Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaa kızlarrr folik asite başlıyım dimi hemennnnnn.. başka neler yapsam acaba:26:

bol su tüketmeye başla döllenen yumurtayı rahimde tutuomuş. sağlıklı beslen c vitamini olan şeylerde tüket. transfer sonrası kuru kayısı ve ananas suyu ablamın yaptıkları. ne zman olcak? bu ay mı?

rica ederi tumecim ne demek hepimiz başkalarının tecrübeleriyle öğreniyorus. keşke tekrar başlansa dualara

teşekkür ederim bilgilendirdigin için bi de kızlar bilginiz olsun meryem suresini okuyan herkes hamile kalıyor. muhakkak okuyun . bi de ben okusam super olacak uzun bir sure.

ha bide hakiki yoğurtla ayran içiodu bol bol. kırmızı eti az tüketmişti transfer ayı onun yerine yeşil mercimek tüketmişti

Kandan DNA eldesi
Faktör V Leiden mutasyon analizi,
Protrombin 20120 mutasyon analizi,
Ailesel Akdeniz Ateşi (FMF) mutasyon analizi
Y kromozom mikrodelesyon analizi
Kistik Fibroz Mutasyon Analizi
ACE gen polimorfizm tespiti
Orak Hücreli Anemi Mutasyon Analizi
Periferik kandan kromozom analizi

kızlar zonguldakta bu genetik testlerini yapıyorlarmış...

genetik testlerinden anlayan var mı???

ay keşke topiğimizde bir de doktorumuz olsaydı, şöyle bir kadın doğumcu

kızlar ebn diet yapıorum bugün sabah 7 de kalkıp 2 saat koştum. evde ebru şallı platesi yaptım. ve şimdi açım aççççççççç. çok kilo almıştım. totomun maşallahı oldu. ama aklımdan hamurişleri geçioooooo

bugün ilaçlara başlıyorum..10gün sonra yumoşlar toplansa,4gün sonra transfer yapılsa sanırım 15gün sonra bebişime kavuşuyorum..(tabbii Allah izin verirse ve bi aksilik çıkmazsaaaaaa)gel bebişim göbüşüme gellll ve bırakma beni hiççççççççççç

inşallah verirsin canım kilolarını

bende az önce koca bir tabak pilav ve yanında taze fasulyeyi mideye indirdim, yanına da koca bir bardak meyve suyu..

offff şiştim ama benim de canım hamur işi istiyor,

pasta, börek, gözleme, mantı, pide, poğaca, kek......

ay bunların hepsini yemek istiyorum

kızlar meryem suresini bol bol okuyun bu aralarda nasip mi bilmiyorum kime nasıl hamile kaldın dediysem meryem suresini okudum diyor sorunumuz vardı ama kendiliginden oldu diyor. hurmaya da okutup yiye bilirsiniz.
bu arada hurma da aşırı folik asit varmış. dogal yolla beslenmek isteyenlere önerilir. bir surede ve de Hz. meryem e inen ayette varmış hurma yemesi için. Normal dogumun olması ve iyi dogum olması içinde beyne bir salgı gönderiyormuş. Sadece su ve hurma ile 1 yıl yaşanırmış. düşünün artık
Daha önce yaşadıgım sıkıntılar üzerine çocuk sendromu girince bende panik atak hastalıgı başladı allah sonumu hayır etsin. Ne kadar hayatımızı normal sürsekde inanın psikolojimizi çok etkiliyor. Kızlar diyecegim şu ki kendimize iyi bakalım bebişimiz olunca ona iyi bakabilmemiz için herşeymizin güzel gitmesini saglayalım hem besinle hem psikolojimizle.
biri de bi gün bana demiştiki; Allah sevdigi kullarına çocuk vermezmiş, çocugun hata yapınca anneye günah yazıldıgından senin günahsız olmanı istermiş.. gerçekten baktığımda kendim için degil ama çevrede kim iyi insan varsa zararsız ve çok iyi niyetli çocugu olmuyor. ALLAH HEPİMİZİ ANNE YAPSIN HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN ANNE BABA İLE BÜYÜTSÜN İNŞALLAH.

inşallahhhhhhhhhhhhhh

ayyy bu ilaçlar bana kaç kilo aldırırrrrr???:18::18:

amin inşallah canım,
duaların hikmeti tartışmasız doğru, rabbim hepimizin dualrını kabul etsin
ben de meryem suresine başlayacğım

hadi maaşallahhhhhhhh inşalllahhhh febe inşaaallahhhh dualarla git gel hep abdestli ol. kırmızı eti de demişlerdi ablama fazla tüketince rahimde durmuo falan. ama drlerin hepsi başka konuşuo tabi. sen yine de dikkat et. nar yasakmış hbrin olsun. hadi inşallah güzel hbr alırım umut olursun bana

ben sigarayı bıraktım 10 kilo aldım tume. 2 arkadaşım doğum yaptı benden zayıflar şuan 63 oldum ya. ne zor şey zayıflamak. hamiş kalsam doğusam 75 lerde dolaşcam heralde dediklerinin hepsini hepsini yemek istiyorummmmm

ananas suyu daha içilebilir bence. kuru kayısı da kabız olmaman için. transfer sonrası kabız olmak yasakmış

evet dr da söledi.. belki hiç sölemese olmazdım normalde öle bi sorunum pek olmaz ama şimdi duydum ya engellicem ya ters anlar beynim olurum ben artık bol bol kaysı yeriz napalım..

kızlar siz folik asiti günü hangi satatinde içiyosunuz??bide açmı tokmu???

inşallah bebişlerini eline almayı nasip etsin en iyisinden en hayırlısından. Biraz sipariş gibi oldu ama olsun.
Allahım bu günlerini aratmasın.

ayy çok heyecanlandım febeciğim inşallah.senden umutluyum tatlım sonrada peşinden bizzzzz

amin canım bende başlayacağım meryem süresine ama ona 41 gün ara vermeden okunması gerekiyormuşbenim için hamile kalan kardeşim okuyacak allah nasip ederse ama bende okuyacağım kimbilir belki 41 gün adet olmam zaten olduğumda yok baksanıza

bana tok karnına kahvaltıdan sonra dendi ben öle içiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…