tatlım hepside çok güzeller allah sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin....bu yenilikler bebeğinle taçlansın inşallah...
kızlar ben biraz ev işi yapayım görüşürüz sonra
daha iyiyim canım kısmet artık bakıyorum derken öle etrafa haber verdi öle ummalı bir aramam yok işte kısmet artık cnm...gül nasıl oldun canım??
sağlık olsun başka iş bulursun artık
gelicek tabiki tatlım en kısa zamanda....evet canım tek eksiğim bebişim kalıyor inşallah oda gelir
kolay gelsin canım bende çamaşır asayım mutfakla uğraşayım biraz görüşürüz kızlarkızlar ben biraz ev işi yapayım görüşürüz sonra
benimde yıkanacaklarım var yıkayayım işlerimi halledeyim gelirim yine gülcüm iyi yapmışsın canım para yoksa boşuna gitme tabi başka iş bulursun canım.
Bende ramazandan sonra çalışmayı düşünüyorum ama önce tüp yaptıracağım bebiş gelirse çalışmam ama gelmezse ki inşallah öyle birşey olmaz çalışırım bir müddet.
kızlar ben biraz ev işi yapayım görüşürüz sonra
baktınmı tatlım merak ettim bendeeeeefebecim ben o kalem gibiden vurundum şu an adını hatırlamıyorum ama kolay korkulacak bişi yok canım
yalnız o ilaç biraz kilo yapıyo...tabii aşılamada kullanılanla aynı mı bilmiyorum
dur bi bakam merak ettim şimdi
tatlım o iğne satır gibiyidi (abarttım biraz ama napim mosmor olmuştummm)oviterellenin ve bu kallanacaklarım minnacıkkkkktabi önceki aşılamalrında iğneyle olduğu için tecrübelisin sen, ben hep klomen ya da serephone hapıyla aşılama oldum.
iğne olarak sadece ovitrelle vuruldumm
tabiiki tatlım ne demekkkk elimden ne gelirse..ooo iyimi tatlım fiyatlar neyse düşünürsem aklımdasın banada yardımcı olursun dimi?
ayyy evet yaaa kirletsinler sileriz hergün napalım:98: ee nekadar tuttu hepsinin fiyatııı????kocişin kıyafetlerini bende eski yatak odamı misafir odası yapcamya oraya koyarım elletmem yenisiniCanım yaa kıyamam ben ona gönlüm olsun diye uğraşıyor varsın kirletsin silerim ben her gün
köşeyi günlük oturma odasına aldım canım koyu gri gibi ve deri ama değişik bir deri adam anahtarla çizdi iz bile çıkmadı sil gitsin yani tam günlük için ideal
evet toz olacak yerleri beyaz diğer yerleri siyah en çokta kendinden gece lambaları var çok hoşuma gitti rabbim huzurlu oturmayı nasip eder inşallah. Ve isteyen herkeze nasip eder.
ayyy bitanemmm daha yeni tedaviye başlamış biri olarak beni endişelendirdin... benim bildiğim bütün hocalar izin veriyolar.. bizimde sınavımız bu.. zaten dr lar aracı yine verirse rabbim verecek..suni bişe yok herşey aynı..şöle düşünelim buda bi hastalık ve tedavi oluyoruz.. rabbim nasip eder inşşş...tume selamlar,
benim aşılamalar tutmadı ama spermde yükselme var şükür.. doktor artık aşılama olmayacak çok igne yedigimi ve önermedigini söyledi, tüp bebek olacak inşallah tutar o da.
benim korkum Allah rızası ile olsun istiyordum ne kadar dogru bu iş bilmiyorum. Çok kişiye danıştım hepsi çelişkili.
Allah isterse bir canlı hücre ile bile olur hayırlısı buymuş bence ne yapacam karar veremedim.
tume selamlar,
benim aşılamalar tutmadı ama spermde yükselme var şükür.. doktor artık aşılama olmayacak çok igne yedigimi ve önermedigini söyledi, tüp bebek olacak inşallah tutar o da.
benim korkum Allah rızası ile olsun istiyordum ne kadar dogru bu iş bilmiyorum. Çok kişiye danıştım hepsi çelişkili.
Allah isterse bir canlı hücre ile bile olur hayırlısı buymuş bence ne yapacam karar veremedim.
febecim baktım ama bulamadım
reçeteler yok dosyamın içinde nereye koydum bilmiyorum
zaten eczaneden ben kendim almamıştım
dr.um raporu kendi çıkardı ve iğnleri kendi verdi ben kalanı götürüp ona verdim
o kartuşu dolduruyordu 5 gün gidiyordu ben 8 gün vurundum kalanı ona verdim
ama korkma acımıyordu...saat kaçta vuracaksın canım?? hergün aynı saatte dimi??
bu sıcakta şu ütülerden bi kurtulayım bende...
yemeğim var sonra burda olurum öpüyorum hepinizi
ayyy bitanemmm daha yeni tedaviye başlamış biri olarak beni endişelendirdin... benim bildiğim bütün hocalar izin veriyolar.. bizimde sınavımız bu.. zaten dr lar aracı yine verirse rabbim verecek..suni bişe yok herşey aynı..şöle düşünelim buda bi hastalık ve tedavi oluyoruz.. rabbim nasip eder inşşş...
