Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım erkeler böyledir işte sorun kendindeyse kapatır kendini sorun kadındaysa yüklenir kadına sorun kimde olursa olsun erkek hep hırçındır hep kızgındır hüzünldür depresifdir
biz kadınalrsa ağlarız zırlarız ama konuşurken karşımızdaki (eşimize)insana cümlelerimiz itinayla seçeriz üzülmesin diye
ben 7 yıl önce evleniğimiz ayın ertesinde öğrendim doğal yola çocuk sahibi olmayacağımızı tedvi gerktirdiğini.... neler yaptım neler yaşadım ..eşim bir kez spermmiyoğram versin diye yalvavrıdım , gitmezdi sıkılıyorum veremiyorum derdi.. bense her şey bir çocuk için yapma böyle derdim... ilaçlrını hazırladım işe gittiğinde saati gelince arardım iç lütfen diye onarı bile düzenli kulanmazdı ben takip etmesem... dr gitmezdi artık öyle bir noktaya geldikki bir gün bana boşanalım benim yüzümden seninde çocuğun da olmayack dedi.... çok üzüldüm çok ağladım ama hep eşime bu senin seçimin değil kader sınav ayrıca bu bir rahatsızlık (hastalık )kalp böbrek rahatsılığı gibi diye diler döktüm.... 2006 yılında ilk tüp bebk tedvisi için o kadar çok yalvardım ki gitmek istemedi... zar zor ikna oldu gittik sadece ilk dosya açılacağında gitti sonra ben hep yalnız gititm... o dönemlerde çok ağladım neden yalnız gidiyorum diyeee ,opu günü geldi yanımda...
sonraki tedvileirmde insanlarla konuşmaya başlayınca analadımki erkelerin hepsi aynı babası ile kayınperderi arkadaşı komuşusuyla gelen kadınalr vardı sonraki tedavilerimde hiç takmadım eşimle gitmeyi gelmeyii..... yalnız daha rahat ettim zaten, eşimle her has gitiğimizde yok sıra bizdeydi bunları neden önce aldılar yok şu yok bu diye geriyordu beni ve ortamı ...
bazı kadınlar aaa ben iğnlerimi yapamıyrum eşim yapıyor derlerdi ....ama benim eşim hiç iğne yapmadı bana hatta bana yardım etmesi gerektiği durumlarda benim içim el vermiyor senin bu kadar yıpranmana istesen (tedavinin tam ortasında )tedviyi bıraka bilirisn derdii...... vs vs bunalrı yazssam daha neler çıkar ......anladımki erkek tabiatı bu (tabi benimki biraz fazla bu konularda )ama onalrı anlamak için ne kadar çaba sarf edesek edelm imkansız (ben hala anlamaya çalışıyorum eşimi)hayata farklı bir yerden bakıyorlar duyguları başak türlü çalışıyor

birde ben bebeksizliğin bir evliliği bitireceğine inanmıyorum eğer bir evlikli bitiyorsa kesinlikle altında başak sebebpler vardır da konuşulamadığı için çocuk yok yaaa diye buna yoruluyordur

amin rabbim kabul etsin inşş

tatlım hepimizin sınavı farkı..napalım Rabbimden olan herşeye amenna deyip sabırla beklemeliyiz.. bazen bende öle düşünüyorm sonra hemen toparlanıyorum çünkü bize onu düşündüren şeytanın ta kendisi.
canım ecopirin kanı sulndırması için kulanılıyor tüp bebk esnasında prednolda her hangi bir alerjik durumu önlemek için bende kulandım her iksinide
ozaman banada verirler sanırsammmmm.teşekkür ederim bitanem.
febecim ben dualrımı okudum şekerim
Allah kabul etsin (Amin)
canımmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun..rabbim sanada bu ay göndersin bebişini inşşşşş..
oy oy oyyy cnm yaaa allah razı olsunnnn..blseydim sana gerçek aadımı yazrdım özelden.nese oda olur inşşşş..çok çoookkk sağolllll...

