Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla kuzum aynen sana katııyorum
rabbim kimseyi evlatlık almak durumuna getirmesin ama o duruma gelince biz başkalrının çocukarına annelik yapacak kadadar yüce gönülere sahip annelik aşkıyla evlat hasretiyle yanan insanlarız bu durumda üstesinden geliriz kiiiiiiiii ben eşimle bu konuyu konuşur oldum artık

anlıyorum canım ben düşünmüyoruz dediğini sanıyordum.
e heralde canım detaya girilmemesi gerekir ozaman sende kaşınanı kaşı nevacım hakkatten cılkını çıkartmışlar.

canım ya hani hep diyoruz ya bizi bizden başka anlamaz diye işte tamda bunu kast ediyorum bazan bizleri annnelerimiz bablarımızda anlamıyorlar nihayetinde onlarda anne baba olmuşlarrr:18::18::18::18:bizim annemiz babamız olsalarda anne baba onlar bizlerib histiklerini hisedemezler

ya ben pasif bir kadın değilimdir eşimin karşısına çıkıp cevap veririm kendimi çok ezdirmem ara ara hırrrrrrrrrrrrr yaparım
ama kızlar gerçekten biraz yırtık olan kadınalrın eşleri kuz gibi iin sırrı bumu acaba

kuzum yaaaaaaaaaaa boş insanlar bunar inan ban ama ara sıra sende hırrrrrrrrrrr yap dişini göster ki, cesaret edemesinlerrr

kuzum yaaaaaaaaaaa boş insanlar bunar inan ban ama ara sıra sende hırrrrrrrrrrr yap dişini göster ki, cesaret edemesinlerrr

birine hırla 2 sine hırla bu hayatta sürekli yeni insanlarla karşılaşıyoruz o dediğin olmuyor malesef tatlım neyse yaaa geç sen onları zaten eskisi gibi değilim duygusala bağlamıyorum sadece sinirleniyorum.

birine hırla 2 sine hırla bu hayatta sürekli yeni insanlarla karşılaşıyoruz o dediğin olmuyor malesef tatlım neyse yaaa geç sen onları zaten eskisi gibi değilim duygusala bağlamıyorum sadece sinirleniyorum.

kız öyle deme bir kaç kez hır desen cesaret edemezler en azından bizim çevredekiler öyle oldu artık sormuyorlar

Son düzenleme:
ama tatlım unutabilir.. biraz anlayışlı olmaya çalışalım..:98::98::98:hee bak şimdi madem dışarda gelirken unutmaz inşşş...
almış canım almış hem de en sevdiğimden:131:

sen bu pisboğazla nasıl 52 kilosun anlamadım ben :26::26::26:

yontacak yeni şeyler buluyorlar ee tüp bebek artık her yerde yapılıyorya yeni icatlar çıkarmaları lazım
.21:

bunu ben bile anlayamıyorum nevacım, kocişte aynı şeyi söyledi bu akşam

Rabbim hiç birimizi bebişsiz bırakmasın inşallahhh

aşkolsun ama kızlar dün gece herkes buralardaymış

geçmişin yarısını okuyabildim
neva
köşe takımına bayıldımmmmmmm
bende istiyommmmmmm
güle güle kullan canım

beğendiğine sevindim tatlım bende görünce aşık oldum inşallah tatlım inşallah umudum öyle ama bakalım ters giden bişeyler olmaz.sen dün akşam yanlızmı kaldın bitanem.
ben şu anda dükkandan yazıyorum bugünde işlerim var akşama görüşürüz şekerler sizleri çoooooook ama çoook seviyorum bide kocama bile böyle hesap vermiyorum ben :44:

günaydın kızlarrrrrr

ben az sonra kpssye girmeye gideceğim,
bugün sabah ve öğleden sonra iki oturum sınavım var..
bu sene sınav kötü geçecek çünkü çalışmadım ama yine de bir girelim, çıkmamış candan umut kesilmez

Son düzenleme:
ben genel kültür genel yetenek sınavımı oldum geldim daha kimsecikler gelmemiş...

saat 14.30da eğitim bilimleri var:18::18::18::18::18:

canım
en önce esmaül hüsna
3 ihlas
3 felak
3 nas
1fatiha
1fetih
subanike
ettehıyatü
1yasin
amme
izmi azam
imamı azam
bu kadar okudum ve dua ettim canım.allah dualarımızı kabul etsin inşallah....amiiiinnnnn

güldürdürdün bni nevaacım allahta seni güldürsün inşallah.... bir rahat bırakayım adamı yahu doğru söylüyorsun vallaha.:))))))..

Son düzenleme:
tumecim ALLAH zihin açıklığı versin canım

ben anlamıyorum bu kpss olayını
diyorum 4 sene 6 sene fakülte okuyorlar(ki hiçte kolay oldugunu sanmıyorum ben 2 seneyi bitirirken bile terledim)
tam mezuniyet ve mesleğin artık elinde bir oh çekeceksin
derken hop kpss
ve nasıl zor bir sınavsa girenlerin çoğu senelerce takılıp kalıyorlar
sanırım kontenjan olmadıgı için kasıtlı olarak o kadar zor oluyor bu sınav
neyseki özeller var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…