ya benim kafamın almadığı, aşılama da sadece benim rahim rotgenimi çektiler bide gün aşırı yumurta takibi yaptılar. bu yeterlimidir ki kana yumurtnın ayrıntısına bide spermi kabul etmeyen rahimler varmış bunu nasıl anlıyorlar. yapılmadı bunlar bana boş yere oyalanmayalım doktorum yaşadıgım şehirin en iyi doktoru. ne yapacam şaşırdım. direk tüp yaptırıp tutmaması da var sonra bana gelipte sizdede sorun var demesinler. ama regl günlerim tam tutuyor sürme şeklidekızlar az önce iki tüp bebek merkezi de beni aradı
birtanesi ilaçlarlar hariç raporlu fiyatın 3500 lira olduğunu söyledi. ilaçlar benim yaş grubuma ve yumurta rezervime göre 600-900 civarı tutarmış
ama doktor o kadar iyi bir doktordu ki, ben herşeyi anlattım bebğimi kaybettiğimni söyledim
bana bence hemen tüp düşünme dedi, siz aşılamayla hamile kalabiliyorsunuz dedi, genetik testleri yaptırmamı ve kan pıhtılaşmasının araştırılması gerektiğini söyledi..
biliyorsunuz 3. aşılamamda bhcg düşmüştü, muhtemelen 3. aşılama biyokimyasal gebelik dedi.
bu nedenle rahim de incelenmeliymiş...
ben hsg çektirdiğimi ve herhangi bir problem olmadığını söyledim, ayrıntılı bir şekilde tekrar baktırın dedi.
biz size tüp yaparız ama bu işin ticari boyutunun yanını bir tarafa bırakarak söylüyorum dedi,
öncelikle tıp fakültesinde bunları araştırttın dedi.
ikinci merkrez de aradı, orası direkt fiyat vermedi, ön muayene yapıyorlarmış hem bana hem eşime.
bu ücretsizmiş, işlemler bir gün sürüyormuş buna göre de fiyat veriyorlarmış...konaklama bizden falan da dedi..
türkiyede ilk tüp bebeği yapan doktor varmış, embriyolog, ürolog adı falan söyledi
sizin anlayacağınız ikinci merkez reklam yaptı ve kapattı
ya benim kafamın almadığı, aşılama da sadece benim rahim rotgenimi çektiler bide gün aşırı yumurta takibi yaptılar. bu yeterlimidir ki kana yumurtnın ayrıntısına bide spermi kabul etmeyen rahimler varmış bunu nasıl anlıyorlar. yapılmadı bunlar bana boş yere oyalanmayalım doktorum yaşadıgım şehirin en iyi doktoru. ne yapacam şaşırdım. direk tüp yaptırıp tutmaması da var sonra bana gelipte sizdede sorun var demesinler. ama regl günlerim tam tutuyor sürme şeklide
kızlar az önce iki tüp bebek merkezi de beni aradı
birtanesi ilaçlarlar hariç raporlu fiyatın 3500 lira olduğunu söyledi. ilaçlar benim yaş grubuma ve yumurta rezervime göre 600-900 civarı tutarmış
ama doktor o kadar iyi bir doktordu ki, ben herşeyi anlattım bebğimi kaybettiğimni söyledim
bana bence hemen tüp düşünme dedi, siz aşılamayla hamile kalabiliyorsunuz dedi, genetik testleri yaptırmamı ve kan pıhtılaşmasının araştırılması gerektiğini söyledi..
biliyorsunuz 3. aşılamamda bhcg düşmüştü, muhtemelen 3. aşılama biyokimyasal gebelik dedi.
bu nedenle rahim de incelenmeliymiş...
ben hsg çektirdiğimi ve herhangi bir problem olmadığını söyledim, ayrıntılı bir şekilde tekrar baktırın dedi.
biz size tüp yaparız ama bu işin ticari boyutunun yanını bir tarafa bırakarak söylüyorum dedi,
öncelikle tıp fakültesinde bunları araştırttın dedi.
ikinci merkrez de aradı, orası direkt fiyat vermedi, ön muayene yapıyorlarmış hem bana hem eşime.
bu ücretsizmiş, işlemler bir gün sürüyormuş buna göre de fiyat veriyorlarmış...konaklama bizden falan da dedi..
türkiyede ilk tüp bebeği yapan doktor varmış, embriyolog, ürolog adı falan söyledi
sizin anlayacağınız ikinci merkez reklam yaptı ve kapattı
tamda konumda gelmişim. tüp bebeek yaptıran varmı die soracaktım bende. ben daha dün konuştum 4 yerden fiat aldım ankarada. maya raporlu 2000 dedi. ama olacaksa 3500 de değer doğrusu. ama benim en büyük korkum yaptıpta hamiş kalmazsam tüpde yıkılcam çok korkuyorum yaptırmaktan. bütün umudum yıkılcak die korkuyorumilaçlar dahil 3500 lira..
bugün 1000lira verdim,ilaçlarıda hastanenin kendi eczanesinden verdiler..yani ilaçlar nekadar bilmiyorum.geriye kalanıda yumurta toplama günü istediler..
ama ekstra tahliller ayrı onlara 65lira verdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?