sizlerden sıkılacağımı hiç sanmıyorum iyiki burdayım ve tanımışım sizleri sadece yoğunluktandı bide görümcemin kocasının betninde tümür var 4 senedir tedavi görüyordu bugünlerde fenalaştı onada çok üzüldüm işte yoğun bi aydı artık girerim inşallah.
bende bizlerden sıkıldında artık buralara takılmıyorsun sandım tatlım çok uzun oldu gelmediğin aşkolsun yani
bende yatmadan bir bakayım dedim namaz kılıp yatacağım kanal 7 de hz.meryemin hayatı var ona dalmışım geç oldu.
rica ederim arkadaşım ne demek inşallah.canım benim çok saollllllllllllllllllllllinşallah hepimiz tadıcazzzzzzzzz kuzum ah ahhh bir yaş daha gitti ömrümdennnn şuleeeeeeeeeeeeeeeeeee yıllar geçiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tatlım içini ferah tut büyük ihtimal geç döllenmedirrrrrrrrrrrr inşallah yükselir değeri tez zamanda canım ....nevacım ihmal etme bence bir doktora görün kuzum..
canım benim çok saollllllllllllllllllllllinşallah hepimiz tadıcazzzzzzzzz kuzum ah ahhh bir yaş daha gitti ömrümdennnn şuleeeeeeeeeeeeeeeeeee yıllar geçiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sizlerden sıkılacağımı hiç sanmıyorum iyiki burdayım ve tanımışım sizleri sadece yoğunluktandı bide görümcemin kocasının betninde tümür var 4 senedir tedavi görüyordu bugünlerde fenalaştı onada çok üzüldüm işte yoğun bi aydı artık girerim inşallah.
ALLAH kabul etsin dularında olalım inşallah.
bende tam 28 oldummmmmmmmmmmm ,işteeeeeeeeeeee :))))))))))))))))))))))))bi 30 olmadan doğursam allahın izniyle inşallahhhhhhh:)rica ederim arkadaşım ne demek inşallah.
eeeee yıllar geçiyor işte tatlım kaç oldun oldun şimdi bazen bende inanamıyorum 28 olduğuma ya evin en küçüğüyüm nasıl gelmiş geçmiş yıllar anlamadım.
korkuyorum canım şu anda 9 gün geçti hiç olmayan birşey değil yani şu telaşım geçsinde ramazana girmeden bir kadın doğumcuya gideceğim bakalım normal muayene hiç birşey değilmi artık bizim için
tatlım kalbini ferah tut senin sorunun bulundu ve çözüldü içimden bir his yakında inşallah senden güzel bir haber alacağız diyor ama kalbini ve beynini ferah tut canım
inşallahhhhhhh nevacımmmmmmmm inşallahhhhh allahım hakkımızda hayırlısını versin bazen zor oluyorrrrrrrr sadece ..insanlar bir yandan bebiş özlemi diğer yandannn hayat zorluyor bazen işte beni allahım doğru zamanı bilir elimizen geleni yapıyoruz takdir onun artık :)
sağlıklı olmak en güzel şey bence tatlım ben o kadar takmıyorum artık dünyanın sonu değil sonuçta böyle düşünüyorum hakkımızda herşeyin hayırlısı ravbbim sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş biz demekki sevilen kullarındanız belkide şanslıyız kim bilebilirki eşimizin değerini kıymetini bilip hayatı yaşamak lazım bence
evet canım burası bambaşka biryer bende hepinizi çok seviyorum gerçek sevgi bizimki çıkarsız karşılıksız bir bağ dayanabiliyorsak bu acıda geçecek inşallah rabbim dermansız dert vermesin çevremizdekiler sağolsun valla habire doğuran doğurana sevip bir nebzede olsa hasretimizi giderebiliyoruz öyle değilmi?
amin valla çok doğru nevacım biz elimizden geleni yapalım takdir yaradanın görümcemin kocasına dr bir ay ömrü var demiş 3 çocuk kalıcak arkasında rabbim yardımöcısı olsun inşallah şafi ismi ile şifa tecelli eylesin inşallah yapıcak bişey yok kocişlerimiz başımızda olsun rabbimden gelen başla göz üstüne.
evet canım burası bambaşka biryer bende hepinizi çok seviyorum gerçek sevgi bizimki çıkarsız karşılıksız bir bağ dayanabiliyorsak bu acıda geçecek inşallah rabbim dermansız dert vermesin çevremizdekiler sağolsun valla habire doğuran doğurana sevip bir nebzede olsa hasretimizi giderebiliyoruz öyle değilmi?
ocakta 28 biticek benim 29 geliyor.bende tam 28 oldummmmmmmmmmmm ,işteeeeeeeeeeee :))))))))))))))))))))))))bi 30 olmadan doğursam allahın izniyle inşallahhhhhhh:)
ocakta 28 biticek benim 29 geliyor.
melodicim biliyorum zor ama nolur azcık oluruna bırak lütfen çok taktın piskolojikte olabilirsen normal yollardan hamile kalabiliyorsun sonuçta tüplerindeki tıkanıklıkta halledildi elhamdülillah olucak inşallah.
hu huuuuuu günaydın kıslarrrrr kalkın artık. erken kalkan erken yol alırr. hava mis içinize çekin kaaalkıııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
günaydıııınnnn
işte benim gibi erken kalkan biri daha :))
hava çok güzel... güzel bi kahvaltı yaptım çayımı içiyorum sen de ister misin??
derdimiz ortak olunca komşu olmak geliyor inasanın içinden :))afiyet olsun sana dospacım çok teşekkürler keşke. keşke kızlar komşu olsaydık ve birimize geçip çay içseydik ne ii olurdu. bunu diyen ben de hiç sevmem komşuluk ilişkisini
günaydıııııınnnngünaydın hayırlı cumlar gönlünüzden ne geçiyorsa rabbim kat kat fazlasını nasip etsinnn
günaydın kızlarrrrrrr
herkese hayırlı cumalar......
masalcım gelmiş hoşgelmiş,
şulecim yeni evinde güle güle otur canım, öbür hafta içi genetik testleri için gideceğim doktora.
sen direkt genetik bölümüne mi gittin yoksa kadın doğumcu mu yönlendiriyor?
melodiciğim ben inanıyorum bitanem senin bebiş gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?