Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol bitanem Allah razı olsun..bilmemki ne dağıtsam... 1fetih 1 ayetelkürsümü dağıtsam acaba:26:

canım benimde aşılamam tek yumurta ile oldu ve tutmuştu, nadir aylarda iki yumurta büyür zaten,

benim bittikten2-3gün sonra çekilmişti..

TUMEEE senin prolaktının kaç tatlım???????

canım benim prolaktin en son 57 civarıydı bu aralar doktora gitmedim, kaçtır şu an bilmiyorum, dostinex kullanınca düşüyor ama.

sağol bitanem Allah razı olsun..bilmemki ne dağıtsam... 1fetih 1 ayetelkürsümü dağıtsam acaba:26:

dağıt tatlım dağıt ben de okurum

febecim bir de yasin okuyalım istersen, her mübinde 3 veya 7 kerede mübin duasıyla birlikte...

tamam canım sen tam karar ver ona göre başlayalım.....
ben 3ihlas,3felak,3nas,1fatiha ve 1fetih..diyorum ama başka fikri olan varsa sölesin yoksa,böle okuyabilien okumak isteyen okursa sevinirimmm...
tamam cnm inşş düşmüştür..benim geçen sene 20lerdeydi şimdi 24çıkmış..çokmu yükselmiş acaba dedim ama üst sınır 29 galiba..

hayır bitanem çok yüksek değil senin benim aşılamanın tuttuğu ay 20ydi

sadece bu kadarmı? ok o zaman ben yarın okurum....bu akşam evde değilim biradanda yemek filan yaparım yarın söz no alıyorum okuyacaklarımı...

acele etmem lazım o zaman cvplar için sağolun kıslar. ben yarn inşallah regliyim sonuç ne zaman çıkıo hemen veriolarmı. bebiş elbiseleri almak istiorum yaaaaaaaaaaaaaaaa(((
merhaba
problemini bilmiyorum ama normal olan zaten ayda bir yumurta olması değilmi
sağol canım. inşallah hormon ve rahim filmimdede b,işey çıkmaz. 3 senedir olmuo çünkü((
cnm 35ten önce tek embriyo transfer ediliyo daha fazlası yasak.. biz hemen doğurup hiç kokrunmadan ikinici için çalışmalara başlamalıyızzzzz

yaaaa(( torpili falan yokmudur bu işin. şikayetçi olmam 2 koyarlarsa:))))

tamam okumak isteyen onuda okusun..sınır yok.. ben çok yüzsüzlük yapıp söyleyemiyorum okumak isteyen okusun...
tamam febecim ben okuyorum o zaman. az sonra duş alacağım zaten okurum bugün ben..
akşam için yemekleri de yaptım işim yok yani:))

kızlarrr bide 123 kere YA RAHMAN var tesbih. çocuğu olmayan kadınlara sırlı sema diolar. ben reglim bitsin çekicem. okumak isterseniz ekleyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…