Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm tarihlerini vermen çok iyi oldu..teşekkür ederim..

ben 2kez aşılma yaptırdım onlarda fitil kullandım bana bi yan etki yapmadı çok şükür ama busefer de aynı ilacımı veriri bilmiyorum bakcaz artık..tatlım benim yumurtalarım toplanmadı henüz..3-4gün sonra toplanabilir..şuanda sadece yumurta geliştirici ilaç kullanıyorum..

benim dr un adı Serap YALTI

ayy o adet günü lekelenmesi bende hiç olmaz inşş :18:

yaşım 29 ve tek embriyo tarnsfer edilecek inşşş.

febecim unutmadan bunuda söyliyim senin için zor olucak ama ben tupbebek koyulduktan 9gün sonra banyo yaptım sıcak su düşük yapıyomuş ondan girmedim hemen suya 9. günü eşim yaptırdı ben hiç eğilmedim oda ılık su ile 15 dakıkada

evet cnm bunu duymuştum..burda bi arkadaşımızda sonucu öğrenene kadar yapmamış..şimdi havalarda sıcak artık ben nasıl kaç gün bekleyebilirm bilmiyorum olmadı sadece saçımı yıkarım...

aaaaa kılzar şimdi aklıma geldi peki namaz nasıl kılabilirim???oturarakmı??:26::26::26:

nasıl kılıcaksın canım namaz önce gusul alman lazım hemde eşin yıkasın saçını sen yıkama sakın 10 gün sabret canım kaza yaparsın allah görüyo durumunu sonuçta bile bile kılmamazlık yapmıyosun

nolduuuuuuuuu?(26:

yok bişey tatlım öle benim kırmızılar geldi gene hüsranlardayım....bu gün geldi kırmızılar ama dünden beri duygusalım işte yoksa önemli bişey yok

allah razı olsun bitanem..rabbim seninde bebişini göndersin hemen inşşşşşşş
ayy kesinlikle bende inanıyorum..ismin anlamı insana sirayet ediyoooo.. masalcım dikkatttttttt

amin sağol tatlım....senin bebişin gelsinde bir şenlensin topiğimiz benim için BENİM BÜYÜK RABBİM VAR DİYORUM kısmet ne zamansa o zaman olur artık çaba sarfetmiycem....(((

ayy kılmadan duramamm.. bide ben şey duymuştum gusul almak şart değil falan diye bilmiyorum..aşılama yaptırdığımdada almamıştım ama kılmıştım ben.. nese bi iyiyce sorup soruşturup ona göre bişeler yapcaz artık..

teyemmüm alırsın olmazsa için rahat olsun diye oturarak eğilmeden gözlerinle kılarsın tehlikeli eğilmen birde tübbebek koyuluyo yarım sedye yarım çatalda koyulduktan sonra seni sedyeye alırlarken ve yatağına koyarlarken sakın kafanı kaldırıp rahmini kasma sakın bak bu çok önemli kafan ölü gibi aşada olsun sonra yatar gibi ayaklarından güç al sedyeye geçerken yani canım tupbebek koyulmadan önce su içirip şişiricekler karnını hemen tuvaletin gelicek odana gelir gelmez sürgü iste yap sakın sıkma kendini hemen iste sürgü tvletini yap ve odadanda gelip çıkartmıyolar o ilk yatma çok önemli diyolar mesela 2ssat sonra gidebilirsiniz ama kalkma hemen yerinden yat uyu ben 4bucuk saat yatmıstım :)

ayyy canımmm sende beni üldürdürdün yani resmen kahkaha attım allahta seni güldürsün KARNI BURNUNDA DEĞİL M....ESİ BURNUNDA :))))))

AMİN CANIM NE GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSIN....HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN SAĞ SALİM KAVUŞ BEBİŞİNE İNŞALLAH CAANIM...
amin inşallah canım Doktorlar 2nizde hiç problem yok diyodu hep ama olmuyodu kısmet buzamanaymış hayırlısı

evet eğilmeden kılarım artık.. hmm o sedyeden yatağa geçme olayı falan ok anladım cnm sağol da o idrara sıkışık olma olayı düşündürüyo beni..yani ben normalde uzun saatler tutabilirim içimde.. ama ogün nasıl olurum bilemem..ama en iyisi yataktayken kaklmadan halletmek o işi dimi:))) 4,5saat mi? oyy maşallah ya ille gidin derlerse banane kalkmam mı derim peki sonra arabada yatarakmı gittin naptın???

geldim tekrarrr

yemekleri yaptım, ohhh mis gibi olmuş dolmam..
hatta yemek öncesi 3 tanesini mideye indirdim bile

sağol canım yaaaa gelin beraber olsun deyeceğim ama uzaksınız hepiniz bana

keşek aynı şehirlerde olsaydık ya, düşünsenize kahvaltı sofralarını, ikindi çaylarını, süper olurdu

off evet yaaaa keşke yakın olsaydık keşkeeeeeeee:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…