Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen fabecim biraz kılişe olucak ama beklenen gün gelecekse çekilen acılar kutsaldır.

geçer tatlım geçer akşama kadar yalnızdım ve burayla tanışmamıştım buna rağmen geçti biz dağıtırız kafanı nasıl geçtiğini anlamayız seninde dediğin gibi teyze olmak kolaymı.

evet teyze olarak üstünüze düşen görevleri yaparsınız artıkkkk

sen ramazandan sonramı yaptırıyosun transferini???

ecopirin , prednol bunları neden kullandın cnm anlamadım..bana sadece hormon ilaçlarını verdi..senin kaç tane yumurtan gelişmişti???kaç tane toplanmıştı ve kaç tanesi döllenmişti???
bilmiyorumki tatlım benimle aynı merkezde tedavi olan bi arkadaşımda aynı ilaçları kullandı.

7 yumurtam alındı 6,sı döllendi 3,ü istenen kalitedeydi 1 transfer edildi diğer ikisi donduruldu.

evet teyze olarak üstünüze düşen görevleri yaparsınız artıkkkk

sen ramazandan sonramı yaptırıyosun transferini???
bütün teyzelerinin bana katılacağından emin olarak adlarına konuşuyorum bizim için büyük bi zevk febecim.

ya aslında dün akşama kadar bu ay başlama kararındaydı kociş bende onu kıramıyordum ertelemek istemiyorum bi an önce olsun istiyordum dediği için ama dün akşam biraz konuştuk benim bi romatoloji uzmanına gözükmem gerek önümüz ramazan orucumu tutmak istiyorum ramazandan sonraya kaldı anlıyıcağın eylül yada ekim gibi.

ecopirin , prednol bunları neden kullandın cnm anlamadım..bana sadece hormon ilaçlarını verdi..senin kaç tane yumurtan gelişmişti???kaç tane toplanmıştı ve kaç tanesi döllenmişti???
bak şimdi hatırladım febecim bu ilaçları trasferden sonra kullandım trasferden önce bende hormon ilaçları kullandım sıralamayı yanlış yazmış olabilirim zaten bütün ilaçları hatırlamıyorum raporu bulamadım yerleşemedim ya tam olarak.

bende orucumu tutmak istediğim için ramazandan sonra eylül gibi düşünüyodum ama eşim artık beklemeyelim dedi..başladık işte bakalım inşş sonu güzel olur..bende orucumu yinede tutmak istiyorum..bişe olmaz zannetmem çünkü eğer tutarsa ramazanda 4haftalık oluyo...yinede tabii doktora sorarım..

okadar çok ütüm biriktiki biraz daha ertelersem,ütülenecek kıyafetlerden oda dolup taşacak gidip yapim bari biraz..gelirim yine öptümmmmmmmmmm

selam kızlar,

valla febecim bi kız vardı nefret ediyorum o kızdan yapmadıgı mikropluk kötülük kalmadı insanlara bana dahil. zar zor regl olurdu ilaçlarla evlendi bir ay sonra hamile kaldı :)
ben de sorun bile yok gününde saatinde tık olurum satinde de biter şükürler olsun, ama olmuyor :)

ayy aklıma ne geldi :) hep kötüler tık diye dogruyor ya biz de mi kötü kadın olsak ne ::):):):)

anam süperrrr fikirrrrrrrrrrrrrrrr
bak bizde boşanıp bebiş yapmayı denyeceğizzzz
EVET KIzLZARRRRRRRR HADİ FİKİRLERİNİZ ALALLIMMMMM

bilmiyorumki tatlım benimle aynı merkezde tedavi olan bi arkadaşımda aynı ilaçları kullandı.

