Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
febecim az önce dondurma dedin canım dondurma çekti.
kocişi aradım gelirken dondurma aal gel dedim dondurma almadan gelmiş
unuttum diyor

gerçi dün de turşu al demiştim onu da almamıştı, offfff sinir ediyor beni, 2 gündür istediklerimi getirmiyor, ben şimdi yarına da birşey isteyeceğim
onu da getirmezse

ayyy canımm ya kıyamammm keşke sölemeseydimmm:78: ama dur sinirlenme yarında iste eğer onuda unutursa kızarsın tatlım ok?

eşim gelmek üzere..gidip salatayı yapım bari.. hadi öptüm hepinizi..ben yarın yokum muhtemelen pazarda olmam..pazarteside yokum salı görüşürüz artık..özlicem siziiiii öptüm çoookkkk

ayyy canımm ya kıyamammm keşke sölemeseydimmm:78: ama dur sinirlenme yarında iste eğer onuda unutursa kızarsın tatlım ok?

aslında olay sadece dondurma olayı değil, unutması problem..
babası aradı dışarı çıktı bakalım gelirken getirecek mi???

ben hiçbirşey anlamadım kanaltürkdeki tüpbebek haberinden

ayy bende anlamadım nezaman transfer ediyolar onu bile anlamadım..embriyo gelişimi izlenebiliomuş oda çokta önemli değil bence.. bide rahimle benzer bi ortammış galiba tutunmada kolaylık oluyomuş sanırsam böle bişe.ama daha pahalıdır oda..inşş bizimki hemen gelip tutunurda uğraştırmaz bizi..

eşim gelmek üzere..gidip salatayı yapım bari.. hadi öptüm hepinizi..ben yarın yokum muhtemelen pazarda olmam..pazarteside yokum salı görüşürüz artık..özlicem siziiiii öptüm çoookkkk

afiyet olsun canımmm,
habersiz bırakma bizi tamam mı canım??

öptüm seni

aslında olay sadece dondurma olayı değil, unutması problem..
babası aradı dışarı çıktı bakalım gelirken getirecek mi???

ama tatlım unutabilir.. biraz anlayışlı olmaya çalışalım..:98::98::98:hee bak şimdi madem dışarda gelirken unutmaz inşşş...

benim eşimde öyle unutkan artık biliyorum gelene kadar unutmasın diye sürekli arıyorum almayı unutma diye

ohhhhhhhhhhhhhhhhh afiyet bal şeker olsun
çoraplarıda iç çamaşırlarıda anlıyıcağın yıkanan her şeyi ütülüyorum febecim malesef.

tatlım ben şu kısmı anlayamadım 3 günü ince silinmeyle gelen iki çizgiyi büyütmem ne demek istedin?????

aaaa şimdi jeton düştü sankiii senin 3.gün kanamanmııı olmuştuuu????
haklısın anlamaakta kendim bile okuyunca algılayamadım trasferin 3. günü 2 çizgi silinmeyle gelen kan kanama denemezdi.

ay anca bitirebildim ne yazmışsınız kızlar maşallah yani. inşallah febeciğim inşallah.

tatlım bir kadının çocuğu olmuyorsa herşeyden önce rahim filmini çektirmen gerek ben adatıpta 150 ye çektirmiştim özeldi ama anestezili yapmamışlardı bende ne olduğunu bilmiyordum tabi ama felaket bişeydi canım onun için ya o acı olanda yada anestezili yaptır derim.

tatlım bikeresinde 2 ay adet olmamıştım o zaman prolaktinim 80 lere çıkmıştı sonra ilaçla hemen düşütü sonra bişey çıkmadı neden yükselir diye sordum dr stres bu hormonun yükselmesine buda yumurta tembelliğine sebep olur demişti nasıl heyecanlanınca adranalin hormonu yükseliyor buda strese bağlı canım öyle işte

canımm 20000 mil. altında aşılama deneniyor zaten ama hiç belli olmaz benim bir tanıdığımda adet düzensizliği eşinde sperm sayısı düşüklüğü varmış 2 çocukları var bu arada sonra dr senin bu saatten sonra çocuğun olmaz için felaket demiş kadında ona güvenerekten salmış ilk ay hamile sonradanda gidip dr da bağırmış delüüüüüüüüüüü

ya kızlar yaşlar kaç bu arada??

benim 28 canım allahtan 19 yaşında evlenmişim ben

febe ilaç almadan doğal durumda yumurtanı kontrol ettiler mi ayda kaç yumurtan olup çatlıodu. benim 1 tane oluo ve çatlıo ama döllenme olmuo işte

canım normal bir hadının zaten her ay 1 yumurtası olgunlaşır aşılama ve tüpteki amaç ilaçla çoğaltıyorlarki şans yükselsin diye ben öyle biliyorum.

bencede düşük yapanlar bizden bir nevi daha şanslı bence en azından gebe kalabildiğinizi biliyorsunu bence bekle birazdaha canım sen hırsını kocişinden çok çıkartıyorsun brir rahat bırak adamı yahu

yok canım sakarya gelişmiş bi yer değil. bişi çıkmaz burdan zaten şuan izmit üniversite hastanesinde tedaviye başladık.