ne demek bebişim [SUP][/SUP]

okudum yaşadıkların zor ben de çok şey yaşadım hemde çok halen de yaşatıyor niye cekiyorum bilmiyorum. Yaşamak zor bebeksiz demi hep sorun oluyor ama bebekli olanlarda da oluyor. çocukları olup o aldatan kocalara çok kızıyorum allah vermiş bir kız bir oglan belanı mı arıyorsun aglıyorum o çocuklar o kadın için allah babalı anneli büyütsün evlatlarımızı ama babaanneli degil :)inşallah.

slm
şulecim ben pek takip edemiyorumda kusura bakma, şimdi sonuç ne hamilemisin, neden donduruyorlar başkalarına monte etmesinler onları anlamadım.
merhaba selincilek estağfurullah hayır hamile değilim şubat ayında 12 haftalıkken oğluşumu kaybettim gelişimini durdurup kalbi durduğu için.
diğer kısmına cvp vermiyim.

olsun febecim vardır bi hayır bak sen benim düşündüğüm tarihte yapıcan bende senin düşündüğün tarihe erteledim bende kocişe kıyamıyordum oda bana kıyamamış olucakki akşam nasıl istersen öyle olsun dedi orucumu tutmayı çok istiyordum hamileyken tutamazdım çünkü ilk hamileliğim gibi olursa ama sen bilirsin fetva vermiyim dr danış durumuna bakarsın ilk aylar zor geçiyor günler uzun sıcaklarda malum.

okadar çok ütüm biriktiki biraz daha ertelersem,ütülenecek kıyafetlerden oda dolup taşacak gidip yapim bari biraz..gelirim yine öptümmmmmmmmmm
ay sen benim ütümü bi görsen herşeyi ütülüyorum zaten birikmişti baya bi bide dolaptaki ütülüleri katlamıyım kırışmasın diye bazaya yerleştirdim mesafede yakın ama taşırken bazayı yatırarak taşımışlar içini gördüğümde allaç pamuğuna dönmüştü bi süre şokta kaldım.

canım ecopirin kanı sulndırması için kulanılıyor tüp bebk esnasında prednolda her hangi bir alerjik durumu önlemek için bende kulandım her iksinide
febecim evet canım yeteeeeer söyleyince hatırladım tatlım ecopirin kan sulandırıcı hatta benim 3 günü ince silinmeyle gelen iki çizgiyi büyütmem ve dr taciz etmem nedeniyle kesmişti biliyosun ben pıhtılaşma nedeniyle kaybetmişim bebeğimi.

canım yaşamak zor bebğin olmadan ama ben hep diyorum bebk gelince he rşey gülük gülüstanlık olmayacak yeni sorunlar gelecek belkide (allah korusun ) bu günlerimiz arayacağızzz

Son düzenleme:

canım ya yaşadıkların gerçekten çok zor
inan ne diyeceğimi bilemedim
seninde dediğin gibi hayata erkeklere göre farklı pencerelerden bakıyoruz.
annelik duygusu bizim doğamızda var
ama bunu eşlerimize bile anlatmak bazen zor gelebiliyor
sen kendini sakın üzme,
seninde dediğin gibi bebeksizlik bir evliliği asla biteremez

benim amcamların hiç çocuğu olmadı, annemlerle aynı gün evlenmişler
eğer olsaydı şimdi benimle yaşıt olacaktı. ama onlar evlilikleri saygı sevgi çerçevesinde çok güzel yürüttüler

zaman zaman amcam da yengeme söylemiş.
benim yüzünden anne olamayacaksın ayrılalım demiş,amcamda canlı tek bir sperm yoktu.
ama yengem o kadar büyük bir aşk besliyordu ki kocasına konuyu hemen kapattı, bir daha da ne kocasına ne de başkasına bu konuyu açtırtmadı.

