Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaaaaaaaaaaaaaaaaa SEMİİİİİİİİİİ gelmişşşşşşşşşşşş 10gün demişti neva bizeeeee8:

canım ben henüz genetiğe gitmedim ama gideceğim.
genetiğe bebek kaybı olanları gönderiyorlar diye biliyorum, senin hiç düşüğün veya başka türlü bebek kaybın var mı?
sorun nedir sizde bitanem?[/QUOTE]

oncelıkle cevapladıgın ıcın cokk tesekkur ederım canım.benım asıl sorunum polıkıstover sendromu.2 dusugum.ve ıkı yıldırda tedavım devam edıyo,henuz tup bebege gecmedık ıgnelerle devam edıyorum.bıde sunu soylemek ıstıyorum burdakılerle hepınız akraba,dost olmussunuz ne kadadar guzel ılk okudugumda sankı hepınız onceden tanısıyomusunuz ve bır sıtede bulussmussunuz gıbı geldı,okadar sıcak ve ıctensınızkı bu hemen yansıyo okuyonlara,bır bırınıze belkıde aılerımızden cevremızden gormedıgımız ılgı, alaka ve dualar edılıyorr.allahımm hepmızın yardımıcı olsun,

sagol canim ama iyim inan burasi cok iyi geldi bana en azindan bebek bu ay varmi yokmu demekten biraz alikoyuyor.

vallaha burda öyle bir arkadaşlık varki çok güzel birbirimize destek oluyoruz sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşıyoruz benim devamlı takıldığım topik başka topiklerdede takılıyorum ama en çok burdayıom sende göreceksin iyki buraya üye olmuşum vallaha ne güzel dostlar edindim birbirimizi tanımadan bağlandık birbirimize.çok güzel burası çooooooookkkk

cok sagol canim ben 3 aydir deniyorum ama olmuyor cünkü biraz kilom var adet duzensizligi fln ins. allah her isteyn nasib etsin.benim bir oglum var 8 yasinda cok ara verdim bazi durumlar yüzünden ilk basta istemedim cünkü esim epilepsi hastasi sonra dedim aile cok guzel evlat cok guzel galiba allah bana ceza verdi böyle dusundugum icin.amann zaten sizlerde dertleriniz yuzunden rahatlamya calisiyorsunuz birde ben sizleri üzmeyim.hadi hep beraber bebkleri alalim ellerimize

hatırlayamadım canım tarifmi verdiler hazır satılan bişey sanıyorum ben onu ve bebiş için olduğunu sanıyorum %99 etkili diyor arısütü polenle hamile kal filan diye nette
canım ben şu an kanal7 de feridun kunak doktor var belki biliyorsun sabahları çıkıyo...
normalde ben onun hastasıyım kendisi ortopedist
ama ben bebek konusundan bahsedince bana bal polen ve arısütünü tavsiye etti
o senin dediğin siteye baktım ama arısütünü çok fazla söylüyor
ben benim kullanma şeklimi tarif edeyim
sabahları tok karnına
nohut büyüklüğünde arı sütü
1 çay kaşığı polen
1 tatlı kaşığı gerçek bal
ve bende pıhtılaşma olduğu için bi bitkisel kapsül verdi(kadın doğumcudan ii valla :))

akşamda
1 çay kaşığı polen
1 tatlı kaşığı bal
1 bitkisel tablet kullanıyorum

kendimde büyük değişim var...ama hala bebiş yok
ama inş. gelecek diye ümit ediyorum
ben bu tarifi aldığım gün buraya yazmıştım ama dikkatinizi çekmedi sanırım

ya arkadaslar yazilan mesaji hemen nasil görebilirim devamli sayfayi yeniliyorum ancak oyle görebiliyorum

canım ben henüz genetiğe gitmedim ama gideceğim.
genetiğe bebek kaybı olanları gönderiyorlar diye biliyorum, senin hiç düşüğün veya başka türlü bebek kaybın var mı?
sorun nedir sizde bitanem?

hoşgeldin canım aramıza....umarım en yakın zamanda alırsın bebişini kucağına....