7 yumurtam alındı 6,sı döllendi 3,ü istenen kalitedeydi 1 transfer edildi diğer ikisi donduruldu.
slm
şulecim ben pek takip edemiyorumda kusura bakma, şimdi sonuç ne hamilemisin, neden donduruyorlar başkalarına monte etmesinler onları anlamadım.

kısmet be kuzum bende çok düzenli adet olurum dr rahim içine süper der (her gittiğim dr )hormonları çok iyi vs vs ama bende 7 sendir ne gebe kaldım nede doğurdum

anam süperrrr fikirrrrrrrrrrrrrrrr
bak bizde boşanıp bebiş yapmayı denyeceğizzzz
EVET KIzLZARRRRRRRR HADİ FİKİRLERİNİZ ALALLIMMMMM

demi evlilik dışı olunca oluyor tutuyor ya heheheheehe:)
kötülük yapalım geçici anne olana kadar sonra olunca onlardan özür diliyelim para verelim rızalarını alalım zaten çocuk için de bu kadar para harcanıyor ya işte günahında gider ... tövbe yaaaaa günaha giriyorum heheheheheh allah afetsin
bide her tecavüz olayında tık hamile oluyorlar allah korusunda hani öneri hehehehhhehe:)

kısmet be kuzum bende çok düzenli adet olurum dr rahim içine süper der (her gittiğim dr )hormonları çok iyi vs vs ama bende 7 sendir ne gebe kaldım nede doğurdum

bizde yıllardır ugraşıyoruz da benim eşimde sorun var malesef sperm azlıgı çok kötü ne bileyim hiç sorunu olmayanlarında çocuk olmuyor ne sorun o zaman işte iyi insanız o yüzden :):):):)

canım ecopirin kanı sulndırması için kulanılıyor tüp bebk esnasında prednolda her hangi bir alerjik durumu önlemek için bende kulandım her iksinide

bizde yıllardır ugraşıyoruz da benim eşimde sorun var malesef sperm azlıgı çok kötü ne bileyim hiç sorunu olmayanlarında çocuk olmuyor ne sorun o zaman işte iyi insanız o yüzden :):):):)

benimde eşimde sayı haretket ve morfoloji sorunu var ama inan bana zamanı gelse rabbim ol dese ne sayının ne hareketin hiç engel olduğu yok
yaterki rabbim ol desin

benimde eşimde sayı haretket ve morfoloji sorunu var ama inan bana zamanı gelse rabbim ol dese ne sayının ne hareketin hiç engel olduğu yok
yaterki rabbim ol desin

evet ben de öyle düşünüyorum takmıyorum ama eşim çok bunalımda dün çok agladım .. depresyona girdigini söylüyor konuşmak ve kimseyi görmek istemedigini söylüyor ne yapacam şaşırdım bakma öle güldügüme espiri yaptıgıma yıllardır bu adamdan çektim sonra iyi biri oldu allahında yardımıyla şimdide bebek sorunundan kendini kapattı herşeye. offff rabbim bana bunu uygun görüyor saglıkla sınamasın ya da çekiyorum diye aptallık mı daha da mı günah ? bana bunu hayırlı görmese karşılaştırmazdı bununla sınıyor belki.
bebek düşünmedim bile bu yüzden degil diyor ama çocugu olmayan her aile kopuyor hiç olmadı 50 yaşında ayrılıyor sorunum yokken çocugum olmayarak menepoza girmek istemiyorum. ben de sorun olsa gözüm gibi bakarım adama ama bu öyle degil işte depresyona giriyor bi de sıkıldım artık patlama derecesindeyim psikolog destegi alıyorum.

ALLAH kabul etsin febecim adını sıkca geçirdim sizleri ve tüm isteyen kullarını.
sayıyorum:))))
esmaül hüsna
tövbe istiğfar
bazı esma tesbihleri 100 er ve 7 şer kez
fetih suresi
meryem suresi
3 inşirah
3 ihlas
3felak
3nas
3fatiha
1amentü
nazar dualaraı
ve dilek duaları okudum
yasini okuyamadım hastalandım hastalanıcam die bıraktım
Allah cümlemizin dualarını hayırla, sağlıkla kabul etsin. dualarımızı hayırlı kılsın. çoooook öpüyorum sizi gelcem yine

inşallah allah kabul eder dualarını amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…