çok geçmiş olsun bende de panik atak bu sene başladı. birileriyle oturunca direk bebek soruolar ne yapcamı sapıtıorum. çok densiz insan var. insanın sinirlerini etraf bozuor birazda. ben de okuyum 41 kez meryemi. peki 1 günde 41 kez okusak olmaz mı?
BİRDEN OKURSAN AFERİN SANA :) BEN BİRİNİ BİR GÜNDE OKUYORUM ÇALIŞTIGIM İÇİN ANCA OKUYABİLİYORUM YASSİNDEN UZUN BİR SURE. HERGÜN OKU EVDE NET DEN AÇ DİNLE EVİNE DE DOLSUN SURENİN NİMETLERİ.
BANA DA SORUYORLAR BEN İSTEMİYORUM DİYORUM SUSUYORLAR. Bİ DAHA SORMUYORLAR:) KADIN MİLLETİNDEN KORKUYORLAR NE AÇIKALAMA YAPAYIM GENCİM GÜZELİM GEZERİM DİYORUM Bİ DE KAHKAHA ATIYORUM İNAN ARDINDAN DEDİKODU BİLE YAPAMIYORLAR BIRAK UKALA DESİNLER AMA AA YAZIK ÇOCUKLARI OLMUYOR DEMESİNLER. UKALANIN DEDİKODUSU OLMAZ AMA SORUNUN VARSA SENDEN KÖTÜSÜ OLMAZ BİRİNE BİR KUSUR İŞLESEN Kİ ÇOK DOGAL YAŞADIKLARIMIZ DENGESİZLEŞTİRİYOR VEYA KUSUR SANSA BAK ALLAH CECA VARMİŞ ÇOCUKLARI OLMUYOR DER. ALLAH AF ETSİN. BUNCA YILDIR OLMUYORSA VAR BİR NEDEN DEMİ BOŞ BOGAZLIGA NE GEREK VAR:)
İNSANLARIN İSTEDİGİNİ DEGİL ZITTINI SÖYLEYİNCE SUSUYORLAR. HER ZAMAN BUNU UYGULA. NE EŞİNİ NE KENDİNİ PARALAMAYA GEREK YOK. HERKES HADDİNİ BİLECEK. SENİ BOZAN BİRİSİ DE OLURSA ALLAH DA SANA CEZA OLARAK BU DİLİ VERMİŞ DE ÇIK İŞİN İÇİNDEN KİMSEYLE İYİ OLMANA DA GEREK YOK SENİ RAHATSIZ EDEN BİRİ VARSA GÖRÜŞMENE HİÇ GEREK YOK .. BENİM ALLAHIM VAR BENİ SADECE ONA MUHTACIM KİMSEYE İHTİYACIM YOK DE ÇIK İŞİN İÇİNDEN. NE ÇOK ANLATTIM ÇÜNKÜ YARASI OLAN GOCUNUYOR BENİM GİBİ :):):)
164 boyum. ama kilolar hep mi totoya gider. hompidi hompidi yürüorum(( ocak ayından beri 13 kilo aldım ya. sigarayı bırakınca yeme canavarı oldum resmeen ((
ben bundan tüplerden sıvı geçti, tıkanıklık yok, ilaç genel dağıldı die bi sonuç çıkardım kendimcedoktoruna sonucu göstermedin mi tümecim? bide anestezilimi anestezisizmi çektirdin. acı oldumu? özeldemi tıp damı oldu?
ben bundan tüplerden sıvı geçti, tıkanıklık yok, ilaç genel dağıldı die bi sonuç çıkardım kendimceDoktoruna sonucu göstermedin mi tümecim? Bide anestezilimi anestezisizmi çektirdin. Acı oldumu? özeldemi tıp damı oldu?
ana doktor dilediniz ebe geldi kim dilediydi şimdi bebiş dilesin hepimize çabukkk
çok geçmiş olsun bende de panik atak bu sene başladı. birileriyle oturunca direk bebek soruolar ne yapcamı sapıtıorum. çok densiz insan var. insanın sinirlerini etraf bozuor birazda. ben de okuyum 41 kez meryemi. peki 1 günde 41 kez okusak olmaz mı?
