Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım sakarya gelişmiş bi yer değil. bişi çıkmaz burdan zaten şuan izmit üniversite hastanesinde tedaviye başladık.

febe ilaç almadan doğal durumda yumurtanı kontrol ettiler mi ayda kaç yumurtan olup çatlıodu. benim 1 tane oluo ve çatlıo ama döllenme olmuo işte

teşekkür ederim canım... ayyy içtensiniz yardımlarınız için sağolun.

hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz tatlım,biz bizi anlarız

anlarız yazacağıma anAlarız yazmışım hadi inşşşşş

ayyyy aşkı memnunun ilk bölümlerine denk geldim. offff yine sinir harbi yaşatıo bana katil eder bu bihter le anasıııı

herkese merhaba kizlar nasilsiniz ben yeni saylirim ama hepiniz gibi ortak yönümüz var bebek istemek .ve her yinede hic bikmadan beklemek

evet canım ben özelde yaptırdım
genel anastezi oldu canım hiç bişi hatırlamıyorum :))
sanırım devlette olmuyomuş

canım özelden yazıyorum hemen

ya kızlar yaşlar kaç bu arada??
30 :)) geç kalıyorum yaaa

aaa yasak olduğunu bilseydim özel mesaj at derdim. bilmiyorduk neyse....
ya belkide yasak değil bilmiyroum..sonuçta hastane adını verebiilyoruz yasak odeğildir heralde ama ne bilim bi anlık şüpheydi benimki..
karnıyarıkların içini dolduruyum geliyorummmmmmmmmm
ohh benimde bi önceki yemeğim oyduuu mis misssss
nerden çıktı o mesaj filanmı geldi canım no yazmak yasak diye
yok yok ben öle bi anda korktum sildim
herkese merhaba kizlar nasilsiniz ben yeni saylirim ama hepiniz gibi ortak yönümüz var bebek istemek .ve her yinede hic bikmadan beklemek

hoşgeldin bitanemmm.. rabbim hepimize nasip etsin inşşşş.. nezamndır istiyosun ve sorununuz varmı??

hatırlayamadım canım tarifmi verdiler hazır satılan bişey sanıyorum ben onu ve bebiş için olduğunu sanıyorum %99 etkili diyor arısütü polenle hamile kal filan diye nette

heyyyyyyy
kızlar ben gellllldddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
beni hatırladınız mı:26::26::26::26:

nasılsınız bakayım
geçmiş çokkk uzun bereketlenmiş topik

tek bildiğim febenin tüp bebeğe başladığı
hayırlı olsun canım.artık yeni bir hamişe ihtiyacımız vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…