Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende kahvaltı yapmadım daha.gidip birşeyler yiyeyim bari.
ben hiç sevmiyorum tek başıma kahvaltıyı
dosba gibi sabah kalkıp kahvaltısını yapıp ardından çay keyfi yapabilenlere hayranım

ben saat 1 oldu hala bişey yemedim bende sevmem kendim kahvaltı yapmayı, yine öatkap sesine maruzum ve çok sinirliyim burası o kadar sıcakki bide regl olunca hiç çekilmiyor bunaldım valla bu sene daha deniz siftahı bile yapamadım telaşlardan taşındıktan sonrada ramazan sanırım bu sene denize giremeyeceğim :84: :84: :84:

evet seviyolar valla allah razı olsun.
valla semicim klimasdızda oturulmuyo. ayak parmaklarımı görsen sosisten çıktı salam olma yolundalar vallaaa

e şimdiden salamsa
doğuma kadar ne olur o parmaklar:26::26:

albüm falan olmasın canım baktırdınmı fazla tuzlu yeme

ooo maşallah bu ölçülere göre önceside pek küçük değilmiş sanırım ben bekarken 75 takardım evlenip kilo alınca 85 90 oldu ama kilo etkiliyor sanırım

ben söyleyecektim masalcım söylemiş, müge anlıda bile çıkmıştı, bulgaristandan falan kızlar arıyormuş, erkeklere yanına falan geleceğim diyerekten para istiyormuş,
ay inşallah bir daha aramaz

ayy bitanemmm ya gözünüz yadın..rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. çok sağol gelip paylaştığın için.. vee ilk sorumu soruyorum doğal mı oldu yoksa tedaviylemi?????

çok sağol canım amin. inşallah sizde aynı mutluluğu yaşarsınız sayısız klomen tedavisi gördüm ve farklı farklı ilaçlar sonra 2kere aşılama ve 2kere tüpbebek son tüpbbebek tuttu çok şükür tek koyulmuştı yaşımdan dolayı her tedavinin sonucu belli olunca üzüntüden yataklara düşerdim ama sonuncusunda sevincimden eve sığmaz oldum artık günün gün sayıyorum :))

ayyyy çok sevindim canım benimde ekim ayında 8 yılım bitecek acabamı diyorum hani 40 basınca 7 9 11. yılda olurmuş çocuğun öyle bişeymi diyorum doğal yoldan olduysa.

canım değişik ülkelerden numaralar arayınca açma bile teli kızlarda söylemiş zaten.

tüp bebek yaniii, çok güzel
iyiki geldi değil mi febecim bak sende burdan böyle yazacaksın bitanem

yani tüp bebekle oldu canım rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.

febeeeee kuzucum nasılsın ??
boşver büyüsünler...inş. 9 ay sonra süt verecekler
ayyy ben çok inanıyorum dua ediyorum
bu ay topici sen şenlendireceksin ....belki tumecim de doğal yolla bi haber verir...belki de hepimiz
ne biliyim işte ümit...

aminnn inşallahhhh bitanem

kızlar toplaşın bakın size ne anlatacağım şimdi aklıma geldi geçende bir arkadaşa gittik daha ilk tanıştım,3 sene çocuğu olmamış bunalımlara girmiş sonra adet günü damla kan gelmiş acabamı demiş dr gitmiş kanda gebelik yok demişler sonra o ay klomen tedavisine başlamış sonra aşılama yapılmış ve yine adet olmayınca gitmiş yine yok demişler normaldede 2 ayda falan adet olduğu için anlamamışta sonra eşi idrar testi alıp gelmiş onda çift çizgi çıkmış şok olmuşlar başka dr gidiyor ve 2 buçuk aylık hamile çıkmış düşünün hamileyken aşılama yapmışlar bide böyle insanların elindeyiz allahtan ilaçlar çocuğa bişey yapmamış şimdi 7 aylık maşallah rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.drlarında

burası da çok sıcak...bugün biraz daha serin sanki ama ben evi ütü ile ısıttım :))
yaz günleri hergün kıyafet değiştiren bi eş ve bu sıcaklarda ütüyü çok seven dosba :118: :119:
neyse şimdi yemeğimi yapayım kalanı da akşam üzeri hallederim inş.

ayy bitanme benim teşekkür ederim.. zaten biraz samimiyetimizden şüphe duysam sölemezdim bile ama siz benim gerçekten canımsınız artıkkkkk

ayy bidaha ararsa açmam ozman.. bende zorla 1yumurta azcık peynir yedim..hiç iştahım yok nedense..