BİRDEN OKURSAN AFERİN SANA :) BEN BİRİNİ BİR GÜNDE OKUYORUM ÇALIŞTIGIM İÇİN ANCA OKUYABİLİYORUM YASSİNDEN UZUN BİR SURE. HERGÜN OKU EVDE NET DEN AÇ DİNLE EVİNE DE DOLSUN SURENİN NİMETLERİ.
BANA DA SORUYORLAR BEN İSTEMİYORUM DİYORUM SUSUYORLAR. Bİ DAHA SORMUYORLAR:) KADIN MİLLETİNDEN KORKUYORLAR NE AÇIKALAMA YAPAYIM GENCİM GÜZELİM GEZERİM DİYORUM Bİ DE KAHKAHA ATIYORUM İNAN ARDINDAN DEDİKODU BİLE YAPAMIYORLAR BIRAK UKALA DESİNLER AMA AA YAZIK ÇOCUKLARI OLMUYOR DEMESİNLER. UKALANIN DEDİKODUSU OLMAZ AMA SORUNUN VARSA SENDEN KÖTÜSÜ OLMAZ BİRİNE BİR KUSUR İŞLESEN Kİ ÇOK DOGAL YAŞADIKLARIMIZ DENGESİZLEŞTİRİYOR VEYA KUSUR SANSA BAK ALLAH CECA VARMİŞ ÇOCUKLARI OLMUYOR DER. ALLAH AF ETSİN. BUNCA YILDIR OLMUYORSA VAR BİR NEDEN DEMİ BOŞ BOGAZLIGA NE GEREK VAR:)
İNSANLARIN İSTEDİGİNİ DEGİL ZITTINI SÖYLEYİNCE SUSUYORLAR. HER ZAMAN BUNU UYGULA. NE EŞİNİ NE KENDİNİ PARALAMAYA GEREK YOK. HERKES HADDİNİ BİLECEK. SENİ BOZAN BİRİSİ DE OLURSA ALLAH DA SANA CEZA OLARAK BU DİLİ VERMİŞ DE ÇIK İŞİN İÇİNDEN KİMSEYLE İYİ OLMANA DA GEREK YOK SENİ RAHATSIZ EDEN BİRİ VARSA GÖRÜŞMENE HİÇ GEREK YOK .. BENİM ALLAHIM VAR BENİ SADECE ONA MUHTACIM KİMSEYE İHTİYACIM YOK DE ÇIK İŞİN İÇİNDEN. NE ÇOK ANLATTIM ÇÜNKÜ YARASI OLAN GOCUNUYOR BENİM GİBİ :):):)
çok doğru
insanların ağzı torba değil ki büzelim
ben de öyleyim artık, dili sivri diyorlar ama varsın desinler,
bu konuda hassasım napıyım ama
ana doktor dilediniz ebe geldi kim dilediydi şimdi bebiş dilesin hepimize çabukkk
nasıl yani mesela bugün başladım diyelim hurmaya okuyup onu hemen yiyecekmiyim yoksa 41. Gün hepsinimi yiyeceğim.
ben de yaptırdım acıyor dediler gerçekten dogum sancısı bu sanırım :) çok agrıdı ama az bi süre oldu benim . çünkü doktor maaşallah çok iyi daha fazla zedelemiyelim dedi. çıkardı. Bildigin up uzun ilacı yakan bi çubuk :) ama hemen geçiyor agrısı. Sonradan zaten halsizleştim uyudum agrı yaptı.
bır de bana dileyin bebiş
sağol tatlım hoşgeldin topiğimize, anormal biişey olmadığına sevindim..
bak işte febecim böyle yazsınlar raporu
bek ne güzel anladım şimdi..
valla süper açıklamışsın
ay ben demiştimmmmm bennn
Allahım hepimize sağlıklı, eli ayağı düzgün, Allahtan korkan kuldan utanan evlatlar nasip et Yarabbim Amin
çok doğru
insanların ağzı torba değil ki büzelim
ben de öyleyim artık, dili sivri diyorlar ama varsın desinler,
bu konuda hassasım napıyım ama
BOŞVER SALAK DEDİLER BU GÜNE KADAR DİLİM SİVRİ DEGİL GÜNAHINI ALMAYAYIM SUSAYIM GÜNAH İŞLEMEYEYİM DEDİM SUSTUM.
