Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol bitanem evet saklayamamm..eşim hiç bişe sölemeyelim dedi ama onun için hava hoş herkesle muhatap olan benim..sonuçta sürekli hastanetye gidip gelicem,yalan söylemek oyun oynamam beni daha çok yorar..üstü kapalı olarak sölerim artık napim..

inşş tatlım inşşş evet eşimde yıllık iznini bana bakarak geçirecek artık napalım..

hadi yahırlısı tatlım iğne kullanacaksın dimi?hangi ilaçları verdi dr ve günlük dozaj nedir tatlım?

evetttt sabah gittim kan verdim,ilaçlarımı alıp geldim..sonra komşularımı kahvaltıya çağırdım..şimdi gittiler..

evet canım iki tane iğne kullanıcam..kendim yapıcam iğnelerimi..PUREGON ve LUCRIN

febecim merkezle fiyat konuştunuz mu?
ilaçlara ne kadar verdin?

febecim merkezle fiyat konuştunuz mu?
ilaçlara ne kadar verdin?

ilaçlar dahil 3500 lira..

bugün 1000lira verdim,ilaçlarıda hastanenin kendi eczanesinden verdiler..yani ilaçlar nekadar bilmiyorum.geriye kalanıda yumurta toplama günü istediler..

ama ekstra tahliller ayrı onlara 65lira verdim..

canım herşey dahil toplam 3500 oldu yani

sana yapılan tahliller ve smear da dahil değil mi fiyata..
eğer 3500 lira ise çok iyimiş

canım herşey dahil toplam 3500 oldu yani

sana yapılan tahliller ve smear da dahil değil mi fiyata..
eğer 3500 lira ise çok iyimiş

evet fiyatı biçok yere göre daha uygun.. 17yıldırda bu işi yapıyolar..ve benim evime çok yakın..

ben de az önce iki tüp bebek merkezine tlf no bıraktım bugün beni arayacaklar, bakalım ne diyecekler.

eğer uygun olursa bende ankaraya gitmeyi düşünüyorum, tabi paramı alabilirsem

Doç. Dr. Serap Yaltı
Doğum Tarihi
08.10.1966
Uzmanlık Alanı
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Eğitim İ.Ü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi1985
Deneyim Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları EAH Kadın Doğum Başasistanı 1991-1998
Amerikan Medikal Lisans Sertifikası1996
Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Klinik Şef Yardımcısı 1998-2005
Tüp Bebek Merkezi Kuruculuğu ve Çalışanı 2000 - 2004 Özel Erdem Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Klinik Sorumluluğu2006 - Devam ediyor

canım 3500 gayet iyiyimiş... tumecim sen ankarada nereleri araştırdın??
benim doktorum yanılmıyosam 5000 demişti 7 ay önce... ben şimdilik araştırmadım ama alıştım diye dr. değiştirmeyi düşünmüyorum

ben de az önce iki tüp bebek merkezine tlf no bıraktım bugün beni arayacaklar, bakalım ne diyecekler.

eğer uygun olursa bende ankaraya gitmeyi düşünüyorum, tabi paramı alabilirsem

olmadı buraya gel tatlımmm inşş alırısn paranıı cnmmm yaaaa bunu düşündürmeleri bile çok ayıp yani ne biçim insanlar yaaa

nevacım sen neler yaptın bakalım bursada, nasıl geçti?

bu arada mine net bağlattı ama hala yok
seminin neti bozuk,
şule ve melodide pek uğramıyor artık
orkide arada geliyor aşağıda görünüyor gidiyor
masal bebişiyle tatilde
güzelgözlüm hala iyileşemedi sanırım

dosba, febe ve ben topik nöbetçileri

Son düzenleme:
tumecim bi ödeme planı çıkaracaklar demiştin?? ne durumda??
hiç alabildin mi?? ayyy bekletmezler inş.

kızlar bu arada iğnelerimi kendim yapıcam.. ovitrelle gibi bunlarda oyüzden rahat..hergün sağlık ocağına gitmek çok sıkıcı oluyodu..

ama heyecanlanmamak elde değil..ilkini yapsam sonra rahatlarım belki..elerimde titrer şimdi benim..

Son düzenleme:

canım ankalife ve ankaratüp bebek merkezler

dün akşam aradım doktorlar çıktığı için görüşemedim. bugün aradım, tel no aldılar gün içinde ararız dediler

olmadı buraya gel tatlımmm inşş alırısn paranıı cnmmm yaaaa bunu düşündürmeleri bile çok ayıp yani ne biçim insanlar yaaa

canım istanbulda tanıdığımız yok, ama ben doğma büyüme ankaralıyım, hem annemler ankarada benim için daha rahat olur..
dün senin tüpe başlaman bana da büyük gaz verdi bitanem, bunun için teşekkür ederim sana..

ama herşey parayı alabilmeme bağlı, işyerinden alacağım parayla senin merkezde rahat rahat tüp yaptırabilirim ama parayı parça pinçik verirlerse olmaz tabi

evet biçok yeri aramıştım önceden uçmuş bazı yerler..

buranın fiyatının uygun olması biraz yoğunlaştırıyo orayı..ama napalım idare edicez artık.. burda bi forumda okumuştum bu benim gittiğim hastaneye 1-2 saatlik yollardan gelip tedavi olanlar var..

canım ben aşılamada kendim yapmıştım sanırım sende yaptın
eee tecrübeliyiz korkma hayatım derin nefes al... başkasının yapmasından daha kolay diye düşün...
canım benim ya ....Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

tatlım dünün yorgunluğu hala var üstümde biz gittik mağazalara 2 3 dükkana girdik sonra baktık bizim orayla bir fark yok geri dönecektik sonra bir tanıdık aklımıza geldi inegölde imalatta çalışan onunla imalat yerlerine gittik her bişeyimi ayrı ayrı yerlerden üretim yapılan yerinden aldık çok mutluyum hayalimdeki mobilyaları aldım çok kaliteli ve çok uyguna geldi

canım ben göbekten bazen çok acı duydum koldan yapınca hiççç hisetmedim tavsiye ederim her yerden vurulabilendense benimki gonal_f ydi ve en pahalısıydı sanırım inşallah tüptede ondan vermezr.

tumecim bi ödeme planı çıkaracaklar demiştin?? ne durumda??
hiç alabildin mi?? ayyy bekletmezler inş.

dün öyle söylenmişti bugün saat 11 gibi eşim ve birkaç arkadaşla yine gittik, ödeme planı hazırlanmamış, sadece kim ne kadar alacak o çıkarılmış, biz zaten bunu biliyoruz dedim, bugün de ellerim boş döndüm tabii.
parayı verecekler bu belli bunun garantisini veriyorlar ama ne zaman ve nasıl verirler bu konuda henüz onlarda ne yapacaklarını bilmiyorlar..

ayyyyyyy ben ovitrellimi hep acilde yaptırmıştım,
ben yapamam febecim, ama sen daha önce yaptığın için zor olmaz sana, dikkat et bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…