Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Üreme çağında olan kadınlarda en sık görülen belirtiler adet düzensizliği şeklindedir. Gecikmeli adet görme veya uzun süreli adet görememe direkt hipotiroidiye bağlı olabileceği gibi, hipotiroidi neticesinde artan TRH hormonunun prolaktin hormonu salgısını uyarmasıyla ortaya çıkan hiperprolaktinemi neticesinde olabilir.

neva senin TSH ın kaç çıkmıştıı????

hayır canım maalesef ikimizde de sorun var. ben de pko var klomenle yumurtladım ama hamile kalamayınca doktor eşimden tahlil istedi pperm sayımı ilkin 20 çıktı, ikinci tahlilde 16 ya inmişti( lökosit yükset olduğundan antibiyotik kullanmıştı sanırım onadan düştü) hız %5 iki tahlilde oran değişmedi. hamilelik olasılığım tecrübelerinize göre nasıl aceba?

çoooook doğru tatlımm:))

harika bir duygu
Allahımın izniyle inşallah tadacaksın bu duyguyu

hoşgeldin canım
ben anetezi ile çektirdim hiç bişi anlamadım tavsiye ederim
ama hiç acı duymayanlarda var...ben muayeneyi bile zor oluyorum
aşılamam bile anestezi ile oldu
bu yüzden beim tavsiyelerim belki işine yaramaz :))

eveeetttt inş. canım benim
olacak febecim çok inanıyorum Rabbim yardım edecek ve verecek
dualarımdasın hayatım
hissedeceksin ogüzel duyguyu

canım sen özelde mi yaptın bildiğim kadarıyla devlette anestezi uygulanmıyor.benim ağrı eşiğim düşük ama ben alttan ultrasyona dayanabiliyorum. tırsık biriyim. bişi daha soracam genel anestezi miydi? nasıl?

canım öncelikle şunu söylemeliyim bu işler nasip..rabbim ol derse olacak,bunun için dua ediyoruz..

canım sende durum nasıl? eşinin değerleri senin hormonlar?

canım bende herşey okadar normal ki şimdiye kadar hamile kalamama şaşıran dr bile gördüm..eşimin değerleride normal ne çok yüksek ne çok düşük ortalarda..ama olmayınca olmuyo..içerlerde bilmediğimiz şeyler var sonuçta..görünen kısmında bişe yok..2kez aşılama yaptırdım olmadı bizde tüp tedavisine başladık bakalım hayırlısıyla nasip olur inşş...

benim hikayem şöle tatlım geçen sene nisan sonu eşim varikosal ameliyatı oldu haziran 3-4 düşüğüm var birdahada tutmadı bundan 5 ay önce 45 gün filan adet görmeyince dr gittim pko olduğum sölendi o aydiane ve şeker ilacına başladım 2,ay dianeyi bıraktık şeker ilacına devam ediyorum hala 2.ayklomenle çatlama iğnesi oldum tutmadı odan sonra 3. ayın bu gidemedim tedaviye tatildi bilmem neydi o tarihlerde burda olmadım o yüzden gidemedi bu ayın 14 ünde batım bu ayda gidemiycem yani tam 3 ay gitmemiş olacam eşimin sperm sayısı 80 miyon çıktı hareketlilik filan herşey çok güzel ama artık bende sorun var yani canım.bende böyle işte

canım sende durum nasıl? eşinin değerleri senin hormonlar?

bu arada ben o günden sonra normal adetimi oldum kızlar bir pronlem olmadı 30 günde bir yani ayın 13 ve ya 14 adet oldum hep bi pronlem çıkmadı inşallah düzelmiştir ya

Son düzenleme:

çoooook doğru tatlımm:))

harika bir duygu
Allahımın izniyle inşallah tadacaksın bu duyguyu
ayy seni yerim ben inşşş tatlım inşşşşşş o harika duyguyu hemen tatmak istiyorummmmm

eveeetttt inş. canım benim
olacak febecim çok inanıyorum Rabbim yardım edecek ve verecek
dualarımdasın hayatım
hissedeceksin ogüzel duyguyu
bitanem benim dualrın için çook teşekkür ederimmm..Allah razı olsun hepinizden..iyiki varsınız yaaa canlarım benimm..

ya bana göre şansın çok yüksek. düşük varsa döllenme oluyor demektir. anladığım şu ki biraz zamana ihtiyacımız var...

derdimiz ortak olunca komşu olmak geliyor inasanın içinden :))
ben ankaradayım canım sen nerdesin??
ben de ankaradayım dosbacık. ama geçici burdayım. yakında taşınıyorum(. bide yan binamda falan oluomuşsunhangi semttesin özelden msj atsana. bebiş için hangi hastanelere gidiosun tavsiyen varmı dr. tüp bebek falan
maaaşallah. darısı kolaylıkla kalan bütün işlemlerine su gibi geçsin zaman ve bebişim var de bizeee inşallahhh. iğneler zormu canım ya. ben totoma bile iğne yaptıramıyorum((
bak araba evliliğinde düşük ve anamal riskin yüksek direk eşinle genetiğe gidip bebiş tedavine başla. zaten genetik bozuk çıkarsa normal yollarla falan diil özel bir tedavi şekli ile tüp yapıolar. vakit kaybetme arkadaşım.
ayyyyyyy aminnnnnnnnnnnnnn Allah kabul etsin hayırlıca dileklerimizi. ben rahim filmi çektirmedim. o heyecanın inşallaah güzel sonuçlanır canım
aşılamalarını devletten sevk alarak yaptır. ben aşılamalarımı sevkle 300 e falan yaptırdım. Allah gerekli kılmasın ama tüpe gelince maddi gücün sıkılmasın canım ya

sınanmak dedikleri şey bu olsa gerek.... içime doğdu bir ay sonra hamileyimmmm lüüü lüüü diyeceksin.

ya kızlar yaşlar kaç bu arada??

26 ağustos 10 da 27 yani 27 diyebiliriz

FEBECİM ben dün senin tüp bebek yaptırdığın hastaneyi aradım tüp bebekte kampayamız var 3500tl dediler...biraz konuştum işte ilk muayne ücretsiz filan dedi eşime söyledim daha ne tüp bebeği.yaşımız kaç ilerde olmazsa yaparız bir normal tedaviyi yaptıralım dedi bende bişey diyemedim (((((((...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…