kızlar nerdesiniz yafffffffffffffffff
slm hoşgeldin,
meryem suresi için yazmışsın yav ben çok üşengecim bi de hiç sorunu biten biri olmadıgım için zor oluyor ara sıra okumaya çalışıyorum hurmalarımı yedim bekliyorum :):):)
zaten duygusala bağlamıştım birde arkadaşım bunu yazmışşş
Acımasızmıyım? Yoksa acınacak haldemiyim bilmiyorum.Bilinmezlikler mi çok, yoksa bilinmezlikleri ben mi yaratıyorum bir türlü karar veremedim
Benim olmanı istemek mi hata yoksa hata seni sevmek mi zaten en karmasık sorum.
Günlerdir cevaplarını bir türlü bulamadıgım binlerce soru soruyorum kendime.Sonra itiraf ediyorum
Evet seni seviyorum ,seni istiyorum ama niye bukadar uzaksın bana?
Farklılıklar mı insanı uzaklaştırır birbirinden? Bu kadar mı acımasız hayat ki sırf farklısın diye beni asla görmüceksin. Seni çok sevdiğimi öğrenemeyeceksin.
Belkide unutmak en iyisi diye cevap buluyorum kendime, ama unutmayı bile beceremiyorum. Keske dünya dursa yada ben dursam ve dünya dönse gözlerim bir kapalı bir açık derken geçse bugünler öyleki seni unutabilsem
Ve ben yine üzgünüm seni unutamıyorum....
kalbimi kendimce yamalıyorum. Ama artık dikiş tutmuyor yaralar. Gözlerimi kapatma bile fayda etmiyor son günlerde
Hak ettigimi mi yaşıyorum yoksa haketmedigim sey için sınanıyomuyum bilmiyorum. Ama acısına dayanamıyorum
En umarsamaz halimle bile seni umursarken ben sadece öylece bakıyorum
üzgünüm canımı acıtıyorsun
ama sen canımı acıttıgını bile bilmiyorsun çünki sen gelmiyorsunnnnn(((((
[F=Arial Black][/FONT]
ya yeter sen bizide ağlatmak istiyorsun ve başardın zaten dünden beri eşimlede konuşurken sanki çok şey istiyorum bir tanem melek istiyorum allahım bana neden bunu çok görüyorsun isyan etmek istemiyorum yine binlerce şükür olsun ama neden diye dolanıyorum sende üzerine tuz biber ektin be canım
merhaba canlaaarrrrr......
sizleri çooooook özledim. ben iyiyim yaramaz bişey yok.
pc bozulmuş annemden yazıyorum. belkim beni merak eden olmuştur diye.
bu arada çooooook eğlendim tatil müthişti. çoook iyi geldi.
öpüyorum sizi. en yakın zamanda görüşmek üzere öpüldünüz en kocamanındaaaannnnnnn
geçmişide okuyamadım çoook merak ediyorum inşallah güzel haberler vardır.
nevacıım senide çoook merak ettim. ben gittiğimde yoktu daha kırmızılar. ne oldu acep?
inşallah güzel haberler alırım tatlım.
zaten duygusala bağlamıştım birde arkadaşım bunu yazmışşş
Acımasızmıyım? Yoksa acınacak haldemiyim bilmiyorum.Bilinmezlikler mi çok, yoksa bilinmezlikleri ben mi yaratıyorum bir türlü karar veremedim
Benim olmanı istemek mi hata yoksa hata seni sevmek mi zaten en karmasık sorum.
Günlerdir cevaplarını bir türlü bulamadıgım binlerce soru soruyorum kendime.Sonra itiraf ediyorum
Evet seni seviyorum ,seni istiyorum ama niye bukadar uzaksın bana?
Farklılıklar mı insanı uzaklaştırır birbirinden? Bu kadar mı acımasız hayat ki sırf farklısın diye beni asla görmüceksin. Seni çok sevdiğimi öğrenemeyeceksin.
Belkide unutmak en iyisi diye cevap buluyorum kendime, ama unutmayı bile beceremiyorum. Keske dünya dursa yada ben dursam ve dünya dönse gözlerim bir kapalı bir açık derken geçse bugünler öyleki seni unutabilsem
Ve ben yine üzgünüm seni unutamıyorum....
kalbimi kendimce yamalıyorum. Ama artık dikiş tutmuyor yaralar. Gözlerimi kapatma bile fayda etmiyor son günlerde
Hak ettigimi mi yaşıyorum yoksa haketmedigim sey için sınanıyomuyum bilmiyorum. Ama acısına dayanamıyorum
En umarsamaz halimle bile seni umursarken ben sadece öylece bakıyorum
üzgünüm canımı acıtıyorsun
ama sen canımı acıttıgını bile bilmiyorsun çünki sen gelmiyorsunnnnn(((((
[F=Arial Black][/FONT]
şuleeeeeeeee NABERRRRRRRR tatlım ? :))))))))))))))))))))))))))))yerleştin mi kız evceğizine :)
geldim nevacım haklısın yokum bayadır istanbula gittim geldim toplan boya temizlik taşınma yerleşme derken anca gelebildim bağlantıda çok kötü 9,dan bu saate kadar geçmişi anca okuyabildim cvp yazmak için işaretlediklerimde gitti bağlantı gidince sinir oldum zaten.melodi şule siz nerelerdesiniz yaa bu akşam semiye rapor verirken bile sizi konuştuk kayıplar gelmiyorlar diyede şikayet ettim
iyiyim elhamdülillah sen nasılsın canım benim.şuleeeeeeeee NABERRRRRRRR tatlım ? :))))))))))))))))))))))))))))yerleştin mi kız evceğizine :)
sağol arkadaşım hoşbuldum yerleştim şükür ufak tefek eksikler kaldı.şulleeeeeeeeemmmm hoşgeldin nasılsın bakalım yerleştinmi?