85 takıyorum bende.. ama şu son 1senede 90oldum galiba ama inatla 85 kullanıyorumama daha büyümesinler ya istemiyorummmmmmmm..benim hep sırt ağrım vardı duruş bozuklluğundan kaynaklı.. öğrenciyken dahada çok ağrım olurdum yazı yazarken o eğilme benim sırtıkmın baş düşmanıydı mesela..nese dr a gittim 1gün,dedim çok sırtım ağırıyo özellikle eğilince falan dedim.. dediki vücuduna göre göğüslerin büyük ondan olabilir.tabii ozaman 49-50kiloydum...
ben söyleyecektim masalcım söylemiş, müge anlıda bile çıkmıştı, bulgaristandan falan kızlar arıyormuş, erkeklere yanına falan geleceğim diyerekten para istiyormuş,
ay inşallah bir daha aramaz
inşş bitanem yaa manyakmısdır nedir..dün geceden beri takıldı:18:

ayy cnm yaaa çok şükür ..aminn darısı başımıza inşş.. bende şuanda tüp bebk tedavisi görüyorum...

ayyy ne manyak dr.lar var yaaa
hem adet olmadan nasıl klomene başlamış ki ??
çatlatma iğnesi olmuştur bide ??yumurta takibi yapmamış mı?? ayy çok karışık bi durum
ama önemli olan hayırlıca bebişine kavuşması... herkesin bi sınavı var dimi?? boşu boşna eziyet çekmiş

kızlar ben kaçıyorum biraz kestireyim çooook uykum vaaaarrrrr

tamam tatlım yat dinlen...

ay nasıl doktorlarmış onlar öyleee
Allah hepimizi işinin ehli doktorlarla karşılaştırsın

hayırlısıyla inşallah herşey yolunca gider inşallah seninde göbişin şişmeye başlar benim gibi çok dikkat et tüpbebekten sonra hangi şehirdesin hangi doktora gidiyosun canım

kızlar bende kaçıyorum

sebzeleri dolaba yerleştirip yemek işine girişeyim, gerçi ne pişireceğime karar vermedim ama, mutfağa girince yaparım bişeyler...

akşam üstü gelirim yine
hepinizi öpüyorum şekerler

tüp bebek yaniii, çok güzel
iyiki geldi değil mi febecim bak sende burdan böyle yazacaksın bitanem
evettttt yaaa inşşş tumecimm inşşşşşş

ayy dosbacım valla çok güldürdün beniiiiiinşşş öle olur ama bu hızla büyürse ve ben hamile olursam bunlar karnımı geçer ve ben 9ay sonunda karnı burnunda değil m...esi burnuında olurum herlade

oyyy inşşş hepimiz sırasıyla topiğimizi şenlendirelim inşşşşşşşşşş

yok kuzucum ya bi süre sonra durur yada öyle ümit ediyorum
olsun bu yolda alınan kilolar ve büyüyen yerler sorun değil

hayırlısıyla inşallah herşey yolunca gider inşallah seninde göbişin şişmeye başlar benim gibi çok dikkat et tüpbebekten sonra hangi şehirdesin hangi doktora gidiyosun canım

istanbuldayım canım..erdeme gidiyorum..ayyy tiolar ver bana..neler yapıp neler yapmamalıyım mesela???abartmadan normal hayata devam etmek istiyorum ben..sen neler yaptın yattınmı hep????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…