Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yazılarınıza cvp vermeye çalışıorum çokkk acemiyim((.okuyorum parça parça cvplıyamıyorum:)).
badese tebriklerinizi ileticem kızlar telde konuştum darısı cümlenize İNŞALLLAHHHHH die dua ediyordu. hoşgeldin diyen arkadaşlar hoşbulduk:)))). ben 3 senedir bebk istiyorum iki olumsuz aşılama. tedavim gecikmeli gitti yeni hormon tetkiklerini veriyorum rahim filmimde henüz çekilmedi. durum budur. dua okuyomusunuz ben de katılıyım size.

slmmm kızlar özlemişim topiği febecimmiyi haberlerini bekliyoruz tatlım allah kolay geçersin inşşş:)

kızlar gittim geldimmmm.. öncelikle görüşmemiz güzel geçti.. muyene oldum beğendi tedavi için hazırmışım :) smear aldı sonucunu 3-4gün sonra alıcam.yarın sabahta kan vericem bi kaç tahlil yapılacak ve aynı zamanda yarın ilaçlara başlıyorummmmmmmmmmm

cnım çok sevindim görüşmenin güzel geçmesine hakkında hayırlısı inşallah kavuşacaksın meleğine

hayırlu uğrğlu olsun bebişli olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inşallah hayırlıca cümlemiz. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. ama artık hormonlarım zirve yapmış durumda bebek die bağırıyorlar:)).
amiiiinnnnnn canım amiiiinnn

canım sevindim güzel geçmesine
hadi bakalım yüksek moral ve bebiş arka arkaya gelsin canım

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, gelsin bebişinnnnn.
moralini çooook yuüksek tut canım, gelsin bebişinnnnnn

sağolun canlarım benimmmmm ilaçlar biraz sinir yapabilirmiş..eşime de çok iş düşüyomuşşşş.. ailelere tüp değilde aşıla demeyi düşünüyorum.. şimdi onlarında heyecanla beklemesi beni kasabilirrrrrr dimiii ?????

febecim hayırlı olsun hayatım
çok sevindim .... hadi gelsin bebişimiz
bu arada ben aşılama da hiç kimseye sölemedim sterssiz oluyor...sonrasında ise sadece annem ve ablama söledim
sanırım senin saklamak gibi bi durumun yok ama en azından aşılama de ya da hiç tarih sölemeden halletmeye çalış canım

çok doğru febecim, aşılama dersin, bekleme sürecini eşinle rahat rahat geçir, evde dinlen sürekli akraba bile olsa anne ve ablan dışında kimseyi de kabul etme,

ben inanıyorum senin bebişin gelecekkkkk ve biz bayram edeceğiz

evet ya aslında eşlere çevreye çok iş düşüyorrrr

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ne demek buyur canım hoşgeldin sende aramıza

hadi yahırlısı tatlım iğne kullanacaksın dimi?hangi ilaçları verdi dr ve günlük dozaj nedir tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…