febecim az önce dondurma dedin canım dondurma çekti.
kocişi aradım gelirken dondurma aal gel dedim dondurma almadan gelmiş
unuttum diyor
gerçi dün de turşu al demiştim onu da almamıştı, offfff sinir ediyor beni, 2 gündür istediklerimi getirmiyor, ben şimdi yarına da birşey isteyeceğim
onu da getirmezse
ayyy canımm ya kıyamammm keşke sölemeseydimmm:78: ama dur sinirlenme yarında iste eğer onuda unutursa kızarsın tatlım ok?
ben hiçbirşey anlamadım kanaltürkdeki tüpbebek haberinden
eşim gelmek üzere..gidip salatayı yapım bari.. hadi öptüm hepinizi..ben yarın yokum muhtemelen pazarda olmam..pazarteside yokum salı görüşürüz artık..özlicem siziiiii öptüm çoookkkk
aslında olay sadece dondurma olayı değil, unutması problem..
babası aradı dışarı çıktı bakalım gelirken getirecek mi???
ohhhhhhhhhhhhhhhhh afiyet bal şeker olsunohh bitti benim ütüleer ama yerleştiremdim hepsini bi dondurma molası verdim hala o moladayımmmmmdarısı senin başına tatlım bende çoğu şeyi ütülerim ama benim k.validem bi tek çorapları ütülemiyo ayy sinir oluyorum bikere görümcem demiş boşver çamaşırını ütülememiş mantar olmuş çamaşırlarıda ütüleymem vallaaaa sende ütülemiyosun dimi???
valla tatlım dr tutma demedikten sonra ben tutarım.. zorlanmıyorum ben yaaa hele evdeyken hiç zorlanmam inşşş..bakalım tutmak istiyorum inşş..hele bi sonucum belli olsun artık ozamn bakarız..yaa görüyomusun nasip biz nekadar plan yaparsak yapalım herşeyin vakti saati var..ee benim bebişim seninkinden bikaç ay büyük olcak artık napalımmmm ablası yada abisi olsur seninkinin inşşşşşşşşşşş
tatlım ben şu kısmı anlayamadım 3 günü ince silinmeyle gelen iki çizgiyi büyütmem ne demek istedin?????
haklısın anlamaakta kendim bile okuyunca algılayamadım trasferin 3. günü 2 çizgi silinmeyle gelen kan kanama denemezdi.aaaa şimdi jeton düştü sankiii senin 3.gün kanamanmııı olmuştuuu????
kızlar herşey yolunda giderse 14-15gün sonra içimde bi canlı olacak ve o benim bebeğimmmmm..hiç bilmediğim bi duygu..nasıl yürürüm, nasıl kalkarım ayağa bilmiyorum..
inşş tutunur bebişim ve hiç bırakmaz bizi..
canım 1,5 yıldır uğraşıyorum. özelde aşılamaya kadar geldik ama aşılma için rahim filmi istendi. özel maddi olarak yıprattı. rapor için üniversite has. işlemleri başlattık onlar da önce rahim filmi dedi.tahliller felan da istendi tabii.
Üreme çağında olan kadınlarda en sık görülen belirtiler adet düzensizliği şeklindedir. Gecikmeli adet görme veya uzun süreli adet görememe direkt hipotiroidiye bağlı olabileceği gibi, hipotiroidi neticesinde artan TRH hormonunun prolaktin hormonu salgısını uyarmasıyla ortaya çıkan hiperprolaktinemi neticesinde olabilir.
neva senin TSH ın kaç çıkmıştıı????
hayır canım maalesef ikimizde de sorun var. ben de pko var klomenle yumurtladım ama hamile kalamayınca doktor eşimden tahlil istedi pperm sayımı ilkin 20 çıktı, ikinci tahlilde 16 ya inmişti( lökosit yükset olduğundan antibiyotik kullanmıştı sanırım onadan düştü) hız %5 iki tahlilde oran değişmedi. hamilelik olasılığım tecrübelerinize göre nasıl aceba?
ya kızlar yaşlar kaç bu arada??
febe ilaç almadan doğal durumda yumurtanı kontrol ettiler mi ayda kaç yumurtan olup çatlıodu. benim 1 tane oluo ve çatlıo ama döllenme olmuo işte
sağol canım ya vallaha eşim sölediğinde üzüldüm ama sen böle konuşunca içim bi ferahladı vallaha çok sağol.neden böyleyiz bilmiyorum ama etrafımızdakilerin hatta eşlerimizin bile konuşması bizim birbirimize verdiğimiz akıl daha içimizi rahatlatıyor ne güzel bağlanmışız birbirimize....
yok canım sakarya gelişmiş bi yer değil. bişi çıkmaz burdan zaten şuan izmit üniversite hastanesinde tedaviye başladık.
