sağol canım yaaaa gelin beraber olsun deyeceğim ama uzaksınız hepiniz bana
keşek aynı şehirlerde olsaydık ya, düşünsenize kahvaltı sofralarını, ikindi çaylarını, süper olurdu
gerçekten süper olurdu vallaha her gün birimizde toplanırdık...şimdi kayınvalidemde yok tek kahvaltı etmeyi sevmiyorum ben etmiyorumda nadir öle kahvaltı yaptığım yani mesela bu saat oldu sadece kahve içtim ve kiraz yedim zaten sıcaktanda bişey istemiyor canım....
ayyy neee güzelllllllllllllll bende öyle tazecikkkk istiyorummmmmm..:84::84:
öle olmaz ama şekrecim sen anne adayısın dikkatli beslenmelisinnnnnnnnazda olsa ye bişler bende zorla yedim yaniiii
gerçekten süper olurdu vallaha her gün birimizde toplanırdık...şimdi kayınvalidemde yok tek kahvaltı etmeyi sevmiyorum ben etmiyorumda nadir öle kahvaltı yaptığım yani mesela bu saat oldu sadece kahve içtim ve kiraz yedim zaten sıcaktanda bişey istemiyor canım....
nevaa benim yeni kesinlikle ama kesinlikle beklenmeyen adet tarihimmmmmm 31temmuz
ay febecim burda salı cuma kadınlar pazarı kuruluyor, köylü kadınlar bahçelerinde yetiştirdiklerini satıyorlar..
valla görsen gezmeye doyamazsın..
vallaha bundan sonra dikkat etmiyorum canım o konu kapandı benim için.....o konu için hiç birşey yapmıcam olursa olur deminde dedim BENİM BÜYÜK BİR RABBİM VAR NE ZAMAN KISMET EDERSE O ZAMAN OLUR.boş ver cnm bitti o konu....
ay febecim burda salı cuma kadınlar pazarı kuruluyor, köylü kadınlar bahçelerinde yetiştirdiklerini satıyorlar..
valla görsen gezmeye doyamazsın..
ayyyyyy inanmıyorum sana tansiyonun falan düşer Allah korusun..
zorla da olsa yemelisin canım
benimde 14 hazirandı ama 12 sinde yani bu gün oldum....((((((((
iyi tamam kendin için de yemelisin buna ne diyeceksin bakalım gül hanımm???
ayyy ne güzel organik ürünler o pazarıda gezmek güzeldir.....
ne bileyim canım....canım istemiyor....belki bu sayede zayıflarım... neva görmüştür resimlerimde ben şişmanım :) yani şişkoyum desem daha doğru olacak sanırım :)))
evet eğilmeden kılarım artık.. hmm o sedyeden yatağa geçme olayı falan ok anladım cnm sağol da o idrara sıkışık olma olayı düşündürüyo beni..yani ben normalde uzun saatler tutabilirim içimde.. ama ogün nasıl olurum bilemem..ama en iyisi yataktayken kaklmadan halletmek o işi dimi:))) 4,5saat mi? oyy maşallah ya ille gidin derlerse banane kalkmam mı derimpeki sonra arabada yatarakmı gittin naptın???
ayyyy bende istiyorum o pazardannnnnn yaaaaben tokatta okurken niksara gitmiştik ilçesine gezmye..orda böle tatlı tatlı şalvarlı teyzeler oturmuşlar küçük küçük tezgahları var satıyolar bişler..mesela bi kıvırcık almıştım onlardan,mercimek köftesiyle yemiştik ben daha öle güzel kıvırcık yemedim..bide bodrumda görmüştüm ama onlardan bişe alamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?