Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağolasın canım :) olsun bizde şükrediyoruzz inşallah bir gün bizimde bebişimiz olur....amin canım seninde inşallah hep mutlu ol ve bebişinde yanında olsun :)))

tume ismimim yanlış yazmışsın canım Bide ben bizi niye eklemedi diye dedim Ben aşırı değilim ama canım sonradan alınca kiloyu eskisi gibi olmak istiyorsun.

son 6 resmim en son resimlerim...tatilden haziranın ilk haftası işte :)))) yani tombiş ben :))) olsun ben yavrucuklarımla (kilolarımla) mutluyum :)))))))

Son düzenleme:
tume ismimim yanlış yazmışsın canım Bide ben bizi niye eklemedi diye dedim Ben aşırı değilim ama canım sonradan alınca kiloyu eskisi gibi olmak istiyorsun.

ay öyle mi yapmışım, bir de yanlış anlamışım

Son düzenleme:
masalcan+,sulekaratas,melodi2,o_rkide01+,

huhu kızlar susma orucumu tutuyorsunuz?

valla nevam benim uykum geldi. sen benden önce davrandın.

dedim iyi geceler demeden kaçmıyım. bi öpüp kaçayım ben arkadaşlarımıııı

iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi. allah rahatlık versin
çoook yoruldum. o AVM insanı öldürüyo resmen yaaaaaa
yarın görüşmek üzere nasipsee

Allaama ayrana çok benziyo

buarada şuleyi bende görmedimmmmmmm
kociş içiyor ama ben tadına bakmadım uyumadan bi deniyim beğenirsem içerim.
bende seni çoooooooook merak ediyorum bi ara bende kendimi gösteririm.

sütü çok sevmekmiiiiii
eskiden hiç içmezdim hamile kaldığımdan beridir her akşam içiyorum muhakkak uyumadan içerim htta kışın koçiş saat 12 de eve gelirken aramamıştı süt içmeden uyuyamam diye dışarda kar süt almaya gittik.

febecim bir seni göremedik gitti canım ya.....
bir de dosbayı....

şuleyide göremedim ben...
bende dosba ve fabeyi görmek istiyorum.
sende yoktun o akşam dimi tumecim söz bi akşam gene yüklerim.

kızlar sana kızıyorlar kıyamam sana bende sendenim yiyip yiyip kilo alamayanlardan artık yüklenmesinler diye itiraf ediyim bari.

kızlar yumurtalarımız toplandıktan sonra neler yaşadık diye bi topic ver..ayy okumasaydım keşke korktum valaaa..tamam anesteziyle topluyolar ama sonrasıda acılı oluyomuş yaaaaaa:18:
yumurtalar toplandıktan sonra evet biraz sancın oluyor ama verilen ağrı kesiciyi içtinmi tamam hiç bişey kalmıyor fabecim.

aynen ya birlikte otururken ALLAHIM bana kendime ait biyer nasib ette ahır olsa razıyım demiştim silkelendim kendime geldim ve evin güzel olmasına karşın yaptığımın nankörlük olduğunu farkettim elhamdülillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…