aaa kızlarrr folik asite başlıyım dimi hemennnnnn.. başka neler yapsam acaba:26:
canım bunları doktorlar daha iyi bilir herhalde,
doktorun bana dediği de buydu zaten, tüp tutar ama bebek yine kaybedilebilir, aynı şeyler yaşanmadan önce bunları araştır dedi,
çünkü bende bir gebelik kaybı bir de biyokimyasal gebelik var...
başla canım başla..
ay başka ne yapılır ki bilmiyorum ben, ama transferden sonra ananas yemelisin
bol su tüketmeye başla döllenen yumurtayı rahimde tutuomuş. sağlıklı beslen c vitamini olan şeylerde tüket. transfer sonrası kuru kayısı ve ananas suyu ablamın yaptıkları. ne zman olcak? bu ay mı?
rica ederi tumecim ne demek hepimiz başkalarının tecrübeleriyle öğreniyorus. keşke tekrar başlansa dualara
kızlar ebn diet yapıorum bugün sabah 7 de kalkıp 2 saat koştum. evde ebru şallı platesi yaptım. ve şimdi açım aççççççççç. çok kilo almıştım. totomun maşallahı oldu. ama aklımdan hamurişleri geçioooooo
ayyy ananasıda 1kere yedim ama hiiiççç beğenmedimmama napalım bebiş için yeriz..
bugün ilaçlara başlıyorum..10gün sonra yumoşlar toplansa,4gün sonra transfer yapılsa sanırım 15gün sonra bebişime kavuşuyorum..(tabbii Allah izin verirse ve bi aksilik çıkmazsaaaaaa)gel bebişim göbüşüme gellll ve bırakma beni hiççççççççççç
inşallah verirsin canım kilolarını
bende az önce koca bir tabak pilav ve yanında taze fasulyeyi mideye indirdim, yanına da koca bir bardak meyve suyu..
offff şiştim ama benim de canım hamur işi istiyor,
pasta, börek, gözleme, mantı, pide, poğaca, kek......
ay bunların hepsini yemek istiyorum
kızlar meryem suresini bol bol okuyun bu aralarda nasip mi bilmiyorum kime nasıl hamile kaldın dediysem meryem suresini okudum diyor sorunumuz vardı ama kendiliginden oldu diyor. hurmaya da okutup yiye bilirsiniz.
bu arada hurma da aşırı folik asit varmış. dogal yolla beslenmek isteyenlere önerilir. bir surede ve de Hz. meryem e inen ayette varmış hurma yemesi için. Normal dogumun olması ve iyi dogum olması içinde beyne bir salgı gönderiyormuş. Sadece su ve hurma ile 1 yıl yaşanırmış. düşünün artık
Daha önce yaşadıgım sıkıntılar üzerine çocuk sendromu girince bende panik atak hastalıgı başladı allah sonumu hayır etsin. Ne kadar hayatımızı normal sürsekde inanın psikolojimizi çok etkiliyor. Kızlar diyecegim şu ki kendimize iyi bakalım bebişimiz olunca ona iyi bakabilmemiz için herşeymizin güzel gitmesini saglayalım hem besinle hem psikolojimizle.
biri de bi gün bana demiştiki; Allah sevdigi kullarına çocuk vermezmiş, çocugun hata yapınca anneye günah yazıldıgından senin günahsız olmanı istermiş.. gerçekten baktığımda kendim için degil ama çevrede kim iyi insan varsa zararsız ve çok iyi niyetli çocugu olmuyor. ALLAH HEPİMİZİ ANNE YAPSIN HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN ANNE BABA İLE BÜYÜTSÜN İNŞALLAH.
inşallahhhhhhhhhhhhhh
hadi maaşallahhhhhhhh inşalllahhhh febe inşaaallahhhh dualarla git gel hep abdestli ol. kırmızı eti de demişlerdi ablama fazla tüketince rahimde durmuo falan. ama drlerin hepsi başka konuşuo tabi. sen yine de dikkat et. nar yasakmış hbrin olsun. hadi inşallah güzel hbr alırım umut olursun banabugün ilaçlara başlıyorum..10gün sonra yumoşlar toplansa,4gün sonra transfer yapılsa sanırım 15gün sonra bebişime kavuşuyorum..(tabbii Allah izin verirse ve bi aksilik çıkmazsaaaaaa)gel bebişim göbüşüme gellll ve bırakma beni hiççççççççççç
inşallah verirsin canım kilolarını
bende az önce koca bir tabak pilav ve yanında taze fasulyeyi mideye indirdim, yanına da koca bir bardak meyve suyu..
offff şiştim ama benim de canım hamur işi istiyor,
pasta, börek, gözleme, mantı, pide, poğaca, kek......
ay bunların hepsini yemek istiyorum
ananas suyu daha içilebilir bence. kuru kayısı da kabız olmaman için. transfer sonrası kabız olmak yasakmış
bugün ilaçlara başlıyorum..10gün sonra yumoşlar toplansa,4gün sonra transfer yapılsa sanırım 15gün sonra bebişime kavuşuyorum..(tabbii allah izin verirse ve bi aksilik çıkmazsaaaaaa)gel bebişim göbüşüme gellll ve bırakma beni hiççççççççççç
bugün ilaçlara başlıyorum..10gün sonra yumoşlar toplansa,4gün sonra transfer yapılsa sanırım 15gün sonra bebişime kavuşuyorum..(tabbii allah izin verirse ve bi aksilik çıkmazsaaaaaa)gel bebişim göbüşüme gellll ve bırakma beni hiççççççççççç
kızlar meryem suresini bol bol okuyun bu aralarda nasip mi bilmiyorum kime nasıl hamile kaldın dediysem meryem suresini okudum diyor sorunumuz vardı ama kendiliginden oldu diyor. Hurmaya da okutup yiye bilirsiniz.
Bu arada hurma da aşırı folik asit varmış. Dogal yolla beslenmek isteyenlere önerilir. Bir surede ve de hz. Meryem e inen ayette varmış hurma yemesi için. Normal dogumun olması ve iyi dogum olması içinde beyne bir salgı gönderiyormuş. Sadece su ve hurma ile 1 yıl yaşanırmış. Düşünün artık
daha önce yaşadıgım sıkıntılar üzerine çocuk sendromu girince bende panik atak hastalıgı başladı allah sonumu hayır etsin. Ne kadar hayatımızı normal sürsekde inanın psikolojimizi çok etkiliyor. Kızlar diyecegim şu ki kendimize iyi bakalım bebişimiz olunca ona iyi bakabilmemiz için herşeymizin güzel gitmesini saglayalım hem besinle hem psikolojimizle.
Biri de bi gün bana demiştiki; allah sevdigi kullarına çocuk vermezmiş, çocugun hata yapınca anneye günah yazıldıgından senin günahsız olmanı istermiş.. Gerçekten baktığımda kendim için degil ama çevrede kim iyi insan varsa zararsız ve çok iyi niyetli çocugu olmuyor. Allah hepimizi anne yapsın hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin anne baba ile büyütsün inşallah.
evet dr da söledi.. belki hiç sölemese olmazdım normalde öle bi sorunum pek olmaz ama şimdi duydum ya engellicem ya ters anlar beynim olurum benartık bol bol kaysı yeriz napalım..
kızlar siz folik asiti günü hangi satatinde içiyosunuz??bide açmı tokmu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?