ayyyy benimde k.validem vardı yanımda..gıkını çıkaramadı o günama eşim olsaydı oda kaçar giderdi yada yıkardı hastaneyiiii:98:
Gel tatlım mutlaka gel bekleriz öptümmmm bende çok..rabbim dualarını makbul ve kabul buyursun inşşşşşşşşş
ayyy niye öyle yaptı ki kocişin
belki dayanamam diye gelmemiştir,
ay hemen kötü düşünme hakkında..
YOK DÜŞÜNMEDİM SADECE GEZMEYE GİTMİŞTİ :):):):):):)
sağol bitanem
sizler yazınca ben de bişeyler çıkardım bu yazılanlardan
ben tıp fakültesinde çektirdim.
Bütün hastaneyi ayağa kaldırdım, bağırta bağırta çektiler filmi, allahtan çeken kişi anlayışlıydı da bana pek birşey demedi..
Anestezi istedim ama yapmadılar
eğer o gün ölmediysem bi daha ölmem diyorum
tansiyonum düştü, masada baygınlık geçirdim.
Hsg sonrası iki gün oturamadım ve kanamam oldu
bır de bana dileyin bebiş
aferin eşine benim kociş ortalıklarda yoktu babam vardı yanımda allah razı olsun ondan. Bu adamdan çocukmu istiyorsun diye bagırdı hak etti ama.:):)
aferin kayınvaldene benim kayınvaldemin haberi bile yok olaylardan pek de umurunda degil :) aman olmasın bulaşmasında :) ya oglum olsa ben nasıl bir kayınvalde olurum acaba bu kadar problemden sonra dengesiz bir kaynana olurum diye kayınvaldemi pek yadırgamamaya çalışıyorum:):):):)
aynen bende dedim doğum bilem yaparım benBen kolumu ısırdım acıdan me suratım mosmordu en son dr gitti başladım ağlamaya ama yine sessiz sessiz eşim içeri girdi beni öyle görünce çok korktu kanamamda oldu benim ve karnım 2 gün davul gibi şişti bidahamı Rabbim göstermesin ama şimdi 0 acı makinalar çıkmış ya ondan yaptırın yada anestezili olsun yaptıracak olanlar öteki felaket birşeydi.
ben rotgen çeken adama ne diye bana bakıyormu diye bakmaktan ki bakarsam suratını çeviriyor .. Canım fazla acımadı. Eger birazdaha baksaydı bakmasın bana diyecektim :)
:26::26::26::26:ınşallah canım senindemi bebişin yok? Yani olsa buraya yolun düşmezdi dimi bendeki soruya bak
babanmı?ayyy ne kötü bir durum canım ben o kocişi boğardım çünkü anca beraber kanca beraber.ne demek o babamla gideceğim bide malum bölge için
ayyy niye öyle yaptı ki kocişin
belki dayanamam diye gelmemiştir,
ay hemen kötü düşünme hakkında..
YOK DÜŞÜNMEDİM SADECE GEZMEYE GİTMİŞTİ :):):):):):)
PAPATYAC YİNE BEKLERİZ TATLIM BİZ HEP BURALARDAYIZ 10. AYIMIZ BERABER ARKADAŞLARLA VE HİÇ AYRILMAYIDA DÜŞÜNMÜYORUZ DİMİ KADER ARKADAŞLARIM DİĞERLERİ GELSİN DAHA GÜZEL OLUYOR ORTAMIMIZ BİZDE SİZLERİ SEVDİK HEMENCECİKTE KAYNAŞTIK NE GÜZEL HADİ BENDE KAÇAR ŞİMDİ AKŞAMA GELİRİM ŞEKERLER.
papatyac yine bekleriz tatlım biz hep buralardayız 10. Ayımız beraber arkadaşlarla ve hiç ayrılmayıda düşünmüyoruz dimi kader arkadaşlarım diğerleri gelsin daha güzel oluyor ortamımız bizde sizleri sevdik hemencecikte kaynaştık ne güzel hadi bende kaçar şimdi akşama gelirim şekerler.
ben de tam açılmıştım size gittiniz yıllardır ara ara yazıyordum. Ama artık böyle sorunları olan insanlarla konuşmak daha da rahatlatıyor hiç olmazsa kimse kimseyi kullanmıyor ve bu sorunu kullanmıyor ben de sizleri çok sevdim allah razı olsun hepinizden inşallah en kısa zamanda hatta bugün hepimiz hamile oluruzzzzzzzz :):):):):):)
iyi akşamlar hepinize çok öptüm sizi kader arkadaşlarım. Allah bizi sadece bununla sınamış olur inaşllah.
