gönderdim canımtamam dosbacım gönderde ekleyim seni
neyse bende yemek yiyeyim açlıktan gözlerim karardı :86:
girme tatlım sen bize msj at biz yazarız buradan arkadaşlara ilk zamanlar özelellikle anlaştıkmı?Ben yemek yaptım şimdi markete gittim geldim ekmek almaya yemek yemeden önce bakayım dedim ama görmedim ben tatlım resminimi koydun?
tumecim çok tatlısın canım
fotolarına daldım gittim ...
bi de ne kadar narinsin kıskandım valla:))
maşallah... eşinle de çok yakışmışsınız...Rabbim mutluluğunuzu bozmasın bebiş ile taçlandırsın
çoook tatlısın gülcüm. maşallah sana
bu arada gülcüm harikasın canım, çok şekerisinnnnnnnnnn
selam kızlaaar.ya bişii sorucam size en son 25 mayısta regl oldum sonra haziranda olamayınca dr gittim lutenyl verdi oda perşembe bitti ama hala regl olamadım.cuma abimin kınası var cumarteside düğün veeeee pazartesi bodruma gidiyoruz 1 hafta kalıcaz.dün eczaneden mecburen adet söktürücü aldım.ama daha içmedim.bu arada 15 gün önce kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı.şimdi ben adet söktürücüyü içeyimmiiiiii.(((((((((((((((
sağol bitanem ama dediğim gibi düzgün bi resim yok pc de en yakını oydu yani..aslında kocaman gözlerim var benim mesela orda hiç yok gibi
yok canım en az 10 kilo fazlam var 70 kiloyumçok teşekkür ederim bitanemmm
dosbacım sen de harikasın, çok şık giyiyorsun valla..
sende kocişinle çok yakışıyorsun canım,
rabbim hepimizin evinibebeklerle şenlendirsin inşallah
bir de niye diyet yapıyorsun anlamadım, bence gerek yok diyete falan..
evet canım benimtumeden bende birini ekledim ama inşallah sensindir dosbacım :)))))
çok teşekkür ederim bitanemmm
dosbacım sen de harikasın, çok şık giyiyorsun valla..
Sende kocişinle çok yakışıyorsun canım,
rabbim hepimizin evinibebeklerle şenlendirsin inşallah
bir de niye diyet yapıyorsun anlamadım, bence gerek yok diyete falan..
evet canım benim
ii tutturmuşsun :))
canım sanki seni yıllardır tanıyorum gibi geldi :))ay şükürler olsun ya başkasıdır diye korktum istek yolladıktan sonra
nevacım istek gönderdim hayatım o benim dosbaaa
dosba senin aynı isminden ve sana çok benzeyen bie arkadşm vardı bir an o sandımDeğilmişssin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?