Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

febe ilaç almadan doğal durumda yumurtanı kontrol ettiler mi ayda kaç yumurtan olup çatlıodu. benim 1 tane oluo ve çatlıo ama döllenme olmuo işte

ya kızlar yaşlar kaç bu arada??

papatyacım devletten sevk derken? özelde aşılama yapılmalı denildi ama devlette işlemlere yeni başladım. bu hafta rahim filmi sonra da diğer tahlil sonuçları felannn... anca gelecek ay aşılama mı tüp mü karar verilecek. bu arada yaşım 29.

pardopn canım tüp için sevk alıosun. aşılamaya direk anlaşmalı özele gidiosun. kalanını devlet karşılıo. eşin sgk lı mı??

canım hangi hastane? ilaç fiyatları da dahil mi buna. tahliller felan hepsi mi dahil? bu fiyata razıyım ben bir gün daha beklemek istemiyorum...

sınanmak dedikleri şey bu olsa gerek.... içime doğdu bir ay sonra hamileyimmmm lüüü lüüü diyeceksin.
ayyy bitanemmm yaa inşşş ..herkes çok pozitif ve olumlu konuşuyo..gerçekten hissiyatlarınızsa bu yöndeyse rabbim nasip edecektir inşşşş... çok değil razmazana girmeden güzel haberi paylaşırım sizinleeeee
ya kızlar yaşlar kaç bu arada??
29bitiyo benimmmmmm
evet tatlım sen yine klomenle dene olmadı aşılama yaptır sonra olmazsa tüpü düşünürsün..düşünürsende gelirsin bende gelirim seninle görüşürsün dr.la...

ama senin tüper gerek kalmadan olacak inşş..sonuçta düşüğün var senin yumurtan döllenebilmiş bunu bilmekte güzel..biliyosun ben hiç öle şeyler yaşamadım..

febe ilaç almadan doğal durumda yumurtanı kontrol ettiler mi ayda kaç yumurtan olup çatlıodu. benim 1 tane oluo ve çatlıo ama döllenme olmuo işte
evet canım ilaç almadan çok güzel yumurtam gelişip çatlamıştı ama sonuç hep aynıydı...
canım hangi hastane? ilaç fiyatları da dahil mi buna. tahliller felan hepsi mi dahil? bu fiyata razıyım ben bir gün daha beklemek istemiyorum...

erdem hastanesi.. evet cnm ilçalar dahil 3500lira ümraniye çakmakta

sağol canım ya vallaha eşim sölediğinde üzüldüm ama sen böle konuşunca içim bi ferahladı vallaha çok sağol.neden böyleyiz bilmiyorum ama etrafımızdakilerin hatta eşlerimizin bile konuşması bizim birbirimize verdiğimiz akıl daha içimizi rahatlatıyor ne güzel bağlanmışız birbirimize....

erdem hastanesi karşıda febenin tüp yaptıracağı yer ama şu an kaampanya varmış kampanya fiyatı ilaçlar dahilmiş...sen nerde oturuyorsun? canım

Son düzenleme:

ne demek bitanem..hepimiz aynıyız duygularımızla hareket ediyoruz ve eşimizinde aynı duyguda olup bizimle aynı şeyleri düşünmelerini istiyoruz..mantılı olan şey bazaen bize mantıksız geliyo çünkü duygularımıza ters..hepimiz aynıyız o yüzden anlıyoruz birbirimiziiii ve böylece bağlanıyoruzzzzzz

evet canım sigortamız var sgk. of yaaa sakaryada oturuyorum burda iyi merkezler yok .kocaeli yakın ama bildiğim bir hastane yok.

canım kocaeli üni hastanesine gidebilirsin.. sakaryadada toyotanın hastanesi iyi diye duymuştm ..vardır yaa sıkma canını..olmadı ist.uzak değil gelirsin buralara..ama benim bildiğim genelde üniversite hastanesine gidiyolar hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…