PAPATYAC YİNE BEKLERİZ TATLIM BİZ HEP BURALARDAYIZ 10. AYIMIZ BERABER ARKADAŞLARLA VE HİÇ AYRILMAYIDA DÜŞÜNMÜYORUZ DİMİ KADER ARKADAŞLARIM DİĞERLERİ GELSİN DAHA GÜZEL OLUYOR ORTAMIMIZ BİZDE SİZLERİ SEVDİK HEMENCECİKTE KAYNAŞTIK NE GÜZEL HADİ BENDE KAÇAR ŞİMDİ AKŞAMA GELİRİM ŞEKERLER.
ayyy inanamadım bende saydım şimdi gerçekten 10ay olmuşşşşşşşştabiikiiii ne ayrılması hep beraberiz inşşşşşşşşşşş
bugün ilaçlara başlıyorum..10gün sonra yumoşlar toplansa,4gün sonra transfer yapılsa sanırım 15gün sonra bebişime kavuşuyorum..(tabbii Allah izin verirse ve bi aksilik çıkmazsaaaaaa)gel bebişim göbüşüme gellll ve bırakma beni hiççççççççççç
kızlar meryem suresini bol bol okuyun bu aralarda nasip mi bilmiyorum kime nasıl hamile kaldın dediysem meryem suresini okudum diyor sorunumuz vardı ama kendiliginden oldu diyor. hurmaya da okutup yiye bilirsiniz.
bu arada hurma da aşırı folik asit varmış. dogal yolla beslenmek isteyenlere önerilir. bir surede ve de Hz. meryem e inen ayette varmış hurma yemesi için. Normal dogumun olması ve iyi dogum olması içinde beyne bir salgı gönderiyormuş. Sadece su ve hurma ile 1 yıl yaşanırmış. düşünün artık
Daha önce yaşadıgım sıkıntılar üzerine çocuk sendromu girince bende panik atak hastalıgı başladı allah sonumu hayır etsin. Ne kadar hayatımızı normal sürsekde inanın psikolojimizi çok etkiliyor. Kızlar diyecegim şu ki kendimize iyi bakalım bebişimiz olunca ona iyi bakabilmemiz için herşeymizin güzel gitmesini saglayalım hem besinle hem psikolojimizle.
biri de bi gün bana demiştiki; Allah sevdigi kullarına çocuk vermezmiş, çocugun hata yapınca anneye günah yazıldıgından senin günahsız olmanı istermiş.. gerçekten baktığımda kendim için degil ama çevrede kim iyi insan varsa zararsız ve çok iyi niyetli çocugu olmuyor. ALLAH HEPİMİZİ ANNE YAPSIN HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN ANNE BABA İLE BÜYÜTSÜN İNŞALLAH.
çok geçmiş olsun bende de panik atak bu sene başladı. birileriyle oturunca direk bebek soruolar ne yapcamı sapıtıorum. çok densiz insan var. insanın sinirlerini etraf bozuor birazda. ben de okuyum 41 kez meryemi. peki 1 günde 41 kez okusak olmaz mı?
6 sene lik çocuk hasretiydi korkudan 1 hafta duşa girmemiştsonrasında bebeğe zara verir die hafif hareketlerle duş alıodu. elektrik süürgesi bile yapmadı yormadı kendini. eşiyle dağ tepe oksijen pikniğe gittiler unutmaya çalıştı bebek düşüncesini stres yapmadıı ay darısı cümlemizeeeee
bende fasulyemi gittim aldım pişirdim şimdide yiyorumSizde olmasanız aklıma gelmemişti iyi oldu valla.
afiyet olsun canımmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?