sagol canim ama iyim inan burasi cok iyi geldi bana en azindan bebek bu ay varmi yokmu demekten biraz alikoyuyor.
canım ben şu an kanal7 de feridun kunak doktor var belki biliyorsun sabahları çıkıyo...hatırlayamadım canım tarifmi verdiler hazır satılan bişey sanıyorum ben onu ve bebiş için olduğunu sanıyorum %99 etkili diyor arısütü polenle hamile kal filan diye nette
canım ben henüz genetiğe gitmedim ama gideceğim.
genetiğe bebek kaybı olanları gönderiyorlar diye biliyorum, senin hiç düşüğün veya başka türlü bebek kaybın var mı?
sorun nedir sizde bitanem?
canım sayfa yenilemen lazım yoksa göremezsin...ya arkadaslar yazilan mesaji hemen nasil görebilirim devamli sayfayi yeniliyorum ancak oyle görebiliyorum
canım ben şu an kanal7 de feridun kunak doktor var belki biliyorsun sabahları çıkıyo...
normalde ben onun hastasıyım kendisi ortopedist
ama ben bebek konusundan bahsedince bana bal polen ve arısütünü tavsiye etti
o senin dediğin siteye baktım ama arısütünü çok fazla söylüyor
ben benim kullanma şeklimi tarif edeyim
sabahları tok karnına
nohut büyüklüğünde arı sütü
1 çay kaşığı polen
1 tatlı kaşığı gerçek bal
ve bende pıhtılaşma olduğu için bi bitkisel kapsül verdi(kadın doğumcudan ii valla :))
akşamda
1 çay kaşığı polen
1 tatlı kaşığı bal
1 bitkisel tablet kullanıyorum
kendimde büyük değişim var...ama hala bebiş yok
ama inş. gelecek diye ümit ediyorum
ben bu tarifi aldığım gün buraya yazmıştım ama dikkatinizi çekmedi sanırım
dosbacım özelden msj atamıomuşum yeni olduğum için(. ben keçiörendeyim ama 1 aya taşıncam canım . ben etlik zübeyde hanım ve gataya gidiorum artık. özele o kadar gittimki artık devlet kapısı yoklayayım dedim:)). ben bu ay hormonları bekliyorum. rahim filmimide çektirip gitcem. anestezi altında. orda çekiolarmı ne kadar bilgin vermı dosba ya.? tüpe kalcak gibiyim. öle olursa ankaraya gelip yaptırcam. benim yaşda 30 oldu hemencecik kızlar. 27 de evlendim ceeeee 30 oldu. şimdi tüpde 2kiz mi olsa diorum. ii ihtimalle 32 de doğursam 34 e 2.cisi geç mi olur
canım sayfa yenilemen lazım yoksa göremezsin...
semiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşgeldin bebeğim nasılsın özledik vallaha ya....
semi hoşgeldin hayatım nasılsın
canım ben 450 idi 150 de anstezi parası verdim o dediğim yerde....
hem 35 den önce ikiz şansımız yok diye biliyorum
bende 26da evlendim hemen 30 oldu(
tüp inş. olmazda eğer olursa ben o merkezi düşünüyorum bana 5000 gibi bi rakam sölemişti
cnm aynen ablamında 8yaşında çocuğu vardı ve ikinci olmuyodu.. rahim filmince 1tarafın kapalı olduğunu anlaşıldı.2.aşılamsında tuttu ve şuanda 1,5yaşında bebişi varrrrrcok sagol canim ben 3 aydir deniyorum ama olmuyor cünkü biraz kilom var adet duzensizligi fln ins. allah her isteyn nasib etsin.benim bir oglum var 8 yasinda cok ara verdim bazi durumlar yüzünden ilk basta istemedim cünkü esim epilepsi hastasi sonra dedim aile cok guzel evlat cok guzel galiba allah bana ceza verdi böyle dusundugum icin.amann zaten sizlerde dertleriniz yuzunden rahatlamya calisiyorsunuz birde ben sizleri üzmeyim.hadi hep beraber bebkleri alalim ellerimize
canım ben şu an kanal7 de feridun kunak doktor var belki biliyorsun sabahları çıkıyo...
normalde ben onun hastasıyım kendisi ortopedist
ama ben bebek konusundan bahsedince bana bal polen ve arısütünü tavsiye etti
o senin dediğin siteye baktım ama arısütünü çok fazla söylüyor
ben benim kullanma şeklimi tarif edeyim
sabahları tok karnına
nohut büyüklüğünde arı sütü
1 çay kaşığı polen
1 tatlı kaşığı gerçek bal
ve bende pıhtılaşma olduğu için bi bitkisel kapsül verdi(kadın doğumcudan ii valla :))
akşamda
1 çay kaşığı polen
1 tatlı kaşığı bal
1 bitkisel tablet kullanıyorum
kendimde büyük değişim var...ama hala bebiş yok
ama inş. gelecek diye ümit ediyorum
ben bu tarifi aldığım gün buraya yazmıştım ama dikkatinizi çekmedi sanırım
sağolun kızlar iyiyim çok şükür.siz nasılsınız
ama artık sinirlenmeye başlamıştım.10 gündür net yok.en sonunda bugün aradım 20dk lık bir fırcanın ardından yarım saate geldiler ve ben çok şükür size kavuştum.
ve birkez daha anladı mki hiçbir işini erkeklere bırakmayacaksın kendin halledeceksin
febecim sendende alıntı yapmıştım ama çıkmadı tatlım.iğneleremi başladın.geçmişi okuyamadımda
70 sayfa akşama okuyabilirim ancak
gülcmde işten çıkmış sanırım
dosbacımda buralardaymış ve yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş
aldığım raporlar bu kadar(nevacım sağolsun9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?