tüp bebek dimi inşallahhhh tutunur da güzel haberlerini alırız
amin canım amiiiiiiiinnnnnn tabi tutunur tutunacak de öle hissetki olsun canım
anladım cnm..ozaman adetin bitince hemen çektir filmini.. inşş bişe çıkmaz,açıtır tüplerin..hemen aşılama yaptırırsınız kavuşursunuz inşş bebişinize..
eşinin değerleri,senin hormonlar normalmi peki?
febe bizim öncümüz olacak allahın izniylebize güç kuvvet heves verecek..
ayy yooo bende ararımda şimdi dışarlarda x tane yumurtam gelişmiş,şu gün toplanabilirmiş gibi konuşmaları yapamayabilirim..etraftakiler kendimi tavuk zannediyorum sanırlarmesajda bi,lgileri veririm sonra konuşabiliriz ama hem sesini duymuş olurum
kızlar herşey yolunda giderse 14-15gün sonra içimde bi canlı olacak ve o benim bebeğimmmmm..hiç bilmediğim bi duygu..nasıl yürürüm, nasıl kalkarım ayağa bilmiyorum..
inşş tutunur bebişim ve hiç bırakmaz bizi..
hoşgeldin canımherkese merhabaa..... bol bebişli günler aylar yıllaaar diliyorum... inşalllah en kısa zamanda emeğimizin karşılığını alırız. ben de rapor için kolları sıvadım.çok heyecenlıyım. herşey yolunda giderse 1 ay sonra hamile gahi olabilirim ayyy bunu düşündükçe kalbim çıkacak sanıyorum...haftaya rahim filmi çekicem tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
kızlar herşey yolunda giderse 14-15gün sonra içimde bi canlı olacak ve o benim bebeğimmmmm..hiç bilmediğim bi duygu..nasıl yürürüm, nasıl kalkarım ayağa bilmiyorum..
inşş tutunur bebişim ve hiç bırakmaz bizi..
febe bizim öncümüz olacak allahın izniylebize güç kuvvet heves verecek..
hoşgeldin canım
ben anetezi ile çektirdim hiç bişi anlamadım tavsiye ederim
ama hiç acı duymayanlarda var...ben muayeneyi bile zor oluyorum
aşılamam bile anestezi ile oldu
bu yüzden beim tavsiyelerim belki işine yaramaz :))
eveeetttt inş. canım benim
olacak febecim çok inanıyorum Rabbim yardım edecek ve verecek
dualarımdasın hayatım
hissedeceksin ogüzel duyguyu
canım öncelikle şunu söylemeliyim bu işler nasip..rabbim ol derse olacak,bunun için dua ediyoruz..hayır canım maalesef ikimizde de sorun var. ben de pko var klomenle yumurtladım ama hamile kalamayınca doktor eşimden tahlil istedi pperm sayımı ilkin 20 çıktı, ikinci tahlilde 16 ya inmişti( lökosit yükset olduğundan antibiyotik kullanmıştı sanırım onadan düştü) hız %5 iki tahlilde oran değişmedi. hamilelik olasılığım tecrübelerinize göre nasıl aceba?
canım sende durum nasıl? eşinin değerleri senin hormonlar?
canım sende durum nasıl? eşinin değerleri senin hormonlar?
çoooook doğru tatlımm:))
harika bir duygu
Allahımın izniyle inşallah tadacaksın bu duyguyu
bitanem benim dualrın için çook teşekkür ederimmm..Allah razı olsun hepinizden..iyiki varsınız yaaa canlarım benimm..eveeetttt inş. canım benim
olacak febecim çok inanıyorum Rabbim yardım edecek ve verecek
dualarımdasın hayatım
hissedeceksin ogüzel duyguyu
benim hikayem şöle tatlım geçen sene nisan sonu eşim varikosal ameliyatı oldu haziran 3-4 düşüğüm var birdahada tutmadı bundan 5 ay önce 45 gün filan adet görmeyince dr gittim pko olduğum sölendi o aydiane ve şeker ilacına başladım 2,ay dianeyi bıraktık şeker ilacına devam ediyorum hala 2.ayklomenle çatlama iğnesi oldum tutmadı odan sonra 3. ayın bu gidemedim tedaviye tatildi bilmem neydi o tarihlerde burda olmadım o yüzden gidemedi bu ayın 14 ünde batım bu ayda gidemiycem yani tam 3 ay gitmemiş olacam eşimin sperm sayısı 80 miyon çıktı hareketlilik filan herşey çok güzel ama artık bende sorun var yani canım.bende böyle işte
derdimiz ortak olunca komşu olmak geliyor inasanın içinden :))
ben ankaradayım canım sen nerdesin??
