Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol canım yaaaa gelin beraber olsun deyeceğim ama uzaksınız hepiniz bana

keşek aynı şehirlerde olsaydık ya, düşünsenize kahvaltı sofralarını, ikindi çaylarını, süper olurdu

gerçekten süper olurdu vallaha her gün birimizde toplanırdık...şimdi kayınvalidemde yok tek kahvaltı etmeyi sevmiyorum ben etmiyorumda nadir öle kahvaltı yaptığım yani mesela bu saat oldu sadece kahve içtim ve kiraz yedim zaten sıcaktanda bişey istemiyor canım....

öle olmaz ama şekrecim sen anne adayısın dikkatli beslenmelisinnnnnnnnazda olsa ye bişler bende zorla yedim yaniiii

ayyy neee güzelllllllllllllll bende öyle tazecikkkk istiyorummmmmm..:84::84:

ay febecim burda salı cuma kadınlar pazarı kuruluyor, köylü kadınlar bahçelerinde yetiştirdiklerini satıyorlar..
valla görsen gezmeye doyamazsın..

öle olmaz ama şekrecim sen anne adayısın dikkatli beslenmelisinnnnnnnnazda olsa ye bişler bende zorla yedim yaniiii

vallaha bundan sonra dikkat etmiyorum canım o konu kapandı benim için.....o konu için hiç birşey yapmıcam olursa olur deminde dedim BENİM BÜYÜK BİR RABBİM VAR NE ZAMAN KISMET EDERSE O ZAMAN OLUR.boş ver cnm bitti o konu....

ayyyyyy inanmıyorum sana tansiyonun falan düşer Allah korusun..

zorla da olsa yemelisin canım

ay febecim burda salı cuma kadınlar pazarı kuruluyor, köylü kadınlar bahçelerinde yetiştirdiklerini satıyorlar..

ayyyy bende istiyorum o pazardannnnnn yaaaa ben tokatta okurken niksara gitmiştik ilçesine gezmye..orda böle tatlı tatlı şalvarlı teyzeler oturmuşlar küçük küçük tezgahları var satıyolar bişler..mesela bi kıvırcık almıştım onlardan,mercimek köftesiyle yemiştik ben daha öle güzel kıvırcık yemedim..bide bodrumda görmüştüm ama onlardan bişe alamamıştım

iyi tamam kendin için de yemelisin buna ne diyeceksin bakalım gül hanımm???

ayyyyyy inanmıyorum sana tansiyonun falan düşer Allah korusun..

zorla da olsa yemelisin canım

ayyy ne güzel organik ürünler o pazarıda gezmek güzeldir.....
ne bileyim canım....canım istemiyor....belki bu sayede zayıflarım... neva görmüştür resimlerimde ben şişmanım :) yani şişkoyum desem daha doğru olacak sanırım :)))

aynen böyle bitanem herşey organik, ben ankaraya her gidişimde bagaj sebze ve meyveyle dolu olarak gidiyorum, bizimkiler buranın ürünlerine bayılıyor

12.07.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
DOSBA:97:|05.07.2011
TUME|13.07.2011
SEMİ|28.07.2011
FEBE|31.07.2011
NEVA|11.08.2011
GÜL|12.08.2011
EDANURLU:44:|?
MELODİ|?
ŞULE|?
KARA|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:
ORKİDE|DOĞAL|:26:
UMUDUMSUN|DOĞAL|:26:

Son düzenleme:

bende normalde tutabiliyorum ama canım 2litre su içiriyolar aç karnaya hemen çıkıyo tutamıyosun odaya gelince hemen sürgü istedim kalkmadan altıma koyuyolar zaten popoyu azcık kaldırınca ama sorma ben odadan önce ameliyattan çıkınca ameliyathanenin kapısında beklerken dedim yanımdaki hemşireyle hasta bakıcıya artık tutamıyorum napim altıma hasta bezi sermişlerdi dedi hasta bakıcı sakın sıkma kendini rahat ol yap ben odada temizlerim dedi bende bi yaptım pir yaptım yap yap bitmiyo ne çok su içmişim korktum sedyeden dışarı çıkıcak allah razı olsun o hasta bakıcıdan.. odadanda çıkarmazlar canım sonuçta odanın parasını alıyolar saatlik degil bir günlük gelip bakmıyolarki çıkın diye 4saat yat sen sonra yavaş yavaş eşin giydirsin üstünü. yumurtaları toplarkende komple soyunup ameliyat önlüğü giyiyosun tüpbebek koyulurkende canım haberin olsun . eve dönerkende şöför koltuğunun yanını eşim komple arkaya yatırdı öyle yatarak geldim ama çok yavaş gidin eve ilk günler çok önemli yanlış hareket yapmamaya bak başınıda kaldırma hiç sedyede yatakta doğrulurken

evet ne varsa köylünün ürününde var, markettlerden bende sebze almayı sevmiyorum, sadece kışın o da mecbur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…