Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy rica ederim şekercim inşşş sonucumda güzel olurda size umut olurummmm hemen gelirsiniz peşimden canım ist.da düşünürsen hiç çekinme lütfen ben varım burda..

yaa adam akıllı versinler şu parayı sinir oldum vallaaaaa..tatlım parça pinçik olursada elde bişe kalmaz harcanır gider,eğer öle olursa hemen bankaya at sen o parayı bariii

ay ne güzel nevacım
hepsini güle güle kullannn,
artık resimlerini yüklersin biz de bakarız burdan,

bebişin olsunda kirlensin mobilyaların emi????

tumecim ankalife bana çok yakın ...geldiğinde haberim olsun görüşelim...canım ne zaman istersen buyur gel beklerim
nevacım mobilyaların hayılrı olsun huzur içinde bebişinle otur inş.

sağol bitanemmmm benimmm, söylemen bile yeterli hayatım,
bende senin gibi düşünüyorum, geleni bankaya atmak en mantıklısı..
ama öbür türlü acil bişey çıkıyor gidiyor para elden

evet bikere yapmışlığım var..kadında iyice anlattı ve iğnesi çok ince olduğu için yapabilirim yine inşş..aminn cnm aminnn inşş rabbim bu aciz kulunada nasip eder..

canım ben göbekten bazen çok acı duydum koldan yapınca hiççç hisetmedim tavsiye ederim her yerden vurulabilendense benimki gonal_f ydi ve en pahalısıydı sanırım inşallah tüptede ondan vermezr.
canımm istediğin mobilyaları almışsın ohhh ne güzel.. hayırlı uğurlu olsunnn..

bana göbekten yapın dediler kol falan demediler bilmiyorumki çok acırsa sorarım artık..

bu arada dünkü görüşmemizde benim bi arkadaşım var dedim yumurtası çatladığı halde adet gecikmesi oluyo dedim nedendir diye sordum..ayy birden aklıma geldin kız sordum bende oda dediki stresten de olabilir başka sebeptende..bide yumurtası geç çatlıyoda olabilir dedi..

bende ilkini acilde yaptırmıştım.. ikinciyi kendim..kolaydı yanii ama yinede heyecanlanıyorum..akşam yapıcam bakalım nasıl olur..bide ovitrelle kolay.. kullanıma hazır.. benimkilerin bi tanesinin kalem gibi bişeyi var içine koyuyosun kaç ml ise ayarlıyosun basıyosun falan:18::18:

tumecim ankalife bana çok yakın ...geldiğinde haberim olsun görüşelim...canım ne zaman istersen buyur gel beklerim
nevacım mobilyaların hayılrı olsun huzur içinde bebişinle otur inş.

tabi ki canım ankaraya gelirsem seni görmeden gitmem zaten:))

Sağol bitanemmmm benimmm, söylemen bile yeterli hayatım,
bende senin gibi düşünüyorum, geleni bankaya atmak en mantıklısı..
Ama öbür türlü acil bişey çıkıyor gidiyor para elden

evet parça parça bir hayrı olmuyor sinir oluyorum böyle insanlara

nevacım köşe takımın ok şık canım ben çok beğendim, çok modern çizgileri var

ama yatak odanı göremedim sayfa bulunamadı diyor

febecim ben o kalem gibiden vurundum şu an adını hatırlamıyorum ama kolay korkulacak bişi yok canım
yalnız o ilaç biraz kilo yapıyo...tabii aşılamada kullanılanla aynı mı bilmiyorum
dur bi bakam merak ettim şimdi

tabi önceki aşılamalrında iğneyle olduğu için tecrübelisin sen, ben hep klomen ya da serephone hapıyla aşılama oldum.
iğne olarak sadece ovitrelle vuruldumm

tatlımm çok güzellerrrr..benim gardrobuma çok benziyo seninki..ama kocişene söle açıp kapatırken nazikçe iki parmağını kullanarak tutsun yoksa bütün el izi orda olur

bide koltukların düz siyahmı kumaşı?? benimkide kahve düz oturma odamınki minnacık toz düşse gösteriyo,az desenli olasydı keşkeeee..ama çok güzel duruyo

nevacım çok zevklisin canım ...ikisi de çok şık
kız bence sen çok şanslısın bu nedenle nazar değiyo sana... herşeyin güzel gidiyo eminim çevrende de çok dikkat çeken birisin... çok oku hayatım kendine... belki bebişin de hiç sebepsiz gelmiyo bu nazar yüzünden

nevacım ytak odanda çok güzel canım, benimde mobilyada tercihim siyah ve beyazdır..
güle güle kullan

nevacım özellikle yatak başı ve komidin ayaklarını çok beğendim canım

kocişin kıyafetlerini bende eski yatak odamı misafir odası yapcamya oraya koyarım elletmem yenisini Canım yaa kıyamam ben ona gönlüm olsun diye uğraşıyor varsın kirletsin silerim ben her gün

köşeyi günlük oturma odasına aldım canım koyu gri gibi ve deri ama değişik bir deri adam anahtarla çizdi iz bile çıkmadı sil gitsin yani tam günlük için ideal

canım evet herşeyin istediğim gibi gitmesi korkutuyor beni ama acaba geçmişte çektiklerimin mükafatımı diyorum çünkü ben yeni gelinken hiç birşeyim istediğim gibi olmamıştı çalıştım biriktirdim ve harcamadım şimdi istediklerimi aldım alnımın teri var yani nazar etmesinler istesinler ve çalışsınlar canım.bunlardan ayrı salonuma koltuk takımı aldım bide ünite hepsi ne kadar tuttu dersiniz?

nevacım ytak odanda çok güzel canım, benimde mobilyada tercihim siyah ve beyazdır..
Güle güle kullan

evet toz olacak yerleri beyaz diğer yerleri siyah en çokta kendinden gece lambaları var çok hoşuma gitti rabbim huzurlu oturmayı nasip eder inşallah. Ve isteyen herkeze nasip eder.

ooo iyimi tatlım fiyatlar neyse düşünürsem aklımdasın banada yardımcı olursun dimi?

canım ben gitmiyorum artık işe bu gün netleştirdim.düne kadar raporluydum elemanlar 2 aydır paralarını alamıyorlarmış sonuçtaa hepimiz para için çalışıyoruz.alamıycaksam gerek yok gitmeme ki zaten eşimde gitme dedi...

tatlım hepside çok güzeller allah sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin....bu yenilikler bebeğinle taçlansın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…