maaaşallah. darısı kolaylıkla kalan bütün işlemlerine su gibi geçsin zaman ve bebişim var de bizeee inşallahhh. iğneler zormu canım ya. ben totoma bile iğne yaptıramıyorumkızlar hastaneyi arayıp kan tahlil sonuçlarımı öğrendim normal çıkmış çok şükür.. ama smear daha çıkmamış ..
dün iğneleri yaptık böylece tam olarak başalamış olduk ayy çok heyecanlandım ama.hele eşim bakamıyo hiç ikimizinde tansiyonu düştüçok dayanıklı olduğumu düşünüyo benimki o bakamazken ben iğneyi saplayabildim kendime
buarada masalcımda gelmişşş hoşgelmişşşşşşş
bak araba evliliğinde düşük ve anamal riskin yüksek direk eşinle genetiğe gidip bebiş tedavine başla. zaten genetik bozuk çıkarsa normal yollarla falan diil özel bir tedavi şekli ile tüp yapıolar. vakit kaybetme arkadaşım.gunaydın arkadaslarr genetige gıden arkadaslar neden sonra doktorlarınız oraya yonlerdırdıler sızlerı.bende 6 yıllık evlıyımm hala gelmedı bebegım,ve esımle akrabalıkta var acaba bıde genetık testlermı yapsak bılmıyorumm sasırdım kaldımm yardımcı olursanız sevınırımm
ayyyyyyy aminnnnnnnnnnnnnn Allah kabul etsin hayırlıca dileklerimizi. ben rahim filmi çektirmedim. o heyecanın inşallaah güzel sonuçlanır canımherkese merhabaa..... bol bebişli günler aylar yıllaaar diliyorum... inşalllah en kısa zamanda emeğimizin karşılığını alırız. ben de rapor için kolları sıvadım.çok heyecenlıyım. herşey yolunda giderse 1 ay sonra hamile gahi olabilirim ayyy bunu düşündükçe kalbim çıkacak sanıyorum...haftaya rahim filmi çekicem tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
aşılamalarını devletten sevk alarak yaptır. ben aşılamalarımı sevkle 300 e falan yaptırdım. Allah gerekli kılmasın ama tüpe gelince maddi gücün sıkılmasın canım yacanım 1,5 yıldır uğraşıyorum. özelde aşılamaya kadar geldik ama aşılma için rahim filmi istendi. özel maddi olarak yıprattı. rapor için üniversite has. işlemleri başlattık onlar da önce rahim filmi dedi.tahliller felan da istendi tabii.
ya bana göre şansın çok yüksek. düşük varsa döllenme oluyor demektir. anladığım şu ki biraz zamana ihtiyacımız var...
canım öncelikle şunu söylemeliyim bu işler nasip..rabbim ol derse olacak,bunun için dua ediyoruz..
canım bende herşey okadar normal ki şimdiye kadar hamile kalamama şaşıran dr bile gördüm..eşimin değerleride normal ne çok yüksek ne çok düşük ortalarda..ama olmayınca olmuyo..içerlerde bilmediğimiz şeyler var sonuçta..görünen kısmında bişe yok..2kez aşılama yaptırdım olmadı bizde tüp tedavisine başladık bakalım hayırlısıyla nasip olur inşş...
ya kızlar yaşlar kaç bu arada??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?