hıımm erdem hastanesi... teşekkür ederim kızlar. telini yollar mısınız ben de bi arim bakim...
ben kullanmadım ama merak ediyom gerçi ne olduğunu da bilmiyom. bildiğimiz bal mı aceba?
yok canım sakarya gelişmiş bi yer değil. bişi çıkmaz burdan zaten şuan izmit üniversite hastanesinde tedaviye başladık.canım kocaeli üni hastanesine gidebilirsin.. sakaryadada toyotanın hastanesi iyi diye duymuştm ..vardır yaa sıkma canını..olmadı ist.uzak değil gelirsin buralara..ama benim bildiğim genelde üniversite hastanesine gidiyolar hep..
tamam canım sağol.akşam eşimle bi konuşayım da öyle karar veririz. hastaneyi biraz araştırırım umarım iyi bir hastanedir....yolladım canıım bakarsın linkini yolladım netten bakarsın....
tamam canım sağol.akşam eşimle bi konuşayım da öyle karar veririz. hastaneyi biraz araştırırım umarım iyi bir hastanedir....
0216 634 01 02 bu noyu arayıp 3ü tuşla tüp bebeği bağlayın dersen bağlarlar:102::102::102::102:
febe ilaç almadan doğal durumda yumurtanı kontrol ettiler mi ayda kaç yumurtan olup çatlıodu. benim 1 tane oluo ve çatlıo ama döllenme olmuo işte
teşekkür ederim canım... ayyy içtensiniz yardımlarınız için sağolun.
no yazmak yasakmı yoksa sildim valla
hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz tatlım,biz bizi anlarız
anlarız yazacağıma anAlarız yazmışım hadi inşşşşş
canım sen özelde mi yaptın bildiğim kadarıyla devlette anestezi uygulanmıyor.benim ağrı eşiğim düşük ama ben alttan ultrasyona dayanabiliyorum. tırsık biriyim. bişi daha soracam genel anestezi miydi? nasıl?
ben de ankaradayım dosbacık. ama geçici burdayım. yakında taşınıyorum (. bide yan binamda falan oluomuşsun hangi semttesin özelden msj atsana. bebiş için hangi hastanelere gidiosun tavsiyen varmı dr. tüp bebek falan
maaaşallah. darısı kolaylıkla kalan bütün işlemlerine su gibi geçsin zaman ve bebişim var de bizeee inşallahhh. iğneler zormu canım ya. ben totoma bile iğne yaptıramıyorum((
30 :)) geç kalıyorum yaaaya kızlar yaşlar kaç bu arada??
ya birde şu arı polenmidir nedir o ürünü kullanan varmı? nasıl etkilimi acaba?[
ben kullanıyorum canım ama ben o reklamlardan falan etkilenmedim
hatırlarsanız size de tarif etmiştim bana başka bi dr. tarif etti hemde kadın doğumcu falan değil
bu nedenle düzenli adet oluyordum ama bu ay gecikti...
bi de yumurtlama günümden emin oluyordum yumoşlarım acayip ağrıyo hatta delicesine ağrıyo
sanırım 1 den fazla sağlıklı yumoş oluyo
herkese merhaba kizlar nasilsiniz ben yeni saylirim ama hepiniz gibi ortak yönümüz var bebek istemek .ve her yinede hic bikmadan beklemek
ya belkide yasak değil bilmiyroum..sonuçta hastane adını verebiilyoruz yasak odeğildir heralde ama ne bilim bi anlık şüpheydi benimki..aaa yasak olduğunu bilseydim özel mesaj at derdim. bilmiyorduk neyse....
ohh benimde bi önceki yemeğim oyduuu mis missssskarnıyarıkların içini dolduruyum geliyorummmmmmmmmm
yok yok ben öle bi anda korktum sildimnerden çıktı o mesaj filanmı geldi canım no yazmak yasak diye
herkese merhaba kizlar nasilsiniz ben yeni saylirim ama hepiniz gibi ortak yönümüz var bebek istemek .ve her yinede hic bikmadan beklemek
merhaba hoş geldin zelaycım iyiyim şükür seni sormalı...????
ben kullanıyorum canım ama ben o reklamlardan falan etkilenmedim
hatırlarsanız size de tarif etmiştim bana başka bi dr. tarif etti hemde kadın doğumcu falan değil
bu nedenle düzenli adet oluyordum ama bu ay gecikti...
bi de yumurtlama günümden emin oluyordum yumoşlarım acayip ağrıyo hatta delicesine ağrıyo
sanırım 1 den fazla sağlıklı yumoş oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?