Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aferin kayınvaldene benim kayınvaldemin haberi bile yok olaylardan pek de umurunda degil :) aman olmasın bulaşmasında :) ya oglum olsa ben nasıl bir kayınvalde olurum acaba bu kadar problemden sonra dengesiz bir kaynana olurum diye kayınvaldemi pek yadırgamamaya çalışıyorum:):):):)

aynen bende dedim doğum bilem yaparım ben Ben kolumu ısırdım acıdan me suratım mosmordu en son dr gitti başladım ağlamaya ama yine sessiz sessiz eşim içeri girdi beni öyle görünce çok korktu kanamamda oldu benim ve karnım 2 gün davul gibi şişti bidahamı Rabbim göstermesin ama şimdi 0 acı makinalar çıkmış ya ondan yaptırın yada anestezili olsun yaptıracak olanlar öteki felaket birşeydi.

bır de bana dileyin bebiş

:26::26::26::26: Inşallah canım senindemi bebişin yok? Yani olsa buraya yolun düşmezdi dimi bendeki soruya bak

aferin eşine benim kociş ortalıklarda yoktu babam vardı yanımda allah razı olsun ondan. Bu adamdan çocukmu istiyorsun diye bagırdı hak etti ama.:):)

babanmı?ayyy ne kötü bir durum canım ben o kocişi boğardım çünkü anca beraber kanca beraber.ne demek o babamla gideceğim bide malum bölge için

ben k.valideden yana şanslıyım çok şükür.. yalnız gelmeyin demişlerdi ogün bana eşiminde işi vardı onunla gittim..ayy evet ya hele bi olsun okulada yollamam belki

canım babam dünya iyisi bi örnegini görmedim beni hiç yanlız bırakmaz annelik görevinide üstlendiginden bi tanedir o. Evet anca beraber olması geerkeki sorun eşimde benim saglam rahim oyana oyana umarım bozulmaz. Ama kızmıyorum çünkü sorun ben de de olabilirdi. Ama bende olsa onu bir saniye bırakmazdım yanlız ve daha iyi bir eş olurdum kesin. Büyük konuşmak olmasın ama öyle biz kadınlar daha fedakarız . Onda sorun var diye yine de bebek gibi bakıyorum bebek yok diye ben ona ninni söylüyorum akşamları heheheeheh bazen düşünüyorum bu adam çocuk gibi bi de çocuk olsa büyür mü onunla birlikte :):):)

dosbacım ütüyü bitirip yemeğe geçmiştir sanırsam bende gidip şu ütüleri bitirmek için çaba gösterim bariiiii.. öptüm hepiniziiiiii

kızlar [SUP]iyi akşamlar biraz geçmişe baktınm ne güzel sohbet etmişsinizzz
KIZLAR MERYEM SURESİNDEN SÖZ ETMİŞİSNİZ BİZ DİĞER TOPİĞİMİZDE SIRAYLA ARKALADAŞALRIMIZA OKUDUK
SIRAYA KOYDUK VE HERKESE OKUDUK çok güzel oldu buradada böyle bir iey yapıla bilir [/SUP]

offf ya bi uyumaya gittim topic coşmuş :))
yok febecim yemeğim vardı ütüden sonra az biraz yattım ama korkuttular rüyamda uyandım
eşim geldi taze fasülye almaya pazara gittik :))) hahaha
pazar yormuş... yazdıklarınızı ancak okudum :))

amin CANLARIM AMİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNN

bende fasulyemi gittim aldım pişirdim şimdide yiyorum Sizde olmasanız aklıma gelmemişti iyi oldu valla.

merhaba canlaaarrrrr......

sizleri çooooook özledim. ben iyiyim yaramaz bişey yok.
pc bozulmuş annemden yazıyorum. belkim beni merak eden olmuştur diye.

bu arada çooooook eğlendim tatil müthişti. çoook iyi geldi.

öpüyorum sizi. en yakın zamanda görüşmek üzere öpüldünüz en kocamanındaaaannnnnnn

geçmişide okuyamadım çoook merak ediyorum inşallah güzel haberler vardır.

nevacıım senide çoook merak ettim. ben gittiğimde yoktu daha kırmızılar. ne oldu acep?
inşallah güzel haberler alırım tatlım.

Son düzenleme:
masalcım ii olmana çok sevindim hayatım...inş. yakın zamanda yanımızda olursun
nevacım ben bugün pişirmedim yemeğim vardı afiyet olsun tatlım

kızlar bende adet olmadım daha.. normalde düzensizlik fazlasıyla vardı ama kürtajdan sonra tam gününde oluyordum...
ayy şimdi bi sıkıntı bastı sormayın... şimdi tekrar ne zaman yumurtlayacağım ben ya (

kızlar nerdesiniz yafffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…