tamam cnm yarında olur ,sonrakigünde yeterki oku ve dua et..teşekkür ederim..sadece bu kadarmı? ok o zaman ben yarın okurum....bu akşam evde değilim biradanda yemek filan yaparım yarın söz no alıyorum okuyacaklarımı...
acele etmem lazım o zaman cvplar için sağolun kıslar. ben yarn inşallah regliyim sonuç ne zaman çıkıo hemen veriolarmı. bebiş elbiseleri almak istiorum yaaaaaaaaaaaaaaaa(((
sağol canım. inşallah hormon ve rahim filmimdede b,işey çıkmaz. 3 senedir olmuo çünkü((
yaaaa(( torpili falan yokmudur bu işin. şikayetçi olmam 2 koyarlarsa:))))
febecim ben bunun üzerine birde yasin okuyum diyorum ne diyorsun? canım....
hoşbuldum arkadaşım ALLAH razı olsun fabecim sağol canım.bitanem hoşgeldinnn..yeni evin hayırlı olsun,görümcenin eşinede rabbim şifa versin...
dün ilaçalarıma başladım ben... sen neler yapmıştın aklına geldikçe anlat tatlım sen şuanda bi soru yok kafamada ama olursa hemen sorrarımmmm
sağol arkadaşım hoşbuldum.şulecim hoşgeldmişsin canım yeni evin hayırlı olsun...görümcenin eşine üzüldüm Allah şifa versin herşeyin hayırlısını versin...bizlere hayırlı evlat hayırlı öümür nasip etsin
melodcim daha iyisin inş. canım.... ümitsizlik yok hayatım...burda bunun için varız...bizimde bebişimiz olacak...bende bu ara çok sıkılıyorum ama buraya daha sık takıl hayatım...inan ben burda kendime geliyorum
sağol tumecim ALLAH razı olsun .günaydın kızlarrrrrrr
herkese hayırlı cumalar......
masalcım gelmiş hoşgelmiş,
şulecim yeni evinde güle güle otur canım, öbür hafta içi genetik testleri için gideceğim doktora.
sen direkt genetik bölümüne mi gittin yoksa kadın doğumcu mu yönlendiriyor?
melodiciğim ben inanıyorum bitanem senin bebiş gelecek
hoşbuldum arkadaşım ALLAH razı olsun fabecim sağol canım.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin iyiye gidiyor bakalım rabbim evladlarına bağışlasın bu mubarek ayların ve günün yüzü suyu hürmetine.
hadi hayırlı olsun canım umudun gelsin inşallah.
ozaman en dikkat ettiklerimi yazıyım aklına takılan bişey olursa sorarsın.
bikere duş alma lütfen benim sonbahardı şimdi yaz benim kadar uzun almaman mümkün olmaz ama en az bi hafta tırasferin ilk 5 günü birer dilim ananas ye maydanoz ve nar ve cevizden uzak dur ayaklarını dik ve yat ara ara rahimdeki kan dolaşımı sağlansın diye ağır ağır yürüyüşler yap evde yavaş kalk ve yavaş otur kafanı rahat tut belirtilere takılma herkeste farklı reaksiyon gösterir transferden 2 gün önce kaysı ye ıkınmak yasak ekmekten uzak dur bi süre sulu yemekler ye eşinle şimdiden konuş ilaçların etkisiyle çok duygusal oluyorsun anlayışlı olsun canını sıkan ortamlardan uzak dur iğnelerde can acıtmıyor göbekten vurulması gerekiyor iki parmak sağı ertesi gün iki parmak solu üçüncü gün göbek deliğinin iki parmak altıydı benim folik asidi gece iç iştah açıyor şuan aklıma gelenler bunlar tatlım.
olur bitanem çokta iyi olur..sınır yok ,istediğinizi okuyun yeterki gönülden olsun..rabbim bu duaların surelerin yüzü suyu hürmetine nasip eder inşşşşş..
