fabecim hayırlı olsun rabbim yar ve yardımcın olsun bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine bebişin gelsin inşallah.
almak istediğin tiyoları belirt seve seve yardımcı olurum ne demek arkadaşım.
kızlar hastaneyi arayıp kan tahlil sonuçlarımı öğrendim normal çıkmış çok şükür.. ama smear daha çıkmamış ..
dün iğneleri yaptık böylece tam olarak başalamış olduk ayy çok heyecanlandım ama.hele eşim bakamıyo hiç ikimizinde tansiyonu düştüçok dayanıklı olduğumu düşünüyo benimki o bakamazken ben iğneyi saplayabildim kendime
buarada masalcımda gelmişşş hoşgelmişşşşşşş
semi nezaman dönecek neva yaaaaaa????
nevacım mevlüte gidiyosun he bizim içinde sev bebişi.. ben bugün evdeyim yarın annemde akraba günümüz var oraya gidicez..
çok sevindim canım, smear bir hafta da falan çıkıyor,
o da iyi çıkacak, yumurta kontrolüne ne zaman gideceksin?
evet bir kişi bile olmayınca eksik belli oluyor istiyoruzki hepimiz bir arada olalım semiciğimle dün uzun uzun konuştuk garibim sıkıntıdan pcdeki oyunlardan oynuyormuşoda çok özlemiş ama çözmeye çalışıyor 10 gün falan dedi ama o kadar uzun olmasın yaaa:84::84::84::84::84:
minede net aldım demişti ama hala gelmedimine bizi sevmiyor mine bizi sevmiyor
evet bir kişi bile olmayınca eksik belli oluyor istiyoruzki hepimiz bir arada olalım semiciğimle dün uzun uzun konuştuk garibim sıkıntıdan pcdeki oyunlardan oynuyormuşoda çok özlemiş ama çözmeye çalışıyor 10 gün falan dedi ama o kadar uzun olmasın yaaa:84::84::84::84::84:
minede net aldım demişti ama hala gelmedimine bizi sevmiyor mine bizi sevmiyor
evet smear öyle geç çıkıyomuş.. pazartesi kontrolüm var ordanda ablama gidicem mevlüt okutuyo oda..size haberi ortam müsait olursa ordan verebilirm olmadı salı verebilirim yada sana,nevaya sms atarımmmm sin kızlara yazarsınız
gunaydın arkadaslarr genetige gıden arkadaslar neden sonra doktorlarınız oraya yonlerdırdıler sızlerı.bende 6 yıllık evlıyımm hala gelmedı bebegım,ve esımle akrabalıkta var acaba bıde genetık testlermı yapsak bılmıyorumm sasırdım kaldımm yardımcı olursanız sevınırımm
tamam febecim, sen beni çaldırsanda olur, ararım ben seni:))
bende heray regl olunca ağlıyorum
nevacımmmmmmmmmmmmm buralardayım havadisleri okuyup kaçtım bir dönem itiraf edeyim :)))))))))))yeğenler bendeydi pek zamanım olmadı kuzum..febe ye çok sevindim yaaaaaa hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhhhhhh canımm:)sen niye adet olmadın kuzm acaba yahu geç döllenme vs..olmuş olabiler mi acaba ?bu arada cumartesi sabah arkadaşım doğuma gidiyor bizde peşinden :))bir kızçemiz olacak allahın izniyleeeee:)çok heyecanlıyım muyluyum ama bir yandan da burukkkk neden mi düşünüyorumda nevacımm bende yaşayabilecek miyim o güzel duyguyu acaba?o kadar diplerdeyim ki bu aralar nedense hem yarın yani bugün oluyo aslında doğumgünümmmm isterdim ki bebğim bana doğumgünü hediyem olsun ama omayacak biliyorummmm yine hüzünlü eksikk birgün olacakk of offfffffffff..bu arada sizleride çok özledimmmmmmmm semiciğime çok selam söleeeeeeeeeeeeee:)
sağolasın canım.... allah eniştene şifa versin inşallah.çok üzüldüm.sağol arkadaşım hoşbuldum yerleştim şükür ufak tefek eksikler kaldı.
sende bu arada işe girmişsin çıkmışsın hayırlısı olsun hastaymışsın geçmiş olsun.
herkese merhabaa..... bol bebişli günler aylar yıllaaar diliyorum... inşalllah en kısa zamanda emeğimizin karşılığını alırız. ben de rapor için kolları sıvadım.çok heyecenlıyım. herşey yolunda giderse 1 ay sonra hamile gahi olabilirim ayyy bunu düşündükçe kalbim çıkacak sanıyorum...haftaya rahim filmi çekicem tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
hoşgeldin bitanem.. ne güzel dua etmiş aminnnn inşşş hepimiz kavuşalaım bebişimizeeeee...
rapor demişsin tüp bebeğe başlıyosun analamadım ben.. rahim filmi hakkındaysa anesteziyle yada acısız olandan çektir derim ben...
canım 1,5 yıldır uğraşıyorum. özelde aşılamaya kadar geldik ama aşılma için rahim filmi istendi. özel maddi olarak yıprattı. rapor için üniversite has. işlemleri başlattık onlar da önce rahim filmi dedi.tahliller felan da istendi tabii.
amin canım amiiiiiiiinnnnnn tabi tutunur tutunacak de öle hissetki olsun canımkızlar herşey yolunda giderse 14-15gün sonra içimde bi canlı olacak ve o benim bebeğimmmmm..hiç bilmediğim bi duygu..nasıl yürürüm, nasıl kalkarım ayağa bilmiyorum..
inşş tutunur bebişim ve hiç bırakmaz bizi..
canım 1,5 yıldır uğraşıyorum. özelde aşılamaya kadar geldik ama aşılma için rahim filmi istendi. özel maddi olarak yıprattı. rapor için üniversite has. işlemleri başlattık onlar da önce rahim filmi dedi.tahliller felan da istendi tabii.
kızlar herşey yolunda giderse 14-15gün sonra içimde bi canlı olacak ve o benim bebeğimmmmm..hiç bilmediğim bi duygu..nasıl yürürüm, nasıl kalkarım ayağa bilmiyorum..
inşş tutunur bebişim ve hiç bırakmaz bizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?