ya benim kafamın almadığı, aşılama da sadece benim rahim rotgenimi çektiler bide gün aşırı yumurta takibi yaptılar. bu yeterlimidir ki kana yumurtnın ayrıntısına bide spermi kabul etmeyen rahimler varmış bunu nasıl anlıyorlar. yapılmadı bunlar bana boş yere oyalanmayalım doktorum yaşadıgım şehirin en iyi doktoru. ne yapacam şaşırdım. direk tüp yaptırıp tutmaması da var sonra bana gelipte sizdede sorun var demesinler. ama regl günlerim tam tutuyor sürme şeklide
ayy tatlım doktorun söledikleri bana gayet mantıklı geldi.. sonuçta sen hamile kalabildin bencede hemen tüp düşünme..ve dediği gibi tekrar ayrıntılı bişekilde baktırmak daha mantıklı.. sen ne düşünüyosun???
tamda konumda gelmişim. tüp bebeek yaptıran varmı die soracaktım bende. ben daha dün konuştum 4 yerden fiat aldım ankarada. maya raporlu 2000 dedi. ama olacaksa 3500 de değer doğrusu. ama benim en büyük korkum yaptıpta hamiş kalmazsam tüpde yıkılcam çok korkuyorum yaptırmaktan. bütün umudum yıkılcak die korkuyorum(. aranızda ankarada yaptırcak olan varmı peki?
tamda konumda gelmişim. tüp bebeek yaptıran varmı die soracaktım bende. ben daha dün konuştum 4 yerden fiat aldım ankarada. maya raporlu 2000 dedi. ama olacaksa 3500 de değer doğrusu. ama benim en büyük korkum yaptıpta hamiş kalmazsam tüpde yıkılcam çok korkuyorum yaptırmaktan. bütün umudum yıkılcak die korkuyorum(. aranızda ankarada yaptırcak olan varmı peki?
cnm onları bende merak ediyorum..ve dün sordum..acaba yumurtayı sperm delip giremiyomu falan gibi.. dediki bunlar tüp bebek tedavisinde anlaşılabilen durumlar.. öle ultrasondan bakarak falan anlaşılamazmış..
febecim bende senin gibi düşünüyorum..adam gayet mantıklı düşündü hatta bana siz aşılamayla hamile kalıyorsunuz neden tüp düşündünüz dedi.. doğru dedi sanırım adam..
adetim gelsin bakalım, eşinmle de konuşayım bana zonguldak tıp yolu göründü tekrardan.
gerçi dün annemle de konuştum babam bir doktor bulmuş, adam infertilite ile uğraşıyormuş, babamın bir müşterisinin tanıdığıymış, belki de ankarada babamın bulduğu doktora görünürüm..
ay bilmiyorum ki kafam karıştı:26:
en iyisi kocişle konuşup bir karar varmak
tume sanırım sen düşük yapmışsın çooook geçmiş olsun. ben genetik ve torch testimi yaptırdım hastane de bi kan vermene bakıo. genetik için eşinde verecek. sonuç 1 ayda çıkıor genetiğin. eğer genetikte sıkıntı varsa ona özel ayrıştırmalı tüp bebek yöntemi uygulattırırsın. dr çok ama çoooook dürüstce söylemiş. sıkıntıyı tespit edip başla canım. ankaradamısın tume?
arkadaşlar sperm testinde ortaya çıkıo ya yumurtayı delebilen özelliktemi hareketi şekli. illa tüpde anlaşılacak die bişey yok ki
arkadaşlar sperm testinde ortaya çıkıo ya yumurtayı delebilen özelliktemi hareketi şekli. illa tüpde anlaşılacak die bişey yok ki
ben düşünüyordum ama vazgeçtim sanırsam..
ben 6 ay önce falan mayayla görüşmüştüm rapor kabul etmiyorlardı demek anlaşmışlar artık.
bak buna sevindim..
şimdi şunu düşünüyorum, sanırım benim rahimde problem var
amiinnn bitanemmm aminnnnn...yani dünden beri okadar duygusalımki gözlerim dolu dolu dolaşıyorum.. Daha ilaçlara başlamdan böle oldum..ama rabbim güç verecek hasretimiz sona ercek inşşş.. Evet sınavımız bu bizim,sabredip kazananlardan oluruz inşşş...
tumecim erken doğum, kimyasal gebelik, düşük ve bebiğin erken her türlü kaybında genetiğe sevkediolar hemen. nerdesin bilmiorum ama genetik her ilde yok. torch da. ablamdan biliorum ablamın 4. ayında kalbi durmuştu.evet canım en doğrusu bu testleri yaptırttmak,
ben düşük yapmadım canım 10. haftasında bebeğimin kalbi durdu o yüzden aldılar
sperminki anlaşılıyo ama yumurtanın zarı hakkında bilgi edinemiyoruz...
hayır bence hamilelik için yapılan bütün testlerini yaptırmamışsın. rahminde sıkıntı olsa usg de altan muaynede yada rahim filminde çıkardı canım? tahlilllerini yaptırtttt
tumecim erken doğum, kimyasal gebelik, düşük ve bebiğin erken her türlü kaybında genetiğe sevkediolar hemen. nerdesin bilmiorum ama genetik her ilde yok. torch da. ablamdan biliorum ablamın 4. ayında kalbi durmuştu.
ben sperm anlamıştım. doğru yumurtayı tek tüpde mi anlayabiliolar acaba
hiç stres yapma tatlım o kadar şanslısınki neden biliyormusun? Bir işe başlamak bitirmenin yarısıdır bakalım biz ne zaman cesaretimizi toplayıp gideceğiz kimbilir biz başlarken belkide sen 3 aylık göbüşlü olursunbunu düşün ve heyecanın bir tek bu olsun
Ben masalcımı semiyi melodiyi şuleyi mineyi orkideyi edayı aklıma gelmeyen varsa bilemedim şimsi ama çok ösledim gelin artık kıslar.
canım zonguldak tıp fakültesinde yaptıracağım benim tedavim orda oldu zaten.
genetik bölümü var hastanede, peki genetik testleri için özel bir gün gerekiyor mu, mesela adetin ikinci günü gel falan diyorlar mı yoksa herhangi bir zamanda yapılabiliyor mu?
hayır herhangi bi gün eşinle gidiosun eşinde sende kan veriosun. ablamda eşinin genetik testi bozuk çıkınca tüp bebekte özel bir sistemle ayrıştırıldı ve şimdi 2 çocuğu var tümebu topicde dualama yapılmıo mu kıslar cvp verin. (
aaa kızlarrr folik asite başlıyım dimi hemennnnnn.. başka neler yapsam acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?