evet ben de öyle düşünüyorum takmıyorum ama eşim çok bunalımda dün çok agladım .. depresyona girdigini söylüyor konuşmak ve kimseyi görmek istemedigini söylüyor ne yapacam şaşırdım bakma öle güldügüme espiri yaptıgıma yıllardır bu adamdan çektim sonra iyi biri oldu allahında yardımıyla şimdide bebek sorunundan kendini kapattı herşeye. offff rabbim bana bunu uygun görüyor saglıkla sınamasın ya da çekiyorum diye aptallık mı daha da mı günah ? bana bunu hayırlı görmese karşılaştırmazdı bununla sınıyor belki.
bebek düşünmedim bile bu yüzden degil diyor ama çocugu olmayan her aile kopuyor hiç olmadı 50 yaşında ayrılıyor sorunum yokken çocugum olmayarak menepoza girmek istemiyorum. ben de sorun olsa gözüm gibi bakarım adama ama bu öyle degil işte depresyona giriyor bi de sıkıldım artık patlama derecesindeyim psikolog destegi alıyorum.
ALLAH kabul etsin febecim adını sıkca geçirdim sizleri ve tüm isteyen kullarını.
sayıyorum:))))
esmaül hüsna
tövbe istiğfar
bazı esma tesbihleri 100 er ve 7 şer kez
fetih suresi
meryem suresi
3 inşirah
3 ihlas
3felak
3nas
3fatiha
1amentü
nazar dualaraı
ve dilek duaları okudum
yasini okuyamadım hastalandım hastalanıcam die bıraktım
Allah cümlemizin dualarını hayırla, sağlıkla kabul etsin. dualarımızı hayırlı kılsın. çoooook öpüyorum sizi gelcem yine
tatlım hepimizin sınavı farkı..napalım Rabbimden olan herşeye amenna deyip sabırla beklemeliyiz.. bazen bende öle düşünüyorm sonra hemen toparlanıyorum çünkü bize onu düşündüren şeytanın ta kendisi.selam kızlar,
valla febecim bi kız vardı nefret ediyorum o kızdan yapmadıgı mikropluk kötülük kalmadı insanlara bana dahil. zar zor regl olurdu ilaçlarla evlendi bir ay sonra hamile kaldı :)
ben de sorun bile yok gününde saatinde tık olurum satinde de biter şükürler olsun, ama olmuyor :)
ozaman banada verirler sanırsammmmm.teşekkür ederim bitanem.canım ecopirin kanı sulndırması için kulanılıyor tüp bebk esnasında prednolda her hangi bir alerjik durumu önlemek için bende kulandım her iksinide
canımmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun..rabbim sanada bu ay göndersin bebişini inşşşşş..febecim ben dualrımı okudum şekerim
Allah kabul etsin (Amin)
oy oy oyyy cnm yaaa allah razı olsunnnn..blseydim sana gerçek aadımı yazrdım özelden.nese oda olur inşşşş..çok çoookkk sağolllll...ALLAH kabul etsin febecim adını sıkca geçirdim sizleri ve tüm isteyen kullarını.
sayıyorum:))))
esmaül hüsna
tövbe istiğfar
bazı esma tesbihleri 100 er ve 7 şer kez
fetih suresi
meryem suresi
3 inşirah
3 ihlas
3felak
3nas
3fatiha
1amentü
nazar dualaraı
ve dilek duaları okudum
yasini okuyamadım hastalandım hastalanıcam die bıraktım
Allah cümlemizin dualarını hayırla, sağlıkla kabul etsin. dualarımızı hayırlı kılsın. çoooook öpüyorum sizi gelcem yine
tatlım hepimizin sınavı farkı..napalım Rabbimden olan herşeye amenna deyip sabırla beklemeliyiz.. bazen bende öle düşünüyorm sonra hemen toparlanıyorum çünkü bize onu düşündüren şeytanın ta kendisi.
ozaman banada verirler sanırsammmmm.teşekkür ederim bitanem.
canımmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun..rabbim sanada bu ay göndersin bebişini inşşşşş..
