Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm onları bende merak ediyorum..ve dün sordum..acaba yumurtayı sperm delip giremiyomu falan gibi.. dediki bunlar tüp bebek tedavisinde anlaşılabilen durumlar.. öle ultrasondan bakarak falan anlaşılamazmış..

febecim bende senin gibi düşünüyorum..adam gayet mantıklı düşündü hatta bana siz aşılamayla hamile kalıyorsunuz neden tüp düşündünüz dedi.. doğru dedi sanırım adam..
adetim gelsin bakalım, eşinmle de konuşayım bana zonguldak tıp yolu göründü tekrardan.
gerçi dün annemle de konuştum babam bir doktor bulmuş, adam infertilite ile uğraşıyormuş, babamın bir müşterisinin tanıdığıymış, belki de ankarada babamın bulduğu doktora görünürüm..
ay bilmiyorum ki kafam karıştı:26:
en iyisi kocişle konuşup bir karar varmak

tume sanırım sen düşük yapmışsın çooook geçmiş olsun. ben genetik ve torch testimi yaptırdım hastane de bi kan vermene bakıo. genetik için eşinde verecek. sonuç 1 ayda çıkıor genetiğin. eğer genetikte sıkıntı varsa ona özel ayrıştırmalı tüp bebek yöntemi uygulattırırsın. dr çok ama çoooook dürüstce söylemiş. sıkıntıyı tespit edip başla canım. ankaradamısın tume?

cnm nasipten ötesi yok olmazsı için dua ediyoruz.. ama olmazsada napalım şer gibi görünenede mutlaka hayır vardır deyip sabretmeye ve beklemeye devam edeceğiz..şansımız %30.. ben iki sonucada kendimi hazırlamaya çalışıyorum.. tabikii üzülürüm ama sabretmeyi öğrenmeliyiz artıkkkk.. şimdi böle kolayca konuşuyprum ama düşüncem böyle tek güç kaynağım rabbim ve onun merhameti..

ben düşünüyordum ama vazgeçtim sanırsam..

ben 6 ay önce falan mayayla görüşmüştüm rapor kabul etmiyorlardı demek anlaşmışlar artık.
bak buna sevindim..

şimdi şunu düşünüyorum, sanırım benim rahimde problem var

cnm onları bende merak ediyorum..ve dün sordum..acaba yumurtayı sperm delip giremiyomu falan gibi.. dediki bunlar tüp bebek tedavisinde anlaşılabilen durumlar.. öle ultrasondan bakarak falan anlaşılamazmış..

arkadaşlar sperm testinde ortaya çıkıo ya yumurtayı delebilen özelliktemi hareketi şekli. illa tüpde anlaşılacak die bişey yok ki

tabiki önce kocişinle konuş..sonrada tanıdık bi dr bence çok daha iyi olur.. en azından bi muayene olup danışırsın yol gösterir sana.

evet canım en doğrusu bu testleri yaptırttmak,
ben düşük yapmadım canım 10. haftasında bebeğimin kalbi durdu o yüzden aldılar

hayır bence hamilelik için yapılan bütün testlerini yaptırmamışsın. rahminde sıkıntı olsa usg de altan muaynede yada rahim filminde çıkardı canım? tahlilllerini yaptırtttt

hiç stres yapma tatlım o kadar şanslısınki neden biliyormusun? Bir işe başlamak bitirmenin yarısıdır bakalım biz ne zaman cesaretimizi toplayıp gideceğiz kimbilir biz başlarken belkide sen 3 aylık göbüşlü olursun bunu düşün ve heyecanın bir tek bu olsun

Ben masalcımı semiyi melodiyi şuleyi mineyi orkideyi edayı aklıma gelmeyen varsa bilemedim şimsi ama çok ösledim gelin artık kıslar.

evet canım en doğrusu bu testleri yaptırttmak,
ben düşük yapmadım canım 10. haftasında bebeğimin kalbi durdu o yüzden aldılar
tumecim erken doğum, kimyasal gebelik, düşük ve bebiğin erken her türlü kaybında genetiğe sevkediolar hemen. nerdesin bilmiorum ama genetik her ilde yok. torch da. ablamdan biliorum ablamın 4. ayında kalbi durmuştu.
sperminki anlaşılıyo ama yumurtanın zarı hakkında bilgi edinemiyoruz...

ben sperm anlamıştım. doğru yumurtayı tek tüpde mi anlayabiliolar acaba

hayır bence hamilelik için yapılan bütün testlerini yaptırmamışsın. rahminde sıkıntı olsa usg de altan muaynede yada rahim filminde çıkardı canım? tahlilllerini yaptırtttt

canım zonguldak tıp fakültesinde yaptıracağım benim tedavim orda oldu zaten.
genetik bölümü var hastanede, peki genetik testleri için özel bir gün gerekiyor mu, mesela adetin ikinci günü gel falan diyorlar mı yoksa herhangi bir zamanda yapılabiliyor mu?

evet resmen pat diye başladım.. evet kesinlikle böle başlamak daha iyi oldu.. çok kafa yormadım..eylülde başlasaydım ağustos ayı nasıl geçerdi benim için Allah bilir.. ama seni hemen peşimden bekliyorum ona göre..daha fazla bakelyip yıpranmak niye sölermisin bana???? şimdi taşınma olayın var diye eylüle kadar izin veriyorum sana..semi hanımda gelsin onada biakç lafım varrr

bundan sonra böle kendimi topiğin şeyi seçiyorum neyiyim yaaa ilk adım atan olduğuma göre öncüsü gibi bişeyim ok????

ayyy onları bende çoookkk özledimmmmmmmm... gelip benim şu duygularıma ortak olsunlar istiyorummmmmm...dua etsinler istiyorummmmmmmm:84::84::84:

şule gelde bana tiolar ver tatlımmmmmm:26:

hayır herhangi bi gün eşinle gidiosun eşinde sende kan veriosun. ablamda eşinin genetik testi bozuk çıkınca tüp bebekte özel bir sistemle ayrıştırıldı ve şimdi 2 çocuğu var tüme bu topicde dualama yapılmıo mu kıslar cvp verin.(

sağol bitanem çok teşekkür ederim
bir aralar dua okuyorduk ama şu sıralar okumuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…