Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selaaaam kızlaaaaarrrr....

nasılsınıııızzzz.... ben iyiyim ama uykusuzum.
akşam yeni evliler yatıya çağırdılar gittik. kahvaltı yaptık geldik.
ama çooook feci sıcaktı 1 dakika bilenem uyumadım
şimdi açtım klimayı uzandım uyur kalırım birazdan pc başında

febeciiiim naber tatlım. hayırlısı olsun inşallah.
bu ay bebişine kavuşursun inşallah bitanem.
çok sevindim inşallah herşey gönlünce olur rabbim ikiz versin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh

nasıl gidiyo tedavi bitanem. herşey yolunda gidiyodur umarım

bende kahvaltı yapmadım daha.gidip birşeyler yiyeyim bari.
ben hiç sevmiyorum tek başıma kahvaltıyı
dosba gibi sabah kalkıp kahvaltısını yapıp ardından çay keyfi yapabilenlere hayranım

bu ne sevgi.
dikkat et klima çarpmasın canım

evet seviyolar valla allah razı olsun.
valla semicim klimasdızda oturulmuyo. ayak parmaklarımı görsen sosisten çıktı salam olma yolundalar vallaaa

canım hamileliğin son dönemleri soğuk havaya denk gelecek
işallah rahat rahat geçirirsin hamileliğini

canım hamileliğin son dönemleri soğuk havaya denk gelecek
işallah rahat rahat geçirirsin hamileliğini

inşallah bitanem. böyle zor valla. ayakkabı giyemiyorum.
acaip şişiyo ayaklarım hayret ediyorum valla.
hele sabah kalktığımda basamıyorum zor yürüyorum valla.
ammaaa şikayet yok çok istedim olsun varsın. napalım geçici bi süre

allah razı o9lsun bitanem..rabbim seninde bebişini göndersin hemen inşşşşşşş

ay benimde vardır böyle batıl inançlarım, bence de poyraz olmasın
ayy kesinlikle bende inanıyorum..ismin anlamı insana sirayet ediyoooo.. masalcım dikkatttttttt

iyiyim çok şükür bitanemmmm..aminnnnn inşş kavuşurum bebişime ama ikiz oma olsaılığı yok çünkü tek embriyo transferi yapılacak..

şuanda herşey yolunca çok şükür ..yarın tekrar kontrolüm var..herşey daha netleşir yarın inşş.. buarada ilaçalar etkisini göstermeye başladı göğüslerim 95-100oldu sanırsammm :18: ve yakındaaaa:92::92:

sanırım 20sayfa falan geçmişi okudum..ayy kahvaltı bile yapamadım halaaaaaaaaa ve bende tek başıma hiiiççç sevimiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

aaa nereye gittiniz ayolll ?????

kızlar litvanyadan biri sürekli çağrı yapıyo bana..az öncede aradı açtım ama konuşmadım bayan olduğumu anlamasın diye oda konuşmadı tabii.. ayy napıcam ya aramaz inşş bidaha salakmıdır nedir ya

iyi olmana sevindim bitanem. inşallah bi sorun çıkmadan bebişine kavuşursun

nerden arıyo telefondanmı:26:

:92::92::92::92::92::92::92::92:

sanırım 20sayfa falan geçmişi okudum..ayy kahvaltı bile yapamadım halaaaaaaaaa ve bende tek başıma hiiiççç sevimiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende çok severim kalabalık kahvaltı sofralarını

ben ekmek almaya çıkmıştım, bu arada pazar işinide hallettim.poşetleri koydum mutfağa hooooop burayaaaa

litvanya mı????

iyi olmana sevindim bitanem. inşallah bi sorun çıkmadan bebişine kavuşursun

nerden arıyo telefondanmı:26:

inşş bitanem inşşşşş..sende bol bol dua edersin bana artık dimi????bide okuyabilirsen 3ihlas,3felak,3nas,1fatiha,1fetih suresiçok yüzsüzüm aa napimmmmmm dualarınıza çook ihtiyacım varrrrrrrrrrrr...

cep telefonumu arıyooooo

umudunuznu kaybetmeyin kızlar bende hiç anne olamadan ölücekmişim gibi geliyodu rüyalarımda emzirirken hamile görüyorum bebek görüyodum ne üzüntüler çektim ama rabbim yüzüme güldü sonunda 9bucuksene sonra 11haftalık hamileyim hepinize yaşatsın bu duyguyu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın heryanınız çocuk dolsun inşallah bol bol dua edin canlar....

evet 370le başlayan bi numara baktım netten litvanyaymış..ne alaka yaniiiiya nese aradı konuşmadım ya durdu şimdi yaklaşık 1saattir rahatsız etmiyo..olmadı teli kapatırım artık napim eşimede sölerim oda napar bilmem:18:

iyi yaptın hemen geldin şekerim valla üzülmüştüm gittiniz diyeeeeee...

ayy bitanemmm ya gözünüz yadın..rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. çok sağol gelip paylaştığın için.. vee ilk sorumu soruyorum doğal mı oldu yoksa tedaviylemi?????

tabiki okurum bitanem ne demek. istediğin dua olsun tatlım seve seve okurum
yüzsüzlük mü duymiyim bi daha

hıııımmmm haberlerde filan çıkmıştı para istiyolarmış erkeklerden filan....
bi aralar çok duyuldu bunlar. bulgaristan romanyadan filan arıyolardı

tebrikler bitanemmmmm Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin...

9,5 sene çok uzun bir sene.
peki probleminiz neydi canım?

Son düzenleme:

rabbim kucağına sağ salim almayı nasip etsin bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…