Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sizlerden sıkılacağımı hiç sanmıyorum iyiki burdayım ve tanımışım sizleri sadece yoğunluktandı bide görümcemin kocasının betninde tümür var 4 senedir tedavi görüyordu bugünlerde fenalaştı onada çok üzüldüm işte yoğun bi aydı artık girerim inşallah.

ALLAH kabul etsin dularında olalım inşallah.

canım benim çok saollllllllllllllllllllllinşallah hepimiz tadıcazzzzzzzzz kuzum ah ahhh bir yaş daha gitti ömrümdennnn şuleeeeeeeeeeeeeeeeeee yıllar geçiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rica ederim arkadaşım ne demek inşallah.

eeeee yıllar geçiyor işte tatlım kaç oldun oldun şimdi bazen bende inanamıyorum 28 olduğuma ya evin en küçüğüyüm nasıl gelmiş geçmiş yıllar anlamadım.

tatlım içini ferah tut büyük ihtimal geç döllenmedirrrrrrrrrrrr inşallah yükselir değeri tez zamanda canım ....nevacım ihmal etme bence bir doktora görün kuzum..

korkuyorum canım şu anda 9 gün geçti hiç olmayan birşey değil yani şu telaşım geçsinde ramazana girmeden bir kadın doğumcuya gideceğim bakalım normal muayene hiç birşey değilmi artık bizim için
tatlım kalbini ferah tut senin sorunun bulundu ve çözüldü içimden bir his yakında inşallah senden güzel bir haber alacağız diyor ama kalbini ve beynini ferah tut canım

canım benim çok saollllllllllllllllllllllinşallah hepimiz tadıcazzzzzzzzz kuzum ah ahhh bir yaş daha gitti ömrümdennnn şuleeeeeeeeeeeeeeeeeee yıllar geçiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sağlıklı olmak en güzel şey bence tatlım ben o kadar takmıyorum artık dünyanın sonu değil sonuçta böyle düşünüyorum hakkımızda herşeyin hayırlısı ravbbim sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş biz demekki sevilen kullarındanız belkide şanslıyız kim bilebilirki eşimizin değerini kıymetini bilip hayatı yaşamak lazım bence

evet canım burası bambaşka biryer bende hepinizi çok seviyorum gerçek sevgi bizimki çıkarsız karşılıksız bir bağ dayanabiliyorsak bu acıda geçecek inşallah rabbim dermansız dert vermesin çevremizdekiler sağolsun valla habire doğuran doğurana sevip bir nebzede olsa hasretimizi giderebiliyoruz öyle değilmi?

masalcım oğluşun olucakmış ALLAH analı babalı büyütsün kucağınıza almayı nasib etsin rabbim.

orkide ve hasretin bebişlerinin cinsiyetleri belli oldumu merak ettim.

umudumsun hamileymiş maşallah barekallah çok şaşırdım gözün aydın canım darısı başımıza.

semicimde yokmuş bu ara sanırım.

tumecim izne ayrılmışsın tatlım haketmiştin tadını çıkar güzel bi tatil olur inşallah.

bende tam 28 oldummmmmmmmmmmm ,işteeeeeeeeeeee :))))))))))))))))))))))))bi 30 olmadan doğursam allahın izniyle inşallahhhhhhh:)

amin valla çok doğru nevacım biz elimizden geleni yapalım takdir yaradanın görümcemin kocasına dr bir ay ömrü var demiş 3 çocuk kalıcak arkasında rabbim yardımöcısı olsun inşallah şafi ismi ile şifa tecelli eylesin inşallah yapıcak bişey yok kocişlerimiz başımızda olsun rabbimden gelen başla göz üstüne.

evet ya bende komşumun oğlu ve yiğenimle bu ara özlemimi gideriyorum işte ikiside çok seviyorum.

bende tam 28 oldummmmmmmmmmmm ,işteeeeeeeeeeee :))))))))))))))))))))))))bi 30 olmadan doğursam allahın izniyle inşallahhhhhhh:)
ocakta 28 biticek benim 29 geliyor.

melodicim biliyorum zor ama nolur azcık oluruna bırak lütfen çok taktın piskolojikte olabilirsen normal yollardan hamile kalabiliyorsun sonuçta tüplerindeki tıkanıklıkta halledildi elhamdülillah olucak inşallah.

