bak ya kendi yemiyo diye adamada yedirmiyo 1-2 haftaya kadar çoğalır bamyabende yiyemiyorum ama domates rendesiyle kavurup koyunca yaz tadı oluyor canım ben o şekilde beğendim dene 1 poşetlik ne kaybedersinki?
Benimde pek etle aram yoktur bamyayıda sevmem kociş hiç yemek seçmez ama ben yemiyorum diye aklıma gelipte almıyorum yapmıyorumda yiyemiyor oda
ben hiç içmedim nasıl bişey ayran gibi bişeymi?aslında meraktan alacaktım ama öyle herşeyi yiyip içemdiğim için almamıştım .
febecim senin ne zman yumurta toplanıcak girebilecekmisin koyulduktan sonra tupbbebek ben çok merak ederim bizi bilgilendir burdan canım
bu sene bir poşet koyayım bakim öyle...
inşallah yiyebiliriz
bu arada gülcüm harikasın canım, çok şekerisinnnnnnnnnn
hamileler size soruyorum; doktorunuz size süt konusunda ne dedi??? pastörize içmeyin falan dedimi?????????????
HİÇTE BİLEM ÇOK ŞEKER BİR BAYANSIN GÖZLERİNİN İ,Çİ GÜLÜYOR NEŞE DOLUSUN VE SANA ŞUNU SÖYLEYEYİM CANIM KİLOMUZUN YEMEKLE ALAKASI YOK YAPI MESELESİ BAK TUMEYEHOMİNİ GIRTLAK AMA 52 OLACAĞINDAN YANİ.
BEN KÖYE GİDİNCE DALINDAN TOPLAYIPTA ALIYORUM. MESELA KÖYE GİDEYİM MİNİK DOLMA BİBERLER FALAN ALIP DONDURUCUYA ATACAĞIMTAZE FASULYEYİDE RENDELENMİŞ DOMATESLE KAVURUP ATIYORUM DOLABA ÇOK LEZZETLİ OLUYOR ÇİĞ ATMAYIN SAKIN TAVSİYEM.
BENDEDE VAR ADET DÜZENSİZLİĞİ CANIM HEP 35 39 GÜNDE BİR OLUYORUM NADİR AYDA OLMAM YANİ AMA BANA PKO VAR DİYE NEDEN HİÇ SÖYLEMEDİLERKİ :26:
bana bişey demedi zaten ben süt içmem biliyoda.
ama en son gittiğimde lütfen bi şekilde iç. kendin seç ve iç dedi bana.
bende pınarın yağlı sütünü kornflexle içiyorum. zorla.
ben sade dondurma bile yemem süt koktuğu için
selam kızlaaar.ya bişii sorucam size en son 25 mayısta regl oldum sonra haziranda olamayınca dr gittim lutenyl verdi oda perşembe bitti ama hala regl olamadım.cuma abimin kınası var cumarteside düğün veeeee pazartesi bodruma gidiyoruz 1 hafta kalıcaz.dün eczaneden mecburen adet söktürücü aldım.ama daha içmedim.bu arada 15 gün önce kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı.şimdi ben adet söktürücüyü içeyimmiiiiii.(((((((((((((((
selam kızlaaar.ya bişii sorucam size en son 25 mayısta regl oldum sonra haziranda olamayınca dr gittim lutenyl verdi oda perşembe bitti ama hala regl olamadım.cuma abimin kınası var cumarteside düğün veeeee pazartesi bodruma gidiyoruz 1 hafta kalıcaz.dün eczaneden mecburen adet söktürücü aldım.ama daha içmedim.bu arada 15 gün önce kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı.şimdi ben adet söktürücüyü içeyimmiiiiii.(((((((((((((((
ya bu pc de pek resim yok,laptoptan denedm geçen gün yüklemedi nedense napsammmmmmfebecim bir seni göremedik gitti canım ya.....
bir de dosbayı....
şuleyide göremedim ben...
ayy buna cevap vermek çok zorrrr.. tekrar kanda baktır istersen 15gün uzun bi süre çünkü..selam kızlaaar.ya bişii sorucam size en son 25 mayısta regl oldum sonra haziranda olamayınca dr gittim lutenyl verdi oda perşembe bitti ama hala regl olamadım.cuma abimin kınası var cumarteside düğün veeeee pazartesi bodruma gidiyoruz 1 hafta kalıcaz.dün eczaneden mecburen adet söktürücü aldım.ama daha içmedim.bu arada 15 gün önce kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı.şimdi ben adet söktürücüyü içeyimmiiiiii.(((((((((((((((
evet cnm kendim yapıyorum.. kefir mayası var bende.. sütü kavonoza koyup mayayıda içine atıp karanlıkta 2gün bekletiyorum ,süzüp içiyorum onu,o mayalarıda aynı işlemi yaparak yineliyorum çok kolayyykefiri kendin mi yapıyorsun canım???
yanlış anlamadım değil mi?
ama nasıl?
aynen tatlım aynennnnnnn.. kefiri sor doktoruna onu iç ozaman..ben öyle yapmayı düşünüyorum meselabide bi doktordan dinlemiştim,bebeklere bile inek sütü yerine kefiri sulandırıp biberonla verin demişti ozaman anladım kefirin değerini...
ah ahhh kociş aldı bir yudum içtim bir dahada içmedim. sevmedim ben tadını.
yoğurt ayran peynirle idare ediyorum.
ayyy ben sütü çok seviyorummmmm hem de çokkkk..
sıcak soğuk farketmez her tüldü içerim..
bir de AOÇ dondurması vardır misss gibi süt kokar..
bak şimdi nasıl canım çekti
kocişi arasam mı acaba akşama dondurma getir diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?