o gittiğin yerin sgk ile anlaşması yok mu? offf ya. ben ama eskiden sgk anlaşması ile sadece 150 ye anestezi altında yerler duyuyodum. keşke not alsaymışım. devlette ayıp edio ya. anestezi yapma hakkımız var ama canları yapmak istemio drlerin.
peki kızlar ayda 1 yumurtası olan varmı benim gibi? benim neden olmuo acaba ya((. tahmin yürüten??
dosbacım özelden msj atamıomuşum yeni olduğum için(. ben keçiörendeyim ama 1 aya taşıncam canım . ben etlik zübeyde hanım ve gataya gidiorum artık. özele o kadar gittimki artık devlet kapısı yoklayayım dedim:)). ben bu ay hormonları bekliyorum. rahim filmimide çektirip gitcem. anestezi altında. orda çekiolarmı ne kadar bilgin vermı dosba ya.? tüpe kalcak gibiyim. öle olursa ankaraya gelip yaptırcam. benim yaşda 30 oldu hemencecik kızlar. 27 de evlendim ceeeee 30 oldu. şimdi tüpde 2kiz mi olsa diorum. ii ihtimalle 32 de doğursam 34 e 2.cisi geç mi olur
orkidecim hoşgeldin canım nasılsın?
valla şu an tüp düşünmüyoruz bu nedenle dr.umdan memnunumo gittiğin yerin sgk ile anlaşması yok mu? offf ya. ben ama eskiden sgk anlaşması ile sadece 150 ye anestezi altında yerler duyuyodum. keşke not alsaymışım. devlette ayıp edio ya. anestezi yapma hakkımız var ama canları yapmak istemio drlerin.
peki kızlar ayda 1 yumurtası olan varmı benim gibi? benim neden olmuo acaba ya((. tahmin yürüten??
cnm aynen ablamında 8yaşında çocuğu vardı ve ikinci olmuyodu.. rahim filmince 1tarafın kapalı olduğunu anlaşıldı.2.aşılamsında tuttu ve şuanda 1,5yaşında bebişi varrrrrtatlım lütfen öle sölemede düşünemde..rabbim eşine şifa versin..hepimiz sınavdayız bu dünya böle..rabbim hepimize nasip eder inş..
ben hatırlıyorum da acaba diyorumki bal şifa ya ben şimdiden hergün 1kaşık bal yesemmi??:26::26:
bu arada dosbacım ankarada maya bana sgk anlaşmasıyla yaklaşık 2000 dedi. sgknız varsa araştır bi istersen
nevacım ii rapor vermiş
bugünlerdeki gündem febecim
yeni arkadaşlar katılıyor aramıza işte öyle...
erkeklere bırakılmayacağını bi kez daha gördük :)) eline sağlık ii yapmışsın canım
SEMİİİİİİ evet tatlımm dün iğnelere başladımmmmmmmmmve iğnelerimi kendim yapıyorummm:94::94::94::94::94:
SEMİİİİİİ evet tatlımm dün iğnelere başladımmmmmmmmmve iğnelerimi kendim yapıyorummm:94::94::94::94::94:
cnm iyiyim sagol sen nasılsın sinir etti bilgisayar beni ekran gidiyordu zor okudum yazışmalarınızı sizler nasılsınız kızlar
bende dedim orkide beni iplemedi :))) iyiyim tatlım sağolasın....
oh hepimiz toplandık ne güzel.nevacım yok mevlüte gidecekti sanırım.....eda da bayadır girmiyor ya merak ettim onuda....
ayy şu an bebek görmek istemiyorum sanırımmevlüt mü:26:
benimde şuan bebek mevlütünde olmam lazım ama gitmedim
ada:26:
mevlüt mü:26:
benimde şuan bebek mevlütünde olmam lazım ama gitmedim
ada:26:
iyiyiz çok şükür tatlım dua istiyorum bencnm iyiyim sagol sen nasılsın sinir etti bilgisayar beni ekran gidiyordu zor okudum yazışmalarınızı sizler nasılsınız kızlar
k.pederimin köyünden biri arıcılık yapıyo her sene ondan 1 teneke bal alıyo,işçilere bile dağıtıyo.. hakikidir inşşşş..ozaman bugünden başlıyorum bende hergün yemeye.. yumurtada yiyorum hergün ama süt içemiyorummm.. kefir içiyorummmm..canım bal ye derim sabah akşam 1 tatlı kaşığı... ne de olsa şifa..
iyi bal almanı tavsiye ederim
ben aşılamaya giderken kullanmayı düşünüyorum
canım PUREGON ve LUCRIN kullanıyorum.. dün ve bugünkü dozları puregon 225,lucrın 10..yarın yarıya düşürcem..ne kullanıyursun canım pregunmu gonal f mi ve günlük doz ne kadar
ayy benim eşim bakamıyo bileeeeeebende aşılamada kendim yapıyordum daha dogrusu eşime yaptırmıştım cnım senin güzel sonuçlar alacagını hissediyorum
kızartma yemeyelimmmburda kilo vermeye çalışan bi tontili var
hoşgeldin semicimheyyyyyyy
kızlar ben gellllldddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
beni hatırladınız mı:26::26::26::26:
nasılsınız bakayım
geçmiş çokkk uzun bereketlenmiş topik
tek bildiğim febenin tüp bebeğe başladığı
hayırlı olsun canım.artık yeni bir hamişe ihtiyacımız vardı
rahim filmi için regliden kaç gün sonra yaptırmaya gidicem kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?