:26::26::26::26::26:Biz yokmuyuz yani
çizelgeyi yapamadım kızlar
canım sanki seni yıllardır tanıyorum gibi geldi :))
mükemmel bi enerjin var maşallah canım
ayyy kızlar sanırım çok mutlu olan insanlar bebekle sınanıyor gibi geliyor bana ... mutluluğunuz daim olsun...birbirinize hep böyle bakın bi de aranızda bebişiniz olsun inş.
tume ismimim yanlış yazmışsın canımBide ben bizi niye eklemedi diye dedim Ben aşırı değilim ama canım sonradan alınca kiloyu eskisi gibi olmak istiyorsun.
canım bana son adet tarihini söyle ben çizelgeni hazırlayım..
sana verdiğim linki kontrol panelindeki gerekli yere yapıştır olur mu?
mutluyuzz senin varmı canım face
febeyle seminin yok sanmırım bir tek aramızda
masalcan+,sulekaratas,melodi2,o_rkide01+,
huhu kızlar susma orucumu tutuyorsunuz?
kociş içiyor ama ben tadına bakmadım uyumadan bi deniyim beğenirsem içerim.Allaama ayrana çok benziyo
buarada şuleyi bende görmedimmmmmmm
eskiden hiç içmezdim hamile kaldığımdan beridir her akşam içiyorum muhakkak uyumadan içerim htta kışın koçiş saat 12 de eve gelirken aramamıştı süt içmeden uyuyamam diye dışarda kar süt almaya gittik.sütü çok sevmekmiiiiii
bende dosba ve fabeyi görmek istiyorum.febecim bir seni göremedik gitti canım ya.....
bir de dosbayı....
şuleyide göremedim ben...
kızlar sana kızıyorlar kıyamam sana bende sendenim yiyip yiyip kilo alamayanlardan artık yüklenmesinler diye itiraf ediyim bari.ayyy ben sütü çok seviyorummmmm hem de çokkkk..
sıcak soğuk farketmez her tüldü içerim..
bir de AOÇ dondurması vardır misss gibi süt kokar..
bak şimdi nasıl canım çekti
kocişi arasam mı acaba akşama dondurma getir diye..
yumurtalar toplandıktan sonra evet biraz sancın oluyor ama verilen ağrı kesiciyi içtinmi tamam hiç bişey kalmıyor fabecim.kızlar yumurtalarımız toplandıktan sonra neler yaşadık diye bi topic ver..ayy okumasaydım keşke korktum valaaa..tamam anesteziyle topluyolar ama sonrasıda acılı oluyomuş yaaaaaa:18:
aynen ya birlikte otururken ALLAHIM bana kendime ait biyer nasib ette ahır olsa razıyım demiştim silkelendim kendime geldim ve evin güzel olmasına karşın yaptığımın nankörlük olduğunu farkettim elhamdülillahaslında şule kaşınıyoruz önemli olan nerede yaşadığın değil,nasıl yaşadığın tatlım iyi ev olur eski kiracın gibi tatsız olaylar yaşarsın ne bileyim ev sahibin kötü olur falan ama böylede kafan rahat olur kimbilebilirki insanoğlu işte hep daha iyisini istiyor ben bir otururken 2 göz prafabriğe bile razıydımcanını sıkan birşey olduğunda herzaman iyisini değilde kötüsünü düşün tatlım emin ol daha mutlu olacaksın.ve elindekilerin değerini bileceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?