amcam 35 yaşına gelince bizim küçük meleğimiz amcamın evine geldi
amcam evlatlık aldı..
şimdi 1,5 aylıkken evimize gelen o melek 17 yaşında bir delikanlı:)))

canım yaşamak zor bebğin olmadan ama ben hep diyorum bebk gelince he rşey gülük gülüstanlık olmayacak yeni sorunlar gelecek belkide (allah korusun ) bu günlerimiz arayacağızzz [sıze=3][/sıze]

allahım bu günlerimizi sınama saysın en kötü günlerimiz bugün olsun inşallah. çocugu olupta mutluyum diyen de yok ya :) çocugun mu var derdin var diye boşuna dememişler.
Anneminde yıllarca olmamış babam şimdi diyorki keşke kimse olmasaymış bıktım sorunlarınızdan diye :):):):) kafanı kullan yapma çocuk diyor sıkıştırıyor beni :):):):)
tabi o da üzülüyor teselli degil onunki gerçekten bıktı :)

ohh bitti benim ütüleer ama yerleştiremdim hepsini bi dondurma molası verdim hala o moladayımmmmmdarısı senin başına tatlım bende çoğu şeyi ütülerim ama benim k.validem bi tek çorapları ütülemiyo ayy sinir oluyorum bikere görümcem demiş boşver çamaşırını ütülememiş mantar olmuş çamaşırlarıda ütüleymem vallaaaa sende ütülemiyosun dimi???

valla tatlım dr tutma demedikten sonra ben tutarım.. zorlanmıyorum ben yaaa hele evdeyken hiç zorlanmam inşşş..bakalım tutmak istiyorum inşş..hele bi sonucum belli olsun artık ozamn bakarız..yaa görüyomusun nasip biz nekadar plan yaparsak yapalım herşeyin vakti saati var..ee benim bebişim seninkinden bikaç ay büyük olcak artık napalımmmm ablası yada abisi olsur seninkinin inşşşşşşşşşşş

tatlım ben şu kısmı anlayamadım 3 günü ince silinmeyle gelen iki çizgiyi büyütmem ne demek istedin?????

yeteeer cim ve selincim yaşadıklarınıza çok üzldüm. ama ben ne zaman hayatta bıktım desem dğriden daha kötü bi sıkıntı gelio. aman canlarım duanızı esirgemeyin derim ben. ben 3 yıl diyorum ya size aslında 5 senelik evliyim. koca 2 senemde vajinismusla geçti. kimseye diyemem. tarifi imkansız çooook sıkıntılı bi süreçti. bende tedavi için kocamı götüremezdim. kocam dışarımı baktı bakacak offff dualarla ve ufak bir tedaviyle ALLAHA şükürler olsun atlattım. o süreçte kendimi o kadar ezik hissediodum ki eşim tepeme çıkıodu. pasifize olmuş hizmetçi gibiydim evde. iyileştikten sonrada saftiriklik devam etti bende. sonra bi arkadaşım uyandırdı beni çok pasifizesin dedi. tepene sen çıkartıosun ben kocamı gözümle korkuturum görmüomusun dedi. her insan farklı tabiki. ama ipleri verince erkeğe ne kıymet bilio ne naz. şimdi şükür nazıma oynar, ilgilenir. o iyiyse iyiyim fenalaşırsa cadı görüo karşısında. etrafımda ne kadar cadı kadın var kocaları melek:)))). bence abartmadan bazen dişini göstermek gerekio usulünce erkeklere. süreklik cadılıkda bıktırır. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

kanaltürkde son tüp bebek teknolojisi haberi çıkıcakmış şimdi febecim. kanaltürkü aç

açtım cnm bakalım neymiş..gerçi ben başladım artık bana yetişmez herlade her neyse bakalım..

ya kızlar ilaçları kullanmaya dün başladım pazrtesi kontrol için geç değilmiiiii????:26::26::26:

açtım cnm bakalım neymiş..gerçi ben başladım artık bana yetişmez herlade her neyse bakalım..

ya kızlar ilaçları kullanmaya dün başladım pazrtesi kontrol için geç değilmiiiii????:26::26::26:

febecim hiç bir fikrim yok canım, olmazsa ara doktorunu sor

febecim hiç bir fikrim yok canım, olmazsa ara doktorunu sor

çekiniyorum aramaya..şimdiden sık boğaz eden sıkıcı bi hasta olmak istemiyorum galiba... öyle dediyse öle olması gerekir demekki diye düşünüp güvenmek istiyorum doktoruma..ama işte rahatta duramıyorum..bakalım pazartesi nolcak...

canım pazartesi gel dediyse pazartesi normaldir sıkıntı yapma kendine...öle gerekiyorki o gün çağırdı...içini ferah tut...

bence de güven canım, içini ferah tut sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…