olsun tatlım üzülme ben bilmiyorum ama pko lularda düzensizlik oluyo sanırsam sende yok beklediğin tarihte gelmiş buda iyi bişe dimiii???
12.07 yaaz istersen benim bat ı canım:26:dosba sen hala olmadınmı tatlım seninde geçmiş bayağı
ayyy ne güzel organik ürünler o pazarıda gezmek güzeldir.....
ne bileyim canım....canım istemiyor....belki bu sayede zayıflarım... neva görmüştür resimlerimde ben şişmanım :) yani şişkoyum desem daha doğru olacak sanırım :)))
evet ne varsa köylünün ürününde var, markettlerden bende sebze almayı sevmiyorum, sadece kışın o da mecbur:))
yok canım bende sadece bundan 5 ay önce öle oldu 45 gün olmadım işte o zaman pko olduğunu öğrendim...başka hep her ay oluyorum pko yumurta çatlamama olayından dolayı oluyormuş zaten en büyük neden bu buda zaten strese bağlıymış...öle bişey işte zaten tedavide olmuycam olmazssa olmasın ne yapayım kendimi öldürecek değilimya....
HİÇTE BİLEM ÇOK ŞEKER BİR BAYANSIN GÖZLERİNİN İ,Çİ GÜLÜYOR NEŞE DOLUSUN VE SANA ŞUNU SÖYLEYEYİM CANIM KİLOMUZUN YEMEKLE ALAKASI YOK YAPI MESELESİ BAK TUMEYEHOMİNİ GIRTLAK AMA 52 OLACAĞINDAN YANİ.
BEN KÖYE GİDİNCE DALINDAN TOPLAYIPTA ALIYORUM. MESELA KÖYE GİDEYİM MİNİK DOLMA BİBERLER FALAN ALIP DONDURUCUYA ATACAĞIMTAZE FASULYEYİDE RENDELENMİŞ DOMATESLE KAVURUP ATIYORUM DOLABA ÇOK LEZZETLİ OLUYOR ÇİĞ ATMAYIN SAKIN TAVSİYEM.
BENDEDE VAR ADET DÜZENSİZLİĞİ CANIM HEP 35 39 GÜNDE BİR OLUYORUM NADİR AYDA OLMAM YANİ AMA BANA PKO VAR DİYE NEDEN HİÇ SÖYLEMEDİLERKİ :26:
ayyy ne iyi bi kadınmış o gerçektenbende normalde tutabiliyorum ama canım 2litre su içiriyolar aç karnaya hemen çıkıyo tutamıyosun odaya gelince hemen sürgü istedim kalkmadan altıma koyuyolar zaten popoyu azcık kaldırınca ama sorma ben odadan önce ameliyattan çıkınca ameliyathanenin kapısında beklerken dedim yanımdaki hemşireyle hasta bakıcıya artık tutamıyorum napim altıma hasta bezi sermişlerdi dedi hasta bakıcı sakın sıkma kendini rahat ol yap ben odada temizlerim dedi bende bi yaptım pir yaptım yap yap bitmiyo ne çok su içmişim korktum sedyeden dışarı çıkıcakallah razı olsun o hasta bakıcıdan.. odadanda çıkarmazlar canım sonuçta odanın parasını alıyolar saatlik degil bir günlük gelip bakmıyolarki çıkın diye 4saat yat sen sonra yavaş yavaş eşin giydirsin üstünü. yumurtaları toplarkende komple soyunup ameliyat önlüğü giyiyosun tüpbebek koyulurkende canım haberin olsun . eve dönerkende şöför koltuğunun yanını eşim komple arkaya yatırdı öyle yatarak geldim ama çok yavaş gidin eve ilk günler çok önemli yanlış hareket yapmamaya bak başınıda kaldırma hiç sedyede yatakta doğrulurken
ayy ya valla çok güzel çok öznedim keşke bizimde öle bi imkanımız olsaaaa
evet ne varsa köylünün ürününde var, markettlerden bende sebze almayı sevmiyorum, sadece kışın o da mecbur:))
yok canım bende sadece bundan 5 ay önce öle oldu 45 gün olmadım işte o zaman pko olduğunu öğrendim...başka hep her ay oluyorum pko yumurta çatlamama olayından dolayı oluyormuş zaten en büyük neden bu buda zaten strese bağlıymış...öle bişey işte zaten tedavide olmuycam olmazssa olmasın ne yapayım kendimi öldürecek değilimya....
