sağol bitanem evet saklayamamm..eşim hiç bişe sölemeyelim dedi ama onun için hava hoş herkesle muhatap olan benim..sonuçta sürekli hastanetye gidip gelicem,yalan söylemek oyun oynamam beni daha çok yorar..üstü kapalı olarak sölerim artık napim..febecim hayırlı olsun hayatım
çok sevindim .... hadi gelsin bebişimiz
bu arada ben aşılama da hiç kimseye sölemedim sterssiz oluyor...sonrasında ise sadece annem ve ablama söledim
sanırım senin saklamak gibi bi durumun yok ama en azından aşılama de ya da hiç tarih sölemeden halletmeye çalış canım
inşş tatlım inşşş evet eşimde yıllık iznini bana bakarak geçirecek artık napalım..çok doğru febecim, aşılama dersin, bekleme sürecini eşinle rahat rahat geçir, evde dinlen sürekli akraba bile olsa anne ve ablan dışında kimseyi de kabul etme,
ben inanıyorum senin bebişin gelecekkkkk ve biz bayram edeceğiz
hadi yahırlısı tatlım iğne kullanacaksın dimi?hangi ilaçları verdi dr ve günlük dozaj nedir tatlım?
sağol bitanem evet saklayamamm..eşim hiç bişe sölemeyelim dedi ama onun için hava hoş herkesle muhatap olan benim..sonuçta sürekli hastanetye gidip gelicem,yalan söylemek oyun oynamam beni daha çok yorar..üstü kapalı olarak sölerim artık napim..
inşş tatlım inşşş evet eşimde yıllık iznini bana bakarak geçirecek artık napalım..
evetttt sabah gittim kan verdim,ilaçlarımı alıp geldim..sonra komşularımı kahvaltıya çağırdım..şimdi gittiler..
evet canım iki tane iğne kullanıcam..kendim yapıcam iğnelerimi..PUREGON ve LUCRIN
febecim merkezle fiyat konuştunuz mu?
ilaçlara ne kadar verdin?
ilaçlar dahil 3500 lira..
bugün 1000lira verdim,ilaçlarıda hastanenin kendi eczanesinden verdiler..yani ilaçlar nekadar bilmiyorum.geriye kalanıda yumurta toplama günü istediler..
ama ekstra tahliller ayrı onlara 65lira verdim..
canım herşey dahil toplam 3500 oldu yani
sana yapılan tahliller ve smear da dahil değil mi fiyata..
eğer 3500 lira ise çok iyimiş
ben de az önce iki tüp bebek merkezine tlf no bıraktım bugün beni arayacaklar, bakalım ne diyecekler.
eğer uygun olursa bende ankaraya gitmeyi düşünüyorum, tabi paramı alabilirsem
canım 3500 gayet iyiyimiş... tumecim sen ankarada nereleri araştırdın??
benim doktorum yanılmıyosam 5000 demişti 7 ay önce... ben şimdilik araştırmadım ama alıştım diye dr. değiştirmeyi düşünmüyorum
olmadı buraya gel tatlımmminşş alırısn paranıı cnmmm yaaaa bunu düşündürmeleri bile çok ayıp yani ne biçim insanlar yaaa
canım 3500 gayet iyiyimiş... tumecim sen ankarada nereleri araştırdın??
benim doktorum yanılmıyosam 5000 demişti 7 ay önce... ben şimdilik araştırmadım ama alıştım diye dr. değiştirmeyi düşünmüyorum
canım ben aşılamada kendim yapmıştım sanırım sende yaptınkızlar bu arada iğnelerimi kendim yapıcam.. ovitrelle gibi bunlarda oyüzden rahat..hergün sağlık ocağına gitmek çok sıkıcı oluyodu..
ama heyecanlanmamak elde değil..ilkini yapsam sonra rahatlarım belki..elerimde titrer şimdi benim..
nevacım sen neler yaptın bakalım bursada, nasıl geçti?
Bu arada mine net bağlattı ama hala yok
seminin neti bozuk,
şule ve melodide pek uğramıyor artık
orkide arada geliyor aşağıda görünüyor gidiyor
masal bebişiyle tatilde
güzelgözlüm hala iyileşemedi sanırım
dosba, febe ve ben topik nöbetçileri
kızlar bu arada iğnelerimi kendim yapıcam.. Ovitrelle gibi bunlarda oyüzden rahat..hergün sağlık ocağına gitmek çok sıkıcı oluyodu..
Ama heyecanlanmamak elde değil..ilkini yapsam sonra rahatlarım belki..elerimde titrer şimdi benim..
tumecim bi ödeme planı çıkaracaklar demiştin?? ne durumda??
hiç alabildin mi?? ayyy bekletmezler inş.
kızlar bu arada iğnelerimi kendim yapıcam.. ovitrelle gibi bunlarda oyüzden rahat..hergün sağlık ocağına gitmek çok sıkıcı oluyodu..
ama heyecanlanmamak elde değil..ilkini yapsam sonra rahatlarım belki..elerimde titrer şimdi benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?