Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım bende sadece bundan 5 ay önce öle oldu 45 gün olmadım işte o zaman pko olduğunu öğrendim...başka hep her ay oluyorum pko yumurta çatlamama olayından dolayı oluyormuş zaten en büyük neden bu buda zaten strese bağlıymış...öle bişey işte zaten tedavide olmuycam olmazssa olmasın ne yapayım kendimi öldürecek değilimya....

olsun tatlım üzülme ben bilmiyorum ama pko lularda düzensizlik oluyo sanırsam sende yok beklediğin tarihte gelmiş buda iyi bişe dimiii???

HİÇTE BİLEM ÇOK ŞEKER BİR BAYANSIN GÖZLERİNİN İ,Çİ GÜLÜYOR NEŞE DOLUSUN VE SANA ŞUNU SÖYLEYEYİM CANIM KİLOMUZUN YEMEKLE ALAKASI YOK YAPI MESELESİ BAK TUMEYE HOMİNİ GIRTLAK AMA 52 OLACAĞINDAN YANİ.

evet ne varsa köylünün ürününde var, markettlerden bende sebze almayı sevmiyorum, sadece kışın o da mecbur:))

BEN KÖYE GİDİNCE DALINDAN TOPLAYIPTA ALIYORUM. MESELA KÖYE GİDEYİM MİNİK DOLMA BİBERLER FALAN ALIP DONDURUCUYA ATACAĞIM TAZE FASULYEYİDE RENDELENMİŞ DOMATESLE KAVURUP ATIYORUM DOLABA ÇOK LEZZETLİ OLUYOR ÇİĞ ATMAYIN SAKIN TAVSİYEM.

BENDEDE VAR ADET DÜZENSİZLİĞİ CANIM HEP 35 39 GÜNDE BİR OLUYORUM NADİR AYDA OLMAM YANİ AMA BANA PKO VAR DİYE NEDEN HİÇ SÖYLEMEDİLERKİ :26:

evet nevacım metabolizmam çok hızlı canım
kocişim sinir oluyor bu duruma,
adam su içse yarıyor, belki ben onun iki katı yemek yiyorum ama benim yerime kiloları o alıyor..

nevacım ben dondurucudaki fasulyeyi yiyemiyorum canım ya...
tadı yaz gibi olmuyor ama dolma biber çok güzel oluyor

ayyy ne iyi bi kadınmış o gerçekten Allah razı olsun ondan..bakalım inşş benimkilerde öle anlayışlı olurlar..ayyy sanki ne yani üstümüz kalsa bari sinir oluyorum şu hasatanelerin kurallarına..

benim ablam sezeryanla doğum yapacak önce odasına çıkardılar bizi,sonra onu tamamen soyundurup o önlüğü giydirip sedyeye yatırıp götürdüler.biz onu öyle görünce hüngür hüngürrrrr yani yürüyerek hastaneye geliyo sedyeyle götürüyolar sinir olmuştum ben doğurunca bunu kabul etmem demiştim ama henüz o günlere gelemeden yaşıcaz heralde onu

evet ne varsa köylünün ürününde var, markettlerden bende sebze almayı sevmiyorum, sadece kışın o da mecbur:))
ayy ya valla çok güzel çok öznedim keşke bizimde öle bi imkanımız olsaaaa

hayırlısı olsun tatlım.. evet rabbim verirse olacak yoksa biz ne yapsak boş..

tadı yaz gibi olmuyor ama dolma biber çok güzel oluyor

ben yazın tazesinden hep zeytinyağlısını kışında kuşbaşı etle yapıyorum..güzel oluyo sen niye sevmiyosunki tatlım???

şimdi koca bi bardak kefir içtim ohhh çok güzel yaaaa içmeyenlere tavsiye ederim hemde ferahlatıyooooo

ayy buarda buzdolabımın içini ciflemek istiyorum kaç gündür yapamadım şimdide canım istemiyooo nezaman yapsam yaaaa

ben yazın tazesinden hep zeytinyağlısını kışında kuşbaşı etle yapıyorum..güzel oluyo sen niye sevmiyosunki tatlım???

kociş fasulyeyi etli sevmiyor bitanem.
tadı tuhaf oluyor ya, bilmiyorum işte, yiyemiyorum ki...

kefir bende severim canım ama ne zamandır içmedim

benimde buzdolabının içi silinecek, nasıl kirleniyor anlamadım ya

bamya mı:120::120::120:

ne ben ne kociş bamya yemeyiz canım, hatta nasıl pişirilir bilmem bile:))
benim eşimde hiç sevmiyodu,misafir geldiği zaman yaptım 1-2 kez oda alıştı şimdi.. bende öle çok yapmam ama güzel severim ben...kıymalı veye kuşbaşıyla güzel olurrrrr

evet yaa sonuçta tertemiz şeyleri koyuyuoruz oraya ama kirleniyo işteeee

Tadı yaz gibi olmuyor ama dolma biber çok güzel oluyor

bende yiyemiyorum ama domates rendesiyle kavurup koyunca yaz tadı oluyor canım ben o şekilde beğendim dene 1 poşetlik ne kaybedersinki?

Benimde pek etle aram yoktur bamyayıda sevmem kociş hiç yemek seçmez ama ben yemiyorum diye aklıma gelipte almıyorum yapmıyorumda yiyemiyor oda

ben hiç içmedim nasıl bişey ayran gibi bişeymi?aslında meraktan alacaktım ama öyle herşeyi yiyip içemdiğim için almamıştım .

bu sene bir poşet koyayım bakim öyle...
inşallah yiyebiliriz

bu arada gülcüm harikasın canım, çok şekerisinnnnnnnnnn

febecim senin ne zman yumurta toplanıcak girebilecekmisin koyulduktan sonra tupbbebek ben çok merak ederim bizi bilgilendir burdan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…