hadi maaşallahhhhhhhh inşalllahhhh febe inşaaallahhhh dualarla git gel hep abdestli ol. kırmızı eti de demişlerdi ablama fazla tüketince rahimde durmuo falan. ama drlerin hepsi başka konuşuo tabi. sen yine de dikkat et. nar yasakmış hbrin olsun. hadi inşallah güzel hbr alırım umut olursun bana
ben sigarayı bıraktım 10 kilo aldım tume. 2 arkadaşım doğum yaptı benden zayıflar şuan 63 oldum ya. ne zor şey zayıflamak. hamiş kalsam doğusam 75 lerde dolaşcam heraldedediklerinin hepsini hepsini yemek istiyorummmmm
ayy çok heyecanlandım febeciğim inşallah.senden umutluyum tatlım sonrada peşinden bizzzzz
amin canım bende başlayacağım meryem süresine ama ona 41 gün ara vermeden okunması gerekiyormuşbenim için hamile kalan kardeşim okuyacak allah nasip ederse ama bende okuyacağım kimbilir belki 41 gün adet olmamzaten olduğumda yok baksanıza
muhtemelen aldırıyo cnm..ben hayatımda hiç 52nin üstüne çıkmamıştım şimdi 58kiloyu nedenmi???aşılamda kullandığım ilaçlardantüp bebek ilaçları kilomu aldırıomuuuuuuş:18::18::18::18:
amiiinnn bitanem amin inşşşşş hepimizzinnnnn olsun..inşallah bebişlerini eline almayı nasip etsin en iyisinden en hayırlısından. Biraz sipariş gibi oldu ama olsun.
Allahım bu günlerini aratmasın.
ayy çok heyecanlandım febeciğim inşallah.senden umutluyum tatlım sonrada peşinden bizzzzz
çok geçmiş olsun bende de panik atak bu sene başladı. birileriyle oturunca direk bebek soruolar ne yapcamı sapıtıorum. çok densiz insan var. insanın sinirlerini etraf bozuor birazda. ben de okuyum 41 kez meryemi. peki 1 günde 41 kez okusak olmaz mı?kızlar meryem suresini bol bol okuyun bu aralarda nasip mi bilmiyorum kime nasıl hamile kaldın dediysem meryem suresini okudum diyor sorunumuz vardı ama kendiliginden oldu diyor. hurmaya da okutup yiye bilirsiniz.
bu arada hurma da aşırı folik asit varmış. dogal yolla beslenmek isteyenlere önerilir. bir surede ve de Hz. meryem e inen ayette varmış hurma yemesi için. Normal dogumun olması ve iyi dogum olması içinde beyne bir salgı gönderiyormuş. Sadece su ve hurma ile 1 yıl yaşanırmış. düşünün artık
Daha önce yaşadıgım sıkıntılar üzerine çocuk sendromu girince bende panik atak hastalıgı başladı allah sonumu hayır etsin. Ne kadar hayatımızı normal sürsekde inanın psikolojimizi çok etkiliyor. Kızlar diyecegim şu ki kendimize iyi bakalım bebişimiz olunca ona iyi bakabilmemiz için herşeymizin güzel gitmesini saglayalım hem besinle hem psikolojimizle.
biri de bi gün bana demiştiki; Allah sevdigi kullarına çocuk vermezmiş, çocugun hata yapınca anneye günah yazıldıgından senin günahsız olmanı istermiş.. gerçekten baktığımda kendim için degil ama çevrede kim iyi insan varsa zararsız ve çok iyi niyetli çocugu olmuyor. ALLAH HEPİMİZİ ANNE YAPSIN HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN ANNE BABA İLE BÜYÜTSÜN İNŞALLAH.
