yok kuzucum ya bi süre sonra dururyada öyle ümit ediyorum
olsun bu yolda alınan kilolar ve büyüyen yerler sorun değil
evet gelsin de bebiş sonra hallaederiz onları önemli değil.. zaten bana dr demişti göğüslerini göbeğini şişirir bu ilaçlar diye..göbeğimde değil ama göğüslerimda dünden beri aşırı hassasiyet oluştu yürüken bile acıyolarrrr..ama olsun dayanırız
bu arada 4gündür evi otel gibi kullandığım için batmış durumda ..nersinden başlasam acaba:26:
ayyy ne manyak dr.lar var yaaa
hem adet olmadan nasıl klomene başlamış ki ??
çatlatma iğnesi olmuştur bide ??yumurta takibi yapmamış mı?? ayy çok karışık bi durum
ama önemli olan hayırlıca bebişine kavuşması... herkesin bi sınavı var dimi?? boşu boşna eziyet çekmiş
tamam tatlım yat dinlen...
ay nasıl doktorlarmış onlar öyleee
Allah hepimizi işinin ehli doktorlarla karşılaştırsın
evettttt yaaa inşşş tumecimm inşşşşşş
ayy dosbacım valla çok güldürdün beniiiiiinşşş öle olur ama bu hızla büyürse ve ben hamile olursam bunlar karnımı geçer ve ben 9ay sonunda karnı burnunda değil m...esi burnuında olurum herlade
oyyy inşşş hepimiz sırasıyla topiğimizi şenlendirelim inşşşşşşşşşş
kızlar toplaşın bakın size ne anlatacağım şimdi aklıma geldi geçende bir arkadaşa gittik daha ilk tanıştım,3 sene çocuğu olmamış bunalımlara girmiş sonra adet günü damla kan gelmiş acabamı demiş dr gitmiş kanda gebelik yok demişler sonra o ay klomen tedavisine başlamış sonra aşılama yapılmış ve yine adet olmayınca gitmiş yine yok demişler normaldede 2 ayda falan adet olduğu için anlamamışta sonra eşi idrar testi alıp gelmiş onda çift çizgi çıkmış şok olmuşlar başka dr gidiyor ve 2 buçuk aylık hamile çıkmış düşünün hamileyken aşılama yapmışlar bideböyle insanların elindeyiz allahtan ilaçlar çocuğa bişey yapmamış şimdi 7 aylık maşallah rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.drlarında
cnm yarın kontrolüm var,herşey yarın netleşir ama dün değiğine göre 6-7tane güzel yumurtam oluşuyo..canım çok yormadan yavaş yavaş hallet
yumurtan ne zaman toplanacak transfer ne zaman olcak kısmetse??
ayyyyy febe sen çok yaşa emi m.....si burnunda heee karnıma ağrı girdibir anda gözümün önüne geldinde
istanbuldayım canım..erdeme gidiyorum..ayyy tiolar ver bana..neler yapıp neler yapmamalıyım mesela???abartmadan normal hayata devam etmek istiyorum ben..sen neler yaptın yattınmı hep????
ayy canım yaaaa rabbim emeklerine karşılık bebişini yollamış çok şükür.. bende iş falan yapmam kesinlikle ama yatarımda ozaman napim.. ayrıca ben kabak çekirdeğini iyi diye biliyodum:26: nese neler yedin sen bide nerde yaptırdın dr un kim????bu
tam bir ay yattım canım 1ay sadece wc ve yemek için doğruldum wc de bile sıkılmak çok tehlikeli doktorum onun için şurup vermişti ve kayısı hoşafı içiyodum hep 1ay boyunca tw izledim hep doktor tup bebekte radyasyon çok zararlıymış günde yarım saat net kullanıcaksın dedi ben ay kullanmadım helede leptop çok zararlıymış kablolu kullanıyorum şimdi
tlfonlada konuşmadım 1ay başka odada durdu arada 1dakıka falan konuştum doktorum ve annemle hep hiç geçmedi
kabak çekirdeği maydanoz taze nane ve çekirkek tüketme düşük tehlikesi yapıyo bunlar ve doktorunun verdiği vitaminleri saatinde iç hep hiç aksatma aydan sonra kalktım yemek yapıp bulaşık yıkıyorum sadece eğilmek kolu yukarı kaldırmak ve ağır taşımak kaldırmak yok halen kuru çamaşır seefetini bile kaldırmayacaksın dedi doktor teker koluma koyup makineden öyle asıyorum ipede değil çamaşırlığa canım ben bundan önceki tedavilerde doktorları çok dinledim hep günlük hayatına devam edicek dediler amam hiç bişey tutmadı ama son tüpbebek doktorum bunları dedi bana çok iyi bir doktor
allah ondan razı olsun yoksa
daha çok bekleyecektim
ayy canım yaaaa rabbim emeklerine karşılık bebişini yollamış çok şükür.. bende iş falan yapmam kesinlikle ama yatarımda ozaman napim.. ayrıca ben kabak çekirdeğini iyi diye biliyodum:26: nese neler yedin sen bide nerde yaptırdın dr un kim????[/QUOTE
