ben çıkıyorum şekerler.. öptüm hepinizi ..dua edin bana lütfen..en doğru tedvi neyse onu yapalım ve yıpranmayalım..
okudum ve 40 satte cvplayabildim. neye cvp yazacağımıda unuttum
alışırsın canım ilk böle oluyor :)))))))
allah hayırlısından nasip etsin canım muhakak sabrımızın mükafatını görecez tatlım
kızlar gittim geldimmmm.. öncelikle görüşmemiz güzel geçti.. muyene oldum beğendi tedavi için hazırmışım :) smear aldı sonucunu 3-4gün sonra alıcam.yarın sabahta kan vericem bi kaç tahlil yapılacak ve aynı zamanda yarın ilaçlara başlıyorummmmmmmmmmm
kızlar gittim geldimmmm.. öncelikle görüşmemiz güzel geçti.. muyene oldum beğendi tedavi için hazırmışım :) smear aldı sonucunu 3-4gün sonra alıcam.yarın sabahta kan vericem bi kaç tahlil yapılacak ve aynı zamanda yarın ilaçlara başlıyorummmmmmmmmmm
sağol canımcım.. inşş rabbim nasip eder bende kavuşurummmm bebeğimeeecnım çok sevindim görüşmenin güzel geçmesine hakkında hayırlısı inşallah kavuşacaksın meleğine
hayırlu uğrğlu olsun bebişli olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
amiiiinnnnnn canım amiiiinnninşallah hayırlıca cümlemiz. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. ama artık hormonlarım zirve yapmış durumda bebek die bağırıyorlar:)).
sağolun canlarım benimmmmmilaçlar biraz sinir yapabilirmiş..eşime de çok iş düşüyomuşşşş.. ailelere tüp değilde aşıla demeyi düşünüyorum.. şimdi onlarında heyecanla beklemesi beni kasabilirrrrrr dimiii ?????
sağolun canlarım benimmmmmilaçlar biraz sinir yapabilirmiş..eşime de çok iş düşüyomuşşşş.. ailelere tüp değilde aşıla demeyi düşünüyorum.. şimdi onlarında heyecanla beklemesi beni kasabilirrrrrr dimiii ?????
slm kızlarrrr sonunda büyük uğraş sonunda yazabiliyorum. ben aranızda yeniyim. bades tavsiyesi ile burdayım. badesi tanıyanlar için müjdemi isterim. bades doğurdu.
doğururken (normal doğum) feryat figan Allah topiğide doğurtsun diye bağırıp durmuş:84: :))). hepinize çok ama çoooooook slmı var duaları sizlerleymiş. nete giremiyor vakitsizlikten. topikin ilk bebişi gemiş:)). beni de listenize ekleyin kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?