6 sene lik çocuk hasretiydi korkudan 1 hafta duşa girmemiştevet tamam doğru abdestli olucam hep.. fazla kırmızı et yok nar yok ok..inşşşş size umut olmayı çoook istiyorummmmmmmmbanyo yapmışmıydı ablan transferden sonra???
ayyy bu ilaçlar bana kaç kilo aldırırrrrr???:18::18:
hadi maaşallahhhhhhhh inşalllahhhh febe inşaaallahhhh dualarla git gel hep abdestli ol. Kırmızı eti de demişlerdi ablama fazla tüketince rahimde durmuo falan. Ama drlerin hepsi başka konuşuo tabi. Sen yine de dikkat et. Nar yasakmış hbrin olsun. Hadi inşallah güzel hbr alırım umut olursun bana
ben sigarayı bıraktım 10 kilo aldım tume. 2 arkadaşım doğum yaptı benden zayıflar şuan 63 oldum ya. Ne zor şey zayıflamak. Hamiş kalsam doğusam 75 lerde dolaşcam heraldeDediklerinin hepsini hepsini yemek istiyorummmmm
evet dr da söledi.. Belki hiç sölemese olmazdım normalde öle bi sorunum pek olmaz ama şimdi duydum ya engellicem ya ters anlar beynim olurum benartık bol bol kaysı yeriz napalım..
Kızlar siz folik asiti günü hangi satatinde içiyosunuz??bide açmı tokmu???
tüp bebek ilaçları kilomu aldırıomuuuuuuş:18::18::18::18:
bizim burda bi şulemiz var..oda 14gün yıkanmamış.. benim saçım iki gün yıkamasam üçüncü gün leş olur ozaman sadece saçımımı yıkarım naparım acaba...yoo bende iş yapmamda hmm piknikte iyi fikir..yolculuk etkilemiyo ozaman dimi???amannn ne çok sordummmmmmmçok geçmiş olsun bende de panik atak bu sene başladı. birileriyle oturunca direk bebek soruolar ne yapcamı sapıtıorum. çok densiz insan var. insanın sinirlerini etraf bozuor birazda. ben de okuyum 41 kez meryemi. peki 1 günde 41 kez okusak olmaz mı?
6 sene lik çocuk hasretiydi korkudan 1 hafta duşa girmemiştsonrasında bebeğe zara verir die hafif hareketlerle duş alıodu. elektrik süürgesi bile yapmadı yormadı kendini. eşiyle dağ tepe oksijen pikniğe gittiler unutmaya çalıştı bebek düşüncesini stres yapmadıı ay darısı cümlemizeeeee
:44::44::44::44::44::44::44::44:
tatlım folik asiti gece yatarken al iştah açıyor ve o bakımdan kilo almanı sağlıyor oda.
Kızlar ben 4 gündür ishalim karın ağrısından ölüyorum karnımda çok acıktı ama şu işlerimi bitireyim ondan sonra bakacağım ağzıma layık bişeyde yok evde canım yemek istiyor taze fasulye yapan kimdi 1 tabak alabilirmiyim mümkünse
ben aşılamalardan sonra 10 kilo aldım ama 19 gün kullandım iğneyi yani dozajım fazlaydı.tüp bebektede alsam aman allahım :96::96::96::96::96:kociş beni boşarmı?
hadi maaşallahhhhhhhh inşalllahhhh febe inşaaallahhhh dualarla git gel hep abdestli ol. kırmızı eti de demişlerdi ablama fazla tüketince rahimde durmuo falan. ama drlerin hepsi başka konuşuo tabi. sen yine de dikkat et. nar yasakmış hbrin olsun. hadi inşallah güzel hbr alırım umut olursun bana
ben sigarayı bıraktım 10 kilo aldım tume. 2 arkadaşım doğum yaptı benden zayıflar şuan 63 oldum ya. ne zor şey zayıflamak. hamiş kalsam doğusam 75 lerde dolaşcam heraldedediklerinin hepsini hepsini yemek istiyorummmmm
canım ben akşam yemekten sonra içiyordumevet dr da söledi.. belki hiç sölemese olmazdım normalde öle bi sorunum pek olmaz ama şimdi duydum ya engellicem ya ters anlar beynim olurum benartık bol bol kaysı yeriz napalım..
kızlar siz folik asiti günü hangi satatinde içiyosunuz??bide açmı tokmu???
inşallah bebişlerini eline almayı nasip etsin en iyisinden en hayırlısından. Biraz sipariş gibi oldu ama olsun.
Allahım bu günlerini aratmasın.
febecim maydonozda kesinlikle yeme, düşük yapıyormuşevet tamam doğru abdestli olucam hep.. fazla kırmızı et yok nar yok ok..inşşşş size umut olmayı çoook istiyorummmmmmmmbanyo yapmışmıydı ablan transferden sonra???
ay ben hurmaya bayılırım, hani böyle tabaklarda satılanlar var ya, onu bir akşamda bitiririm benevet ama hurmaya okuması gerekiyor ara vermeden, ama ara vermeden yemen mümkün degil yoksa okunanlar boşa gidebilir :):):)hurma çok tatlı miğdeyi yakıyor.