sende semiye yakınsın oda kocaalide

kızartma yemeyelimmm burda kilo vermeye çalışan bi tontili var

evet canım sana katılıyorum yok yok bu tume kasıtlı yapıyor biz haşlanmış patates o karnıyarık

herkese merhaba kizlar nasilsiniz ben yeni saylirim ama hepiniz gibi ortak yönümüz var bebek istemek .ve her yinede hic bikmadan beklemek

hoşgeldin canım

semi dönmüşsün aramıza

inşallah canım ne üzülmesi burası dertlerimizi sevincimizi paylaşma ortamımız

rahim filmi için regliden kaç gün sonra yaptırmaya gidicem kızlar?

reglin biter bitmez yada 1 gün sonra canım

canım bence dikkat et ama normal hayatınada devam et yıkan bence ama çok sıcak su olmasın ılık şuna inan yiyecek ekmeği varsa allahın izniyle hiç birşey olmaz ama yoksa ne yaparsan yap durmaz çünkü rabbim ölümlerin hepsini bir sebebe bağlıyor kimse azraili suçlamıyor öyle değilmi?yok kanserden yok trafik kazasında doğru olan bu fazla takılı kalma olacağına bırak bence sakımnılan göze çöp batar bu benim düşüncem.

bizde yıllardır ugraşıyoruz da benim eşimde sorun var malesef sperm azlıgı çok kötü ne bileyim hiç sorunu olmayanlarında çocuk olmuyor ne sorun o zaman işte iyi insanız o yüzden :):):):)

açtım cnm bakalım neymiş..gerçi ben başladım artık bana yetişmez herlade her neyse bakalım..

ya kızlar ilaçları kullanmaya dün başladım pazrtesi kontrol için geç değilmiiiii????:26::26::26:

canım ilaçlara daha yeni başladınya ondan hemen büyümezki pazartesiden sonra 2 günde bire düşürür.

açtım cnm bakalım neymiş..gerçi ben başladım artık bana yetişmez herlade her neyse bakalım..

ya kızlar ilaçları kullanmaya dün başladım pazrtesi kontrol için geç değilmiiiii????:26::26::26:
ben gün aşırı gidiyordum fabecim biraz uzun olmuş sorsaydın dr,na

sen bu pisboğazla nasıl 52 kilosun anlamadım ben :26::26::26:

yontacak yeni şeyler buluyorlar ee tüp bebek artık her yerde yapılıyorya yeni icatlar çıkarmaları lazım

bugün mevlüde 1 saat geç gittim herkes dağılmış olsun diye gittiğimde 3 4 kişi vardı iyi oldu derken o 2 kişi yetti bana yine standart sorular sırf bu olaylar geriyor beni yani silahla gezeceğim ağzını açanada sus ateş ederim yoksa diyeceğim neyse ben bir duş alayım gelirim yine şekerler.

nevacım öncelikle bu tarz sorulara sürekli senin canını sıkmalarına inanılmaz kızıyorum yav arkadaş neyi niye öğrenmeye çalışıyorsunuz ben asla sormam şahsen şuan bunu yaşıyorum diye değil bekarkende bu tarz muhabbetlere girmezdim anlatırsa dinlerdim yargılamaz destek olurdum.

benim nacısane bi önerim var ben etrafımda hiç sıkıştırılmıyorum bu tarz sorularla etafımızdaki herkes normal yollardan çocuk sahibi olamıyıcağımızı biliyor kayınvalidemler anlatmışlar bende soran olursa izah ediyorum kısaca olup bitiyor yani saklamayıp açık davransanız daha azmı sinirleriniz bozulur bu tarz sorularla tekrar söylüyorum umarım kızmazsınız bana sizin üzülmenize üzüldüğümdendir bu önerim.

canım zaten uydutracak bir bahanem yok kim okadar süre çocuk düşünmezki olmuyor dememlede yetinmiyorlar uzatıyorlar yok amca gelininin 15 sene olmamış sonra olmuş berikinin 20 sene olmamış cvplarını alıp sussunlar istiyorum detaya girmek istemiyorum mesela sorun ne deseler yumurtam çatlamıyor yada eşimde varikosel vardı desem böyle bakıyorlar anlasalar gam yemicem ondan sinirim bilmedikleri konu hakkında yorum yapmaları anlatabiliyormuyum canım.

sus ateş ederim bu çok güzeldi
kuzum neler yaşamış olabileceğini tahimin diyorum ama kimse için canını sıkmaya değimez bu insanlar boş hasta tedaviye ihtiyacı olan insanlar diyorum hep işte bunlardan söz ediyorum kendni ilglendirmeyen her şeye burnunu soknlardan

canım ik muayeneye 1 hafta sonra bile çağırıyorlar bazan

özellikle yaşlılar sana hastalıklıymışsın gibi bakıyorlarya neyse şimdi sinirlenip ağzımı bozmayayım. zaten başladıklarında dedim standart sorular gelmeye başladı diye mevlütü olana arkadaşım bana fırsat vermedşi zaten olacak onunda inşallah deyip kapadı ağızlarını

hele k.valdeme gittiğimde balkona çıkmıştım köyden bir kadın geçiyordu nabr falan diye sordu çalışıyormusun dedi bende yok ayrıldım dedim bebekmi var yoksa taaa aşağıdan beri ne diyeyim ben bu kadına şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…