oy oy oyyy cnm yaaa allah razı olsunnnn..blseydim sana gerçek aadımı yazrdım özelden.nese oda olur inşşşş..çok çoookkk sağolllll...
canım erkeler böyledir işte sorun kendindeyse kapatır kendini sorun kadındaysa yüklenir kadına sorun kimde olursa olsun erkek hep hırçındır hep kızgındır hüzünldür depresifdir
biz kadınalrsa ağlarız zırlarız ama konuşurken karşımızdaki (eşimize)insana cümlelerimiz itinayla seçeriz üzülmesin diye
ben 7 yıl önce evleniğimiz ayın ertesinde öğrendim doğal yola çocuk sahibi olmayacağımızı tedvi gerktirdiğini.... Neler yaptım neler yaşadım ..eşim bir kez spermmiyoğram versin diye yalvavrıdım , gitmezdi sıkılıyorum veremiyorum derdi.. Bense her şey bir çocuk için yapma böyle derdim... Ilaçlrını hazırladım işe gittiğinde saati gelince arardım iç lütfen diye onarı bile düzenli kulanmazdı ben takip etmesem... Dr gitmezdi artık öyle bir noktaya geldikki bir gün bana boşanalım benim yüzümden seninde çocuğun da olmayack dedi.... çok üzüldüm çok ağladım ama hep eşime bu senin seçimin değil kader sınav ayrıca bu bir rahatsızlık (hastalık )kalp böbrek rahatsılığı gibi diye diler döktüm.... 2006 yılında ilk tüp bebk tedvisi için o kadar çok yalvardım ki gitmek istemedi... Zar zor ikna oldu gittik sadece ilk dosya açılacağında gitti sonra ben hep yalnız gititm... O dönemlerde çok ağladım neden yalnız gidiyorum diyeee ,opu günü geldi yanımda...
Sonraki tedvileirmde insanlarla konuşmaya başlayınca analadımki erkelerin hepsi aynı babası ile kayınperderi arkadaşı komuşusuyla gelen kadınalr vardı sonraki tedavilerimde hiç takmadım eşimle gitmeyi gelmeyii..... Yalnız daha rahat ettim zaten, eşimle her has gitiğimizde yok sıra bizdeydi bunları neden önce aldılar yok şu yok bu diye geriyordu beni ve ortamı ...
Bazı kadınlar aaa ben iğnlerimi yapamıyrum eşim yapıyor derlerdi ....ama benim eşim hiç iğne yapmadı bana hatta bana yardım etmesi gerektiği durumlarda benim içim el vermiyor senin bu kadar yıpranmana istesen (tedavinin tam ortasında )tedviyi bıraka bilirisn derdii...... Vs vs bunalrı yazssam daha neler çıkar ......anladımki erkek tabiatı bu (tabi benimki biraz fazla bu konularda )ama onalrı anlamak için ne kadar çaba sarf edesek edelm imkansız (ben hala anlamaya çalışıyorum eşimi)hayata farklı bir yerden bakıyorlar duyguları başak türlü çalışıyor
birde ben bebeksizliğin bir evliliği bitireceğine inanmıyorum eğer bir evlikli bitiyorsa kesinlikle altında başak sebebpler vardır da konuşulamadığı için çocuk yok yaaa diye buna yoruluyordur [sıze=3][/sıze]
merhaba selincilek estağfurullah hayır hamile değilim şubat ayında 12 haftalıkken oğluşumu kaybettim gelişimini durdurup kalbi durduğu için.slm
şulecim ben pek takip edemiyorumda kusura bakma, şimdi sonuç ne hamilemisin, neden donduruyorlar başkalarına monte etmesinler onları anlamadım.