kabak çekirdeği yeme canım boşver haşlanmış soğan bile yemiceksin şuan zaten yorulmaman lazım yumurtaların toplanınca temizlersin evini canım yumurtalar toplanınca zaten uc gün sonra koyucaklar şuan yumurtalarını büyüt her doktorun dediğinede inanma canım doktorun içinde insaf merhamet yoksa o doktordan hiçbir hayır gelmez akrabamızda var kaç kere tupbebek denedi tutmadı en sonuncusunda yattı tuttu hemde 2kiz sen tedbirini al takdir allahtan çocuk bile kucağına alıp sevme transfer gerçekleşirken çok rahat ol stressiz olman lazım tupbebeğe gitceğin günde erken yat zaten sabah erkenden çağırıyolar vucudun dirençli dinlenmiş olması lazım yatarken çok kuru tüketme çorba sıvı şeyler ye iç bol bol meyve ye kivi ananas karpuz bunlarda kabız yapmaz tuvalette hiç sıkılmaman lazım yatarken ayaklarını kırıp dik tut canım sırtüstü yatıp ayaklarını dimdik uzatırsan karnın rahmin gerilir germemen lazım twyide al karşına bol bol izle dvd alsın eşin bol bol film izle ben hiç anlamadım 1ay çok çabuk geçti inşallah seninde öyle olur rabbim emeklerinin karşılığını verir inşallah canım tosba gibi benimde göğüslerim büyük bende aynen öyle diyodum m...si burnunda olucam harbiden göğüslerim her adet döneminde şişiyo ve şişmeye devam ediyo karnımda aynı şekilde ama tupbebek 73bucuk kilo iken koyulmuştu şuan 11haftalığım halen 73 kiloyum hiç kilo almadım ama şişiyorum kaslar gevşiyomuş vucut deriyi salıyomuş çatlamasın diye karın gögüs şişiyomuş normalde ben 79 kiloda çıkardım tedavilerden ilaçlar çok kilo aldırmıştı bu doktorun verdiği iğnelerde vitaminlerde kilo aldırmadı ama 79kiloda giydiğim hiçbir kıyafeti giyemiyorum 73kiloda olmuyo bende anlamadım gitti :) doktorumda süha sönmez canım profesör çok iyi çok merhametli şakacı ve paracı değil allah ondan binlerce kere razı olsun
kızlar yumurtalarımız toplandıktan sonra neler yaşadık diye bi topic ver..ayy okumasaydım keşke korktum valaaa..tamam anesteziyle topluyolar ama sonrasıda acılı oluyomuş yaaaaaa:18:
dr undan memnun olmaz ne güzel.. ayy cnm yaa çok teşekkür ederim.. altın değerinde bu söylediklerin...kiloyuda boşver hele bi doğuralım sonra düşünürüz onuayy canım yaaaa rabbim emeklerine karşılık bebişini yollamış çok şükür.. bende iş falan yapmam kesinlikle ama yatarımda ozaman napim.. ayrıca ben kabak çekirdeğini iyi diye biliyodum:26: nese neler yedin sen bide nerde yaptırdın dr un kim????[/QUOTE
kabak çekirdeği yeme canım boşver haşlanmış soğan bile yemiceksin şuan zaten yorulmaman lazım yumurtaların toplanınca temizlersin evini canım yumurtalar toplanınca zaten uc gün sonra koyucaklar şuan yumurtalarını büyüt her doktorun dediğinede inanma canım doktorun içinde insaf merhamet yoksa o doktordan hiçbir hayır gelmez akrabamızda var kaç kere tupbebek denedi tutmadı en sonuncusunda yattı tuttu hemde 2kiz sen tedbirini al takdir allahtan çocuk bile kucağına alıp sevme transfer gerçekleşirken çok rahat ol stressiz olman lazım tupbebeğe gitceğin günde erken yat zaten sabah erkenden çağırıyolar vucudun dirençli dinlenmiş olması lazım yatarken çok kuru tüketme çorba sıvı şeyler ye iç bol bol meyve ye kivi ananas karpuz bunlarda kabız yapmaz tuvalette hiç sıkılmaman lazım yatarken ayaklarını kırıp dik tut canım sırtüstü yatıp ayaklarını dimdik uzatırsan karnın rahmin gerilir germemen lazım twyide al karşına bol bol izle dvd alsın eşin bol bol film izle ben hiç anlamadım 1ay çok çabuk geçti inşallah seninde öyle olur rabbim emeklerinin karşılığını verir inşallah canım tosba gibi benimde göğüslerim büyük bende aynen öyle diyodum m...si burnunda olucam harbiden göğüslerim her adet döneminde şişiyo ve şişmeye devam ediyo karnımda aynı şekilde ama tupbebek 73bucuk kilo iken koyulmuştu şuan 11haftalığım halen 73 kiloyum hiç kilo almadım ama şişiyorum kaslar gevşiyomuş vucut deriyi salıyomuş çatlamasın diye karın gögüs şişiyomuş normalde ben 79 kiloda çıkardım tedavilerden ilaçlar çok kilo aldırmıştı bu doktorun verdiği iğnelerde vitaminlerde kilo aldırmadı ama 79kiloda giydiğim hiçbir kıyafeti giyemiyorum 73kiloda olmuyo bende anlamadım gitti :) doktorumda süha sönmez canım profesör çok iyi çok merhametli şakacı ve paracı değil allah ondan binlerce kere razı olsun
sanırım ben 6-7tanem yumurtam toplanacak..senin 18den kaç tanesi döllendi???bide bu ikinci denemen ya dondurulmuşmuydu bu???yok canım ya korkma ne acısı sadece yumurtaları söktükleri için hafif kanama ve karnın hava dolucak benden 18 tane topladılar hemde yürürken sadece çok komik bi his oluyo karnın sanki yere vurup yukarı çıkıyomuş gibi hissediyosun çok şişiyo bağırsaklara dokunuyolar heralde hava alıyo yada ameliyathane soğuk ondan oluyo ağrı olmuyo çok az yani
çok sordum ama elimde değil hakkını helal et...