Bi de ayrıntılı dilek dile canım reglinden inşallah hamile olunca kesilirsin. çünkü ayrıntılı dilek çok önemli. Ben her regli oldugumda aglıyordum sonra şimdi seviniyorum iyiki regli oluyorum ya menepoza girsem çok agır şeyler atlattım kesilme tehlikesi geçirdim allahıma şükürler olsun düzenli şimdi. Bir acı yaşarken allah unutturmak için başka acı vermesin. Inşallah bebişin olur.
ben hamile kalsam yarım dünya olurum heralde
tatlım folik asiti gece yatarken al iştah açıyor ve o bakımdan kilo almanı sağlıyor oda.
Kızlar ben 4 gündür ishalim karın ağrısından ölüyorum karnımda çok acıktı ama şu işlerimi bitireyim ondan sonra bakacağım ağzıma layık bişeyde yok evde canım yemek istiyor taze fasulye yapan kimdi 1 tabak alabilirmiyim mümkünse
ben aşılamalardan sonra 10 kilo aldım ama 19 gün kullandım iğneyi yani dozajım fazlaydı.tüp bebektede alsam aman allahım :96::96::96::96::96:kociş beni boşarmı?
febecim ben de 50nin üstüne hiç çıkmazdım. düşün bide aşılamalarım ilaçsız oldu. öfffffff canım sıkıldı top gibi yuvarlanıcam şimdi(((. öffff çevremdekilerin bakışlarını düşünemiorummmm
evet ama hurmaya okuması gerekiyor ara vermeden, ama ara vermeden yemen mümkün degil yoksa okunanlar boşa gidebilir :):):)hurma çok tatlı miğdeyi yakıyor.
Bi de ayrıntılı dilek dile canım reglinden inşallah hamile olunca kesilirsin. çünkü ayrıntılı dilek çok önemli. Ben her regli oldugumda aglıyordum sonra şimdi seviniyorum iyiki regli oluyorum ya menepoza girsem çok agır şeyler atlattım kesilme tehlikesi geçirdim allahıma şükürler olsun düzenli şimdi. Bir acı yaşarken allah unutturmak için başka acı vermesin. ınşallah bebişin olur.
ben hamile kalsam yarım dünya olurum heralde
ben aşılamalardan sonra 10 kilo aldım ama 19 gün kullandım iğneyi yani dozajım fazlaydı.tüp bebektede alsam aman allahım :96::96::96::96::96:kociş beni boşarmı?[/b]
nasıl yani mesela bugün başladım diyelim hurmaya okuyup onu hemen yiyecekmiyim yoksa 41. Gün hepsinimi yiyeceğim.
tatlım sen biraz abartıyosun gibime geldi... 63 oldum demedinmi??? boyun kaç???
hmm iyi fikir tamammmmmmm..gece yatarken içerim ozamanAyy ben yaptım fasulyeyi şimdi kapattım altını pekte güzel olmuş yolluyorum hemennnnnnnn
BİLATERAL TUBAL GEÇİŞ İZLENDİ. KAVİTEDE DOLMA DEFEKTİ İZLENMEDİ. PERİTONEAL YAYILIM İZLENDİ
kızlar bu cümleden anlayan var mı???
benim hsg raporumda sadece bunlar yazıyor bir de cd de bir kaç görüntü var...
başka bir şey olsa yazardı değil mi?
BİLATERAL TUBAL GEÇİŞ İZLENDİ. KAVİTEDE DOLMA DEFEKTİ İZLENMEDİ. PERİTONEAL YAYILIM İZLENDİ
cnm ben ebeyım bunlar normal şeyler anormal bişi yok ok
canım bu tüplerin gayet açık ve düzgün olduğunu anlatıyo bence..geçiş olması açık olduğunu,dolma defekti olmaması orada bi anormallik olmadığını,yayılımın olmasıda düzgün nebilim kistsiz,yapışıklık olmadığını gösteren bi durum bence..yani benim akfam anca bukadarına bastı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?