Son düzenleme:
dosbacım özelden msj atamıomuşum yeni olduğum için(. ben keçiörendeyim ama 1 aya taşıncam canım. ben etlik zübeyde hanım ve gataya gidiorum artık. özele o kadar gittimki artık devlet kapısı yoklayayım dedim:)). ben bu ay hormonları bekliyorum. rahim filmimide çektirip gitcem. anestezi altında. orda çekiolarmı ne kadar bilgin vermı dosba ya.? tüpe kalcak gibiyim. öle olursa ankaraya gelip yaptırcam. benim yaşda 30 oldu hemencecik kızlar. 27 de evlendim ceeeee 30 oldu. şimdi tüpde 2kiz mi olsa diorum. ii ihtimalle 32 de doğursam 34 e 2.cisi geç mi olur

bilmiyorumki canım belki o zaman ben yokmuşumdur....bakalım sen kullan o zaman tutarsa bizde gene sana sorarız yaparız :))))))) inşallah en kısa zaqmanda bebişin gelir....

canım ben 450 idi 150 de anstezi parası verdim o dediğim yerde....
hem 35 den önce ikiz şansımız yok diye biliyorum
bende 26da evlendim hemen 30 oldu (
tüp inş. olmazda eğer olursa ben o merkezi düşünüyorum bana 5000 gibi bi rakam sölemişti

kızlar bi türlü çıkamıyorum ev dandini...
komşu kahveye gelip giitti ...salona aldım :)) ohh ne güzel hareketlendik bi de bebişle taçlansa topiğimiz şu aralar ne güzel olur...
hadi febecim heyecanlandım bende

semiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşgeldin bebeğim nasılsın özledik vallaha ya....

semi hoşgeldin hayatım nasılsın

sağolun kızlar iyiyim çok şükür.siz nasılsınız

ama artık sinirlenmeye başlamıştım.10 gündür net yok.en sonunda bugün aradım 20dk lık bir fırcanın ardından yarım saate geldiler ve ben çok şükür size kavuştum.
ve birkez daha anladı mki hiçbir işini erkeklere bırakmayacaksın kendin halledeceksin

febecim sendende alıntı yapmıştım ama çıkmadı tatlım.iğneleremi başladın.geçmişi okuyamadımda
70 sayfa akşama okuyabilirim ancak

gülcmde işten çıkmış sanırım
dosbacımda buralardaymış ve yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş
aldığım raporlar bu kadar(nevacım sağolsun9

o gittiğin yerin sgk ile anlaşması yok mu? offf ya. ben ama eskiden sgk anlaşması ile sadece 150 ye anestezi altında yerler duyuyodum. keşke not alsaymışım. devlette ayıp edio ya. anestezi yapma hakkımız var ama canları yapmak istemio drlerin.

peki kızlar ayda 1 yumurtası olan varmı benim gibi? benim neden olmuo acaba ya((. tahmin yürüten??

cnm aynen ablamında 8yaşında çocuğu vardı ve ikinci olmuyodu.. rahim filmince 1tarafın kapalı olduğunu anlaşıldı.2.aşılamsında tuttu ve şuanda 1,5yaşında bebişi varrrrr tatlım lütfen öle sölemede düşünemde..rabbim eşine şifa versin..hepimiz sınavdayız bu dünya böle..rabbim hepimize nasip eder inş..

ben hatırlıyorum da acaba diyorumki bal şifa ya ben şimdiden hergün 1kaşık bal yesemmi??:26::26:

iyiyim şükür evet tatlım çıktım elemanlar 2aydır maaş alamıyorlarmış.maaş alamıycaksam çalışmam yani arkadaşımın kazığı oldu bana buda bana ders olsun onunla tuvaleete .............. bile gitmem artıkın... :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…