dr undan memnun olmaz ne güzel.. ayy cnm yaa çok teşekkür ederim.. altın değerinde bu söylediklerin...kiloyuda boşver hele bi doğuralım sonra düşünürüz onu
sanırım ben 6-7tanem yumurtam toplanacak..senin 18den kaç tanesi döllendi???bide bu ikinci denemen ya dondurulmuşmuydu bu???
çok sordum ama elimde değil hakkını helal et...
olurmu canım ya helal olsun ne demek bende senin gibiydim tupbebek yaptııran kim varsa hep arayıp soruyodum herşeyi ne takılıyosa ne sormak istiyosan hepsini sor canım benim 10 tane yumurta döllendi içinden en kaliteli 4tane seçtiler 1tanesini koydular 3tanesini dondurduk hayırlısıyla bebeğim doğsun sağ sağlim 2yaşına gelince 2kiz koydurucam inşallah 3.cü denemeye 2 tane koyularmıs hem zaten bebeğim 2yasına gelince 30 oluyorum 30un üstüne 2embriyo koyularmış . inşallah onlarda tutar peşine kalan tek yumurtayı koydurcam 4tane yeter allah bereket versin okadar sene geçti dimi boşluğu doldurmam lazım inşallah doğumum kolay olurda vazgeçmem bu kararımdan :)
olurmu canım ya helal olsun ne demek bende senin gibiydim tupbebek yaptııran kim varsa hep arayıp soruyodum herşeyi ne takılıyosa ne sormak istiyosan hepsini sor canım benim 10 tane yumurta döllendi içinden en kaliteli 4tane seçtiler 1tanesini koydular 3tanesini dondurduk hayırlısıyla bebeğim doğsun sağ sağlim 2yaşına gelince 2kiz koydurucam inşallah 3.cü denemeye 2 tane koyularmıs hem zaten bebeğim 2yasına gelince 30 oluyorum 30un üstüne 2embriyo koyularmış . inşallah onlarda tutar peşine kalan tek yumurtayı koydurcam 4tane yeter allah bereket versin okadar sene geçti dimi boşluğu doldurmam lazım inşallah doğumum kolay olurda vazgeçmem bu kararımdan :)
sağol bitanemmmoo planında muhteşemmmmmmmm..inşş rabbim gönlüne göre verir..
ozaman sormaya devam ediyorumşimdilik bu son sorum.. toplandıktan kaç gün sonra transferin yapıldı ve dondurmanın ücreti nekadar?????
sor canım herzaman cevaplarım netteysem tabi :) şimdi diyelim bugun topladılar yumurtalarını yani salı günü çarşamba ve perşembe labaratuarda takip ediyolar yumurtalar sağlıklı birşekilde büyüyomu diye cuma sabahı çağırıyolar sabah koyuyolar inşallah yumurtaların çok güzel dir sağlıklıdır hepsi tutar kalanıda dondurursunuz donmuş yumurtayla tupbebek bütün masraflar 1 500 tl tutuyo dondurmayada 500 verdik 5sene saklicaklar hemde ağrısız iğnesiz tupbebek inşallah seninde benim gibi tutar yumurtaların seni bekler dolapta canım birde sabah 1000 EL VAHİD AKŞAM 1000 EL VAHİD ÇEK CANIM BEN ÖYLE YAPTIM KAN SONUCUNU ALANA KADAR BU ESMAÜL HÜSNADA bebek için çekilen bir tesbih bebek isteyenler bunu sabah akşam 1000 defa çocuk olana kadar okuyomuş ben zikirmatikle çekiyorum çokta kolay oluyo 10 dakıka bile sürmüyo allah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?