olsun febecim vardır bi hayır bak sen benim düşündüğüm tarihte yapıcan bende senin düşündüğün tarihe erteledim bende kocişe kıyamıyordum oda bana kıyamamış olucakki akşam nasıl istersen öyle olsun dedi orucumu tutmayı çok istiyordum hamileyken tutamazdım çünkü ilk hamileliğim gibi olursa ama sen bilirsin fetva vermiyim dr danış durumuna bakarsın ilk aylar zor geçiyor günler uzun sıcaklarda malum.bende orucumu tutmak istediğim için ramazandan sonra eylül gibi düşünüyodum ama eşim artık beklemeyelim dedi..başladık işte bakalım inşş sonu güzel olur..bende orucumu yinede tutmak istiyorum..bişe olmaz zannetmem çünkü eğer tutarsa ramazanda 4haftalık oluyo...yinede tabii doktora sorarım..
ay sen benim ütümü bi görsen herşeyi ütülüyorum zaten birikmişti baya bi bide dolaptaki ütülüleri katlamıyım kırışmasın diye bazaya yerleştirdim mesafede yakın ama taşırken bazayı yatırarak taşımışlar içini gördüğümde allaç pamuğuna dönmüştü bi süre şokta kaldım.okadar çok ütüm biriktiki biraz daha ertelersem,ütülenecek kıyafetlerden oda dolup taşacakgidip yapim bari biraz..gelirim yine öptümmmmmmmmmm
febecim evet canım yeteeeeer söyleyince hatırladım tatlım ecopirin kan sulandırıcı hatta benim 3 günü ince silinmeyle gelen iki çizgiyi büyütmem ve dr taciz etmem nedeniyle kesmişti biliyosun ben pıhtılaşma nedeniyle kaybetmişim bebeğimi.canım ecopirin kanı sulndırması için kulanılıyor tüp bebk esnasında prednolda her hangi bir alerjik durumu önlemek için bende kulandım her iksinide
okudum yaşadıkların zor ben de çok şey yaşadım hemde çok halen de yaşatıyor niye cekiyorum bilmiyorum. Yaşamak zor bebeksiz demihep sorun oluyor ama bebekli olanlarda da oluyor. çocukları olup o aldatan kocalara çok kızıyorum allah vermiş bir kız bir oglan belanı mı arıyorsun aglıyorum o çocuklar o kadın için allah babalı anneli büyütsün evlatlarımızı ama babaanneli degil :)inşallah.
canım erkeler böyledir işte sorun kendindeyse kapatır kendini sorun kadındaysa yüklenir kadına sorun kimde olursa olsun erkek hep hırçındır hep kızgındır hüzünldür depresifdir
biz kadınalrsa ağlarız zırlarız ama konuşurken karşımızdaki (eşimize)insana cümlelerimiz itinayla seçeriz üzülmesin diye
ben 7 yıl önce evleniğimiz ayın ertesinde öğrendim doğal yola çocuk sahibi olmayacağımızı tedvi gerktirdiğini.... neler yaptım neler yaşadım ..eşim bir kez spermmiyoğram versin diye yalvavrıdım , gitmezdi sıkılıyorum veremiyorum derdi.. bense her şey bir çocuk için yapma böyle derdim... ilaçlrını hazırladım işe gittiğinde saati gelince arardım iç lütfen diye onarı bile düzenli kulanmazdı ben takip etmesem... dr gitmezdi artık öyle bir noktaya geldikki bir gün bana boşanalım benim yüzümden seninde çocuğun da olmayack dedi.... çok üzüldüm çok ağladım ama hep eşime bu senin seçimin değil kader sınav ayrıca bu bir rahatsızlık (hastalık )kalp böbrek rahatsılığı gibi diye diler döktüm.... 2006 yılında ilk tüp bebk tedvisi için o kadar çok yalvardım ki gitmek istemedi... zar zor ikna oldu gittik sadece ilk dosya açılacağında gitti sonra ben hep yalnız gititm... o dönemlerde çok ağladım neden yalnız gidiyorum diyeee ,opu günü geldi yanımda...
sonraki tedvileirmde insanlarla konuşmaya başlayınca analadımki erkelerin hepsi aynı babası ile kayınperderi arkadaşı komuşusuyla gelen kadınalr vardı sonraki tedavilerimde hiç takmadım eşimle gitmeyi gelmeyii..... yalnız daha rahat ettim zaten, eşimle her has gitiğimizde yok sıra bizdeydi bunları neden önce aldılar yok şu yok bu diye geriyordu beni ve ortamı ...
