aynen fabecim biraz kılişe olucak ama beklenen gün gelecekse çekilen acılar kutsaldır.evet öyle yaparım artık saçım temiz olsun yeter bana vucudumu silerim napimzaten dışarı çıkmassam terlemem bile sorun olmaz,olsada napalım idare edicez artık..
evet ilk 3gün hep yatarım,çok dikkat ederim diyorum bende ayy bakalım yaaa hemen geçer zaman inşş.. :18::18:
aynen fabecim biraz kılişe olucak ama beklenen gün gelecekse çekilen acılar kutsaldır.
geçer tatlım geçer akşama kadar yalnızdım ve burayla tanışmamıştım buna rağmen geçti biz dağıtırız kafanı nasıl geçtiğini anlamayız seninde dediğin gibi teyze olmak kolaymı.
bilmiyorumki tatlım benimle aynı merkezde tedavi olan bi arkadaşımda aynı ilaçları kullandı.ecopirin , prednol bunları neden kullandın cnm anlamadım..bana sadece hormon ilaçlarını verdi..senin kaç tane yumurtan gelişmişti???kaç tane toplanmıştı ve kaç tanesi döllenmişti???
bütün teyzelerinin bana katılacağından emin olarak adlarına konuşuyorum bizim için büyük bi zevk febecim.evet teyze olarak üstünüze düşen görevleri yaparsınız artıkkkk
sen ramazandan sonramı yaptırıyosun transferini???
bak şimdi hatırladım febecim bu ilaçları trasferden sonra kullandım trasferden önce bende hormon ilaçları kullandım sıralamayı yanlış yazmış olabilirim zaten bütün ilaçları hatırlamıyorum raporu bulamadım yerleşemedim ya tam olarak.ecopirin , prednol bunları neden kullandın cnm anlamadım..bana sadece hormon ilaçlarını verdi..senin kaç tane yumurtan gelişmişti???kaç tane toplanmıştı ve kaç tanesi döllenmişti???
bütün teyzelerinin bana katılacağından emin olarak adlarına konuşuyorum bizim için büyük bi zevk febecim.
ya aslında dün akşama kadar bu ay başlama kararındaydı kociş bende onu kıramıyordum ertelemek istemiyorum bi an önce olsun istiyordum dediği için ama dün akşam biraz konuştuk benim bi romatoloji uzmanına gözükmem gerek önümüz ramazan orucumu tutmak istiyorum ramazandan sonraya kaldı anlıyıcağın eylül yada ekim gibi.
Üreme çağında olan kadınlarda en sık görülen belirtiler adet düzensizliği şeklindedir. Gecikmeli adet görme veya uzun süreli adet görememe direkt hipotiroidiye bağlı olabileceği gibi, hipotiroidi neticesinde artan TRH hormonunun prolaktin hormonu salgısını uyarmasıyla ortaya çıkan hiperprolaktinemi neticesinde olabilir.
neva senin TSH ın kaç çıkmıştıı????
ayy aklıma ne geldi :) hep kötüler tık diye dogruyor ya biz de mi kötü kadın olsak ne ::):):):)
slmbilmiyorumki tatlım benimle aynı merkezde tedavi olan bi arkadaşımda aynı ilaçları kullandı.
7 yumurtam alındı 6,sı döllendi 3,ü istenen kalitedeydi 1 transfer edildi diğer ikisi donduruldu.
selam kızlar,
valla febecim bi kız vardı nefret ediyorum o kızdan yapmadıgı mikropluk kötülük kalmadı insanlara bana dahil. zar zor regl olurdu ilaçlarla evlendi bir ay sonra hamile kaldı :)
ben de sorun bile yok gününde saatinde tık olurum satinde de biter şükürler olsun, ama olmuyor :)
anam süperrrr fikirrrrrrrrrrrrrrrr
bak bizde boşanıp bebiş yapmayı denyeceğizzzz
EVET KIzLZARRRRRRRR HADİ FİKİRLERİNİZ ALALLIMMMMM
kısmet be kuzum bende çok düzenli adet olurum dr rahim içine süper der (her gittiğim dr )hormonları çok iyi vs vs ama bende 7 sendir ne gebe kaldım nede doğurdum
ecopirin , prednol bunları neden kullandın cnm anlamadım..bana sadece hormon ilaçlarını verdi..senin kaç tane yumurtan gelişmişti???kaç tane toplanmıştı ve kaç tanesi döllenmişti???
bizde yıllardır ugraşıyoruz da benim eşimde sorun var malesef sperm azlıgı çok kötü ne bileyim hiç sorunu olmayanlarında çocuk olmuyor ne sorun o zaman işte iyi insanız o yüzden :):):):)
benimde eşimde sayı haretket ve morfoloji sorunu var ama inan bana zamanı gelse rabbim ol dese ne sayının ne hareketin hiç engel olduğu yok
yaterki rabbim ol desin
ALLAH kabul etsin febecim adını sıkca geçirdim sizleri ve tüm isteyen kullarını.
sayıyorum:))))
esmaül hüsna
tövbe istiğfar
bazı esma tesbihleri 100 er ve 7 şer kez
fetih suresi
meryem suresi
3 inşirah
3 ihlas
3felak
3nas
3fatiha
1amentü
nazar dualaraı
ve dilek duaları okudum
yasini okuyamadım hastalandım hastalanıcam die bıraktım
Allah cümlemizin dualarını hayırla, sağlıkla kabul etsin. dualarımızı hayırlı kılsın. çoooook öpüyorum sizi gelcem yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?