Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya ben 2gün oldu başlayalı konuları yanıtlıyosunuzya 2 3 kişinin ben tek yanıtlayabiliyorum birde resim koyamadım profilime birde şu hafta cetveli nasıl yapıyosunuz otomatikmi gösteriyo tarihi ben çok merak ettim nasıl yapıldığını

canım alıntı ile cevapla yerine onun yanındaki küçük kutucağa tıkla en son cevapla de ok??? burdanda tıckerını yapabilirsinhttp://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/385814-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.html

kızlar bu arada sütü sevmeye başlasanız iyi olur..
genç yaşta bol bol calsiyum almamız lazım vücudumuza.. sadece peynirle yoğurtla kalmayın, her gün mutlaka 1 bardak için..
içine de bal koyun hmmmmmmmm ..

heleki siz hamişler günde 1 bardak anlaştık mı?

evet yaaa hemde en az 1 bardakkkkkk

kızlar ben kaçıyorum. kocişle alışverişe çıkıcaz.
ev tam takır kuru bakır. şöyle bi evimizi dolduralım

öpüyorum sizi. akşam görüşürüz inşallaaahhh:80:

:26:dosba sen hala olmadınmı tatlım seninde geçmiş bayağı
nevacım benim batı değiştirelim ama ne yapalım bende bilmiyorum
istersen ? koy :))
ne zaman olurum bilmiyorum ama cuma günü kandil şimdi olmak istemiyorum Rabbim bilir tabii

febecim bir seni göremedik gitti canım ya.....
bir de dosbayı....

şuleyide göremedim ben...

beni febe görmüş ....fotolarımı kaldıralı çok olmadı aslında
şu an pc'de güzel bişi yok zaten hiç fotojenik değilim
ama bi ara koyarım inş.
bende sizleri görmek istiyorum
bu arada febecim çooook tatlısın maşallah canım
annelik çok yakışacak eminim

kızlar bende gidiyorum bir duş alıyımm
kociş erken gelirse kayınvalidemlere gideceğiz, edirneden gelen misafirler gelmiş..
bakalım kalmaya bize gelecekler mi??

ben tam bi süt canavarıyımdır
sıcak soğuk farketmez
peynir ve özellikle yoğurtla aram çok iyidir...
zaten geçen sene bacaklarımda sorun vardı 1 yıldır keçi peyniri ve sütü de içiyorum
bi tek kefirle pek aram yok.... içindeki mayadan rahatsız oluyorum sanırım...görmeseydim içerdim :))

febecim senin ne zman yumurta toplanıcak girebilecekmisin koyulduktan sonra tupbbebek ben çok merak ederim bizi bilgilendir burdan canım

girme tatlım sen bize msj at biz yazarız buradan arkadaşlara ilk zamanlar özelellikle anlaştıkmı?

ayyy bitanem teşekkür ederim o snein güzelliğiinnn..inşş canlı canlıda görebiliriz birbizirmiziiiiii

Neva sen görmedinmi????

Ben yemek yaptım şimdi markete gittim geldim ekmek almaya yemek yemeden önce bakayım dedim ama görmedim ben tatlım resminimi koydun?

kızlar ben kaçıyorum. kocişle alışverişe çıkıcaz.
ev tam takır kuru bakır. şöyle bi evimizi dolduralım

öpüyorum sizi. akşam görüşürüz inşallaaahhh:80:
görüşürüz bitanem...
sağol bitanemmm teşekkür ederim.. sende çook tatlısın sölemiştim sanırsam.. ayrıca gayet fotojeniksin bence
kızlar bende gidiyorum bir duş alıyımm
kociş erken gelirse kayınvalidemlere gideceğiz, edirneden gelen misafirler gelmiş..
bakalım kalmaya bize gelecekler mi??

görüşürüz bitanem.. bende yemek yapmaya başladım bu saatte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…