ŞİMDİDE BOŞ YERE YAPMIYRUM AMA AZININ CEVABINI ALMAK İSTEYENE ANINDA HAZIRIM İSTEDİKLERİNİ DESİNLER. ZATEN AZININ CEVABINI ALMAK İSTEYENLERLE MUHATTAP BİLE OLMAM. KİMSEYLE KONUŞMAYINCA SENİ ÖYLE YÜKSELTİYORLARKİ SORMA CESARETLERİ OLMUYOR SİVRİ DİLLİLİGİNDEN DEGİL AŞIRI YUKARIDA GÖRDÜKLERİNDEN HANIMEFENDİ YANİ KONTES OLUYORSUN.
YA YANLIZ BAKIYROUMDA BEN İYİCE ÇOCUGU OLMAYAN KADINLAR GİBİ UKALA OLMAYA BAŞLADIM. ONLARDA SINIR KOYARLAR YA.
EŞİMLE TARTIŞINCA BAZEN DİYORUM NE YAPAYIM ÇOCUGU OLMAYAN BİR KADINM ÇOK NORMAL İYİKİ YAPMIŞIM .:)
bence sende anlamıştında adam öle diyince içine kurt düştü
kızlar şimdi prospektüsü okuyorum da ayyy çok ciddi yan etkileri var bu ilaçlarınnnnnnn:18:
selincim ben normal muayeneyi bile ağlaya zırlaya yaptırırken, bunları zar zor tolere ederken hsg benim için tam bir kabustu, kociş kapıda çığlıklarıma dayanamayıp dışarı kaçmış
inşallah tatlım allah hepimize tattırsın annelik duygusunu
aynen öyle febecimmmmmmm ay adam kurt düşürdü bir de genetikler normalse ben bir aşılama daha yaptırırım o zaman..
bu durumda topiğin aşılama rekoru ben de olurrr
htcg siz de sorun nedir tatlım, ne kadardır çocuk istiyorsunuz, bir de yaş kaç?
aferin eşine benim kociş ortalıklarda yoktu babam vardı yanımda allah razı olsun ondan. Bu adamdan çocukmu istiyorsun diye bagırdı hak etti ama.:):)
offf ne güzel şeyler yazmışsınız okuyorum okuyorum cvp yazamıorum netten düşüorum. neyse ben kaçar(( yine gelcemm hepinizi çokkk sevdim çokkk öpüyorum. bu akşam da dua okumaya çalışcam size de okuycam. ÖPÜCÜKLERRRRR
kontessss bayıldım ben de kontes olucam bundan sonra. Yorumlarınızın tamamaına katılarak kokulu öpücüklerimi yolluorum
ayyyy benimde k.validem vardı yanımda..gıkını çıkaramadı o günaferin eşine benim kociş ortalıklarda yoktu babam vardı yanımda allah razı olsun ondan. Bu adamdan çocukmu istiyorsun diye bagırdı hak etti ama.:):)
offf ne güzel şeyler yazmışsınız okuyorum okuyorum cvp yazamıorum netten düşüorum. neyse ben kaçar(( yine gelcemm hepinizi çokkk sevdim çokkk öpüyorum. bu akşam da dua okumaya çalışcam size de okuycam. ÖPÜCÜKLERRRRR
ayyy niye öyle yaptı ki kocişin
belki dayanamam diye gelmemiştir,
ay hemen kötü düşünme hakkında..
YOK DÜŞÜNMEDİM SADECE GEZMEYE GİTMİŞTİ :):):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?