Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

164 boyum. ama kilolar hep mi totoya gider. hompidi hompidi yürüorum(( ocak ayından beri 13 kilo aldım ya. sigarayı bırakınca yeme canavarı oldum resmeen((

bak tatlım sigarayı ne güzel bırakmışsın..ilk önce öenmli olan bu..kiloları veririsin..madem hepsi totoda toplandı biraz sporda yap ok??boşver takma kafana halledilir sigarayı bırakmışsın onumu yapamayacaksın

sağol bitanem
sizler yazınca ben de bişeyler çıkardım bu yazılanlardan

ben tıp fakültesinde çektirdim.
bütün hastaneyi ayağa kaldırdım, bağırta bağırta çektiler filmi, Allahtan çeken kişi anlayışlıydı da bana pek birşey demedi..
anestezi istedim ama yapmadılar
eğer o gün ölmediysem bi daha ölmem diyorum
tansiyonum düştü, masada baygınlık geçirdim.
hsg sonrası iki gün oturamadım ve kanamam oldu

ben de yaptırdım acıyor dediler gerçekten dogum sancısı bu sanırım :) çok agrıdı ama az bi süre oldu benim . çünkü doktor maaşallah çok iyi daha fazla zedelemiyelim dedi. çıkardı. Bildigin up uzun ilacı yakan bi çubuk :) ama hemen geçiyor agrısı. Sonradan zaten halsizleştim uyudum agrı yaptı.

ana doktor dilediniz ebe geldi kim dilediydi şimdi bebiş dilesin hepimize çabukkk

ay ben demiştimmmmm bennn

Allahım hepimize sağlıklı, eli ayağı düzgün, Allahtan korkan kuldan utanan evlatlar nasip et Yarabbim Amin

nasıl yani mesela bugün başladım diyelim hurmaya okuyup onu hemen yiyecekmiyim yoksa 41. Gün hepsinimi yiyeceğim.

bazıları hepsini hemen ye diyor. Ama mümkünü yok benim midemi çok rahatsız etti. Dinimizde herşeyin fazlası zarardır herşeyin fazlasını yemekde zarardır e mideyi bozmak da böyle şeylerde günahtır. O zaman saçma geldi yiye bildigim kadar yumurtlama gününe kadar yedim. Anlayacagın ben yine kendime göre çevirdim bunu.
Ama tam manası ile bilmiyorum. Mantıklısı bence bu zamanla ye ve çekirdeklerini atma. Tesbih yaptır.:)

selincim ben normal muayeneyi bile ağlaya zırlaya yaptırırken, bunları zar zor tolere ederken hsg benim için tam bir kabustu, kociş kapıda çığlıklarıma dayanamayıp dışarı kaçmış

bır de bana dileyin bebiş

inşallah tatlım Allah hepimize tattırsın annelik duygusunu

sağol tatlım hoşgeldin topiğimize, anormal biişey olmadığına sevindim..

bak işte febecim böyle yazsınlar raporu
bek ne güzel anladım şimdi..
valla süper açıklamışsın

bence sende anlamıştında adam öle diyince içine kurt düştü

kızlar şimdi prospektüsü okuyorum da ayyy çok ciddi yan etkileri var bu ilaçlarınnnnnnn:18:

bence sende anlamıştında adam öle diyince içine kurt düştü

kızlar şimdi prospektüsü okuyorum da ayyy çok ciddi yan etkileri var bu ilaçlarınnnnnnn:18:

aynen öyle febecimmmmmmm ay adam kurt düşürdü bir de genetikler normalse ben bir aşılama daha yaptırırım o zaman..
bu durumda topiğin aşılama rekoru ben de olurrr

febecim ne gibi etkileri varmış

htcg siz de sorun nedir tatlım, ne kadardır çocuk istiyorsunuz, bir de yaş kaç?

Son düzenleme:

aferin eşine benim kociş ortalıklarda yoktu babam vardı yanımda allah razı olsun ondan. Bu adamdan çocukmu istiyorsun diye bagırdı hak etti ama.:):)

offf ne güzel şeyler yazmışsınız okuyorum okuyorum cvp yazamıorum netten düşüorum. neyse ben kaçar(( yine gelcemm hepinizi çokkk sevdim çokkk öpüyorum. bu akşam da dua okumaya çalışcam size de okuycam. ÖPÜCÜKLERRRRR

bencede tatlım çok mantıklı... inşşş genlerde normaldir son bir aşılamayla kapatırsın bu sayfayı

KONTESSSS bayıldım ben de kontes olucam bundan sonra. yorumlarınızın tamamaına katılarak kokulu öpücüklerimi yolluorum

aferin eşine benim kociş ortalıklarda yoktu babam vardı yanımda allah razı olsun ondan. Bu adamdan çocukmu istiyorsun diye bagırdı hak etti ama.:):)

ayyy niye öyle yaptı ki kocişin
belki dayanamam diye gelmemiştir,
ay hemen kötü düşünme hakkında..

biz de seni sevdik canım, sana kolay gelsin

ayyyy benimde k.validem vardı yanımda..gıkını çıkaramadı o gün ama eşim olsaydı oda kaçar giderdi yada yıkardı hastaneyiiii:98:

gel tatlım mutlaka gel bekleriz öptümmmm bende çok..rabbim dualarını makbul ve kabul buyursun inşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…