Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nevacım ii rapor vermiş
bugünlerdeki gündem febecim
yeni arkadaşlar katılıyor aramıza işte öyle...
erkeklere bırakılmayacağını bi kez daha gördük :)) eline sağlık ii yapmışsın canım

merhaba
problemini bilmiyorum ama normal olan zaten ayda bir yumurta olması değilmi

cnm 35ten önce tek embriyo transfer ediliyo daha fazlası yasak.. biz hemen doğurup hiç kokrunmadan ikinici için çalışmalara başlamalıyızzzzz

SEMİİİİİİ evet tatlımm dün iğnelere başladımmmmmmmmmve iğnelerimi kendim yapıyorummm:94::94::94::94::94:

valla şu an tüp düşünmüyoruz bu nedenle dr.umdan memnunum
devlet bencede çok ayıp ediyo...sgk ile anlaşması var ama özelde bile çok şey farkediyo
benimde 1 yumurtam oluyor canım klomenle bile...
hatta aşılama da bile sadece 1 yumurtam vardı ve tuttu
önemli olan yumurtanın olması
sonra Rabbim ol derse olur kafana çok takma...benim dr.um bana öle demişti

canım bal ye derim sabah akşam 1 tatlı kaşığı... ne de olsa şifa..
iyi bal almanı tavsiye ederim
ben aşılamaya giderken kullanmayı düşünüyorum
bu arada dosbacım ankarada maya bana sgk anlaşmasıyla yaklaşık 2000 dedi. sgknız varsa araştır bi istersen

canım benim ilk aşılamam tutmuştu
sonra kalbi durunca kürtaj oldum bu nedenle şimdilik aşılama düşünüyorum
hiç araştırmadım ve inş. gerek kalmaz banada sizlere de ...

SEMİİİİİİ evet tatlımm dün iğnelere başladımmmmmmmmmve iğnelerimi kendim yapıyorummm:94::94::94::94::94:

ne kullanıyursun canım pregunmu gonal f mi ve günlük doz ne kadar

bende aşılamada kendim yapıyordum daha dogrusu eşime yaptırmıştım cnım senin güzel sonuçlar alacagını hissediyorum

şuleeeeeeeeeeeeee
.70:
naber tatlım.sende kayıptın sanırım.taşındınmı yeni evine.
komşun ne alemde gelmedi ya peşinden

oh hepimiz toplandık ne güzel.nevacım yok mevlüte gidecekti sanırım.....eda da bayadır girmiyor ya merak ettim onuda....

Son düzenleme:
cnm iyiyim sagol sen nasılsın sinir etti bilgisayar beni ekran gidiyordu zor okudum yazışmalarınızı sizler nasılsınız kızlar
iyiyiz çok şükür tatlım dua istiyorum ben

canım bal ye derim sabah akşam 1 tatlı kaşığı... ne de olsa şifa..
iyi bal almanı tavsiye ederim
ben aşılamaya giderken kullanmayı düşünüyorum
k.pederimin köyünden biri arıcılık yapıyo her sene ondan 1 teneke bal alıyo,işçilere bile dağıtıyo.. hakikidir inşşşş..ozaman bugünden başlıyorum bende hergün yemeye.. yumurtada yiyorum hergün ama süt içemiyorummm.. kefir içiyorummmm..
ne kullanıyursun canım pregunmu gonal f mi ve günlük doz ne kadar
canım PUREGON ve LUCRIN kullanıyorum.. dün ve bugünkü dozları puregon 225,lucrın 10..yarın yarıya düşürcem..
bende aşılamada kendim yapıyordum daha dogrusu eşime yaptırmıştım cnım senin güzel sonuçlar alacagını hissediyorum
ayy benim eşim bakamıyo bileeeeee ayy bitaenm yaaa bi çok kişi öle olumlu şeyler hissediyo..inşşş bitanem inşşşş dua edin bana lütfennnnnn..

hatta yüzsüzlük yapıp ayetel kürsü,fetih suresi falanmı dağıtsam sizeeeeeeeeee

kızartma yemeyelimmm burda kilo vermeye çalışan bi tontili var

kızartmasız bir hayat düşünemiyorum benn

hoşgeldin semicim
özlettin valla kendini
evet canım topiğimiz artık çooook kalabalık hiç boş kalmıyor yeni katılan bir sürü arkadaş oldu

febecim ozaman hemen başla bala...
yüzsüzlük yapabilirsin canım ne istiyosan hemen dağıt çnk ben çok yakında adet olurum
fırsatı değerlendir :)) hem bu senin hakkın herkesde kalpten okuyacaktır buna eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…