canım ya yaşadıkların gerçekten çok zor
inan ne diyeceğimi bilemedim
seninde dediğin gibi hayata erkeklere göre farklı pencerelerden bakıyoruz.
annelik duygusu bizim doğamızda var
ama bunu eşlerimize bile anlatmak bazen zor gelebiliyor
sen kendini sakın üzme,
seninde dediğin gibi bebeksizlik bir evliliği asla biteremez
benim amcamların hiç çocuğu olmadı, annemlerle aynı gün evlenmişler
eğer olsaydı şimdi benimle yaşıt olacaktı. ama onlar evlilikleri saygı sevgi çerçevesinde çok güzel yürüttüler
zaman zaman amcam da yengeme söylemiş.
benim yüzünden anne olamayacaksın ayrılalım demiş,amcamda canlı tek bir sperm yoktu.
ama yengem o kadar büyük bir aşk besliyordu ki kocasına konuyu hemen kapattı, bir daha da ne kocasına ne de başkasına bu konuyu açtırtmadı.
amcam 35 yaşına gelince bizim küçük meleğimiz amcamın evine geldi
amcam evlatlık aldı..
şimdi 1,5 aylıkken evimize gelen o melek 17 yaşında bir delikanlı:)))
anlıyorum canım ben düşünmüyoruz dediğini sanıyordum.canım zaten uydutracak bir bahanem yok kim okadar süre çocuk düşünmezki olmuyor dememlede yetinmiyorlar uzatıyorlar yok amca gelininin 15 sene olmamış sonra olmuş berikinin 20 sene olmamış cvplarını alıp sussunlar istiyorum detaya girmek istemiyorum mesela sorun ne deseler yumurtam çatlamıyor yada eşimde varikosel vardı desemböyle bakıyorlar anlasalar gam yemicem ondan sinirim bilmedikleri konu hakkında yorum yapmaları anlatabiliyormuyum canım.
allahım bu günlerimizi sınama saysın en kötü günlerimiz bugün olsun inşallah. çocugu olupta mutluyum diyen de yok ya :) çocugun mu var derdin var diye boşuna dememişler.
Anneminde yıllarca olmamış babam şimdi diyorki keşke kimse olmasaymış bıktım sorunlarınızdan diye :):):):) kafanı kullan yapma çocuk diyor sıkıştırıyor beni :):):):)
tabi o da üzülüyor teselli degil onunki gerçekten bıktı :)
yeteeer cim ve selincim yaşadıklarınıza çok üzldüm. ama ben ne zaman hayatta bıktım desem dğriden daha kötü bi sıkıntı gelio. aman canlarım duanızı esirgemeyin derim ben. ben 3 yıl diyorum ya size aslında 5 senelik evliyim. koca 2 senemde vajinismusla geçti. kimseye diyemem. tarifi imkansız çooook sıkıntılı bi süreçti. bende tedavi için kocamı götüremezdim. kocam dışarımı baktı bakacak offff dualarla ve ufak bir tedaviyle ALLAHA şükürler olsun atlattım. o süreçte kendimi o kadar ezik hissediodum ki eşim tepeme çıkıodu. pasifize olmuş hizmetçi gibiydim evde. iyileştikten sonrada saftiriklik devam etti bende. sonra bi arkadaşım uyandırdı beni çok pasifizesin dedi. tepene sen çıkartıosun ben kocamı gözümle korkuturum görmüomusun dedi. her insan farklı tabiki. ama ipleri verince erkeğe ne kıymet bilio ne naz. şimdi şükür nazıma oynar, ilgilenir. o iyiyse iyiyim fenalaşırsa cadı görüo karşısında. etrafımda ne kadar cadı kadın var kocaları melek:)))). bence abartmadan bazen dişini göstermek gerekio usulünce erkeklere. süreklik cadılıkda bıktırır. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
özellikle yaşlılar sana hastalıklıymışsın gibi bakıyorlarya neyse şimdi sinirlenip ağzımı bozmayayım.zaten başladıklarında dedim standart sorular gelmeye başladı diye mevlütü olana arkadaşım bana fırsat vermedşi zaten olacak onunda inşallah deyip kapadı ağızlarını
hele k.valdeme gittiğimde balkona çıkmıştım köyden bir kadın geçiyordu nabr falan diye sordu çalışıyormusun dedi bende yok ayrıldım dedim bebekmi var yoksa taaa aşağıdan berine diyeyim ben bu kadına şimdi
kuzum yaaaaaaaaaaa boş insanlar bunar inan ban ama ara sıra sende hırrrrrrrrrrr yap dişini göster ki, cesaret edemesinlerrr
birine hırla 2 sine hırla bu hayatta sürekli yeni insanlarla karşılaşıyoruz o dediğin olmuyor malesef tatlım neyse yaaa geç sen onları zaten eskisi gibi değilim duygusala bağlamıyorum sadece sinirleniyorum.
almış canım almış hem de en sevdiğimden:131:ama tatlım unutabilir.. biraz anlayışlı olmaya çalışalım..:98::98::98:hee bak şimdi madem dışarda gelirken unutmaz inşşş...
sen bu pisboğazla nasıl 52 kilosun anlamadım ben :26::26::26:
yontacak yeni şeyler buluyorlar ee tüp bebek artık her yerde yapılıyorya yeni icatlar çıkarmaları lazım
valla kuzum aynen sana katııyorum
rabbim kimseyi evlatlık almak durumuna getirmesin ama o duruma gelince biz başkalrının çocukarına annelik yapacak kadadar yüce gönülere sahip annelik aşkıyla evlat hasretiyle yanan insanlarız bu durumda üstesinden geliriz kiiiiiiiii ben eşimle bu konuyu konuşur oldum artık
bencede düşük yapanlar bizden bir nevi daha şanslı bence en azından gebe kalabildiğinizi biliyorsunu bence bekle birazdaha canım sen hırsını kocişinden çok çıkartıyorsun bir rahat bırak adamı yahu
gül merhaba nasıl oldun canım.
ALLAH iylik versin canım benim.iyiyim şükür tatlım sen nasılsın bakalım.....?????????
hoşgeldin semicim .slm kızlar
nasılsınnız
hayırdır şulecim neden canın sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?