canım ankalife ve ankaratüp bebek merkezler
dün akşam aradım doktorlar çıktığı için görüşemedim. bugün aradım, tel no aldılar gün içinde ararız dediler
canım istanbulda tanıdığımız yok, ama ben doğma büyüme ankaralıyım, hem annemler ankarada benim için daha rahat olur..
dün senin tüpe başlaman bana da büyük gaz verdi bitanem, bunun için teşekkür ederim sana..
ama herşey parayı alabilmeme bağlı, işyerinden alacağım parayla senin merkezde rahat rahat tüp yaptırabilirim ama parayı parça pinçik verirlerse olmaz tabi
tatlım dünün yorgunluğu hala var üstümde biz gittik mağazalara 2 3 dükkana girdik sonra baktık bizim orayla bir fark yok geri dönecektik sonra bir tanıdık aklımıza geldi inegölde imalatta çalışan onunla imalat yerlerine gittik her bişeyimi ayrı ayrı yerlerden üretim yapılan yerinden aldık çok mutluyum hayalimdeki mobilyaları aldım çok kaliteli ve çok uyguna geldi
canım ben göbekten bazen çok acı duydum koldan yapınca hiççç hisetmedim tavsiye ederim her yerden vurulabilendense benimki gonal_f ydi ve en pahalısıydı sanırım inşallah tüptede ondan vermezr.
ayy rica ederim şekercim inşşş sonucumda güzel olurda size umut olurummmm hemen gelirsiniz peşimdencanım ist.da düşünürsen hiç çekinme lütfen ben varım burda..
yaa adam akıllı versinler şu parayı sinir oldum vallaaaaa..tatlım parça pinçik olursada elde bişe kalmaz harcanır gider,eğer öle olursa hemen bankaya at sen o parayı bariii
evet bikere yapmışlığım var..kadında iyice anlattı ve iğnesi çok ince olduğu için yapabilirim yine inşş..aminn cnm aminnn inşş rabbim bu aciz kulunada nasip eder..canım ben aşılamada kendim yapmıştım sanırım sende yaptın
eee tecrübeliyiz korkma hayatım derin nefes al... başkasının yapmasından daha kolay diye düşün...
canım benim ya ....Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
canımm istediğin mobilyaları almışsın ohhh ne güzel.. hayırlı uğurlu olsunnn..canım ben göbekten bazen çok acı duydum koldan yapınca hiççç hisetmedim tavsiye ederim her yerden vurulabilendense benimki gonal_f ydi ve en pahalısıydı sanırım inşallah tüptede ondan vermezr.
dün öyle söylenmişti bugün saat 11 gibi eşim ve birkaç arkadaşla yine gittik, ödeme planı hazırlanmamış, sadece kim ne kadar alacak o çıkarılmış, biz zaten bunu biliyoruz dedim, bugün de ellerim boş döndüm tabii.
parayı verecekler bu belli bunun garantisini veriyorlar ama ne zaman ve nasıl verirler bu konuda henüz onlarda ne yapacaklarını bilmiyorlar..
ayyyyyyy ben ovitrellimi hep acilde yaptırmıştım,
ben yapamam febecim, ama sen daha önce yaptığın için zor olmaz sana, dikkat et bitanem
tumecim ankalife bana çok yakın ...geldiğinde haberim olsun görüşelim...canım ne zaman istersen buyur gel beklerim
nevacım mobilyaların hayılrı olsun huzur içinde bebişinle otur inş.
Sağol bitanemmmm benimmm, söylemen bile yeterli hayatım,
bende senin gibi düşünüyorum, geleni bankaya atmak en mantıklısı..
Ama öbür türlü acil bişey çıkıyor gidiyor para elden
nevacım fotoları açamadım hayatım(
evet bikere yapmışlığım var..kadında iyice anlattı ve iğnesi çok ince olduğu için yapabilirim yine inşş..aminn cnm aminnn inşş rabbim bu aciz kulunada nasip eder..
canımm istediğin mobilyaları almışsın ohhh ne güzel.. hayırlı uğurlu olsunnn..
bana göbekten yapın dediler kol falan demediler bilmiyorumki çok acırsa sorarım artık..
bu arada dünkü görüşmemizde benim bi arkadaşım var dedim yumurtası çatladığı halde adet gecikmesi oluyo dedim nedendir diye sordum..ayy birden aklıma geldin kız sordum bendeoda dediki stresten de olabilir başka sebeptende..bide yumurtası geç çatlıyoda olabilir dedi..
bende ilkini acilde yaptırmıştım.. ikinciyi kendim..kolaydı yanii ama yinede heyecanlanıyorum..akşam yapıcam bakalım nasıl olur..bide ovitrelle kolay.. kullanıma hazır.. benimkilerin bi tanesinin kalem gibi bişeyi var içine koyuyosun kaç ml ise ayarlıyosun basıyosun falan:18::18:
tatlımm çok güzellerrrr..benim gardrobuma çok benziyo seninki..ama kocişene söle açıp kapatırken nazikçe iki parmağını kullanarak tutsun yoksa bütün el izi orda olur
Bide koltukların düz siyahmı kumaşı?? Benimkide kahve düz oturma odamınki minnacık toz düşse gösteriyo,az desenli olasydı keşkeeee..ama çok güzel duruyo
nevacım çok zevklisin canım ...ikisi de çok şık
kız bence sen çok şanslısın bu nedenle nazar değiyo sana... Herşeyin güzel gidiyo eminim çevrende de çok dikkat çeken birisin... çok oku hayatım kendine... Belki bebişin de hiç sebepsiz gelmiyo bu nazar yüzünden
nevacım ytak odanda çok güzel canım, benimde mobilyada tercihim siyah ve beyazdır..
Güle güle kullan
ilaçlar dahil 3500 lira..
bugün 1000lira verdim,ilaçlarıda hastanenin kendi eczanesinden verdiler..yani ilaçlar nekadar bilmiyorum.geriye kalanıda yumurta toplama günü istediler..
ama ekstra tahliller ayrı onlara 65lira verdim..
nevacım sen neler yaptın bakalım bursada, nasıl geçti?
bu arada mine net bağlattı ama hala yok
seminin neti bozuk,
şule ve melodide pek uğramıyor artık
orkide arada geliyor aşağıda görünüyor gidiyor
masal bebişiyle tatilde
güzelgözlüm hala iyileşemedi sanırım
dosba, febe ve ben topik nöbetçileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?