Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok kuzucum ya bi süre sonra durur yada öyle ümit ediyorum
olsun bu yolda alınan kilolar ve büyüyen yerler sorun değil

evet gelsin de bebiş sonra hallaederiz onları önemli değil.. zaten bana dr demişti göğüslerini göbeğini şişirir bu ilaçlar diye..göbeğimde değil ama göğüslerimda dünden beri aşırı hassasiyet oluştu yürüken bile acıyolarrrr..ama olsun dayanırız

bu arada 4gündür evi otel gibi kullandığım için batmış durumda ..nersinden başlasam acaba:26:

canım çok yormadan yavaş yavaş hallet
yumurtan ne zaman toplanacak transfer ne zaman olcak kısmetse??

tamam tatlım yat dinlen...

ay nasıl doktorlarmış onlar öyleee
Allah hepimizi işinin ehli doktorlarla karşılaştırsın

canım bizler şu anda bilinçliyiz ilk gittiğimiz günü hatırlasana nerden bilebilecekki dra güvenip gidiyoruz.

ayyyyy febe sen çok yaşa emi m.....si burnunda heee karnıma ağrı girdi bir anda gözümün önüne geldinde

ayyy yuh yni o dr körmüymüşşşşşşş en azından aşılamayı yaparken keseyi görebilirdi bakmadanmı yapmış ayy allahım yaaa neseki bişe olmamış anneyede bebişede..

şu drlara sinir oluyorum yaa bian önce bebişinmize kavuşalım ve kendini esnaf bizi müşteri zanneden şu dr lardan kurtulalımmmm

canım çok yormadan yavaş yavaş hallet
yumurtan ne zaman toplanacak transfer ne zaman olcak kısmetse??
cnm yarın kontrolüm var,herşey yarın netleşir ama dün değiğine göre 6-7tane güzel yumurtam oluşuyo..
cuma-c.tesi toplanabilirmiş ve ortalama 3gün sonrada transfer tabii herşey yolunda giderse bi aksilik çıkmazsa inşşşşşşşşşşşşşşşşş
ayyyyy febe sen çok yaşa emi m.....si burnunda heee karnıma ağrı girdi bir anda gözümün önüne geldinde

ayyy napim ama öle gerçektennnnnnnn

bu
istanbuldayım canım..erdeme gidiyorum..ayyy tiolar ver bana..neler yapıp neler yapmamalıyım mesela???abartmadan normal hayata devam etmek istiyorum ben..sen neler yaptın yattınmı hep????

tam bir ay yattım canım 1ay sadece wc ve yemek için doğruldum wc de bile sıkılmak çok tehlikeli doktorum onun için şurup vermişti ve kayısı hoşafı içiyodum hep 1ay boyunca tw izledim hep doktor tup bebekte radyasyon çok zararlıymış günde yarım saat net kullanıcaksın dedi ben ay kullanmadım helede leptop çok zararlıymış kablolu kullanıyorum şimdi
tlfonlada konuşmadım 1ay başka odada durdu arada 1dakıka falan konuştum doktorum ve annemle hep hiç geçmedi
kabak çekirdeği maydanoz taze nane ve çekirkek tüketme düşük tehlikesi yapıyo bunlar ve doktorunun verdiği vitaminleri saatinde iç hep hiç aksatma aydan sonra kalktım yemek yapıp bulaşık yıkıyorum sadece eğilmek kolu yukarı kaldırmak ve ağır taşımak kaldırmak yok halen kuru çamaşır seefetini bile kaldırmayacaksın dedi doktor teker koluma koyup makineden öyle asıyorum ipede değil çamaşırlığa canım ben bundan önceki tedavilerde doktorları çok dinledim hep günlük hayatına devam edicek dediler amam hiç bişey tutmadı ama son tüpbebek doktorum bunları dedi bana çok iyi bir doktor
allah ondan razı olsun yoksa
daha çok bekleyecektim

ayy canım yaaaa rabbim emeklerine karşılık bebişini yollamış çok şükür.. bende iş falan yapmam kesinlikle ama yatarımda ozaman napim.. ayrıca ben kabak çekirdeğini iyi diye biliyodum:26: nese neler yedin sen bide nerde yaptırdın dr un kim????

