febecim ozaman hemen başla bala...
yüzsüzlük yapabilirsin canım ne istiyosan hemen dağıt çnk ben çok yakında adet olurum
fırsatı değerlendir :)) hem bu senin hakkın herkesde kalpten okuyacaktır buna eminim
3ihlas
3felak
3nas ve 1fatiha ve 1 fetih böle olsunmu?????
o gittiğin yerin sgk ile anlaşması yok mu? offf ya. ben ama eskiden sgk anlaşması ile sadece 150 ye anestezi altında yerler duyuyodum. keşke not alsaymışım. devlette ayıp edio ya. anestezi yapma hakkımız var ama canları yapmak istemio drlerin.
peki kızlar ayda 1 yumurtası olan varmı benim gibi? benim neden olmuo acaba ya((. tahmin yürüten??
benim bittikten2-3gün sonra çekilmişti..
TUMEEE senin prolaktının kaç tatlım???????
sağol bitanem Allah razı olsun..bilmemki ne dağıtsam... 1fetih 1 ayetelkürsümü dağıtsam acaba:26:
rahim filmi için regliden kaç gün sonra yaptırmaya gidicem kızlar?
rahim filmi için regliden kaç gün sonra yaptırmaya gidicem kızlar?
ben 3ihlas,3felak,3nas,1fatiha ve 1fetih..diyorum ama başka fikri olan varsa sölesin yoksa,böle okuyabilien okumak isteyen okursa sevinirimmm...tamam canım sen tam karar ver ona göre başlayalım.....
tamam cnm inşş düşmüştür..benim geçen sene 20lerdeydi şimdi 24çıkmış..çokmu yükselmiş acaba dedim ama üst sınır 29 galiba..canım benimde aşılamam tek yumurta ile oldu ve tutmuştu, nadir aylarda iki yumurta büyür zaten,
canım benim prolaktin en son 57 civarıydı bu aralar doktora gitmedim, kaçtır şu an bilmiyorum, dostinex kullanınca düşüyor ama.
dağıt tatlım dağıt ben de okurum
ben 3ihlas,3felak,3nas,1fatiha ve 1fetih..diyorum ama başka fikri olan varsa sölesin yoksa,böle okuyabilien okumak isteyen okursa sevinirimmm...
tamam cnm inşş düşmüştür..benim geçen sene 20lerdeydi şimdi 24çıkmış..çokmu yükselmiş acaba dedim ama üst sınır 29 galiba..
febecim bir de yasin okuyalım istersen, her mübinde 3 veya 7 kerede mübin duasıyla birlikte...
ben 3ihlas,3felak,3nas,1fatiha ve 1fetih..diyorum ama başka fikri olan varsa sölesin yoksa,böle okuyabilien okumak isteyen okursa sevinirimmm...
tamam cnm inşş düşmüştür..benim geçen sene 20lerdeydi şimdi 24çıkmış..çokmu yükselmiş acaba dedim ama üst sınır 29 galiba..
sağol canım. inşallah hormon ve rahim filmimdede b,işey çıkmaz. 3 senedir olmuo çünkümerhaba
problemini bilmiyorum ama normal olan zaten ayda bir yumurta olması değilmi
cnm 35ten önce tek embriyo transfer ediliyo daha fazlası yasak.. biz hemen doğurup hiç kokrunmadan ikinici için çalışmalara başlamalıyızzzzz
tamam okumak isteyen onuda okusun..sınır yok..ben çok yüzsüzlük yapıp söyleyemiyorum okumak isteyen okusun...
tamam febecim ben okuyorum o zaman. az sonra duş alacağım zaten okurum bugün ben..tamam okumak isteyen onuda okusun..sınır yok..ben çok yüzsüzlük yapıp söyleyemiyorum okumak isteyen okusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?