bende kaçıyorum iyi geceler canlarım hepinize öpüyorum
liste,liste,liste liste...listeeeeeeeeeeee
onlar pembe olmuyor muydu???
profilide görünmüyor, yetkimiz yokmuş
inşallah semicim benim ilk kez adet zamanım yıldönümüze geliyor, perşembe sabahtan kan testi yaptıracağım bakalım,
bir çıkarsa var ya o gün bizim için çok daha özel bir gün olur,
ama o güne kadar adet olacakmışım gibi geliyor, belim sırtım başım ayağım bacağım ağrıyor..
ciciklerim sızlıyor, uçları acıyor,
offffff bütün belirtiler var ama Allah bilir yine de
gülcüm senin kızlık soyadın peklemi başlıyor canım??? Facede paylaştım deyince bakayım dedim omusun acaba?
Semi buna bir yorum yaparsanOna göre
günaydın dosbacım hadi sabah sporu yap. tamam doktorunun adını yerini not almıştım zaten kaça çekmişlerdi dosbacım. ben de anestezi altında yaptırcam canım tatlı ötesi tatlıdır. ama aşılama acısız dosbacım ya bişey hisssetmiosun çok hafif. anesteziye inan hiç gerek yoktu. cinsel ilişkiden bile basit yani. ben birazdan doktora çıkıcamcanım ben özelden geçen yazmıştım dr.umu
o çekti ama kendi merkezinde değil...egerad diye bi merkezde...
anestezi ile çektirdim çok rahat ettim
benimle beraber 3 kişiydik...
ben anestezi istedim diye sona kaldım diğer çıkanlar ağrı içindeydi... biri çok kötüydü diğeri fena sayılmaz
ama benim canım çok kıymetli... aşılamayı bile anestezi ile yaptırdım
dr.um hamile kalmamın sebebi olarakta gösteriyo...hiç bi kasılma olmadığı için ben işimi rahat hallettim çok ii iş çıkardık diyo
nolduuuuuuuuu?
canım yanlış hatırlamıyosam 450 film+150 anestezi için vermiştimgünaydın dosbacım hadi sabah sporu yap. tamam doktorunun adını yerini not almıştım zaten kaça çekmişlerdi dosbacım. ben de anestezi altında yaptırcam canım tatlı ötesi tatlıdır. ama aşılama acısız dosbacım ya bişey hisssetmiosun çok hafif. anesteziye inan hiç gerek yoktu. cinsel ilişkiden bile basit yani. ben birazdan doktora çıkıcam((( puff sancımda hat safada, ayaklarım geri geri gidioooo (((((. papatya kaçar
nolduuuuuuuuu?( 26:
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
inşallah gelmiştir bebişin tatlım inşallah......hayalindeki gibi kocişine süpriz yaparsın...
günaydıııııınnnn
günaydın dosbacım hadi sabah sporu yap. tamam doktorunun adını yerini not almıştım zaten kaça çekmişlerdi dosbacım. ben de anestezi altında yaptırcam canım tatlı ötesi tatlıdır. ama aşılama acısız dosbacım ya bişey hisssetmiosun çok hafif. anesteziye inan hiç gerek yoktu. cinsel ilişkiden bile basit yani. ben birazdan doktora çıkıcam((( puff sancımda hat safada, ayaklarım geri geri gidioooo (((((. papatya kaçar
nolduuuuuuuuu?( 26:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
febeeeeeeee
semiiiiiiiii
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr?
iyiyim canım.geçmişte okuyamadığım yerleriokuyordum
bugün gözümü açaraçmaz pcyi açtım.halada burdayım.bugün başka planımda yok
canım yine yeni yeniden temizlik yapmakta istemiyor.tahminen sıkıcı birgün olacak.işte böyle
sen nasılsın,neler yapacaksın bugün
gidin canım ya evde oturmaktan iyidir
sen dua et kocişin ayda yılda bir gece olmuyr
benimki 3 haftanın 1 haftası yok.ve 1.katta oturuyorum:18::18::18::18:sen düşün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?