Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet tamam doğru abdestli olucam hep.. fazla kırmızı et yok nar yok ok..inşşşş size umut olmayı çoook istiyorummmmmmmm banyo yapmışmıydı ablan transferden sonra???

evet ama hurmaya okuması gerekiyor ara vermeden, ama ara vermeden yemen mümkün degil yoksa okunanlar boşa gidebilir :):):)hurma çok tatlı miğdeyi yakıyor.
Bi de ayrıntılı dilek dile canım reglinden inşallah hamile olunca kesilirsin. çünkü ayrıntılı dilek çok önemli. Ben her regli oldugumda aglıyordum sonra şimdi seviniyorum iyiki regli oluyorum ya menepoza girsem çok agır şeyler atlattım kesilme tehlikesi geçirdim allahıma şükürler olsun düzenli şimdi. Bir acı yaşarken allah unutturmak için başka acı vermesin. Inşallah bebişin olur.

tüp bebek ilaçları kilomu aldırıomuuuuuuş:18::18::18::18:
muhtemelen aldırıyo cnm..ben hayatımda hiç 52nin üstüne çıkmamıştım şimdi 58kiloyu nedenmi???aşılamda kullandığım ilaçlardan
inşallah bebişlerini eline almayı nasip etsin en iyisinden en hayırlısından. Biraz sipariş gibi oldu ama olsun.
Allahım bu günlerini aratmasın.
amiiinnn bitanem amin inşşşşş hepimizzinnnnn olsun..
ayy çok heyecanlandım febeciğim inşallah.senden umutluyum tatlım sonrada peşinden bizzzzz

ayyy inşşş tatlımmm yaa bakalım yumoşlar toplansın bide döllenme oldumu artık sabırla beklemek kalıyo nasıl bekleyeceksemmmmmmmmmmmmmmmmmmm zaten hele bi peşimden gelmeyin böle götürürüm siziiii

çok geçmiş olsun bende de panik atak bu sene başladı. birileriyle oturunca direk bebek soruolar ne yapcamı sapıtıorum. çok densiz insan var. insanın sinirlerini etraf bozuor birazda. ben de okuyum 41 kez meryemi. peki 1 günde 41 kez okusak olmaz mı?
evet tamam doğru abdestli olucam hep.. fazla kırmızı et yok nar yok ok..inşşşş size umut olmayı çoook istiyorummmmmmmm banyo yapmışmıydı ablan transferden sonra???
6 sene lik çocuk hasretiydi korkudan 1 hafta duşa girmemişt sonrasında bebeğe zara verir die hafif hareketlerle duş alıodu. elektrik süürgesi bile yapmadı yormadı kendini. eşiyle dağ tepe oksijen pikniğe gittiler unutmaya çalıştı bebek düşüncesini stres yapmadıı ay darısı cümlemizeeeee

ayyy bu ilaçlar bana kaç kilo aldırırrrrr???:18::18:

:44::44::44::44::44::44::44::44:

ben hamile kalsam yarım dünya olurum heralde

tatlım folik asiti gece yatarken al iştah açıyor ve o bakımdan kilo almanı sağlıyor oda.

Kızlar ben 4 gündür ishalim karın ağrısından ölüyorum karnımda çok acıktı ama şu işlerimi bitireyim ondan sonra bakacağım ağzıma layık bişeyde yok evde canım yemek istiyor taze fasulye yapan kimdi 1 tabak alabilirmiyim mümkünse

tüp bebek ilaçları kilomu aldırıomuuuuuuş:18::18::18::18:

ben aşılamalardan sonra 10 kilo aldım ama 19 gün kullandım iğneyi yani dozajım fazlaydı.tüp bebektede alsam aman allahım :96::96::96::96::96:kociş beni boşarmı?