kızlar yumurtalarımız toplandıktan sonra neler yaşadık diye bi topic ver..ayy okumasaydım keşke korktum valaaa..tamam anesteziyle topluyolar ama sonrasıda acılı oluyomuş yaaaaaa:18:

kızlar yumurtalarımız toplandıktan sonra neler yaşadık diye bi topic ver..ayy okumasaydım keşke korktum valaaa..tamam anesteziyle topluyolar ama sonrasıda acılı oluyomuş yaaaaaa:18:

yok canım ya korkma ne acısı sadece yumurtaları söktükleri için hafif kanama ve karnın hava dolucak benden 18 tane topladılar hemde yürürken sadece çok komik bi his oluyo karnın sanki yere vurup yukarı çıkıyomuş gibi hissediyosun çok şişiyo bağırsaklara dokunuyolar heralde hava alıyo yada ameliyathane soğuk ondan oluyo ağrı olmuyo çok az yani

slmmmmmmm fıstıklar nasılsınız

MUTLUYUZ cnm sen bir ay yattım diyosun ya sonucıu öğrendikten sonradamı yattın yani?????:26::26:

sor canım herzaman cevaplarım netteysem tabi :) şimdi diyelim bugun topladılar yumurtalarını yani salı günü çarşamba ve perşembe labaratuarda takip ediyolar yumurtalar sağlıklı birşekilde büyüyomu diye cuma sabahı çağırıyolar sabah koyuyolar inşallah yumurtaların çok güzel dir sağlıklıdır hepsi tutar kalanıda dondurursunuz donmuş yumurtayla tupbebek bütün masraflar 1 500 tl tutuyo dondurmayada 500 verdik 5sene saklicaklar hemde ağrısız iğnesiz tupbebek inşallah seninde benim gibi tutar yumurtaların seni bekler dolapta canım birde sabah 1000 EL VAHİD AKŞAM 1000 EL VAHİD ÇEK CANIM BEN ÖYLE YAPTIM KAN SONUCUNU ALANA KADAR BU ESMAÜL HÜSNADA bebek için çekilen bir tesbih bebek isteyenler bunu sabah akşam 1000 defa çocuk olana kadar okuyomuş ben zikirmatikle çekiyorum çokta kolay oluyo 10 dakıka bile sürmüyo allah yardımcın olsun canım

çoooook teşekkür ederimmmmm

canım benim son adet tarihim 26mayıstı 12mayısta taransfer oldu 24mayısta kan sonucumu aldım uçtum havalara sende uçarsın inşallah bütün bebek isteyenlere versin allahım 12 haziranda oy kullanmaya gittim ondan sonra daha yatmadım yani 12mayıstan 12hazirana kadar yattım sonra kalkıp tek yemeğimi yapıp bulaşık yıkıyodum şimdi ufaktan viledayla evi dolandırıyorum yada kim gelirse ablam kardeşim yakınım ona yaptırıyom çok şükür düşük tehlikemde olmadı ondan rahatım yoksa 3 ay yatanlar var doktor progestan verdi fitil onu kullanmaya başladım yumurtalar toplandıktan sonra sanada verdimi canım ? ben progestanı kullandım başta bişey yoktu tupbebek koyulduktan sonra günde 3kere 2şertane alttan atıyodum içeri tupbebek koyulduktan sonra bende şişme yaptı kaşınma oluyodu doktorumu aradım bana iğne verdi haftada 1kez vuruluyorum halende ama çok kötü ağrı yapıyo bakalım sanada vericeklermi progestan aynı alerji sendede olucakmı olursa hemen ara doktorunu iğne falan ver de strese sokma kendini
birde tupbebek koyulduktan sonra adeet günün geldiğinde kahverengi leke geliyo du çok korkmustum tutmadı diye tutunma kanamasıymış birde yumurtaları aldıktan sonra az az lekelenmeler olucak haberin olsunda korkma sakın doktorun un adı ney canım merak ettim?

son adet tarihimi yanlış yazmışım 26nisan olucaktı sonucunu öğrendiğinde bebek son adet tarihinden hesaplandığı için öğrenir öğrenmez 4haftalık oluyo hemen 1aylık yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…