bazı kadınlar aaa ben iğnlerimi yapamıyrum eşim yapıyor derlerdi ....ama benim eşim hiç iğne yapmadı bana hatta bana yardım etmesi gerektiği durumlarda benim içim el vermiyor senin bu kadar yıpranmana istesen (tedavinin tam ortasında )tedviyi bıraka bilirisn derdii...... vs vs bunalrı yazssam daha neler çıkar ......anladımki erkek tabiatı bu (tabi benimki biraz fazla bu konularda )ama onalrı anlamak için ne kadar çaba sarf edesek edelm imkansız (ben hala anlamaya çalışıyorum eşimi)hayata farklı bir yerden bakıyorlar duyguları başak türlü çalışıyor
birde ben bebeksizliğin bir evliliği bitireceğine inanmıyorum eğer bir evlikli bitiyorsa kesinlikle altında başak sebebpler vardır da konuşulamadığı için çocuk yok yaaa diye buna yoruluyordur
canım yaşamak zor bebğin olmadan ama ben hep diyorum bebk gelince he rşey gülük gülüstanlık olmayacak yeni sorunlar gelecek belkide (allah korusun ) bu günlerimiz arayacağızzz [sıze=3][/sıze]
merhaba selincilek estağfurullah hayır hamile değilim şubat ayında 12 haftalıkken oğluşumu kaybettim gelişimini durdurup kalbi durduğu için.
diğer kısmına cvp vermiyim.
olsun febecim vardır bi hayır bak sen benim düşündüğüm tarihte yapıcan bende senin düşündüğün tarihe erteledim bende kocişe kıyamıyordum oda bana kıyamamış olucakki akşam nasıl istersen öyle olsun dedi orucumu tutmayı çok istiyordum hamileyken tutamazdım çünkü ilk hamileliğim gibi olursa ama sen bilirsin fetva vermiyim dr danış durumuna bakarsın ilk aylar zor geçiyor günler uzun sıcaklarda malum.
ay sen benim ütümü bi görsen herşeyi ütülüyorum zaten birikmişti baya bi bide dolaptaki ütülüleri katlamıyım kırışmasın diye bazaya yerleştirdim mesafede yakın ama taşırken bazayı yatırarak taşımışlar içini gördüğümde allaç pamuğuna dönmüştü bi süre şokta kaldım.
febecim evet canım yeteeeeer söyleyince hatırladım tatlım ecopirin kan sulandırıcı hatta benim 3 günü ince silinmeyle gelen iki çizgiyi büyütmem ve dr taciz etmem nedeniyle kesmişti biliyosun ben pıhtılaşma nedeniyle kaybetmişim bebeğimi.
febecim evet canım yeteeeeer söyleyince hatırladım tatlım ecopirin kan sulandırıcı hatta benim 3 günü ince silinmeyle gelen iki çizgiyi büyütmem ve dr taciz etmem nedeniyle kesmişti biliyosun ben pıhtılaşma nedeniyle kaybetmişim bebeğimi.
kanaltürkde son tüp bebek teknolojisi haberi çıkıcakmış şimdi febecim. kanaltürkü aç
açtım cnm bakalım neymiş..gerçi ben başladım artık bana yetişmez herlade her neyse bakalım..
ya kızlar ilaçları kullanmaya dün başladım pazrtesi kontrol için geç değilmiiiii????:26::26::26:
febecim hiç bir fikrim yok canım, olmazsa ara doktorunu sor
çekiniyorum aramaya..şimdiden sık boğaz eden sıkıcı bi hasta olmak istemiyorum galiba... öyle dediyse öle olması gerekir demekki diye düşünüp güvenmek istiyorum doktoruma..ama işte rahatta duramıyorum..bakalım pazartesi nolcak...
çekiniyorum aramaya..şimdiden sık boğaz eden sıkıcı bi hasta olmak istemiyorum galiba... öyle dediyse öle olması gerekir demekki diye düşünüp güvenmek istiyorum doktoruma..ama işte rahatta duramıyorum..bakalım pazartesi nolcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?