kızartma yemeyelimmmburda kilo vermeye çalışan bi tontili var
herkese merhaba kizlar nasilsiniz ben yeni saylirim ama hepiniz gibi ortak yönümüz var bebek istemek .ve her yinede hic bikmadan beklemek
heyyyyyyy
kızlar ben gellllldddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
beni hatırladınız mı:26::26::26::26:
nasılsınız bakayım
geçmiş çokkk uzun bereketlenmiş topik
tek bildiğim febenin tüp bebeğe başladığı
hayırlı olsun canım.artık yeni bir hamişe ihtiyacımız vardı
cok sagol canim ben 3 aydir deniyorum ama olmuyor cünkü biraz kilom var adet duzensizligi fln ins. allah her isteyn nasib etsin.benim bir oglum var 8 yasinda cok ara verdim bazi durumlar yüzünden ilk basta istemedim cünkü esim epilepsi hastasi sonra dedim aile cok guzel evlat cok guzel galiba allah bana ceza verdi böyle dusundugum icin.amann zaten sizlerde dertleriniz yuzunden rahatlamya calisiyorsunuz birde ben sizleri üzmeyim.hadi hep beraber bebkleri alalim ellerimize
rahim filmi için regliden kaç gün sonra yaptırmaya gidicem kızlar?
ayy bitanemmm haarika tavsiyeler bunlarrrr...teşekkür edrim.. cevizi hiç bilmiyordum mesela..hatta yemeyi bile düşünebilirdim..hamilelere tavsiye ediyolar çünkü..
1hafta almam ama saçımı yıkarım sadece..
dışarı çıkmışmıydın sen hiç?? ben bi yerlere gitmek istiyorum evde beklememk için bişe olurmu acaba??
bizde yıllardır ugraşıyoruz da benim eşimde sorun var malesef sperm azlıgı çok kötü ne bileyim hiç sorunu olmayanlarında çocuk olmuyor ne sorun o zaman işte iyi insanız o yüzden :):):):)
açtım cnm bakalım neymiş..gerçi ben başladım artık bana yetişmez herlade her neyse bakalım..
ya kızlar ilaçları kullanmaya dün başladım pazrtesi kontrol için geç değilmiiiii????:26::26::26:
ben gün aşırı gidiyordum fabecim biraz uzun olmuş sorsaydın dr,naaçtım cnm bakalım neymiş..gerçi ben başladım artık bana yetişmez herlade her neyse bakalım..
ya kızlar ilaçları kullanmaya dün başladım pazrtesi kontrol için geç değilmiiiii????:26::26::26:
febecim az önce dondurma dedin canım dondurma çekti.
kocişi aradım gelirken dondurma aal gel dedim dondurma almadan gelmiş
unuttum diyor
gerçi dün de turşu al demiştim onu da almamıştı, offfff sinir ediyor beni, 2 gündür istediklerimi getirmiyor, ben şimdi yarına da birşey isteyeceğim
onu da getirmezse
ayy bende anlamadım nezaman transfer ediyolar onu bile anlamadım..embriyo gelişimi izlenebiliomuş oda çokta önemli değil bence.. bide rahimle benzer bi ortammış galiba tutunmada kolaylık oluyomuş sanırsam böle bişe.ama daha pahalıdır oda..inşş bizimki hemen gelip tutunurda uğraştırmaz bizi..
nevacım öncelikle bu tarz sorulara sürekli senin canını sıkmalarına inanılmaz kızıyorum yav arkadaş neyi niye öğrenmeye çalışıyorsunuz ben asla sormam şahsen şuan bunu yaşıyorum diye değil bekarkende bu tarz muhabbetlere girmezdim anlatırsa dinlerdim yargılamaz destek olurdum.bugün mevlüde 1 saat geç gittim herkes dağılmış olsun diye gittiğimde 3 4 kişi vardı iyi oldu derken o 2 kişi yetti bana yine standart sorularsırf bu olaylar geriyor beni yani silahla gezeceğim ağzını açanada sus ateş ederim yoksa diyeceğim neyse ben bir duş alayım gelirim yine şekerler.
nevacım öncelikle bu tarz sorulara sürekli senin canını sıkmalarına inanılmaz kızıyorum yav arkadaş neyi niye öğrenmeye çalışıyorsunuz ben asla sormam şahsen şuan bunu yaşıyorum diye değil bekarkende bu tarz muhabbetlere girmezdim anlatırsa dinlerdim yargılamaz destek olurdum.
benim nacısane bi önerim var ben etrafımda hiç sıkıştırılmıyorum bu tarz sorularla etafımızdaki herkes normal yollardan çocuk sahibi olamıyıcağımızı biliyor kayınvalidemler anlatmışlar bende soran olursa izah ediyorum kısaca olup bitiyor yani saklamayıp açık davransanız daha azmı sinirleriniz bozulur bu tarz sorularla tekrar söylüyorum umarım kızmazsınız bana sizin üzülmenize üzüldüğümdendir bu önerim.
bugün mevlüde 1 saat geç gittim herkes dağılmış olsun diye gittiğimde 3 4 kişi vardı iyi oldu derken o 2 kişi yetti bana yine standart sorularsırf bu olaylar geriyor beni yani silahla gezeceğim ağzını açanada sus ateş ederim yoksa diyeceğim neyse ben bir duş alayım gelirim yine şekerler.
açtım cnm bakalım neymiş..gerçi ben başladım artık bana yetişmez herlade her neyse bakalım..
sus ateş ederim bu çok güzeldi
kuzum neler yaşamış olabileceğini tahimin diyorum ama kimse için canını sıkmaya değimez bu insanlar boş hasta tedaviye ihtiyacı olan insanlar diyorum hep işte bunlardan söz ediyorum kendni ilglendirmeyen her şeye burnunu soknlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?