nevacım ben dondurucudaki fasulyeyi yiyemiyorum canım ya...
tadı yaz gibi olmuyor ama dolma biber çok güzel oluyor
ben yazın tazesinden hep zeytinyağlısını kışında kuşbaşı etle yapıyorum..güzel oluyo sen niye sevmiyosunki tatlım???
gülcüm face de teklif yolladım canım sana:))
şimdi koca bi bardak kefir içtim ohhh çok güzel yaaaa içmeyenlere tavsiye ederim hemde ferahlatıyooooo
ayy buarda buzdolabımın içini ciflemek istiyorum kaç gündür yapamadım şimdide canım istemiyooo nezaman yapsam yaaaa
benim eşimde hiç sevmiyodu,misafir geldiği zaman yaptım 1-2 kez oda alıştı şimdi.. bende öle çok yapmam ama güzel severim ben...kıymalı veye kuşbaşıyla güzel olurrrrrbamya mı:120::120::120:
ne ben ne kociş bamya yemeyiz canım, hatta nasıl pişirilir bilmem bile:))
kefir bende severim canım ama ne zamandır içmedim
benimde buzdolabının içi silinecek, nasıl kirleniyor anlamadım ya
nevacım ben dondurucudaki fasulyeyi yiyemiyorum canım ya...
Tadı yaz gibi olmuyor ama dolma biber çok güzel oluyor
kefir bende severim canım ama ne zamandır içmedim
benimde buzdolabının içi silinecek, nasıl kirleniyor anlamadım ya
HİÇTE BİLEM ÇOK ŞEKER BİR BAYANSIN GÖZLERİNİN İ,Çİ GÜLÜYOR NEŞE DOLUSUN VE SANA ŞUNU SÖYLEYEYİM CANIM KİLOMUZUN YEMEKLE ALAKASI YOK YAPI MESELESİ BAK TUMEYEHOMİNİ GIRTLAK AMA 52 OLACAĞINDAN YANİ.[/B]
BENDEDE VAR ADET DÜZENSİZLİĞİ CANIM HEP 35 39 GÜNDE BİR OLUYORUM NADİR AYDA OLMAM YANİ AMA BANA PKO VAR DİYE NEDEN HİÇ SÖYLEMEDİLERKİ :26:[/QUOT
ya canımö belki başka nedendendir ama ben devamlı gidiyordum delet hastanesi birde ablamlar çalışıyor orda ki bir tanesi kadın doğumda o gösteriyordu hiç söylemediler özel has. gittim orda sölediler bilemiyorumki......pko da kilo yapıyor zaten...ben öle çok yemeğe düşkünlüğüm yoktur ama öleyim işte sağol bu arada hayatım güzel bakan gözler güzel görür bence ben buna inanırım.......
kabul ettim canım bende masalcıma gönderdim isterk :))))
bende yiyemiyorum ama domates rendesiyle kavurup koyunca yaz tadı oluyor canım ben o şekilde beğendim dene 1 poşetlik ne kaybedersinki?
Benimde pek etle aram yoktur bamyayıda sevmem kociş hiç yemek seçmez ama ben yemiyorum diye aklıma gelipte almıyorum yapmıyorumda yiyemiyor oda
ben hiç içmedim nasıl bişey ayran gibi bişeymi?aslında meraktan alacaktım ama öyle herşeyi yiyip içemdiğim için almamıştım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?