masalcımda gelmiş ama karşılaşamadık malesef....
geldim nevacım haklısın yokum bayadır istanbula gittim geldim toplan boya temizlik taşınma yerleşme derken anca gelebildim bağlantıda çok kötü 9,dan bu saate kadar geçmişi anca okuyabildim cvp yazmak için işaretlediklerimde gitti bağlantı gidince sinir oldum zaten.
sende başlamışsın toplanmaya kolay gelsin çok zormuş ya alışığım sanıyodum ama çok zorlandım ablamla kociş izindeydi onunla yapmamıza rağmen ALLAH kolaylık versin darısı başına inşallah.
iyiyim elhamdülillah sen nasılsın canım benim.
yerleştim canım şükür biraz çamaşır ve ütüm var bide dolabımı yerleştirip ufak tefek leri bi elden geçiricem işte.
nevacımmmmmmmmmmmmm buralardayım havadisleri okuyup kaçtım bir dönem itiraf edeyim :)))))))))))yeğenler bendeydi pek zamanım olmadı kuzum..febe ye çok sevindim yaaaaaa hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhhhhhh canımm:)sen niye adet olmadın kuzm acaba yahu geç döllenme vs..olmuş olabiler mi acaba ?bu arada cumartesi sabah arkadaşım doğuma gidiyor bizde peşinden :))bir kızçemiz olacak allahın izniyleeeee:)çok heyecanlıyım muyluyum ama bir yandan da burukkkk neden mi düşünüyorumda nevacımm bende yaşayabilecek miyim o güzel duyguyu acaba?o kadar diplerdeyim ki bu aralar nedense hem yarın yani bugün oluyo aslında doğumgünümmmm isterdim ki bebğim bana doğumgünü hediyem olsun ama omayacak biliyorummmm yine hüzünlü eksikk birgün olacakk of offfffffffff..bu arada sizleride çok özledimmmmmmmm semiciğime çok selam söleeeeeeeeeeeeee:)
geldim nevacım haklısın yokum bayadır istanbula gittim geldim toplan boya temizlik taşınma yerleşme derken anca gelebildim bağlantıda çok kötü 9,dan bu saate kadar geçmişi anca okuyabildim cvp yazmak için işaretlediklerimde gitti bağlantı gidince sinir oldum zaten.
sende başlamışsın toplanmaya kolay gelsin çok zormuş ya alışığım sanıyodum ama çok zorlandım ablamla kociş izindeydi onunla yapmamıza rağmen ALLAH kolaylık versin darısı başına inşallah.
iyiyim elhamdülillah sen nasılsın canım benim.
yerleştim canım şükür biraz çamaşır ve ütüm var bide dolabımı yerleştirip ufak tefek leri bi elden geçiricem işte.
seni anlıyorum melodi ama inan bana rabbimin izni ile çok istediğin duyguyu tadıcaksın inanıyorum buna sende inan lütfen sıkma canını sonra çok kızıcaksın kendine bak.bende yuvarlanıp gidiyorummmmmmm işte kuzum depresyondayım bu aralarrrrrrrr :)))))))))))))aramıza döndüğüne çok sevindimm özlemiştik seniii çokk ..kolayy gelsin kuzumm mutlu mesut oturun kuzum yeni eve hediyeniz bebiş olsun inşallahhhhhhhhhhhh:)
valla bilmiyorum tatlım niye olmadığımı bende bir anlam veremedim kardeşime canım sıkıldı 3 haftalık ama değeri 152 çıkmış az yani inşallah geç döllenme falandırda yükselir değeri.
bende bizlerden sıkıldında artık buralara takılmıyorsun sandım tatlım çok uzun oldu gelmediğin aşkolsun yani
bende yatmadan bir bakayım dedim namaz kılıp yatacağım kanal 7 de hz.meryemin hayatı var ona dalmışım geç oldu.
seni anlıyorum melodi ama inan bana rabbimin izni ile çok istediğin duyguyu tadıcaksın inanıyorum buna sende inan lütfen sıkma canını sonra çok kızıcaksın kendine bak.
canım benim bende çooooooooooooooooook özledim vallahi canlarım benim.
Amiiiiiiiiiin inşallah canım benim cümlemizin inşallah.
seninde yeni yaşın iman kuran sağlık sıhhat huzur mutluluk ve hayırlı bi evlad getirir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?