ayyyyyyyy canım harikasın tam tahmin ettiğim gibisin
maşallah sana
sağol bitanem ama dediğim gibi düzgün bi resim yok pc de en yakını oydu yani..aslında kocaman gözlerim var benim mesela orda hiç yok gibi
kızlar ya ben 2gün oldu başlayalı konuları yanıtlıyosunuzya 2 3 kişinin ben tek yanıtlayabiliyorum birde resim koyamadım profilime birde şu hafta cetveli nasıl yapıyosunuz otomatikmi gösteriyo tarihi ben çok merak ettim nasıl yapıldığını
gözlerinin içi gülüyor febecim, maşallah bir kez daha..
kızlar bu arada sütü sevmeye başlasanız iyi olur..
genç yaşta bol bol calsiyum almamız lazım vücudumuza.. sadece peynirle yoğurtla kalmayın, her gün mutlaka 1 bardak için..
içine de bal koyun hmmmmmmmm ..
heleki siz hamişler günde 1 bardak anlaştık mı?
kızlar ben kaçıyorum. kocişle alışverişe çıkıcaz.
ev tam takır kuru bakır. şöyle bi evimizi dolduralım
öpüyorum sizi.akşam görüşürüz inşallaaahhh:80:
nevacım benim batı değiştirelim ama ne yapalım bende bilmiyorum:26:dosba sen hala olmadınmı tatlım seninde geçmiş bayağı
febecim bir seni göremedik gitti canım ya.....
bir de dosbayı....
şuleyide göremedim ben...
febecim senin ne zman yumurta toplanıcak girebilecekmisin koyulduktan sonra tupbbebek ben çok merak ederim bizi bilgilendir burdan canım
sana kesinlikle katılıyorum fasülye bamya hatta patlıcanı kızlar domatesle şöyle bir çevirip sonra atın buzluğa çok güzel oluyor o sade konulan tat olmuyor
biz biber salçasını kendimiz yaparız şimdi ağustosun son günlerinde yapacağız yine allah kısmet ederse ben o biberlerin içinde dolmalı seçiyorum içine yeşil dolmalık biber ve patlıcan oyuyorum buzluğa koyuyorum kışın çok güzel olyur [sıze=3][/sıze]
ayyy bitanem teşekkür ederim o snein güzelliğiinnn..inşş canlı canlıda görebiliriz birbizirmiziiiiii
Neva sen görmedinmi????
görüşürüz bitanem...kızlar ben kaçıyorum. kocişle alışverişe çıkıcaz.
ev tam takır kuru bakır. şöyle bi evimizi dolduralım
öpüyorum sizi.akşam görüşürüz inşallaaahhh:80:
sağol bitanemmm teşekkür ederim.. sende çook tatlısın sölemiştim sanırsam..beni febe görmüş ....fotolarımı kaldıralı çok olmadı aslında
şu an pc'de güzel bişi yok zaten hiç fotojenik değilim
ama bi ara koyarım inş.
bende sizleri görmek istiyorum
bu arada febecim çooook tatlısın maşallah canım
annelik çok yakışacak eminim
kızlar bende gidiyorum bir duş alıyımm
kociş erken gelirse kayınvalidemlere gideceğiz, edirneden gelen misafirler gelmiş..
bakalım kalmaya bize gelecekler mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?