tatlım çok haklısınnnnnnn oluruna bırakıcammm elimdenn geleni yapıcam oluruna bırakmak için :)))))))))))))doktore de aynı şeyi söylüyor zatennn:)allah şifa versin görümcenin kocasına inşallah çok zorrr allah dermansız dert vermesinnn kimselereeeeeeeeeee canlarım.........ben çıkıyorummmmm şimdi çok yorgundum bugün yatayım dinleneyimm şöyleee hepinizi çok seviyorumm öperim kaçarımmmmmmmmmmmmmmmm vınnnnnnnnnnnnnnn:)nevammmmmmmmmm öpüldünnnnnnnnnnnnnn şulemmmmmmmmmm sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)

iyi geceler melodiciğim bende hz.meryemin sonuna baktım çok güzeldi rabbim yeterki ol desin herşey olur ve bugün hurmadan bahsediyorlardıya doğumdan sonra kuru ağaçtan hurma düştü ve onu yedi bende kocişe hurmaaldırıp 41 gün meryem süresini okumak istiyorum inşallah mucize olay olduğu için rabbim bizede bir mucize nasip eder inşallah hayırlı geceler herkezi cumanız mübarek olsun canlarım....

hu huuuuuu günaydın kıslarrrrr kalkın artık. erken kalkan erken yol alırr. hava mis içinize çekin kaaalkıııııııııııııııııııııııııııııııııııııın

günaydıııııınnnn
herkese hayırlı cumalr dualarınız kabul olsun bebişlerimiz kucağımızı doldursun inş.

şulecim hoşgeldmişsin canım yeni evin hayırlı olsun...görümcenin eşine üzüldüm Allah şifa versin herşeyin hayırlısını versin...bizlere hayırlı evlat hayırlı öümür nasip etsin
melodcim daha iyisin inş. canım.... ümitsizlik yok hayatım...burda bunun için varız...bizimde bebişimiz olacak...bende bu ara çok sıkılıyorum ama buraya daha sık takıl hayatım...inan ben burda kendime geliyorum

günaydıııınnnn
işte benim gibi erken kalkan biri daha :))
hava çok güzel... güzel bi kahvaltı yaptım çayımı içiyorum sen de ister misin??

günaydın hayırlı cumlar gönlünüzden ne geçiyorsa rabbim kat kat fazlasını nasip etsinnn

günaydın kızlarrrrrrr
herkese hayırlı cumalar......

masalcım gelmiş hoşgelmiş,
şulecim yeni evinde güle güle otur canım, öbür hafta içi genetik testleri için gideceğim doktora.
sen direkt genetik bölümüne mi gittin yoksa kadın doğumcu mu yönlendiriyor?

melodiciğim ben inanıyorum bitanem senin bebiş gelecek

günaydıııınnnn
işte benim gibi erken kalkan biri daha :))
hava çok güzel... güzel bi kahvaltı yaptım çayımı içiyorum sen de ister misin??

afiyet olsun sana dospacım çok teşekkürler keşke. keşke kızlar komşu olsaydık ve birimize geçip çay içseydik ne ii olurdu. bunu diyen ben de hiç sevmem komşuluk ilişkisini

afiyet olsun sana dospacım çok teşekkürler keşke. keşke kızlar komşu olsaydık ve birimize geçip çay içseydik ne ii olurdu. bunu diyen ben de hiç sevmem komşuluk ilişkisini
derdimiz ortak olunca komşu olmak geliyor inasanın içinden :))
ben ankaradayım canım sen nerdesin??

günaydın hayırlı cumlar gönlünüzden ne geçiyorsa rabbim kat kat fazlasını nasip etsinnn
günaydıııııınnnn
amin inş.

günaydın canım....
benim testlerimi dr.um yapmıştı ama hastane de nasıl oluyor bilmiyorum canım

herkese günaydın akşam 3 buçukta yatınca sabah böyle 10 buçukta kalkarsın ama uykum gelmedi bir türlü akşam neyse kahvaltımı yapayım ondan sonra yine bir bebek mevlüdüne gideceğim kıslar bugün burada olamayacağım ama aklım sizlerle :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…