febecim ben de 50nin üstüne hiç çıkmazdım. düşün bide aşılamalarım ilaçsız oldu. öfffffff canım sıkıldı top gibi yuvarlanıcam şimdi(((. öffff çevremdekilerin bakışlarını düşünemiorummmm

bizim burda bi şulemiz var..oda 14gün yıkanmamış.. benim saçım iki gün yıkamasam üçüncü gün leş olur ozaman sadece saçımımı yıkarım naparım acaba...yoo bende iş yapmamda hmm piknikte iyi fikir..yolculuk etkilemiyo ozaman dimi???amannn ne çok sordummmmmmm

hmm iyi fikir tamammmmmmm..gece yatarken içerim ozaman ayy ben yaptım fasulyeyi şimdi kapattım altını pekte güzel olmuş yolluyorum hemennnnnnnn

ay bende sigara bırakınca 6 kilo aldım ama şimdi ara ara içiyorum kiloda bir değişiklik yok, hala 52 kiloyum

canım ben akşam yemekten sonra içiyordum

inşallah bebişlerini eline almayı nasip etsin en iyisinden en hayırlısından. Biraz sipariş gibi oldu ama olsun.
Allahım bu günlerini aratmasın.

amin canımmmm

febecim maydonozda kesinlikle yeme, düşük yapıyormuş

ay ben hurmaya bayılırım, hani böyle tabaklarda satılanlar var ya, onu bir akşamda bitiririm ben

bende taze fasulye var, febe de yaptı buyur gel şekerimmm

tatlım sen biraz abartıyosun gibime geldi... 63 oldum demedinmi??? boyun kaç???

nasıl yani mesela bugün başladım diyelim hurmaya okuyup onu hemen yiyecekmiyim yoksa 41. Gün hepsinimi yiyeceğim.

Allah korusunnn. aman dikkat et ahsencim. hem sağlık hem bebiş hem kociş hem edepsiz çevre için. insan kilo alınca özgüven bile kalmıo yaw. alması kolay vermesi çok zormuş((. ama ben yinede herşeyi yemek istiyorum. şu an 1 tencere mantı olsa hepsini yeme kapasitesinde ve isteğindeyim.

febecim arabayla sarsıntılı yolculuk yapmadılar. 30 kmlik düzgün yollardan giderek. kafana takılcak kimseyle takılma. cümleye bak. anladın sen onu

BİLATERAL TUBAL GEÇİŞ İZLENDİ. KAVİTEDE DOLMA DEFEKTİ İZLENMEDİ. PERİTONEAL YAYILIM İZLENDİ

kızlar bu cümleden anlayan var mı???

benim hsg raporumda sadece bunlar yazıyor bir de cd de bir kaç görüntü var...
başka bir şey olsa yazardı değil mi?

hmm iyi fikir tamammmmmmm..gece yatarken içerim ozaman Ayy ben yaptım fasulyeyi şimdi kapattım altını pekte güzel olmuş yolluyorum hemennnnnnnn

banane ya bende istiyorum neyse valla canım çekti manava gideyimde alıp yapayım ben sebzeyi çooooooooooooooooook seviyorum

cnm ben ebeyım bunlar normal şeyler anormal bişi yok ok

canım bu tüplerin gayet açık ve düzgün olduğunu anlatıyo bence..geçiş olması açık olduğunu,dolma defekti olmaması orada bi anormallik olmadığını,yayılımın olmasıda düzgün nebilim kistsiz,yapışıklık olmadığını gösteren bi durum bence..yani benim akfam anca bukadarına bastı:26:

ben bundan tüplerden sıvı geçti, tıkanıklık yok, ilaç genel dağıldı die bi sonuç çıkardım kendimce doktoruna sonucu göstermedin mi tümecim? bide anestezilimi anestezisizmi çektirdin. acı oldumu? özeldemi tıp damı oldu?

cnm ben ebeyım bunlar normal şeyler anormal bişi yok ok

sağol tatlım hoşgeldin topiğimize, anormal biişey olmadığına sevindim..

bak işte febecim böyle yazsınlar raporu
bek ne güzel anladım şimdi..
valla süper açıklamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…