bende kahvaltı yapmadım daha.gidip birşeyler yiyeyim bari.
ben hiç sevmiyorum tek başıma kahvaltıyı
dosba gibi sabah kalkıp kahvaltısını yapıp ardından çay keyfi yapabilenlere hayranım
evet seviyolar valla allah razı olsun.
valla semicim klimasdızda oturulmuyo. ayak parmaklarımı görsen sosisten çıktı salam olma yolundalar vallaaa
e şimdiden salamsa
doğuma kadar ne olur o parmaklar:26::26:
allah razı o9lsun bitanem..rabbim seninde bebişini göndersin hemen inşşşşşşş
ayy kesinlikle bende inanıyorum..ismin anlamı insana sirayet ediyoooo.. masalcım dikkatttttttt
iyiyim çok şükür bitanemmmm..aminnnnn inşş kavuşurum bebişime ama ikiz oma olsaılığı yok çünkü tek embriyo transferi yapılacak..
şuanda herşey yolunca çok şükür ..yarın tekrar kontrolüm var..herşey daha netleşir yarın inşş.. buarada ilaçalar etkisini göstermeye başladı göğüslerim 95-100oldu sanırsammm :18: ve yakındaaaa:92::92:
evet 370le başlayan bi numara baktım netten litvanyaymış..ne alaka yaniiiiya nese aradı konuşmadım ya durdu şimdi yaklaşık 1saattir rahatsız etmiyo..olmadı teli kapatırım artık napim eşimede sölerim oda napar bilmem:18:
iyi yaptın hemen geldin şekerim valla üzülmüştüm gittiniz diyeeeeee...
ayy bitanemmm ya gözünüz yadın..rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. çok sağol gelip paylaştığın için.. vee ilk sorumu soruyorum doğal mı oldu yoksa tedaviylemi?????
umudunuznu kaybetmeyin kızlar bende hiç anne olamadan ölücekmişim gibi geliyodu rüyalarımda emzirirken hamile görüyorum bebek görüyodum ne üzüntüler çektim ama rabbim yüzüme güldü sonunda 9bucuksene sonra 11haftalık hamileyim hepinize yaşatsın bu duyguyu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın heryanınız çocuk dolsun inşallah bol bol dua edin canlar....
çok sağol canım amin. inşallah sizde aynı mutluluğu yaşarsınız sayısız klomen tedavisi gördüm ve farklı farklı ilaçlar sonra 2kere aşılama ve 2kere tüpbebek son tüpbbebek tuttu çok şükür tek koyulmuştı yaşımdan dolayı her tedavinin sonucu belli olunca üzüntüden yataklara düşerdim ama sonuncusunda sevincimden eve sığmaz oldum artık günün gün sayıyorum :))
çok sağol canım amin. inşallah sizde aynı mutluluğu yaşarsınız sayısız klomen tedavisi gördüm ve farklı farklı ilaçlar sonra 2kere aşılama ve 2kere tüpbebek son tüpbbebek tuttu çok şükür tek koyulmuştı yaşımdan dolayı her tedavinin sonucu belli olunca üzüntüden yataklara düşerdim ama sonuncusunda sevincimden eve sığmaz oldum artık günün gün sayıyorum :))
rabbim kucağına sağ salim almayı nasip etsin bitanem
aminnn inşallahhhh bitanemfebeeeee kuzucum nasılsın ??
boşver büyüsünler...inş. 9 ay sonra süt verecekler
ayyy ben çok inanıyorum dua ediyorum
bu ay topici sen şenlendireceksin ....belki tumecim de doğal yolla bi haber verir...belki de hepimiz
ne biliyim işte ümit...
ayy bitanme benim teşekkür ederim.. zaten biraz samimiyetimizden şüphe duysam sölemezdim bile ama siz benim gerçekten canımsınız artıkkkkktabiki okurum bitanem ne demek. istediğin dua olsun tatlım seve seve okurum
yüzsüzlük mü duymiyim bi daha
hıııımmmm haberlerde filan çıkmıştı para istiyolarmış erkeklerden filan....
