırlanıyor.
niye kalsın ki param değil mi ama o benim helal kazancım, alnımın teri.
kolay kazanılmıyor para gırtlak patlatıyorum tabanlarım şişiyor,
rabbim yardımcım olur inşallah, helal kazancım bu, benim hakkım,
kimsenin hakkı kimsede kalmaz inşallah..
bir de az para değil zaten o parayla tüp bebek düşünüyorum ben
kimse yok muuu??(((
amin canım...tabikide neden kalsınki sonuçta o senin emeğin karşılığınıda alıcaksın...slm kızlarrrr sonunda büyük uğraş sonunda yazabiliyorum. ben aranızda yeniyim. bades tavsiyesi ile burdayım. badesi tanıyanlar için müjdemi isterim. bades doğurdu.
gittim geldim canım..
biraz sert bir konuşma geçti aramızda, adam bir maaş eksik gösteriyor, o da yanlış yönlendirilmiş.
neyseki eski yöneticiler araya girdi de iş tatlıya bağlandı gibi.
öğleden sonra tekrar gideceğiz bir miktar ödeme yapacak..
bir de ödeme planı gibi bir şey hazırlanıyor.
niye kalsın ki param değil mi ama o benim helal kazancım, alnımın teri.
kolay kazanılmıyor para gırtlak patlatıyorum tabanlarım şişiyor,
rabbim yardımcım olur inşallah, helal kazancım bu, benim hakkım,
kimsenin hakkı kimsede kalmaz inşallah..
bir de az para değil zaten o parayla tüp bebek düşünüyorum ben
sağol bitanem tekrar gideceğiz öğleden sonra bakalım ne olacak..
geçmiş olsun canım, aman dikkat et kendine..
her işyerinde bu sorun var..
rabbim hepimize hayırlı kazançlar nasip etsin
hoşgeldin tatlım, inşallah başarılı sonuç alırsın..
ay çoook sevindim demek ilk bebiş doğdu
Allah analı balı büyütmeyi nasip etsin inşallah
hazırlandım hatta birazda süslendimmmfebeciiiiiiiiiiiiiimmmmmmm hadddiiiiiiiiiiiiiiiiii
hazırlan gidicen hala burdasın hadi git çabuk gelde bizde alalım bilgileri :)))))))))))
evet febecim eve gelir gelmez yaz bitanem merakta bırakma biziiii
ben çıkıyorum şekerler.. öptüm hepinizi ..dua edin bana lütfen..en doğru tedvi neyse onu yapalım ve yıpranmayalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?