Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak ya kendi yemiyo diye adamada yedirmiyo 1-2 haftaya kadar çoğalır bamya ayranın biraz ekşisi ben çok seviyorum..bukadar faydalı olan şey nasıl bukadar güzel hayret diyorum kendim yapıyorum hemde ama kociş tadına bile bakmıyoooo

febecim senin ne zman yumurta toplanıcak girebilecekmisin koyulduktan sonra tupbbebek ben çok merak ederim bizi bilgilendir burdan canım

cnm yarın kontrolüm var..net belli olur ama cuma-cumartesi gibi toplanabilir demişti dr.
mutlaka girerim haberdar ederim sizi..merak etme cnm

hamileler size soruyorum; doktorunuz size süt konusunda ne dedi??? pastörize içmeyin falan dedimi?????????????

hamileler size soruyorum; doktorunuz size süt konusunda ne dedi??? pastörize içmeyin falan dedimi?????????????

bana bişey demedi zaten ben süt içmem biliyoda.
ama en son gittiğimde lütfen bi şekilde iç. kendin seç ve iç dedi bana.
bende pınarın yağlı sütünü kornflexle içiyorum. zorla.
ben sade dondurma bile yemem süt koktuğu için

sana kesinlikle katılıyorum fasülye bamya hatta patlıcanı kızlar domatesle şöyle bir çevirip sonra atın buzluğa çok güzel oluyor o sade konulan tat olmuyor
biz biber salçasını kendimiz yaparız şimdi ağustosun son günlerinde yapacağız yine allah kısmet ederse ben o biberlerin içinde dolmalı seçiyorum içine yeşil dolmalık biber ve patlıcan oyuyorum buzluğa koyuyorum kışın çok güzel olyur

febecim bir seni göremedik gitti canım ya.....
bir de dosbayı....

şuleyide göremedim ben...

selam kızlaaar.ya bişii sorucam size en son 25 mayısta regl oldum sonra haziranda olamayınca dr gittim lutenyl verdi oda perşembe bitti ama hala regl olamadım.cuma abimin kınası var cumarteside düğün veeeee pazartesi bodruma gidiyoruz 1 hafta kalıcaz.dün eczaneden mecburen adet söktürücü aldım.ama daha içmedim.bu arada 15 gün önce kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı.şimdi ben adet söktürücüyü içeyimmiiiiii.(((((((((((((((

aynen tatlım aynennnnnnn.. kefiri sor doktoruna onu iç ozaman..ben öyle yapmayı düşünüyorum mesela bide bi doktordan dinlemiştim,bebeklere bile inek sütü yerine kefiri sulandırıp biberonla verin demişti ozaman anladım kefirin değerini...

kefiri kendin mi yapıyorsun canım???
yanlış anlamadım değil mi?

ama nasıl?

bence bir kez daha yaptır gebelik testi, olmazsa eğer o zaman içersin.
bu arad söktürücü farlutal sanırım.. fartutal bittikten ikiş gün sonra kanama başlıyor..
içme zamanını ona göre ayarlarsın

daha cumaya var bence yarın git kan testi yaptır içme hamile olabilirsin yaptır en azından için rahat olsun

febecim bir seni göremedik gitti canım ya.....
bir de dosbayı....

şuleyide göremedim ben...
ya bu pc de pek resim yok,laptoptan denedm geçen gün yüklemedi nedense napsammmmmm

ayy buna cevap vermek çok zorrrr.. tekrar kanda baktır istersen 15gün uzun bi süre çünkü..
kefiri kendin mi yapıyorsun canım???
yanlış anlamadım değil mi?

ama nasıl?
evet cnm kendim yapıyorum.. kefir mayası var bende.. sütü kavonoza koyup mayayıda içine atıp karanlıkta 2gün bekletiyorum ,süzüp içiyorum onu,o mayalarıda aynı işlemi yaparak yineliyorum çok kolayyy

ah ahhh kociş aldı bir yudum içtim bir dahada içmedim. sevmedim ben tadını.
yoğurt ayran peynirle idare ediyorum.

ayyy ben sütü çok seviyorummmmm hem de çokkkk..
sıcak soğuk farketmez her tüldü içerim..
bir de AOÇ dondurması vardır misss gibi süt kokar..
bak şimdi nasıl canım çekti

kocişi arasam mı acaba akşama dondurma getir diye..

sütü çok sevmekmiiiiii

bende sütü çok severdim sıcak soğuk ekmek doğrayıp yerdim ama şuan bütün sevdiğim herşeyden midem bulanıyo tiksiniyorum dondurma bile yiyemiyorum sadece algidanın limonlu buz parmak var omu yiyebiliyorum serinlemek için en çok tatlı severdim onu bile istemiyo ne tatlı ne ekşi çekiyo canım nasıl bir hamilelik anlamadım gitti 3ay olcam 1haftam var daha 1kilo bilem alamadım bebek yokken daha çok yiyodum bütün iştah gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…