bende kahvaltı yapmadım daha.gidip birşeyler yiyeyim bari.evet canım haklısın sadece pazartesileri olmuyor. o da her zaman değil.
canım ya 1. katta ben de oturdum bir sene.
bir de bekardım o zaman, yabancı bir şehirde.
seni çok iyi anlıyorum bitanem
ben bir ekmek alayım da geleyim daha kahvaltı yapmadım
selaaaam kızlaaaaarrrr....
nasılsınıııızzzz.... ben iyiyim ama uykusuzum.
akşam yeni evliler yatıya çağırdılar gittik. kahvaltı yaptık geldik.
ama çooook feci sıcaktı 1 dakika bilenem uyumadım
şimdi açtım klimayı uzandım uyur kalırım birazdan pc başında
bende kahvaltı yapmadım daha.gidip birşeyler yiyeyim bari.
ben hiç sevmiyorum tek başıma kahvaltıyı
dosba gibi sabah kalkıp kahvaltısını yapıp ardından çay keyfi yapabilenlere hayranım
bu ne sevgi.
dikkat et klima çarpmasın canım
canım hamileliğin son dönemleri soğuk havaya denk gelecek
işallah rahat rahat geçirirsin hamileliğini
allah razı o9lsun bitanem..rabbim seninde bebişini göndersin hemen inşşşşşşşcanım
en önce esmaül hüsna
3 ihlas
3 felak
3 nas
1fatiha
1fetih
subanike
ettehıyatü
1yasin
amme
izmi azam
imamı azam
bu kadar okudum ve dua ettim canım.allah dualarımızı kabul etsin inşallah....amiiiinnnnn
ayy kesinlikle bende inanıyorum..ismin anlamı insana sirayet ediyoooo.. masalcım dikkatttttttt
ay benimde vardır böyle batıl inançlarım, bence de poyraz olmasın
febeciiiim naber tatlım. hayırlısı olsun inşallah.
bu ay bebişine kavuşursun inşallah bitanem.
çok sevindim inşallah herşey gönlünce olur rabbim ikiz versin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
nasıl gidiyo tedavi bitanem. herşey yolunda gidiyodur umarım
aaa nereye gittiniz ayolll ?????
kızlar litvanyadan biri sürekli çağrı yapıyo bana..az öncede aradı açtım ama konuşmadım bayan olduğumu anlamasın diye oda konuşmadı tabii.. ayy napıcam ya aramaz inşş bidaha salakmıdır nedir ya
allah razı o9lsun bitanem..rabbim seninde bebişini göndersin hemen inşşşşşşş
ayy kesinlikle bende inanıyorum..ismin anlamı insana sirayet ediyoooo.. masalcım dikkatttttttt
iyiyim çok şükür bitanemmmm..aminnnnn inşş kavuşurum bebişime ama ikiz oma olsaılığı yok çünkü tek embriyo transferi yapılacak..
şuanda herşey yolunca çok şükür ..yarın tekrar kontrolüm var..herşey daha netleşir yarın inşş.. buarada ilaçalar etkisini göstermeye başladı göğüslerim 95-100oldu sanırsammm :18: ve yakındaaaa:92::92:
sanırım 20sayfa falan geçmişi okudum..ayy kahvaltı bile yapamadım halaaaaaaaaa ve bende tek başıma hiiiççç sevimiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
aaa nereye gittiniz ayolll ?????
kızlar litvanyadan biri sürekli çağrı yapıyo bana..az öncede aradı açtım ama konuşmadım bayan olduğumu anlamasın diye oda konuşmadı tabii.. ayy napıcam ya aramaz inşş bidaha salakmıdır nedir ya
iyi olmana sevindim bitanem. inşallah bi sorun çıkmadan bebişine kavuşursun
nerden arıyo telefondanmı:26:
evet 370le başlayan bi numara baktım netten litvanyaymış..ne alaka yaniiiiya nese aradı konuşmadım ya durdu şimdi yaklaşık 1saattir rahatsız etmiyo..olmadı teli kapatırım artık napim eşimede sölerim oda napar bilmem:18::92::92::92::92::92::92::92::92:
bende çok severim kalabalık kahvaltı sofralarını
ben ekmek almaya çıkmıştım, bu arada pazar işinide hallettim.poşetleri koydum mutfağa hooooop burayaaaa
litvanya mı????
umudunuznu kaybetmeyin kızlar bende hiç anne olamadan ölücekmişim gibi geliyodu rüyalarımda emzirirken hamile görüyorum bebek görüyodum ne üzüntüler çektim ama rabbim yüzüme güldü sonunda 9bucuksene sonra 11haftalık hamileyim hepinize yaşatsın bu duyguyu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın heryanınız çocuk dolsun inşallah bol bol dua edin canlar....
inşş bitanem inşşşşş..sende bol bol dua edersin bana artık dimi????bide okuyabilirsen 3ihlas,3felak,3nas,1fatiha,1fetih suresiçok yüzsüzüm aa napimmmmmm dualarınıza çook ihtiyacım varrrrrrrrrrrr...
cep telefonumu arıyooooo
umudunuznu kaybetmeyin kızlar bende hiç anne olamadan ölücekmişim gibi geliyodu rüyalarımda emzirirken hamile görüyorum bebek görüyodum ne üzüntüler çektim ama rabbim yüzüme güldü sonunda 9bucuksene sonra 11haftalık hamileyim hepinize yaşatsın bu duyguyu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın heryanınız çocuk dolsun inşallah bol bol dua edin canlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?