bi aralar çok duyuldu bunlar. bulgaristan romanyadan filan arıyolardı
bende zorla 1yumurta azcık peynir yedim..hiç iştahım yok nedense..ben saat 1 oldu hala bişey yemedim bende sevmem kendim kahvaltı yapmayı, yine öatkap sesine maruzum ve çok sinirliyim burası o kadar sıcakki bide regl olunca hiç çekilmiyor bunaldım valla bu sene daha deniz siftahı bile yapamadım telaşlardan taşındıktan sonrada ramazan sanırım bu sene denize giremeyeceğim:84: :84: :84:
ooo maşallah bu ölçülere göre önceside pek küçük değilmiş sanırım ben bekarken 75 takardım evlenip kilo alınca 85 90 oldu ama kilo etkiliyor sanırım
inşş bitanem yaa manyakmısdır nedir..dün geceden beri takıldı:18:ben söyleyecektim masalcım söylemiş, müge anlıda bile çıkmıştı, bulgaristandan falan kızlar arıyormuş, erkeklere yanına falan geleceğim diyerekten para istiyormuş,
ay inşallah bir daha aramaz
ayy cnm yaaa çok şükür ..aminn darısı başımıza inşş.. bende şuanda tüp bebk tedavisi görüyorum...çok sağol canım amin. inşallah sizde aynı mutluluğu yaşarsınız sayısız klomen tedavisi gördüm ve farklı farklı ilaçlar sonra 2kere aşılama ve 2kere tüpbebek son tüpbbebek tuttu çok şükür tek koyulmuştı yaşımdan dolayı her tedavinin sonucu belli olunca üzüntüden yataklara düşerdim ama sonuncusunda sevincimden eve sığmaz oldum artık günün gün sayıyorum :))
ayyy ne manyak dr.lar var yaaakızlar toplaşın bakın size ne anlatacağım şimdi aklıma geldi geçende bir arkadaşa gittik daha ilk tanıştım,3 sene çocuğu olmamış bunalımlara girmiş sonra adet günü damla kan gelmiş acabamı demiş dr gitmiş kanda gebelik yok demişler sonra o ay klomen tedavisine başlamış sonra aşılama yapılmış ve yine adet olmayınca gitmiş yine yok demişler normaldede 2 ayda falan adet olduğu için anlamamışta sonra eşi idrar testi alıp gelmiş onda çift çizgi çıkmış şok olmuşlar başka dr gidiyor ve 2 buçuk aylık hamile çıkmış düşünün hamileyken aşılama yapmışlar bideböyle insanların elindeyiz allahtan ilaçlar çocuğa bişey yapmamış şimdi 7 aylık maşallah rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.drlarında
kızlar ben kaçıyorum biraz kestireyim çooook uykum vaaaarrrrr
kızlar toplaşın bakın size ne anlatacağım şimdi aklıma geldi geçende bir arkadaşa gittik daha ilk tanıştım,3 sene çocuğu olmamış bunalımlara girmiş sonra adet günü damla kan gelmiş acabamı demiş dr gitmiş kanda gebelik yok demişler sonra o ay klomen tedavisine başlamış sonra aşılama yapılmış ve yine adet olmayınca gitmiş yine yok demişler normaldede 2 ayda falan adet olduğu için anlamamışta sonra eşi idrar testi alıp gelmiş onda çift çizgi çıkmış şok olmuşlar başka dr gidiyor ve 2 buçuk aylık hamile çıkmış düşünün hamileyken aşılama yapmışlar bideböyle insanların elindeyiz allahtan ilaçlar çocuğa bişey yapmamış şimdi 7 aylık maşallah rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.drlarında
evettttt yaaa inşşş tumecimm inşşşşşş
tüp bebek yaniii, çok güzel
iyiki geldi değil mi febecim bak sende burdan böyle yazacaksın bitanem
febeeeee kuzucum nasılsın ??
boşver büyüsünler...inş. 9 ay sonra süt verecekler
ayyy ben çok inanıyorum dua ediyorum
bu ay topici sen şenlendireceksin ....belki tumecim de doğal yolla bi haber verir...belki de hepimiz
ne biliyim işte ümit...
yok kuzucum ya bi süre sonra dururevettttt yaaa inşşş tumecimm inşşşşşş
ayy dosbacım valla çok güldürdün beniiiiiinşşş öle olur ama bu hızla büyürse ve ben hamile olursam bunlar karnımı geçer ve ben 9ay sonunda karnı burnunda değil m...esi burnuında olurum herlade
oyyy inşşş hepimiz sırasıyla topiğimizi şenlendirelim inşşşşşşşşşş
hayırlısıyla inşallah herşey yolunca gider inşallah seninde göbişin şişmeye başlar benim gibi çok dikkat et tüpbebekten sonra hangi şehirdesin hangi doktora gidiyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?