kızlar dualamaya başlamadan önce esmaül hüsnayı bir kez okuyun ve hayırlarla dileyin. esmalarla okuyunca dualara cvp tez gelir derler. kısa zaten bulunca görürsünüz beni de heveslendirdiniz. yrn hastalanmadan şimdi bende abdes alıp okuycam bende çıkıorum. bitince yazarım. öpüldünüz:)
bunuda not aldım ok
kızlar dualamaya başlamadan önce esmaül hüsnayı bir kez okuyun ve hayırlarla dileyin. esmalarla okuyunca dualara cvp tez gelir derler. kısa zaten bulunca görürsünüz beni de heveslendirdiniz. yrn hastalanmadan şimdi bende abdes alıp okuycam bende çıkıorum. bitince yazarım. öpüldünüz:)
iyiyim çok şükür semicim evet semicim yoktum bayadır bir ikidefa gelip bakabildim anca akşamdan beridir hasret gideriyorum.şuleeeeeeeeeeeeee
.70:
naber tatlım.sende kayıptın sanırım.taşındınmı yeni evine.
komşun ne alemde gelmedi ya peşinden
yardımcı olabilirsem ne mutlu fabecim teşekkür edilicek bişey yok ayrıca.ayy bitanemmm haarika tavsiyeler bunlarrrr...teşekkür edrim.. cevizi hiç bilmiyordum mesela..hatta yemeyi bile düşünebilirdim..hamilelere tavsiye ediyolar çünkü..
1hafta almam ama saçımı yıkarım sadece..
dışarı çıkmışmıydın sen hiç?? ben bi yerlere gitmek istiyorum evde beklememk için bişe olurmu acaba??
gonal_f dozajı hatırlamıyorum tatlım ya baktım ama dosyayı bulamadım tam olarak yerleşmedi çekmece dolap içleri zaten herkesin yumurta gelişimine göre dozaj değişiyorşuleee sen hangi ilaçları kullanmıştın tatlım,bide dozları neydi??????
iyiyim çok şükür semicim evet semicim yoktum bayadır bir ikidefa gelip bakabildim anca akşamdan beridir hasret gideriyorum.şuleeeeeeeeeeeeee
.70:
naber tatlım.sende kayıptın sanırım.taşındınmı yeni evine.
komşun ne alemde gelmedi ya peşinden
yardımcı olabilirsem ne mutlu fabecim teşekkür edilicek bişey yok ayrıca.ayy bitanemmm haarika tavsiyeler bunlarrrr...teşekkür edrim.. cevizi hiç bilmiyordum mesela..hatta yemeyi bile düşünebilirdim..hamilelere tavsiye ediyolar çünkü..
1hafta almam ama saçımı yıkarım sadece..
dışarı çıkmışmıydın sen hiç?? ben bi yerlere gitmek istiyorum evde beklememk için bişe olurmu acaba??
gonal_f dozajı hatırlamıyorum tatlım ya baktım ama dosyayı bulamadım tam olarak yerleşmedi çekmece dolap içleri zaten herkesin yumurta gelişimine göre dozaj değişiyorşuleee sen hangi ilaçları kullanmıştın tatlım,bide dozları neydi??????
iyiyim çok şükür semicim evet semicim yoktum bayadır bir ikidefa gelip bakabildim anca akşamdan beridir hasret gideriyorum.
taşınmadan önce tavır yapmaya başlamıştı zaten lahanasını sarmadım diye dolap taşınana kadar bekledim gelip almayınca kıymasını gönderdim ve benim bi kan emiciye ihtiyacım yok dedim artık gelmez çok şükür.
yardımcı olabilirsem ne mutlu fabecim teşekkür edilicek bişey yok ayrıca.
evet ya ceviz ilginç dimi genelde ilk 3 ayda yenmesi tavsiye edilir ama yememek gerekiyormuş bende şaşırmıştım ani hareketlerden uzak durursan iyi olur ev işlerinin her türlüsünden uzak dur bence ben olsam dışarı çıkmazdım sen bilirsin ilk on gün sadece bi akşam hastaneye gitmek durumunda kaldım arabayla onun dışında sonucu alana kadar dışarı çıkmadım evet saçını yıkaman yeterli olur kolanyalı mendillede vucudunu silersin.
bu arada ilk 72 saat çok önemli fabecim tutunma dönemi çok dikkat et lütfen.
gonal_f dozajı hatırlamıyorum tatlım ya baktım ama dosyayı bulamadım tam olarak yerleşmedi çekmece dolap içleri zaten herkesin yumurta gelişimine göre dozaj değişiyor
onun dışında folik asit ecopirin folbiol prednol
trasferden sonra crınone vajinal jel elevit ve folik aside devam ettim hatırlayabildiklerim bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?